• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

çorap aldım da sayısını çoğaltmayım o zaman
geceliklerimiz aynıydı sanırım
o zaman bende giyemem ne diye acele edip kışın aldıysam
işe yaramayacak

ben 3 gecelik bir pijama koymuştum. uzun kollu olan dışında diğerlerini giydim. hatta oda çok sıcaktı klimayı da açamadığımız için çok terledim. sürekli çıkartıp kuruttum dönüşümlü olarak. zaten emzirirken ter akıyordu vücudumdan. havalar çok sıcak. ben de uzun kollu aldığım için çok pişman oldum. hatta doğumdan bi gün önce uzun kolluyu giyemem diye çıkıp bi gecelik daha aldım. iyiki almışım:)

ben sezeyan esnasında daha üşümüş ve titremeye başlamıştım
bu yüzden de bitimine doğru anlık uyutuldum
çıkınca da 2 kat battaniye istedim
sen yine de hazırlıklı ol derim

herkese merhaba,

canım benimki de aynı. hemen uyuyor. ben de sık emziriyorum. bazen uyandırmak için çırpınıyorum. altını açıyoyorum. ozaman uyanıyor. gene veriyuorum memeyi bi 10 dk dahaemiyor dalıyor. ama dışkılaması iyi demekki yeterli emiyor. cumadan pazartesiye de 100 gr aldı. şimdi kaç kilo bilmiyorum. 28 inde tartılacak. merak ediyorum kaç kilo olduk. evdeki tartıda denesem ama hastanede çıplak tarttılar doğru olur mu bilmiyorum. bi de bebek terazisi mi alsak ne?:50:

bu arada korse kullananınız var mı? nasıl bişey aldınız. bi fikir verin bana ne olur. internetten şipariş vermek istiyorum.

canım ben hemen kullanmaya başladım şuan göbeğim yok denecek kadar az sadece derisi hala yumuşak oda sıkılaşacak umarım.ben şöyle bir korse aldım önden çıtçıtlı olması ayrıca işimi kolaylaştırdı alttan giymek ölüm çünkü.
$2507_1.webp

kızlar normal doğum yapıpta pöçüğü ağrıyan varmı. oturamıyorum bebeğimi emzirmek işkenceye döndü resmen fena haldeyim çaresini bilen varsa acil yardım istiyorummmmmm:43:

canım bende normal doğum yaptım ama 3 dikişim vardı beni zorlamadı desem yeridir, sadece üstüne oturmayın iyileşene kadar dikişiniz doktorum beni doğumdan 1 hafta sonra çağırıp kontrol etmişti dikişlerimi süper kaynamış artık korkma rahat oturabilirsin üstüne dedi. dikişinizin üstüne baskı yapmayın.

kızlar biogaia damla gerçekten mucizevi bebeğim dün gündüz sancıdan hiç uyuyamamıştı bugün iyi çok şükür kesinlikle tavsiye ederim şiddetle. sabah verdim pırt pırt çıkatıyo gazını arada tutuyo yine sancısı ama daha ilk verişim umarım daha iyi olacak.

kızlar ya benim oğlum en fazla 10-15 dk emiyo uyuya kalıyo napıcam bilmiyorum acaba yetiyomudur sütüm? bir de bu sıralar sütüm azaldı sanki eskisi gibi şişmiyo göğüslerim napabilirim :(((

canım ben ne zaman suruplu tatlı yesem o gün memeler inanılmaz süt doluyo sende bi dene istersen birde 4 lt ye yakın su içiyorum onunda faydası varmış

kızlar doğumdan sonra gerçekten üşünüyor mu(sezeryan ya da normal doğum )
çorap falan giydiniz mi??
bide ben uzun kollu gecelik almıştım
sanırım onu giyemem havalar çok sıcak gidiyor.

canım ben sezeryandan sonra odama geldiğimde
inanılmaz titremiştim 2 pike örtüler yinede titredim
ama fazla uzun sürmüyo
çorap giymemei söylediler
hala evde çorapsız gezdirmiyor annem
ayaktan çok üşütülüyormuş ve gaz olurmuş

kızlar normal doğum yapıpta pöçüğü ağrıyan varmı. oturamıyorum bebeğimi emzirmek işkenceye döndü resmen fena haldeyim çaresini bilen varsa acil yardım istiyorummmmmm:43:

canım pöçük derken kuyruk sokumunu kastediyosan benim ilk doğumumdan sonra olmuştu,dikişler iyileşmişti ama onun ağrısından uzun bi süre rahat oturamamıştım.ama zamanla azalarak geçti hiç bişey yapmadım ben.simit şeklindeki minderleri kullanabilirsin,üstüne oturunca iyileşmesi gecikebilir çünkü.şimdi yine olacak diye korktum ama olmadı allahtan:27:

herkese merhaba,

canım benimki de aynı. hemen uyuyor. ben de sık emziriyorum. bazen uyandırmak için çırpınıyorum. altını açıyoyorum. ozaman uyanıyor. gene veriyuorum memeyi bi 10 dk dahaemiyor dalıyor. ama dışkılaması iyi demekki yeterli emiyor. cumadan pazartesiye de 100 gr aldı. şimdi kaç kilo bilmiyorum. 28 inde tartılacak. merak ediyorum kaç kilo olduk. evdeki tartıda denesem ama hastanede çıplak tarttılar doğru olur mu bilmiyorum. bi de bebek terazisi mi alsak ne?:50:

bu arada korse kullananınız var mı? nasıl bişey aldınız. bi fikir verin bana ne olur. internetten şipariş vermek istiyorum.

ben evdeki tartıda önce bebekle tartılıyorum sonra yalnız tartılıyorum,gerçi yüze yuvarlıyor benimki ama aşağı yukarı bişey çıkıyor :9:

kızlar biogaia damla gerçekten mucizevi bebeğim dün gündüz sancıdan hiç uyuyamamıştı bugün iyi çok şükür kesinlikle tavsiye ederim şiddetle. sabah verdim pırt pırt çıkatıyo gazını arada tutuyo yine sancısı ama daha ilk verişim umarım daha iyi olacak.

ay canım inşallah dediğin gibi etkilidir,benim bebişte dün güzel uyumuştu ama bugün ıkınıp kızarmaktan dalamadı bende sıcak su torbası koydum karnına.bugün bende eşime sipariş verdim damlayı,bi umut işte :52:

kızlar şu yandaki reklamda çıkan anadizini kullanan varmı ? hani şu hem yana hem yukarı aşağı sallananlardan,o tür bişey almam lazım çünkü kızımı ayağımda sallamaya başladım bile:27:

cnm benımkı ıkı haftalık alsam kullansam erken degıl dımı ?

kızlar şu yandaki reklamda çıkan anadizini kullanan varmı ? hani şu hem yana hem yukarı aşağı sallananlardan,o tür bişey almam lazım çünkü kızımı ayağımda sallamaya başladım bile:27:

canım ben kullanıyorum anadizini memnunum akşamları onunla yanımda yatırıyorum yatagımın yanına koyup gündüzleride çogunlukla onda uyuyo salonda nereye gıdersem geliyo benimle sallamasıda rahat cibinlik sayesinde sineklerdende koruyoruz tek problemi bebek yattıkça ağırlıktan içe doğru çok gömülüyo du benim eşimde altına çay tepsisini soktu :1::1::1:böylece bu problemide çözdük şimdi gömülmüyo:27:

kızlar ya benim oğlum en fazla 10-15 dk emiyo uyuya kalıyo napıcam bilmiyorum acaba yetiyomudur sütüm? bir de bu sıralar sütüm azaldı sanki eskisi gibi şişmiyo göğüslerim napabilirim :(((

canım benimkide doğduğundan beri aynı en fazla 20 dk emiyo ama kilo alımı güzel sadece emziriyorum doktor başka bişeye gerek yok dedi... bazen 5 dk emip uyuduğu bile oluyo ama 5 dk 5 dk dır deyip veriyorum ne zaman isterse:emir_bebek::1:

canım ben kullanıyorum anadizini memnunum akşamları onunla yanımda yatırıyorum yatagımın yanına koyup gündüzleride çogunlukla onda uyuyo salonda nereye gıdersem geliyo benimle sallamasıda rahat cibinlik sayesinde sineklerdende koruyoruz tek problemi bebek yattıkça ağırlıktan içe doğru çok gömülüyo du benim eşimde altına çay tepsisini soktu :1::1::1:böylece bu problemide çözdük şimdi gömülmüyo:27:

çay tepsisi koydunuz demek:9:

peki nerden hangi siteden aldınız acaba,hiç netten alışveriş yapmadığım için tecrübesizim:26:

çay tepsisi koydunuz demek:9:

peki nerden hangi siteden aldınız acaba,hiç netten alışveriş yapmadığım için tecrübesizim:26:

sana linkini atıyorum canım ben bu satıcıdan aldım ama kargo ücretide var 16 lira ben aldığımda sadece burda vardı
BEŞİK KARYOLA BEBEK BEŞİĞİ ANADİZİ ANA KUCAĞI GittiGidiyor'da 59178508 ama şimdi aynı sitede ücretsiz kargo imkanı sunanlarda var bence onlara bi bak aynı ürün zaten

CONVERS ANA DİZİ ANA KUCAĞI ŞOK FİYAT CİBİNLİKLİ GittiGidiyor'da 59187526 bak bu satıcıda ücretsiz kargo hemde ben bu satıcıdan park beşik aldım çok ilgili bi satıcı ben çok memnun kaldım...

Canım tartı işini aynı yerde mi yaptırıyorsun.Bazen farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkabiliyo. Alt bezinin doluluğu-boşluğu fark ettirebiliyo. Ne güzel sanırım göğüslerin düzeldi. 10 günde doğum kilosuna ulaşmasını normal kabul ediyor doktorlar . Zaten çogu doktor kilo artışından ziyada günde en az 3-4 bez değiştirmiş olması ile ilgileniyor.

yok canım.aynı dr bakıyo.ama çıplak koyuyo zaten bez falan olmuyo yanı.bugun 2 saatlık bekleme sonucunda verebıldık ıdrarını.sonuç yarın.iltihaptan şüphelendı dr.valla ıltıhap lacağına benım sutum yaramıyo olsun dıyorum daha ıyı.yoksa antıbıyotık verılıyomuş.14 gunluk daha.çok canım sıkkın valla.

herkese merhaba,

canım benimkide doğduğundan beri aynı en fazla 20 dk emiyo ama kilo alımı güzel sadece emziriyorum doktor başka bişeye gerek yok dedi... bazen 5 dk emip uyuduğu bile oluyo ama 5 dk 5 dk dır deyip veriyorum ne zaman isterse:emir_bebek::1:

kızlar cvplarınız için teşekkürler, dışkılaması iyi demekki sorun yok
bu arada ben korse kullanıyorum minecim ama daha yeni başladım fazla etkisini görmedim şimdilik alttan giyilenlerden kullanıyorum ağrı falan olmuyo.

kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı

fıkrı olaan varsa yardım etsın

kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı

canım ben pompa almadım ablamın vardı o getırdı ılk 3 gun emmekte zorlanınca onla sagdım verdım santabebe diye bı marka çok acı verıyo ama hepsı acıtıyomus galıba bılemedım ıste yazmak ıstedım bı faydam olurmu bılmem ablam 1,5 yasına kadar emzırdı 3 aylıkken ıse basladı hep onla sağdı bıraktı sağdıkça alışıyosun daha az acıyo diyo:34:

canım bende almadım ama internetten okuduğum kadarıyla ameda ve medela pompalar çok iyimiş

slm kızlar bebeğimi yatırdım sarılıktan bugün hastaneye dr 1 gün yatması yeterli dedi inş yarın çıkar kızlar bide benim kızım her bezine kaka yapıyo bu iyi bişey dimi oğlum o kadar yapmıyodu da

slm kızlar bebeğimi yatırdım sarılıktan bugün hastaneye dr 1 gün yatması yeterli dedi inş yarın çıkar kızlar bide benim kızım her bezine kaka yapıyo bu iyi bişey dimi oğlum o kadar yapmıyodu da

ben dun sordum dr a gunde 12 kereye kadar nrmalmiş.15 gunluk bu arada benım kızım.

dr bana aventın elektırıklı pompasını önerdı.ben de şu an kıralık pompa var.şu hastanelerde lan profösyonellerden.kıralanıyo izmırde.

Back
X