kaçıncı gun çıktın evden?ay ben de çıkıcam fenalık geldı 1 haftada evde.ben de ısıtyorum eşime bişeyler almayı.
bende ''kocaman aç oğlum, kocaman kocaman'' deyince açıyor, anlıyor galiba :)
ucunu alırsa çıkarıp ağzından tekrar veriyorum acıyor çünkü, birde 20 dk. dan fazla ağzında tutmuyorum her memeyi kalanı sağıyorum zaten, şu an sorun yok ama hala korkuyorum
kızlar bebeklerinizin ağlama durumu nasıl, bu değişen bişey mi merak ediyorum, 15' inden 40'ından sonra değişir mi, kaç günlük olduğuyla beraber yazın lütfen
kızlar benim kızım 10 günlük olmak üzere ama doğduğundan beri tutusundan ara ara balgam gibi sarı akıntı yada kanlı sümüksü akıntı geliyodu şimdi pek yok fakat ben merak ettim böyle bişey duydunz mu siz yada sizde oldumu ben daha önce yiğenimi büyüttüm ama erkek bebek olduğu için böyle bişey görmedim ?
artık bende dogan annlerle yaza bılıyorum slm canlarım nasılsınız
kızım hala benı emmıyor kızlar uzuluyorum ama elden ne gelır gogs ucumu tutmuyor bende sagıyorum verıyoruz ama bu seferde cok gelmıyor humana ıcıyorum bende faydasınıda gordum tabıykı kızlar ben bu cadıya nasıl bu memeyı verıcem agzında tutuyor emmıyor ıstıyorkı kendı aksın cok akılllı benım cımcımem dımı
mecburen mama vereyıruz aglayınca bende onunla bırlıkte aglıyorum ac kaldı dıe cok uuzluyorum
buarada uykusuzluk tavan gecem gunduzum bırbırıne gırdı sagolsun annnem kayın valıdem yanımdalar bende gıyınıp suslenıp kızım yanımda yatıyorum
Ben de sütümü arttırmak için malt içeceği içtim her gün 1 tane, still tea içtim. Rezene çayı içiyorum 1 fincan gaz için. Düzenli yemek yemeye ve bol su içmeye çalışıyorum.
Bir de dinlenmek de önemliymiş sütün artması için. Fırsat bulduğunuzda dinlenin.
Benim bebeğim sürekli ağlayan bir bebek değil Allaha şükür, ama gaz sancısı olduğunda ve kakasını yapamadığında ağlıyor. Biraz da kucağa alıştı bu aralar. Alıştırmamaya çalışıyorum ama anneanne, babaannenin hep kucağında. Ben de ağlayınca kıyamayıp alıyorum. Kucağa alınınca susuyor.
Gaz sancısı için de bitkisel bir ilaç veriyorum 3 gündür, ablam çocuk doktoru o önerdi. Adını versem sorun olur mu bilmem.. İsteyen olursa özelden yazarım.
Ayrıca bebekler için rezene çayı aldım. Bazen onu da içiriyorum.
canım bebeğim 3 hafta 2 günlük ilk 2 hafta sadece uyandığında ağlıyodu, ama 3 haftadan itibaren gaz sancıları başladı sancılar başlayınca felaket olıuyo bir de sabahları kucağıma almayınca ağlıyo .
canım ne olursa olsun tutturmaya çalış mamayı da ver tabi ama emzirmektende vazgeçme tutar inşallah. bu arada uykusuz günlerin daha başlamadı canım 3 haftadan sonra gösteriyolar yüzlerini mesela dün gece 3:30 dan beri uyumadım :)
herkes yavastan buraya toplaniyor bizde kasabin onundeki cigerci kedisi gibi bakiyoruz
canım bu aylarda alışmazmış kucağa dış dünyaya uyum sağlayamadığı için senin kokuna ihtiyaç duyuyomuş uzmanlarda mutlaka alın kucağınıza diyolar korkma yani doya doya sarıl kuzuna, bu arada şu gaz ilacının ismini alabilir miyim?
artık bende dogan annlerle yaza bılıyorum slm canlarım nasılsınız
kızım hala benı emmıyor kızlar uzuluyorum ama elden ne gelır gogs ucumu tutmuyor bende sagıyorum verıyoruz ama bu seferde cok gelmıyor humana ıcıyorum bende faydasınıda gordum tabıykı kızlar ben bu cadıya nasıl bu memeyı verıcem agzında tutuyor emmıyor ıstıyorkı kendı aksın cok akılllı benım cımcımem dımı
mecburen mama vereyıruz aglayınca bende onunla bırlıkte aglıyorum ac kaldı dıe cok uuzluyorum
buarada uykusuzluk tavan gecem gunduzum bırbırıne gırdı sagolsun annnem kayın valıdem yanımdalar bende gıyınıp suslenıp kızım yanımda yatıyorum
kızlar benim kızım 10 günlük olmak üzere ama doğduğundan beri tutusundan ara ara balgam gibi sarı akıntı yada kanlı sümüksü akıntı geliyodu şimdi pek yok fakat ben merak ettim böyle bişey duydunz mu siz yada sizde oldumu ben daha önce yiğenimi büyüttüm ama erkek bebek olduğu için böyle bişey görmedim ?
yarından sonra ben de burda takılıcam inşallah
kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz yaa
malum havalar çok sıcak
ama yeni doğan bebek de üşür derler
nasıl giydiricem konusunda çok kararsızım
yarından sonra ben de burda takılıcam inşallah
kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz yaa
malum havalar çok sıcak
ama yeni doğan bebek de üşür derler
nasıl giydiricem konusunda çok kararsızım
aa ben bu konuyu yeni görüyorum burda takılayım bundan sonra öyleyse diğer topikte paylaşmıştım burda da size sorayım Benim kız bugün 3 haftalık oldu haftaya 1 aylık oluyoruz elhamdülillah biz büyüttük vallakızlar bebeğinizin gazı ne durumda ve gidermek için neler yapıyosunuz? benim kızın suratında ve boynunda isilik tarzında şeyler çıktı doktoru aradım deniz suyu burun spreyi ile suratını silmemi ve stalex diye bir merhem sürmemi söyledi sizde de varmı böyle bir durum ev çok sıcak sanırım ondan oldu ya da babası öpüyor ondan da şüpheleniyorum. Ayrıca evde 23 derecede klima çalıştırsam bebeği çarpar mı aranızda klima çalıştıran var mı? ben bebeği evde yarım kollu zıbın ve çorapla tutuyorum sadece yatarken altına pijama giydiriyorum çünkü üstünü açıyor hanımefendi
size bugün başıma gelen komik bişeyi anlatayım benimki hep çoraplarını çıkartıyo ayağından bu gece altını alırken temiz bezi koydum altına pişik kremini sürdüm altını kapattım baktım çorabının teki yok etrafa baktım bulamadım amaaan gece diye aramadım fazla öylece uyuduk sabah tekrar altını açtım ki ne göriyim benim yaramaz çorabını bezinin içine çıkarmış ve üstüne kakasını yapmışAllahım ne güldüm sabah sabah bide sinsi sinsi bakıyo gözümün içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?