- 14 Nisan 2009
- 412
- 49
- 323
bizde bugün 18 günlük olduk :)
benim başta sütüm hiç olmadığı için vede sarılıktan hep uyuduğu için iyi beslenemedi,10. günde doğum kilosunda çıktı sağlık ocağında.100 gr.çokta kötü değil aslında,ilk başta kilo kaybettiklerini düşünürsek doğum kilosu civarı beklenirmiş.sarılığı sınırdaydı,sonra 12 ye düştü,şimdide hala var ama azaldığını farkediyorum,bide daha sık uyanıyor demekki atıyor yavaş yavaş.dün tarttırdım 300 gr. kadar almış bir haftada.sütümünde arttığını farkediyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum,mamada günde bir kere 30 cc ya içiyor ya içmiyor,sırf kendimi rahatlatmak için veriyorum,doyduğundan emin olmak için
seninkide iyi besleniyor canım,bi hafta sonra tekrar tarttır bakalım ne kadar alacak.
sağlık ocağında benimkide 200 gram almış çıktı doktora bir gittikki meğer 100 gram almış, hep aynı tartıda tarttırmak gerekiyormuş
cuma kontrol var bakalım ama bu sefer her 2,5 - 3 saatte yarım saat güçlü emiyor sonra en az 30 cc süt biberonla veriyorum garanti olsun diye, cuma umutluyum bakalım
tebrikler doğum yapanlara...biz de anneyiz ama (henüz doğurmamış olanlar) içerideyken bakımı kolay. bizim derdimiz şu an doğum şekli
ben temmuz annesi olucam nasipse, epidural normal istiyorum ama tecrübeli birinden dinleme fırsatı fazla bulamadım. sezaryen çılgınlığı olduğu için... nasıl geçti? epidural verilirken acı oldu mu? memnun kaldınız mı yani? doğum sonrası dikişlerde sıkıntı oldu mu? vs.
epudral şahane bişey, hastanene, doktoruna güveniyorsan şiddetle tavisye ediyorum, epudral verilirken belini sinek ısırmış kadar bir acı oluyor, sonrası cennet doğum sonrası da hiç dikiş acım olmadı, dikiş atılırken de sohbet ede ede attı doktorum, hiç hissetmedim onu da, yani 10 tane doğururum epudralle