• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Ayy bilmiyorum ki yasak mi acaba bilen biri varsa cok sevinirim bu arada daha kullanma tarihlerine var simdi baktim elimdede 10 kutu 250 grlik mama var canim bos duracagini senin isini gorur enazindan ikizlere mama dayanmiyo valla nekadar masrafli oldugunu cok iyi bilirim:40:

sadece @ den öncekini yazın belkim olur

günaydın kızlar,
bu sabah aktif burası ne güzel..ben kızımı anaokuluna bırakıp geldiğimden erkenciyiz biz bayağı..bebişim de yolda bol bol uyudu şimdi oynuyor bıcırık..
esracım senin bebiş kalabalığa alışmış, yalnız durmak istemez şimdi..bizimki daha küçük olduğundan henüz haberi yok etraftakilerden :1: yabancılamaya falan başlamadıı henüz..
cipskolam bebişlerin zayıf mı, eger öyle ise ben bizim tontisin kuculenlerini paylasmak isterim minişlerinle..ben de avrupa yakasındayım..elden de ulaştırabilirim...
msn adresini yazıp hemen silebilirsiniz..mesaj düzenleme süresi geçmeden..yasak olmasa bile adresinizin burada kalması hiç iyi olmaz..

Oyle olurmu ki acaba:26:
olur ya nedne olmasın ki
günaydın kızlar,
bu sabah aktif burası ne güzel..ben kızımı anaokuluna bırakıp geldiğimden erkenciyiz biz bayağı..bebişim de yolda bol bol uyudu şimdi oynuyor bıcırık..
esracım senin bebiş kalabalığa alışmış, yalnız durmak istemez şimdi..bizimki daha küçük olduğundan henüz haberi yok etraftakilerden :1: yabancılamaya falan başlamadıı henüz..
cipskolam bebişlerin zayıf mı, eger öyle ise ben bizim tontisin kuculenlerini paylasmak isterim minişlerinle..ben de avrupa yakasındayım..elden de ulaştırabilirim...
msn adresini yazıp hemen silebilirsiniz..mesaj düzenleme süresi geçmeden..yasak olmasa bile adresinizin burada kalması hiç iyi olmaz..

ben bazen geliyordum yazna olmadıgından çıkıyordum yazanları görünce bende yazayım dedim ii oldu:=)

Yakınsak eldende olabılır kızlarım 5 kg zayıf bırı dıgerı tombul gıbı gorunuyor haberlselım

günaydın kızlar,
sonm sayfa nerdeee cepten gırıyorum siteye naptınız yaa

$DSC05035.webp$DSC05040.webp$DSC05058.webp$DSC05067.webp$DSC05074.webp BUNLARDA BENİM BEBİŞLERİM.:nazar::nazar::nazar:

Allahım bebişlerin ne tatlı maaşallah sübhanallah:nazar::nazar: erkekine bayıldım, tam yiğidolar gibi çıkmış kızkardeşini koruyan kabadayı abii gibi bakıyor:1: bu arada bende bahçelievlerdeyim yakınız minişlerinle çaya beklerimm:1:

günaydın kızlar hepinizin bebişlerine kocamaann maşallah:nazar::nazar::nazar: babası bayram hediyesi kızıma altın yüzük almıştı, berenin parmağına bir kere takmayıvereyim çıkartabilene aşk olsun, çıkarttıktan sonra deli gibi ağlamaya başlıyor takıyoruz susuyor, anası gibi takı meraklısı olacak sanırım:1:işte bir kaç fotosu:nazar::nazar::nazar::nazar:

$Fotoğraf1056.webp$Fotoğraf1054.webp

ve işte et emziğimiz ama hala onu emmektense parmağını tercih ediyor...

$Fotoğraf1049.webp$Fotoğraf1040E001Gg.webp$Fotoğraf1038.webp

günaydıııııııııınnnnnnn...ya bu bebişler ne kadar tatlı maşallah maşallah

bende eyupte sen bu arada ekledlm senı sende benı ekle cipskolam@ bek,

Yakınsak eldende olabılır kızlarım 5 kg zayıf bırı dıgerı tombul gıbı gorunuyor haberlselım

ben de fatihteyim cnm, bebişler zayıfsa birkaç ay daha giyerbilirler bize şu an küçük gelenleri..
ama benim bebeğim erkek, sorun olmaz değil mi?
cipskolam dan sonrası h o t m a i l mi ?

günaydın bizden de :3:
ilk çok tatlı tontişin cnm, hele o yüzük ve bilekliğin uyumuna bayıldım :nazar::emir_bebek: sağlıklı günlerde kullanın inşaAllah..
hayela ikizlerine maşaAllah .. çok güzel birşey olmalı evde aynı boy iki minik olması..Allah esirgesin onları...

Son düzenleme:
günaydın bizden de :3:
ilk çok tatlı tontişin cnm, hele o yüzük ve bilekliğin uyumuna bayıldım :nazar::emir_bebek: sağlıklı günlerde kullanın inşaAllah..
hayela ikizlerine maşaAllah .. çok güzel birşey olmalı evde aynı boy iki minik olması..Allah esirgesin onları...

evt çok yakışmış yüzük yaa:)

Back
X