canım ben lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısını aldım ama hiç kullanmadım çocuk doktoru bana ilk kontrolümüzen sonra kahve rengi bölümü emse yeter dedi bende hiç ucunu tutturmaya çalışmadım halkayı verdim hep ağzına eme eme çıkarıyor bebek zaten..
3. günden sonra sütüm geldi annecğimin gideceği gün psikolojik galiba sütüm azaldı ama tekrar normale döndü
ya nasıl becerıyosun?ben veremıyorum o kahverengı kısmı.azıcık açıy ağzını

merhaba ayse öner gülben ergenin programına katılmıştı.orada kakasını yapması için bebeğin poposuna parmak veya çubukla uyarılmasının çok zararlı olduğundan bahs etmişti. kesinlikle anneler bu şekilde yapmayın bebek kendi kendine yapmayı öğrenmesi lazım demişti. çok kabız olursa zaten doktorlar ona göre fitil falan veriyorlar.
ayrıca kanal d deki doktorum programında ismini şuan için unuttum. bir doktor asla bebeğe anne sütü dışında birşey vermeyin dedi.buna suda dahil. su verirseniz sadece bebeğiniz daha fazla bez kirletir yani çişini daha çok yapar ama bu bebeğe hiç bir fayda sağlamaz demişti. yok bağırsağı çalışır,yok sıcak havalarda su ihtiyacı artar benzeri nedenlerle anneler su veriyor bebeğe demişti.ve kesinlikle anne sütünün içindeki suyun yeterli olduğundan bahs etmişti.
bana daha hastanede kı drdedı.emzırmedn sonra su verın bıraz dıye.kendı dr umuz da verın sarılığa ıyı gelır dedı.valla benımkı gunde 1 küçük bıberon yanı 125 cc ye yakın su içiyo.ilk kızımda vermedım hiç ama bunda kasmıyorum.ha bı faydası olur mu?ama zararı da olmaz su yanı bu.emzırmeden önce vermıyorum ama şişirmesın mıdesını dıye.