• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Kızlar hamılelık kglarımdan sadece 4 kg kaldı aslında hamıle kaldıgımdan 1 kg eksıgım ama 12. Haftayı kabul etmıstı dr ona gore 4 kgm var fazla ama gobek masallaaaaaaahhh yanı sezeryanlı olupta gobeksız kımseyıde gormedım hanı 50 kg olan kuzenımın bıle gobegının alt kısmı sarkık gıbı duruyo hala ustelık 2. Dogumunun ustundende 5 yıl gectı yanı bu gobeklerı kucultsek bıle kısmen kalacaklar galıba
bızım oglan huy degıstırıp ota b.ka aglamaya basladıgından berı karsısına gecıp dansozluk yapıyorum ılerı gerı kosturuyorum ama 1 gr eksılmıyorum arkadas yaaa

geçmiş olsun neden eko çektırdınız.benımde gebelık diabetım vardı o yuzden benım kızımada eko çekmıslerdı kontrol amaçlı çok şükür bişi yoktu.

benim doktorun 3. ay rutin muayenesinde var eko tüm hastalarından istiyor
üfürüm falan duyulmamıştı ama maalesef ekoda çıktı
inşallah zamanla küçülüp tamamen yok olur

Kızlar hamılelık kglarımdan sadece 4 kg kaldı aslında hamıle kaldıgımdan 1 kg eksıgım ama 12. Haftayı kabul etmıstı dr ona gore 4 kgm var fazla ama gobek masallaaaaaaahhh yanı sezeryanlı olupta gobeksız kımseyıde gormedım hanı 50 kg olan kuzenımın bıle gobegının alt kısmı sarkık gıbı duruyo hala ustelık 2. Dogumunun ustundende 5 yıl gectı yanı bu gobeklerı kucultsek bıle kısmen kalacaklar galıba
bızım oglan huy degıstırıp ota b.ka aglamaya basladıgından berı karsısına gecıp dansozluk yapıyorum ılerı gerı kosturuyorum ama 1 gr eksılmıyorum arkadas yaaa

ben hamilelik öncesi kilomdan 1 kg eksiğim ama göbek aynen duruyor :50: hoş eskiden de göbeğim vardı ama böyle değildi. Sporsuz düzelmeyecek gibi. Ama bizim canavar varken benim spor yapacak halim kalmıyor, üstelik işe de dönünce nasıl olacak bilmiyorum :25:

benim de 18,4 kg'dan 4 kg kaldı..
göbek de jöle gibi titriyo:25:

benim bugün 3.ay kontrolüm vardı.yavaş yavaş egzersize başlayabilirsin,kan ilacını kesebilirsin dedi.ben yarın mekik ve yürüyüşe başlıyorum bakalım.3 ayda sadece 2 kilo vermişim çünkü:(((
sizler verebildiniz mi?
yürüyüş iyi olurdu ama.. bebeği bırakamamki:26:
sezaryenliyim. dıştaki dikişler tamam da içteki dikişlerin kaynaması ayları alıyormuş..
mekiğe karşı mesafeliyim o yüzden..

herkesin derdi aynı galiba.. kilolar ve göbek.. ben normal doğum yaptım kızlar.. doğuma kadar aldığım 20 kilodan 9 u doğumda gitti. 5 kilosu kaldı.. aradakiler de ilk iki ayda eridi gitti.. yalnız göbeğim hayatımda ilk kez büyümeye başladı.. başkalarına göre çok iyiyim ama ben alışamadım göbeğe.. burada kadın spor merkezi var.. oraya kayıt için gittim aile hekiminden sağlık raporu lazım dediler.. hekime gittiğimde ise rapor vermedi.. bebek çok küçük,henüz önermiyorum dedi.. şaka yapıyor zannettim başta.. ama ciddi ciddi vermeyeceğim,uygun görmüyorum dedi.. sinirlendim çıktım gittim.. yolda biyoloji öğrtmeni bi arkadaşla karşılaştım ki kendi 3 çocuk annesi ve ayrıca taekwondo eğitmeni.. ben de 6 ayı geçirdim öyle başladım.laktik asit fazla oluyor spor yapınca.. o da sütün kalitesini etkiliyor. üstelik kol hareketleri süt bezlerinin üretimini engelleyebiliyor.. bence dr iyi yapmış dedi..
şimdilik onları dinledim. evde de çok uğraşmıyorum ama bir ay sonra ek gıda programına başlayacakmışız,dr umuz 6 ayı ek gıdaya geçiş için çok geç buluyor.. o zaman başlıcam inş :8::8:
kadın spor merkezi b-fit mi?
ben de araştırıyorum, nereye gidebilirim diye..

selamlar herkese
bikaç gündür yazmıyorum buraya
geçmişi biraz okudum bebekler huy değiştirmiş heralde
her bebekte olduğu gibi bizde de var
bazen oğlumu tanıyamıyorum bile
yine de çok şükür
gaz sorunumuz bitti sayılır, ama hala kaka yapmak için uyanıyor sabah erken saatte

3aylık kontrolümüzde rutin muayene kapsamında yapılan eko sonucunda kuzeyin kalbinde 3mmlik delik olduğunu öğrendik
doktorlar muhtemelen zamanla kapanacağını söylediler
6 aylıkken tekrar eko çektirip durumuna bakacağız
dün de yapılan kan tahlilinde hmg alt sınırda çıktı
doktor demir damlasına şimdiden başlamam gerektiğini söyledi ve ferrum verdi
kilo alımı 600grım altına düşmezse sonraki ay ek gıdaya geçilmeyeceğini söyledi
izne ayrıldığım için tüm gün evde oğlumla ilgileniyorum
bazen sıkılıyorum ama onunla olmak herşeye rağmen çok güzel

benim doktorun 3. ay rutin muayenesinde var eko tüm hastalarından istiyor
üfürüm falan duyulmamıştı ama maalesef ekoda çıktı
inşallah zamanla küçülüp tamamen yok olur

inşaAllah zamanla geçecek cnm, dr.lar da söylemişler zaten gececeğini Allah'ın izniyle..yapılabilecek birşey var mı yoksa kendiliğinden mi kapanıyormuş?
bizden eko ve kan sayımı istemediler henüz, kan sayımını da 6. ayda istiyor sanırım..

inşaAllah zamanla geçecek cnm, dr.lar da söylemişler zaten gececeğini Allah'ın izniyle..yapılabilecek birşey var mı yoksa kendiliğinden mi kapanıyormuş?
bizden eko ve kan sayımı istemediler henüz, kan sayımını da 6. ayda istiyor sanırım..
kendiliğinden kapanırmış canım
kan sayımını da ateşlendi bir gün o zaman istediler enfeksiyon falan mı var diye

huggies kullanıp memnun olan arkadaşlar hangi renk paketlisini kullanıyorsunuz?
birkaç çeşidi var sanırım ...
ben yeşil gold olanından kullanıyorum şimdi prima ile dönüşümlü olarak
gayet memnun kaldım

herkese merhaba bende yazamayanlardanım... :))

ütopya gercekten nazar değmiş Kuzey bebeğe.. hergün oku sen onu kıyamam

benimde 16 kilodan 5 kilom kaldı. normal doğum yaptım ama birazık iri bebek dogdugu için karnım çok çatladı ama ve azcıkta sarkık . nerde o genç kız göbeği mumla arasak bulamayız..

benim oğluşumuda bi rutine oturdu çok şukur ama sallamadan uyumuyor uyandıktan 1.5 saat sonra tekrar uykusu geliyor.

xxxxxxx

kendiliğinden kapanırmış canım
kan sayımını da ateşlendi bir gün o zaman istediler enfeksiyon falan mı var diye

ben yeşil gold olanından kullanıyorum şimdi prima ile dönüşümlü olarak
gayet memnun kaldım
iyi ki istemişler o zaman, bu vesileyle anlayıp önlemini almış oldunuz..
huggies hk. burada okudum lastikli bel bandından memnun olanları, ama markette bir de sarı ambalajlısını görünce tereddütte kaldım acaba hangisi diye.
sağolasın cnm..

herkese merhaba bende yazamayanlardanım... :))

ütopya gercekten nazar değmiş Kuzey bebeğe.. hergün oku sen onu kıyamam

benimde 16 kilodan 5 kilom kaldı. normal doğum yaptım ama birazık iri bebek dogdugu için karnım çok çatladı ama ve azcıkta sarkık . nerde o genç kız göbeği mumla arasak bulamayız..

benim oğluşumuda bi rutine oturdu çok şukur ama sallamadan uyumuyor uyandıktan 1.5 saat sonra tekrar uykusu geliyor.

birde xxxxxxx sayfanız hangisi kızlar yazarsanız sevinirim

hoşgeldin..maşaAllah yavruna...
burada o soruyu sormak yasak yalnız:1:

Son düzenleme:
huggies kullanıp memnun olan arkadaşlar hangi renk paketlisini kullanıyorsunuz?
birkaç çeşidi var sanırım ...

bende organık pamuklu yeşil gold olanı kullandım begendım.ama kuru va rahat ı aldım, yeşil ve mavi renkte begenmedım kagıt gıbı.
baby star ın esnek bantları yok ama güzel kavrıyo onuda begendım 1 kere kullanmıstım.

iyi ki istemişler o zaman, bu vesileyle anlayıp önlemini almış oldunuz..
huggies hk. burada okudum lastikli bel bandından memnun olanları, ama markette bir de sarı ambalajlısını görünce tereddütte kaldım acaba hangisi diye.
sağolasın cnm..

hepsi bel lastıklı zaten ama sarısını gormedım onun adı ne?

bende organık pamuklu yeşil gold olanı kullandım begendım.ama kuru va rahat ı aldım, yeşil ve mavi renkte begenmedım kagıt gıbı.
baby star ın esnek bantları yok ama güzel kavrıyo onuda begendım 1 kere kullanmıstım.

hepsi bel lastıklı zaten ama sarısını gormedım onun adı ne?

baby star ben de kullandım kızımda da hep kullanırdım gayet güzel ince bi bez.. ancak sıvı kaka fazla olduğunda emmediğinden taşabiliyor tek sıkıntısı o..
huggiesi de deneyeyim dedim, sarısında yalnızca huggies yazıyordu.. sizlerden gold, organik vs..çeşitlerini duyduğumdan almadım ben de onu:)..
baktığım market küçük bir yerin marketiydi yalnız, eskiden kalma bir ürün olma ihtimali de olabilir belki..

gold olan en iyisi heralde
bir de yeşil paket gold olmayanı var onun da farkını anlamadım golddan
sırtındaki lastikler kakanın taşmasını önlüyor sevdim ben

gold olan en iyisi heralde
bir de yeşil paket gold olmayanı var onun da farkını anlamadım golddan
sırtındaki lastikler kakanın taşmasını önlüyor sevdim ben

selamlar herkese
bikaç gündür yazmıyorum buraya
geçmişi biraz okudum bebekler huy değiştirmiş heralde
her bebekte olduğu gibi bizde de var
bazen oğlumu tanıyamıyorum bile
yine de çok şükür
gaz sorunumuz bitti sayılır, ama hala kaka yapmak için uyanıyor sabah erken saatte

3aylık kontrolümüzde rutin muayene kapsamında yapılan eko sonucunda kuzeyin kalbinde 3mmlik delik olduğunu öğrendik
doktorlar muhtemelen zamanla kapanacağını söylediler
6 aylıkken tekrar eko çektirip durumuna bakacağız
dün de yapılan kan tahlilinde hmg alt sınırda çıktı
doktor demir damlasına şimdiden başlamam gerektiğini söyledi ve ferrum verdi
kilo alımı 600grım altına düşmezse sonraki ay ek gıdaya geçilmeyeceğini söyledi
izne ayrıldığım için tüm gün evde oğlumla ilgileniyorum
bazen sıkılıyorum ama onunla olmak herşeye rağmen çok güzel

geçmiş olsun canım.kendini yıpratma sakın.bebek büyüdükçe delikler genellikle kapanıyor

Selam anneler.Kimsecikler yok ama bir gören cevap yazar umarım.Okullar açıldığından beri giremiyorum.Ev ve okul arasında koşturuyorum.24 saat yetmiyor bana.Bizim bir derdimiz var.Zeynep Ela 2 gündür kakasını yapmıyor.Bugün yarım fitil verdim işe yaramadı.Ne yapmalıyım?

Back
X