Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydınnn kızlarrr
3 ayla beraber baslayan huy degıstırme benı bezdırdı alısverıs fılan burnumdan gelıyo valla
bu arada ızmırde sogudu bende ogluma atlet kılot ve pıjama takımı gıydrıyorum
pıjamalarınıda bılek lastıklı tercıh etmeye basladım cunku uyumsuz bır vucut tıpı var ben gıbı ust 74 alt 68 malesef![]()
canım bende gaziemirdeyim havalar ii soğudu aynen senin dediğin gb giydiriyorum
delikli delikli kolsuz badiler var çok esnek onları atlet gb giydiriyorum terlerse terinide almış oluyor
kapı cam kapattık gecede kontrol ediyorum terledimi üşüdümü die
havalar soğudu benim oğlan balkona fena alıştı bakalım şimdi napcaz
Kızlar oglum 2 haftadır ısaret parmagını agzına sokup kendını kusturuyo ya bıde ogurmek hosuna gıdıyo bıldıgınız saykoya bagladı bu oglan yaa valla yangın var dıye bagırasım var
Kızlar oglum 2 haftadır ısaret parmagını agzına sokup kendını kusturuyo ya bıde ogurmek hosuna gıdıyo bıldıgınız saykoya bagladı bu oglan yaa valla yangın var dıye bagırasım var
gumuldurdeyız canım bızde denız kenarı halıyle daha serın ama ıs sebebıyle gazıemıre gelmeyı dusunuyoruz hatta ev arıyoruz bı el at sen bana oh bı tanıdık buldummmmmm heyoooooo
ben hep uyurken kesiyorum tırnaklarını tawsiye ederim kolay oluyo..
selam anneler,
aranızda spor yapan var mı, plates yapan var mı? sezeryanlı olanlardan var mı? hafif hafif başlasam mı acaba diyorum.
benim bugün 3.ay kontrolüm vardı.yavaş yavaş egzersize başlayabilirsin,kan ilacını kesebilirsin dedi.ben yarın mekik ve yürüyüşe başlıyorum bakalım.3 ayda sadece 2 kilo vermişim çünkü((
sizler verebildiniz mi?
selam anneler,
aranızda spor yapan var mı, plates yapan var mı? sezeryanlı olanlardan var mı? hafif hafif başlasam mı acaba diyorum.
benim bugün 3.ay kontrolüm vardı.yavaş yavaş egzersize başlayabilirsin,kan ilacını kesebilirsin dedi.ben yarın mekik ve yürüyüşe başlıyorum bakalım.3 ayda sadece 2 kilo vermişim çünkü((
sizler verebildiniz mi?
herkesin derdi aynı galiba.. kilolar ve göbek.. ben normal doğum yaptım kızlar.. doğuma kadar aldığım 20 kilodan 9 u doğumda gitti. 5 kilosu kaldı.. aradakiler de ilk iki ayda eridi gitti.. yalnız göbeğim hayatımda ilk kez büyümeye başladı.. başkalarına göre çok iyiyim ama ben alışamadım göbeğe.. burada kadın spor merkezi var.. oraya kayıt için gittim aile hekiminden sağlık raporu lazım dediler.. hekime gittiğimde ise rapor vermedi.. bebek çok küçük,henüz önermiyorum dedi.. şaka yapıyor zannettim başta.. ama ciddi ciddi vermeyeceğim,uygun görmüyorum dedi.. sinirlendim çıktım gittim.. yolda biyoloji öğrtmeni bi arkadaşla karşılaştım ki kendi 3 çocuk annesi ve ayrıca taekwondo eğitmeni.. ben de 6 ayı geçirdim öyle başladım.laktik asit fazla oluyor spor yapınca.. o da sütün kalitesini etkiliyor. üstelik kol hareketleri süt bezlerinin üretimini engelleyebiliyor.. bence dr iyi yapmış dedi..benim de 3 ayı geçti, ama göbek var acaba yağlanma mı yaptı diyorum, düzenli bir spor yapmadan gitmezmiş gibi sanki.