• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Gunaydınnn kızlarrr
3 ayla beraber baslayan huy degıstırme benı bezdırdı alısverıs fılan burnumdan gelıyo valla

bu arada ızmırde sogudu bende ogluma atlet kılot ve pıjama takımı gıydrıyorum

pıjamalarınıda bılek lastıklı tercıh etmeye basladım cunku uyumsuz bır vucut tıpı var ben gıbı ust 74 alt 68 malesef :50:

canım bende gaziemirdeyim havalar ii soğudu aynen senin dediğin gb giydiriyorum
delikli delikli kolsuz badiler var çok esnek onları atlet gb giydiriyorum terlerse terinide almış oluyor
kapı cam kapattık gecede kontrol ediyorum terledimi üşüdümü die
havalar soğudu benim oğlan balkona fena alıştı bakalım şimdi napcaz

canım bende gaziemirdeyim havalar ii soğudu aynen senin dediğin gb giydiriyorum
delikli delikli kolsuz badiler var çok esnek onları atlet gb giydiriyorum terlerse terinide almış oluyor
kapı cam kapattık gecede kontrol ediyorum terledimi üşüdümü die
havalar soğudu benim oğlan balkona fena alıştı bakalım şimdi napcaz

gumuldurdeyız canım bızde denız kenarı halıyle daha serın ama ıs sebebıyle gazıemıre gelmeyı dusunuyoruz hatta ev arıyoruz bı el at sen bana oh bı tanıdık buldummmmmm heyoooooo

Kızlar oglum 2 haftadır ısaret parmagını agzına sokup kendını kusturuyo ya bıde ogurmek hosuna gıdıyo bıldıgınız saykoya bagladı bu oglan yaa valla yangın var dıye bagırasım var

Kızlar oglum 2 haftadır ısaret parmagını agzına sokup kendını kusturuyo ya bıde ogurmek hosuna gıdıyo bıldıgınız saykoya bagladı bu oglan yaa valla yangın var dıye bagırasım var

benim kızım da baş parmağını tesadüfen bulduğunda emmeye baslıyor.bal sürülmüş gibi bir de şapırdatıyor ki.

tatlım benim oğlum da bazen 4 parmağını ağzına sokuyor
,ee haliyle midesi bulanıyor ve bazen kusuyor

Bizimki bazen elini kople sokuyo midesi bulanır gibi oluyo ama henüz kusma aşamasına gelmedi :) El beyindir müdahale etmeyin diyo doktorlar ama kusan cocukları olsa napacak acaba bu doktorlar. Aslında bikaç gün onlara verip baktırmak lazım.

slm kızlar.. sizi okuldan okuyabiliyorum bazen ama yazmaya vakit yetmiyo.. tam alıntılıyorum o anda birşey çıkıyo,sonra zil çalıyo mecbur bırakıp çıkıyorum..
aklımda kalanlardan yazayım.
ortalama olarak hepimizn bebişlerinin huyu değişmeye başladı.. bizimkinin 3 saatlik rutini garip bi hal aldı.. rutin demeye dilim varmıyo artık.. cts dr a gittiğimizde sütümün yetmediğini söyledi.gece sık sık uyanmasının sebebi de buymuş..gündüz tam doyan çocuk gece iyi uyur dedi.. bol bol su tavsiye etti ki haklıydı..son bir aydır koca gün elimde sadece tek pet şişe geziyorum.. kilomuz 6700,boyumuz 62 cm:nazar::nazar: çok iri bi bebek değiliz zaten ana da baba da minyon ötesini beklemek komik olur:34:
baş çevresi için özellikle götürmüştük..bir ayda 1 cm büyümüş.. 39.5 şu anda.. dr büyüsün gerisi önemli değil.. alt sınırı 37.3 dedi.. benim gb netten yararlanıp üzülenler için söylüyorum.. bi de devit i kesme dedi.. sonraaaaaa bez olarak ananemizde prima,evde huggies var.. en son migrostan 60lı 4 noyu 20 tlye aldık.. bizde kararma falan yapmadı.. bel lastiği nedeniyle beline tam oturuyor ve taşma problemi olmuyor..
ben de fizik tedaviye gittim. ovalamaktan ellerimde tetik parmak oluşmuş galiba. hiç istemediğim halde tam teşhis için mecburen röntgen çektiler.. bir sürü test yapıldı bel fıtığından da şüpheleniyolar ağrılarım yüzünden.. hala sonuçları dr a gösterebilmiş değilim.. yarın boş günüm ve ancak giderim herhalde.. bu akşam gelecek misafirlerim ertelendi o nedenle evden fırsat buldum da yazıyorum.. yoksa eşim olmadığı için genel itibariyle annemlerdeyiz.. sizi özlüyoz.. :17:
okulda derslere tam gaz başladık..gelince tabanlarım sızlıyo koşturmaktan o da hepi topu 7 saat giriyorum max.. 14 hatta 20 saat günlük girdiğim dersler yıllar önceymiş,yaşlandım mı ne:1:
neyse şimdi de geçmişi okuyayım kızlar.. kendinize ii bakın olur mu bebişlere de...
hımmm bi de bu aralar profilonun bulaşık makinesi reklamına çok ağlıyorum,hani şu grip olan anneye..:43:

Son düzenleme:
selam anneler,
aranızda spor yapan var mı, plates yapan var mı? sezeryanlı olanlardan var mı? hafif hafif başlasam mı acaba diyorum.

bende tam bi reklamtan bahsedecektım.bruno reklamı burun tıkanıklıgı için ordakı bebeklere bayıldım ya hele o öndekı konuşana,
bu burun tıkanacak.o anne buraya gelecek o kadar :)))
süper bişi yaa...

ben hep uyurken kesiyorum tırnaklarını tawsiye ederim kolay oluyo..

ben uyurken kesemıyorum uyanıyo hemen.yüzüne kremını süreyım dıyorum uyurken,uyanıyo.pembe panter gibi dolanıyoruz evde.
o yüzden beşiginde yatmıyo bile, koydugumda gözlerını acıyo.dogdu dogalı beraber yatıyoruz,eşimde odada,
beşik süs gibi duruyo.daha eşimle beraber uyuyamadık bile,sayılıdır.

Parmakla kusma olayı bıtek bende var sanırım sızınkıler sadece bulanıyomus valla delırtıyo benı gercı kg alımı ıyı 7350 gr olmus bugun tarttırdım uykumuzda duzene gırdı sayılır sukur besıgede alıstı sadece memnunıyetsız ve huysuz bı cocuk olması canımı sıkıyo

oglumun buyuk ıhtımal yune alerjısı varmıs vucudunda bısıyler cıktı su cıcegı sandım aıle hekımıne gosterdık degıl alerjı dedı neyse aksam ıyıce cogaldı acıle gıttık ordakı drda ekstra bısıy yedın mı dedı yunlu gıydı mı dedı jeton dustu 3 gundur fılan yun yelek gıydırıyorum uyanınca

bruno reklamına bende bayıldımmmm annem rahat etsın dıye butun gece uyuyamam :9: koptum yaaa

selam anneler,
aranızda spor yapan var mı, plates yapan var mı? sezeryanlı olanlardan var mı? hafif hafif başlasam mı acaba diyorum.

benim bugün 3.ay kontrolüm vardı.yavaş yavaş egzersize başlayabilirsin,kan ilacını kesebilirsin dedi.ben yarın mekik ve yürüyüşe başlıyorum bakalım.3 ayda sadece 2 kilo vermişim çünkü:(((
sizler verebildiniz mi?

benim bugün 3.ay kontrolüm vardı.yavaş yavaş egzersize başlayabilirsin,kan ilacını kesebilirsin dedi.ben yarın mekik ve yürüyüşe başlıyorum bakalım.3 ayda sadece 2 kilo vermişim çünkü:(((
sizler verebildiniz mi?

benim de 3 ayı geçti, ama göbek var acaba yağlanma mı yaptı diyorum, düzenli bir spor yapmadan gitmezmiş gibi sanki.

selam anneler,

sizler verebildiniz mi?

benim de 3 ayı geçti, ama göbek var acaba yağlanma mı yaptı diyorum, düzenli bir spor yapmadan gitmezmiş gibi sanki.
herkesin derdi aynı galiba.. kilolar ve göbek.. ben normal doğum yaptım kızlar.. doğuma kadar aldığım 20 kilodan 9 u doğumda gitti. 5 kilosu kaldı.. aradakiler de ilk iki ayda eridi gitti.. yalnız göbeğim hayatımda ilk kez büyümeye başladı.. başkalarına göre çok iyiyim ama ben alışamadım göbeğe.. burada kadın spor merkezi var.. oraya kayıt için gittim aile hekiminden sağlık raporu lazım dediler.. hekime gittiğimde ise rapor vermedi.. bebek çok küçük,henüz önermiyorum dedi.. şaka yapıyor zannettim başta.. ama ciddi ciddi vermeyeceğim,uygun görmüyorum dedi.. sinirlendim çıktım gittim.. yolda biyoloji öğrtmeni bi arkadaşla karşılaştım ki kendi 3 çocuk annesi ve ayrıca taekwondo eğitmeni.. ben de 6 ayı geçirdim öyle başladım.laktik asit fazla oluyor spor yapınca.. o da sütün kalitesini etkiliyor. üstelik kol hareketleri süt bezlerinin üretimini engelleyebiliyor.. bence dr iyi yapmış dedi..
şimdilik onları dinledim. evde de çok uğraşmıyorum ama bir ay sonra ek gıda programına başlayacakmışız,dr umuz 6 ayı ek gıdaya geçiş için çok geç buluyor.. o zaman başlıcam inş :8::8:
aaa bu arada tahlil sonuçlarımı aldım.. kaslarda ters hareket yapmamdan kaynaklı birşeyler olmuş..emzirenler kas gevşetici kullanamıyormuş.. o yüzden sık sık sıcak suya sokucam.. bi de kötü kolesterolüm çok düşük,iyisi yüksek çıktı.. dr tebrik etti,kaliteli yağlanma varmış vücudumda..

Son düzenleme:
ilk 6 ay dıyet yapılmaz demıstı benım dıyetısyenım.6ay sonra gel başlarız dedi.ilk 6 ay önemli demekki diyet spor yapılmadıgına göre.

selam kızlar..
biz evimize döndük nihayet, üç dört posta yıkanması gereken çamaşır ve dolayısıyla ütü beni bekliyor ne yazık ki. bir yere gidip dönmenin en sevmediğim tarafı..:44:
biz geçen hafta rotarix aşımızı olduk, sonrasında iki gün çok huysuzlandı miniğim, kakasını yapmakta zorlandı birkaç kez ve gazdan da kıvrandı haliyle..sonrasında düzeldi çok şükür, üç ayımızı bir hafta geçmesi ile birlikte gazdan da kurtulduk sanırım...
ben de geçen hafta beslenmeme pek dikkat edememiştim, bebeğim üç dört gece yarım saatte bir uyanıp emmek istedi, birkaç günle bile süt miktarı anında azaldı..diyet yapsam hepten kesilecek demek ki..platesi ben de düşünüyorum, karnı sıkılaştırmak için özellikle, fakat altıncı aydan sonra..zaten az kaldı Allahın izniyle birşeyler yemeye başlasınlar, öyle..
hepinize mutlu günler bebişciklerle..

selamlar herkese
bikaç gündür yazmıyorum buraya
geçmişi biraz okudum bebekler huy değiştirmiş heralde
her bebekte olduğu gibi bizde de var
bazen oğlumu tanıyamıyorum bile
yine de çok şükür
gaz sorunumuz bitti sayılır, ama hala kaka yapmak için uyanıyor sabah erken saatte

3aylık kontrolümüzde rutin muayene kapsamında yapılan eko sonucunda kuzeyin kalbinde 3mmlik delik olduğunu öğrendik
doktorlar muhtemelen zamanla kapanacağını söylediler
6 aylıkken tekrar eko çektirip durumuna bakacağız
dün de yapılan kan tahlilinde hmg alt sınırda çıktı
doktor demir damlasına şimdiden başlamam gerektiğini söyledi ve ferrum verdi
kilo alımı 600grım altına düşmezse sonraki ay ek gıdaya geçilmeyeceğini söyledi
izne ayrıldığım için tüm gün evde oğlumla ilgileniyorum
bazen sıkılıyorum ama onunla olmak herşeye rağmen çok güzel

geçmiş olsun neden eko çektırdınız.benımde gebelık diabetım vardı o yuzden benım kızımada eko çekmıslerdı kontrol amaçlı çok şükür bişi yoktu.

Back
X