2012 Haziran Anneleri Doğurdu

rota asısını 2.ay yaptıran varmı bız bu cuma ası olcaz hemsıremız hepsın ı yapalım agır olmaz dedı.bende hepsı bı aradan cıksın dıyorum.bı de benım kızım bı kac gunde bi yapıyo kakasını bu sütün yaradıgını mı gosterıyo?

Cnm ben rota sisini 3 ayda yaptircam 2 ile 6 ay arasinda 2 doz yapilmasi gerekiyo 3. Ayda baska asi yok...

manavgattan herkese selam kızlar:16: nasılsınız umarım bi yaramazlık yoktur,çok şükür bizim tatil umduğumdanda güzel geçiyor cumartesi dönüyoruz zaten ayrıntılı fotoları o zaman paylaşırım, birkaç tane foto eklemek istedima ama boyutları büyük nasıl küçültebilirim?

Ben çoraplarına kadar ütülüyorum canım hem temiz oluyor hemde kırışıklığı gitmiş oluyor

Bebişin nasil oldu canım merak ettim iyilesmistir ins yavrucuk

Yok canim ates ayni kapali bolgeleri 38-38.5 arasi yarin dra gidicez en azindan huysuzlugu azaldi donunce bilgilendiricem zaten dis falansada dr ne diyecek bakalim

Mrb herkeze suan o kada üzgünüm ki kelimeler yetersiz iyi bir anne olamicam bugun cok kötü bir olay yasadım kızım ve Kayınvalidem alışverişe çıktı pasajın merdivenlerinden çıkarken kızımı arabasına takılı olan pusetten düştü tam merdivenin kenarına Allah kızımı bana bağışladı yaa korkuluklardan aşağı düşseydi düşündükce aklımı oynatıyorum ne olur sizde sakın benim yaptıgım hatayı yapmayın pusetin icine yastık koyup kemer takmamazlik yapmayın hastaneden yeni geldik röntgen tomogrofi temiz çıktı allahıma şükürler Rabbim meleklerimizi korusun

beren kız tatildee:)) devamı istanbula dönünce..

$Adsız.webp$ii.webp

Mrb herkeze suan o kada üzgünüm ki kelimeler yetersiz iyi bir anne olamicam bugun cok kötü bir olay yasadım kızım ve Kayınvalidem alışverişe çıktı pasajın merdivenlerinden çıkarken kızımı arabasına takılı olan pusetten düştü tam merdivenin kenarına Allah kızımı bana bağışladı yaa korkuluklardan aşağı düşseydi düşündükce aklımı oynatıyorum ne olur sizde sakın benim yaptıgım hatayı yapmayın pusetin icine yastık koyup kemer takmamazlik yapmayın hastaneden yeni geldik röntgen tomogrofi temiz çıktı allahıma şükürler Rabbim meleklerimizi korusun

büyük geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış, anneler pusetlere dikkat ne olursa olsun kemer şart...

çok büyük geçmiş olsun canım Allah korumuş

gecmıs olsun çok zor bişi gercekten.ben arabada dahı baglıyorum ne olur ne olmaz.

Çağan paşa yine bu saate kadar uyumadı şimdi daldı bu seferde gece uyumayacak sanırım :(((
hızlıca yazayım yemek yapmam gerek çünkü...
mrs who nasıl oldu kuzun acaba??? ateşi varmış,şimdi ne durumda merak ettim umarım azalmıştır ateşi...

ilkkkk valla ne diyeyim,böyle yapıyon ya hepten imreniyorum kız bebişlere :nazar: ne güzel tatilin keyfini çıkarın...

almeda arkadaşım,üzücü bir şey yaşamışsın ama kendini üzüp kötü anneyim düşüncesini aklından çıkart...bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter...bizlerde hiç alışık olmadığımız bir düzenin ortasında bulduk kendimizi hata yapabiliriz değil mi...

Son düzenleme:
rota asısını 2.ay yaptıran varmı bız bu cuma ası olcaz hemsıremız hepsın ı yapalım agır olmaz dedı.bende hepsı bı aradan cıksın dıyorum.bı de benım kızım bı kac gunde bi yapıyo kakasını bu sütün yaradıgını mı gosterıyo?

Ben yaptırmayı düsünmüyorum.

manavgattan herkese selam kızlar:16: nasılsınız umarım bi yaramazlık yoktur,çok şükür bizim tatil umduğumdanda güzel geçiyor cumartesi dönüyoruz zaten ayrıntılı fotoları o zaman paylaşırım, birkaç tane foto eklemek istedima ama boyutları büyük nasıl küçültebilirim?

Paintten küçültebilirsin. İyi tatiller sana.

Melekler korumuştur onu. Hepimiz çok tecrübesiziz. Kendini suçlu hissetme. Hepimize büyük bi ders verdin. Bende çogu zaman takmıyorum kemeri rahatsız olmasın diye. Verilmiş sadakanız varmış çok üzücü bi durum ama herşeyi temiz çıkmış meleginin. Çok büyük geçmiş olsun.

Almeda cok gecmis olsun rabbim korusun yavrunu

ilkcim masallah beren hanima havuz keyfinize bayildim :)

adaer canim 38.1den asagiya inmedi hala yarina randevu buldum fiziki muayenesinde bisey yok o yuzden kan idrar ve gaita tahlili yapmasini isticem drun eger onlarda temiz cikarsa artik kesin disten diycem

iyi geceler anneler birkaç gündür misafirler vardı giremedim
almeda ve mrs.who geçmiş olsun
ilk sana ve kızına masllh iyi tatiller
mrs.who söyledikten sonra kontrol ettim aynı belirtiler vardı bzmkinin de dişi cıkıor yiğenimde 4aylıkken cıkmıstı bzm ailede genetik galiba
gazımz yeni bitmişti bakalım şimdi de diş başlayacak

Allah korumuş bebeğini...

geçmiş olsun canım sana öncelikle aynı şey kızım 1,5 aylıkken başıma geldi başkasından yardım istedim arkamı dönmemle kızım pusetten kaldırımın üstüne düştü hastane tomografi derken allahıma şükür hiç birşey çıkmadı melekler korudu kızımda bir çizik dahi yoktu o korku ve yerden kaldırıdığım anı hiç unutamam

selam kızlar..biz de bugün 2 aylık aşımızı olduk benim kız bacaklara vurulurken içli içli ağladı ben de fena oldum ...gözümün içine bakıyor bide dudak büzüyor...neyse ki atlattık umarım sorunsuz geçer gecemiz...bayramda bizde tatildeydik...çok şükür hasta olmadan geldik :))

selam kızlar..biz de bugün 2 aylık aşımızı olduk benim kız bacaklara vurulurken içli içli ağladı ben de fena oldum ...gözümün içine bakıyor bide dudak büzüyor...neyse ki atlattık umarım sorunsuz geçer gecemiz...bayramda bizde tatildeydik...çok şükür hasta olmadan geldik :))

inşallah ateş yapmaz rahat rahat atlatırsınız bebişinle...bugun bizimde 2.ay aşımız vardı ama tek oldugum için annemlerin gelmesini beklicem yani haftaya salı gibi gideriz sanırım.hemşireyi aradım sorun değil dedi.

Back
X