2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Kizlar yardimmmmmm

benim adet kanamam dun gece basladi ve 1 ped dolmadi gelen kan resmen simsiyah ve agrim var sizce nedir bu sezeryan oldum icteki dikislerde falan bir sorun mu var yoksa cevredekilerin dedigi gibi icim mi temizleniyo icim temizlense 2. adetim bu o zaman temizlenmezmiydi napim ben dra falan gidim mi acilen

herkese iyi bayramlar bebişleriyle =)
yarından sonra gümüldüre gidicez yazlığa tatile annemlerın yanına ben korkuyorum denıze gırmek ıstemıorum sankı sezeryan yerıme bişey olcak dıye zaten görüntü bozuk baldırlarıma kadar catlak bır kolum bır de yuzum çatlamadı mayo gıymem lazım şortlu zaten 38 bedebdeb 40 42 bedebe fırlamşım hiç girmesemmı dıorum mınnak kızımıda korkuyorum sahıle goturmeyı sıcaktan nemden denızden kalkan tuzla bıle gölgede yanar taze etlerı dıye 2,5 aylık bebek daha bılmıorum çok kararsızım sızler ne yaptınz bu konulardaa hepınızı opuyorumm

Canim bende gumuldurdeyim neresinde oturuyo annenler :)) gerci ben yaz kis burdayim malesef :((

Kizlar benim oglan atesleniyo ates vucudunun kapali kisimlarinda yukseliyo en cok koltukalti kulak agiz makat 39.5 komple soyuyorum klimada acik o zaman bezinin altinda kkalan gobek tarafida aYni kafa falan 37 ama acikta kaldigi icindir diyorum yoksa cok mu telas yapiyorum

Herkesin gecikmeli de olsa bayramlarını kutluyorum güzel bebekleriyle. Bizler de anne olduk ve yatagımızın basucuna astıgımız bayramlıklarımızın yerini bebeklerimizi süsleyip giydirmek aldı. Bayramın güzel yanları yeniden canlandı. Biz ani bir kararla bayramı Berlin de geçirmeye karar verdik. Eşimin akrabalarının yanına gittik. Biri 6 aylık kızı olan digeri hamile ve 1 buçuk yaşında oglu olan iki ayrı kişi de kaldık.Herşeye ragmen sofralar cesit cesit salatalardan tatlılarına pidelerine sarmalarına kadar donanmış masalarda oturunca kendimin ne kadar işe yaramaz oldugunu farkettim. Üstelik bana eşim her konuda destek olurken bile iki çeşit yemek yaptıgımda kendimle gurur duyan ben boyle bir çalışma karsısında kendimi bi tuhaf hissettim.Söyledigimde de aman canım biz ne yaptık ki falan deyip işlerini de küçümseyince daha da kötü oldum. . 1 buçuk yaşındaki oglan her bagrısında koştum kuzeyin odasına aman uyanmasın aman korkmasın diye.Gece birkaç kez uykusunda agladı.Etkilendi sanırım. Neyse bizim uykucu uslu Kuzey 6 saatlik yolculugu burnumdan getirdi. Ben arka koltukta resmen çekiştirilmekten bi hal oldum. Koltugunda durmaz kucaga alırım istemez kalk ayaga gezdir diyo. Oyuncak istemez kudurdukca memeyi agzına verdim kusacak diye de korktum ama bi sıkıntı olmadı. Bizim hassas tenli oglan ben orada pamuklu su yapamayıp naturel ıslak mendille silince popişini yine pişik oldu bu sefer yara tarzında iki yanı kabardı. Dönerken arabada içim cız etti. Açtım altını 3 kez çiş bir de kaka yaparak geri döndü eve. Kendimi eve attıgım gibi once oglanı sonra da çamaşırları yıkadım. Neyse Kuzey evine gelince bir mutlu oldu. Gülücükler saçtı her yana. Sonra da derin bi uyku çekti çok şükür.

Kizlar benim oglan atesleniyo ates vucudunun kapali kisimlarinda yukseliyo en cok koltukalti kulak agiz makat 39.5 komple soyuyorum klimada acik o zaman bezinin altinda kkalan gobek tarafida aYni kafa falan 37 ama acikta kaldigi icindir diyorum yoksa cok mu telas yapiyorum

Dişten olabilir cok üzüldüm.. En iyi sonucu makat verir. Bence biraz soyup ılık bir banyo yaptır ve takip et derim, bana makat olçüsü çok yüksek geldi çünkü. Şimdi ne durumda merak ettim. Gelince cevapla lütfen.Cok Geçmiş olsun.

Dişten olabilir cok üzüldüm.. En iyi sonucu makat verir. Bence biraz soyup ılık bir banyo yaptır ve takip et derim, bana makat olçüsü çok yüksek geldi çünkü. Şimdi ne durumda merak ettim. Gelince cevapla lütfen.Cok Geçmiş olsun.

makat koltuk alti agiz ici kapali yerleri 38 derece banyo yaptirdim uyudu en gec prs dra gitmemiz gerek anlasildi

annemler yazlık kıraladılar cnm maydonoz koyda sana yakınmı bılmem =)

pek uzak degil canim :))

Herkesin gecikmeli de olsa bayramlarını kutluyorum güzel bebekleriyle. Bizler de anne olduk ve yatagımızın basucuna astıgımız bayramlıklarımızın yerini bebeklerimizi süsleyip giydirmek aldı. Bayramın güzel yanları yeniden canlandı. Biz ani bir kararla bayramı Berlin de geçirmeye karar verdik. Eşimin akrabalarının yanına gittik. Biri 6 aylık kızı olan digeri hamile ve 1 buçuk yaşında oglu olan iki ayrı kişi de kaldık.Herşeye ragmen sofralar cesit cesit salatalardan tatlılarına pidelerine sarmalarına kadar donanmış masalarda oturunca kendimin ne kadar işe yaramaz oldugunu farkettim. Üstelik bana eşim her konuda destek olurken bile iki çeşit yemek yaptıgımda kendimle gurur duyan ben boyle bir çalışma karsısında kendimi bi tuhaf hissettim.Söyledigimde de aman canım biz ne yaptık ki falan deyip işlerini de küçümseyince daha da kötü oldum. . 1 buçuk yaşındaki oglan her bagrısında koştum kuzeyin odasına aman uyanmasın aman korkmasın diye.Gece birkaç kez uykusunda agladı.Etkilendi sanırım. Neyse bizim uykucu uslu Kuzey 6 saatlik yolculugu burnumdan getirdi. Ben arka koltukta resmen çekiştirilmekten bi hal oldum. Koltugunda durmaz kucaga alırım istemez kalk ayaga gezdir diyo. Oyuncak istemez kudurdukca memeyi agzına verdim kusacak diye de korktum ama bi sıkıntı olmadı. Bizim hassas tenli oglan ben orada pamuklu su yapamayıp naturel ıslak mendille silince popişini yine pişik oldu bu sefer yara tarzında iki yanı kabardı. Dönerken arabada içim cız etti. Açtım altını 3 kez çiş bir de kaka yaparak geri döndü eve. Kendimi eve attıgım gibi once oglanı sonra da çamaşırları yıkadım. Neyse Kuzey evine gelince bir mutlu oldu. Gülücükler saçtı her yana. Sonra da derin bi uyku çekti çok şükür.

Canim bayramdan oncesi eltim geldi almanyadan kekler borekler dizeledim bende ama o arada ev sahibimin kizi bakti oglana yani anlicagin mutlaka vardir bi yardim edenleri niye kotu hissediyosun ki kendini bayram gunu evimi b.k goturuyo allahtan gelecek kimsem yok :))

Esleri yardim eden hanimlar cok sanslisiniz benim oglan yine eski duzene dondu sabah 7de yatiyo daha da uzayabiliyo tabi regl oldum agridan kivraniyorum kocama cocuga bak yatim 2 saat dedim benim odunda dediki sen cocugu uyut yat ben bakayim uyurken :27: zaten 7.30da ise gidiyo hadi gitmese bile uyuyan cocugun nesine bakacaksa

kızlar bnm kızım 2,5 aylık ağzından salyalar akıyo diş çıkarck gıbı elını agzına sokuo saga sola goturup getırıo kasıo gıbı diş çıkmz heralde 4 5 aya gırmeden demıı bazen ateş oluo az az bole olan varmı anlm veremdım

kızlar bnm kızım 2,5 aylık ağzından salyalar akıyo diş çıkarck gıbı elını agzına sokuo saga sola goturup getırıo kasıo gıbı diş çıkmz heralde 4 5 aya gırmeden demıı bazen ateş oluo az az bole olan varmı anlm veremdım

Bizde bir aydır senin dedigin gibiyiz, umarım diş degildir daha cok erken.

Bizde bir aydır senin dedigin gibiyiz, umarım diş degildir daha cok erken.

bızım bır komsu var kızı 3 aylıkken dıs cıkardıda ondan merak edıyorum acaba erkenmı cıkarck dıe nette arastırdım ormalde 4 ayda diş çıka bılırmış normalı ama bebeklerın çoğu 6 ayda çıkartıomuş dusuk bır oranda 3 aylıkken cıka bılıomuşş sen nden ınş.dıs deıldır dıosun cnm

Betulperi sagol canim ins gidene kadar daha da duser atesi

bnmge canim dis olabilir benimkinin 1 aylik salyasi ardindan kafayi yataga surtme ardindan parmaklarini bukup agzinda saga sola degdirme basladi 58 gunlukken dr dis dedi ama 4. ayi bulur atesi cekeceksin dedi dusurucu verdi aile hekimimiz yaz bebeklerinin erken cikardigini soyledi malesef 3. ayda ates ve ishalde cogalacak dedi :((

bızım bır komsu var kızı 3 aylıkken dıs cıkardıda ondan merak edıyorum acaba erkenmı cıkarck dıe nette arastırdım ormalde 4 ayda diş çıka bılırmış normalı ama bebeklerın çoğu 6 ayda çıkartıomuş dusuk bır oranda 3 aylıkken cıka bılıomuşş sen nden ınş.dıs deıldır dıosun cnm

Emziriyoruz ve bebekler damaklarıyla ısırarak rahatlıyolar. Şimdi dişler çıkacak ve bu sefer goguslerimiz acıyacak evet bilerek yapmıyolar ama insan can havliyle bebegimne kızıyor. Çevremde cok rastladım boyle seylere. Sonra bi de ateş ve huzursuzluk ekleniyor e bi de 4. ay aşıları var hepsi üstüste. Bilmiyorum ama vaktinde çıksa cok daha iyi olmaz mı sence de.

arkadaslar iyi geceler,bebeginizin camasir,giysilerini,carsaflarini mikrobu kirilsin diye utuluyor musunuz acaba

Ben çoraplarına kadar ütülüyorum canım hem temiz oluyor hemde kırışıklığı gitmiş oluyor

Bebişin nasil oldu canım merak ettim iyilesmistir ins yavrucuk

rota asısını 2.ay yaptıran varmı bız bu cuma ası olcaz hemsıremız hepsın ı yapalım agır olmaz dedı.bende hepsı bı aradan cıksın dıyorum.bı de benım kızım bı kac gunde bi yapıyo kakasını bu sütün yaradıgını mı gosterıyo?

rota asısını 2.ay yaptıran varmı bız bu cuma ası olcaz hemsıremız hepsın ı yapalım agır olmaz dedı.bende hepsı bı aradan cıksın dıyorum.bı de benım kızım bı kac gunde bi yapıyo kakasını bu sütün yaradıgını mı gosterıyo?

Cnm ben rota sisini 3 ayda yaptircam 2 ile 6 ay arasinda 2 doz yapilmasi gerekiyo 3. Ayda baska asi yok...

Back
X