2012 Haziran Anneleri Doğurdu

hayırlı bayramlar şimdiden olurda gelip yazamazsam yarın...
Rabbim evlatlarımızla,ailelerimizle bir ömür huzurlu,sağlıklı bayramlar geçirmemizi nasip etsin inşallah...

öncelikle duana kocaman amin diyorum..insan neresi olursa olsun, kendi düzenini arıyor ..
minişin güzel günlerde giysin cicilerini...minik kızlara çook kokoş elbiseler var...biz de ablamıza pembiş bir elbise, bebişe de askılı pantolon aldık. yarın da ayakkabıları alınacak...
bayram sonrası kokoş kızımızın resimlerini isteriz :emir_bebek:

ALLAH razı olsun :) bilmukabele,emınım senın mınıklered e çok yakısmıstır.resımlere gelınce ınsaallah bakalım.bu arada ekledıgımız resımlerı sılebılıyomuyuz.zaten eklemeyıde bılmıyorum.hiç bakmadım.

Kızımda bende bayrama hazırız bayramliklarımizi aldık.babamiz daha alamadı. Hala 38 bedene sığabiliyormuşum korkumdanbisey almak istemiyordum. Buarada hamilelikte malum fazla bisey almadım .moda almış başını gitmiş.bende gardırop yenilemeye karar verdim.simdiden iki takım aldım bile:)
Kizimada mothercareden çok cici seyler aldım.beyaz bir elbise,beyaz ve Turkuaz tişört bı de streç kot.anliyacaginiz kızım bebek gibi değilde minik bir genç kız gibi olacak inş:) zaten 0-3 aylıklar uymadı tontişime 3-6 aylıklardan aldık. Bide danteli çok şirin bir patik ayakkıbı aldım.giydirmek için sabırsızlaniyorum :49:

aynen esım de almadı daha.zaten kendısı pek bayramlık almaz ,ben alıyorum.gecen aksam krem ve lila rengınde kısa kollu bı elbıse aldım kızıma bu aksam da kırmızı sıfır kollu bı elbıse ve altına beyaz dantellı corap aldım.hanı ılk okulda gıyerdık ya hey gıdı ne gunlerdı be,buyudukte evlendık cocuk dogurduk ne garıp bişi ,ay eskı gunlerıme dondum bırden.neyse sımdıye doneyım hemen:) bırde senın aldıgın renkte beyaz ve turkuaz ustu tısort altı cıtcıtlı bı badı aldım.pembesını alcaktım bedenı yoktu.bırde saç bantlarımız var ıkı tane.bende 3-6 aylık aldım.tam oluyo dıyebılırım, zaten 0-3 aylık olmuyomus genelde.kendımede bı ust bı de etek aldım.

kızlar ya aşıdan sonra oğlumun ateşi çıktı onu düşürmekle meşgulum durmadan ağlıyor yavrum şimdi biraz düştü şükür biraz sakinledi

günaydıın kızlarrr
biz yine 6 da kalktık oğluştomla :53:
gece 11 de uyumayı öğrendik ama sabah en azından 8 e kadar uyumak ve gündüz uyumak gibi bir durumu yok Rüzgarın!!!
nasıl şarj ediyor kendini anlamış değilim:37::37:
biz bir anane bir babane gezip duruyoruz evde olmadığım için gittiğimiz yerdede nete giremediğim için ayrı kaldık sizlerden
özledikk çokk :16::16:
biz 2. ay aşılarımızı olduk 9 ağustosta
gitmeden ateş düşürücü falan verme dedi ebe ablamız vermedik,
aşıdan sonrada çok şükür ne ateş oldu nede aşı yerlerinde birşey
oğluşto acıcık huzursuzlandı ve sonrada mışıl mışıl uyudu umarım sorunsuz geçmiştir herkesin..
hepinize iyi bayramlar arkadaşlar
bebişleriniz, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte...

oğluma ne oldu anlıyamadım
2 gündür gündüzleri sadece 15 er dk uyuyooo
va sanki canı yanmış gibi bağırarak ağlıyoo
gözlerinin etrafı kızardı uykusuzluktan
her türlü salladım yine uyumadı
fikri olan war mı?
ayın 29 unda 3 aylık olcas...

benim paşam doğduğundan beri öyle :5:
15 dk dan fazla hiç uyumadı hala uyumuyor

Gece çayını kullanmadım ama milupanın rezene çayını veriyorum bazen. Hala gazımız bitmedi ne yazık ki :47:

cok sükür bizim pek gaz sıkıntımız yok da bazen cok huysuz oluyo. özellikle geceleri uykuya dalarken. bizde alıp dısarı cıkarıyoruz arabasında tıngır mıngır ancak uyuyo hawa ii geliyo sanırım.. ama hep de cıkarmak olmuyo, babamız erken gidiyo işe, bebiş gec uyuyo ws ws..
bu gece cayı warmıs rahatlatıyomus, kullananlar bebişler rahat we uzun uyuy dedi ama ben kararsız kaldım. sanki müdahale gibi mi oluyo ??
kullananlar bilgi werirse cokkk mutlu olucam :54:

becom88 canım gece çayını bende kullanmadım rezene veriyorum milupanın. gece çayını ek gıda almaya başladığı zaman vermeyi düşünüyorum.

bu arada kızlar şimdiden kutlıyım yarın giremicem, hepinizin bayramı mübarek olsun,bebişleriniz,aileniz ve sevdiklerinizle bereber nice bayramlara inşallah.

biz bu gece manavgat yolcusuyuz beren anlamış gibi huysuzluk peşinde böyle giderse bir fitil atıp yola çıkmayı düşünüyorumm.

ilk bayramları kutlayan bebeklerin bayramları kutlu mutlu olsun bol bol harçlık toplasınlar :52:
annler sizinde bayramlarınz kutlu olsun ailenizle mutlu bayramlar gecirin inş :52:

günaydınlarrrrrr
mutlu bayramlar olsun hepimize :16:
sabah ne ettim kızlar...oğlum rahat kaka yapamıyor diye paranox s fitil yapayım dedim :20: ne diye kalkışırsam böyle işlere...işte ben akıllı tut sen yarısını yapmak yerine tamamını at 2,5 aylık yavrunun mıçına :14: doz aşımında iyi şeyler yazmayınca hemen hastaneyi aradım dr.muz yok olurmu zaten bayram sabahı :((( nöbetçi dr.da 09.00 da gelecekmiş ne alakaysa o saate kadar çocuklara rahatsızlanmayın diye tembihlediler sanırım neyse işte kapadım başka hastaneyi aradım oradaki dr. bir şey olmaz dedi içim rahat etmedi bir başka hastaneyi aradım oranın dr.da bir sorun olmaz deyince içim rahatladı...
ama kızlar huysuzlanınca bebekler paranox fitil verin diyorlar ya dr.lar hakikaten doğruymuş benim paşa mışıl mışıl uyuyor şimdi...

herkese mis gibi bir bayram diliyorum yeniden...
bebeklerimizle sağlıklı nice bayramlara kavuşalım inşallah...Amin...

günaydınlarrrrrr
mutlu bayramlar olsun hepimize :16:
sabah ne ettim kızlar...oğlum rahat kaka yapamıyor diye paranox s fitil yapayım dedim :20: ne diye kalkışırsam böyle işlere...işte ben akıllı tut sen yarısını yapmak yerine tamamını at 2,5 aylık yavrunun mıçına :14: doz aşımında iyi şeyler yazmayınca hemen hastaneyi aradım dr.muz yok olurmu zaten bayram sabahı :((( nöbetçi dr.da 09.00 da gelecekmiş ne alakaysa o saate kadar çocuklara rahatsızlanmayın diye tembihlediler sanırım neyse işte kapadım başka hastaneyi aradım oradaki dr. bir şey olmaz dedi içim rahat etmedi bir başka hastaneyi aradım oranın dr.da bir sorun olmaz deyince içim rahatladı...
ama kızlar huysuzlanınca bebekler paranox fitil verin diyorlar ya dr.lar hakikaten doğruymuş benim paşa mışıl mışıl uyuyor şimdi...

herkese mis gibi bir bayram diliyorum yeniden...
bebeklerimizle sağlıklı nice bayramlara kavuşalım inşallah...Amin...

bu fitil olayı ne ya ılk defa duydum bebek huysuzlanınca fıtıl mı verıyoruz yanı.bızım doktor bıze hiç bişi demedı.gercı cok da huysuz degıl benım kız.

Iyi bayramlar kizlar dogurali 61 gun oldu ben 2. adetimi gordum ve dogumdan sonra adet sancimda oldu eskiden hic agrim olmazdi niye boyle oldu simdi cok fenayim ya agliyorum agridan agri kesicide alamiyorum deliricem agri bi yandan sinir bi yandan cocuk bi yandan harab oldum yemin ederim :5:

Iyi bayramlar kizlar dogurali 61 gun oldu ben 2. adetimi gordum ve dogumdan sonra adet sancimda oldu eskiden hic agrim olmazdi niye boyle oldu simdi cok fenayim ya agliyorum agridan agri kesicide alamiyorum deliricem agri bi yandan sinir bi yandan cocuk bi yandan harab oldum yemin ederim :5:

canım geçmiş olsun. minoset alabilirsin.

herkese iyi bayramlar bebişleriyle =)
yarından sonra gümüldüre gidicez yazlığa tatile annemlerın yanına ben korkuyorum denıze gırmek ıstemıorum sankı sezeryan yerıme bişey olcak dıye zaten görüntü bozuk baldırlarıma kadar catlak bır kolum bır de yuzum çatlamadı mayo gıymem lazım şortlu zaten 38 bedebdeb 40 42 bedebe fırlamşım hiç girmesemmı dıorum mınnak kızımıda korkuyorum sahıle goturmeyı sıcaktan nemden denızden kalkan tuzla bıle gölgede yanar taze etlerı dıye 2,5 aylık bebek daha bılmıorum çok kararsızım sızler ne yaptınz bu konulardaa hepınızı opuyorumm

Back
X