- 25 Temmuz 2011
- 12.759
- 317
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm albüm nerde????
geçmiş olsun canım sana öncelikle aynı şey kızım 1,5 aylıkken başıma geldi başkasından yardım istedim arkamı dönmemle kızım pusetten kaldırımın üstüne düştü hastane tomografi derken allahıma şükür hiç birşey çıkmadı melekler korudu kızımda bir çizik dahi yoktu o korku ve yerden kaldırıdığım anı hiç unutamam
selam kızlar..biz de bugün 2 aylık aşımızı olduk benim kız bacaklara vurulurken içli içli ağladı ben de fena oldum ...gözümün içine bakıyor bide dudak büzüyor...neyse ki atlattık umarım sorunsuz geçer gecemiz...bayramda bizde tatildeydik...çok şükür hasta olmadan geldik :))
sabah 2.ay aşılarımızı olduk geldık.aşı olacagı sırada uyudu benım kız.hemsıre uyandıralım dedı.yarı uyanık tı kollarından basından tuttum hemsırede verem asısını yaptı.çok az agladı sonra bacaklarını tuttum yavrucağzımın bı bacagına sonra digerıne vurdu.bunda bıraz canı yandı ama evde nasıl aglıyosa öyle agladı çok aglamadı kucagıma aldım hemen sustu.zaten hemen susan bı bebek masallah benım kızım.hemsırede masallahı var hıç aglamadı dedı.sonra kucagımda uyuya kaldı.sımdı hala uyuyo arada aglıyo emzırıyorum yıne dalıyo yavrucak.
Aferin prensese. Size de geçmiş olsun. Umarım sorunsuz atlatırsınız birkaç günü.
sagol betulperı cim :) sızın ası ne zaman?bu arda sen varşovada sın dımı yurt dısındada aynımı aşı zamanları?
Kizlarrrr oglumu bugun bi dra daha goturdum :)) disleri yuzunden hersey sukur ustelik ust kopek disleri ikiside patlamak uzere :)) dis bugdayimiza az kaldi yani
Kızlar merhaba bende haziran annesiyim acil cvp istiyorum ben elektrikli göğüs pompası almak istiyorum çünkü sağ göğsüm diğerine göre gözle görülür derece küçüldü oysa hastaneden çıkınca göğsüm taş gibiydi sağmamı söylediler manuel pompa aldık demekki tam boşalmadı süt çekildi göğsüm eski haline döndü kızım emerken sinirleniyor çünkü manuel pompayla sağınca 20 cc bile çıkmıyor elle sağıyorum bayağı fışkırıyor elektrikli ile sağarsam sizce zamanla artarmı yoksa çokmu geç kaldım ??? birde hangi markayı öneririsniz ???
Canım hayırlısı olsun. Üstten mi çıkıyor ? Benim bildigim önce alt dişler çıkarHadi bakalım daha nice mürvetlerini gör inş.
Medela mini elektrikli ve saat basi sag makinayla 1 haftaya farki gorursun
arkdşlar yeni tatilden geldik kızım orda çok akıllandı maşallah :) termal oteldeydik kızımıda odada ılıştırdığım küvete sokuyordum çok tatlı yüzüyordu :) sizce o suyun bebişe bi zararı olurmu birde çamur banyosuna girdim ben çatlaklara faydası olur inşallah :) ama selülite ii geliyormuş öyle yazıyordu
Canım sevindim güzel tatil geçirmenize. Bayılıyorum tatilde uslu duran bebişlere. Kız çocukları mikroplara daha acık oluyor ama güvendigin,steril bi ortamsa neden bi zararı olsun. Valla selülit sporla diyetle geçiyo da çatlakların epey zor tedavisi. umarım faydasını gorursun.
Kızlar facedeki grubunuza benide alırmısınız ???