bian önce açıklansın kim ne alıcamız çatlıcam patlıcam şimdi..
ayakkabı numaranızı yazmayı unutuyorsunuz ama
bian önce açıklansın kim ne alıcamız çatlıcam patlıcam şimdi..
ayakkabı numaranızı yazmayı unutuyorsunuz ama
ayy yokk bende yapamicim galiba cok heyecan bastı soğuk soğuk terler döküyorum :126::126: zati diziye çok ağladım çok pis duygular içindeyim
öhöö öhöö cıkkk olmuyo olmuyoooooo yapamicimm galiba
kızlar heyecanlanacak birşey yok,zor oluyor biraz ama çok acıtmıyor inanınyazın gitsin hahaha
sana da kocaman kocamanbenim canlarım;
.............
delüler siziiiiiiiiiiiii
sana da kocaman kocaman
yavrum benim ne güzel şeysin sen öyle, acayip şirin bişiisin, kedi canını seniiinn, ay köfte gibi şirin bişiyysiinn, maşallah inşallah maşallah çok şükür inşallah
ya bu arada ben word de yazdım bişeyler ama acayip uzun oldu yaa, bu arada kızlar hiç korkmayın, hiç korkuttukları gibi bişey değil, kendinizi kasmayın, sıkmayın, rahat bırakın, sonunu düşünmeyin, biliyosunuz sonunu düşünen kahraman olamaz
ne diyorum ben yaaa
delüler siziiiiiiiiiiiii
sana da kocaman kocaman
yavrum benim ne güzel şeysin sen öyle, acayip şirin bişiisin, kedi canını seniiinn, ay köfte gibi şirin bişiyysiinn, maşallah inşallah maşallah çok şükür inşallah
ya bu arada ben word de yazdım bişeyler ama acayip uzun oldu yaa, bu arada kızlar hiç korkmayın, hiç korkuttukları gibi bişey değil, kendinizi kasmayın, sıkmayın, rahat bırakın, sonunu düşünmeyin, biliyosunuz sonunu düşünen kahraman olamaz
ne diyorum ben yaaa
yok canım, sanırım ekli değilim ben, ama burdaki kızlarda ekliyim hep B.T.maşallah tatlımm
sen facede ekli misin bende??
delüler siziiiiiiiiiiiii
sana da kocaman kocaman
ne diyorum ben yaaa
öhöömm öhööömm (bu ne be öhöm öhömmüş, bu nasıl bir ünlemdir ya, böğürür gibi, neyse)
efenim ben deniz 30 yaşında olup, istanbulda ikamet etmekteyim
6 yıllık bir çalışma hayatından sonra ev hanımlığını öğrenme moduna geçtim, yani artık çalışmıyorum
çalışma hayatından kalma alışkanlık olsa gerek masaüstü objelerini çok severim, bu alışkanlığı evimde de salonumdaki sehpa-konsol vs gibi eşyaların üzerini süsleyecek minik şirin orjinal objeler aksesuarlar kullanmak olarak devam ettiririm, çünkü orjinal esprili aksesuarları hep çok sevmişimdir.
bildiğin yengeç burcuyum
kitap okumayı çok severim, ama şiir kitabı okuyamam, fantastik-bilim kurgu-polisiye-bol aksiyonlu-sürprizli romanları severim, yeni çıkan çok satan kitaplara da göz atarım, en son elif şafak iskender i okudum ve beğendim
pudra pembesini severim, morun hastasıyım, yeşilin koyu ve mavinin her tonunu severim, siyah zaten vazgeçilmezdir, kırmızıyı da sevmeye başladım -sanırım yaşlanıyorum- :)) bir de saydıklarıma baktım da bütün renkleri seviyomuşum galiba :)))
ayakkabı hastalık derecesindedir bende ama ayakkabı numaram 37,5-38-38,5 olarak değiştiği için bu konuya hiç girmesem de olurmuş :)))
1.70 boyunda, 64 kiloyum
ben tipik bir armutum, ama yani bildiğiniz armut :)) son 6 ayda kilo da aldığım için alt beden için pek birşey almıyorum artık, bugün başladığım dukan diyetiyle fazla olan 4-5 kilomu verip tekrar 38-40 bedenime kavuşmayı planlıyorum
üst bedenim s-m, daha çok tunik tarzı totoşumu örten uzun şeyler giymeyi tercih ediyorum, penye veya triko; bir de uzun hırkalarım vardır, bu tunik ve hırkalar genelde m bedendir, l bile olur çünkü salaş şeyleri de severim, klasik spor hiç fark yapmaz
iç giyim de severim, üst bedenim miniciktir anladınız siz onu :)))
pijama olarak da zaten zevklerimiz malum, sedoşla ayılıp bayılıyoduk pijamaları gördükçe, çok seksi olmasalar da
parfüm çok severim, hafif kokulara bayılırım
makyaj pek yapmam, yapamam, beceremem de, sadece kalem-çok hafif ruj-accuk da allık sürer çıkarım
oje severim ama sadece açık renkler kullanırım
çanta çok severim, her türlü çantaya bayılırım, yeterki üzerinde çakma amblemler ve logolar olmasın, 10 liraya aldığım üzerinde yazı baskı olmayan çantam vardır çok da severek kullanırım, yeterki ben louis vuittona benzemeye çalışıyorum diyen bir çanta olmasın kolumda
takı çok severimm, parmağımda ve kulağımda altından başka uzun süre kullanamıyorum alerji yapıyor ama kolye ve bileklik olarak çok severim, özellikle kuzenimle mağazalara gittiğimizde takı standlarının önünden ayrılamayız
hemen hemen herşeyde -giyim,obje,süs vs- sade, şık ve zarif olan şeyleri severim
çeyiz olarak herşeye bayılırım, ne olduğu nasıl olduğu hiç önemli değil, küçücük bir rende bile artık beni benden almaya yetiyor, düşünün yani :)))
kaldı ki geçen gün de bir örnek vermiştim, bu hepimiz için biliyorum ki geçerli..
sedoşumun,rosamın ve benim 9,90 a aldığımız ev şeklinde bir anahtarlık bile bizi günlerce ağzı kulaklarında gezdirmeye yetti, bir anahtarlıktır gitti 2-3 gün boyunca :)))
hele ki birbirimizden alacağımız bu güzel ve çok anlamlı hediyelerimiz, ona her baktığımızda bize birbirimizi anımsatıp bizi gülümsetecek bir şey olacak..
bu kısım da bana hediye gönderecek zat-ı şahaneye : lütfen sadece içinden gelerek, sevgiyle, hiç kendini yormadan, kasmadan olsun bu sevgi alışverişimiz, ben hepinizi çok seviyorum o yüzden sen her kimsen biliyorum ki, seni çok seviyorum.. büyük bir heyecanla açacağım gönderdiğin paketi ve bunu da yine burada seninle paylaşacağım..
hepinizi öpüyorum gucumen gucumen, her biyerinizden
ay çok afedersiniz ama hepinizden önce ben kendime çüş demek istiyorum
yazmaktan korkana bak yaaa, ohaaaa
hahha benziyomuşuz hakkaten kıızzzyewruummmmmmmm bende seni çook seviyorum kısherşeyi yazmışsın maşallah inşallah bana çıkarsın da almak zor olmaz baksana pusula gibinn neyi merak edersem yazmışın üst beden benim de minicikk kıs bende yengecimm bende uzun şeyler giyerim genelde hırka falan basen var diye kıss çok benziyos biss ama yazına çok güldüm hee ii döktürmüşşün,edebiyat öğrmenimidir nedir yaa allah allah
oy ölürüümm, yapmaa, ben gülümseyelim diye şeyettirdimdi, kıyamam yaa, gel öpeyim o güzel gözlerinden seniiben şu anda ağlıyorumçokk duygulandımmm da özellikle alt cümlede ..
balıımm ne güzel anlatmışsın kızz, ama özellikle kırmızı don ile ilgili rican beni kopardıMerhaba 2012 Gelincilikleri
..............
Bana kim ne alacaksa şimdiden teşekkür ederim. İyi ki kadınlar kulübüne üye oldum ve sizleri tanıdım. gönlünüzden kopacak her şey kabülümdür.
Sizleri seviyorum
yok yok bozulma, şu tanıtma işi bizi çok kastırdı da, onu halledelim geliriz yine, orası ilk göz ağrımız neticede :114:vaybeeeeee!!! yurtdışındayız çekilişe katılamadık. hatunların hepsi topiği bıraktı burda takılıyor artık. zaten hastayım iyice bozuldum valla
balıımm ne güzel anlatmışsın kızz, ama özellikle kırmızı don ile ilgili rican beni kopardı
ben de seviyorum seni
ay nazar değmesin bize yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?