2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

bian önce açıklansın kim ne alıcamız çatlıcam patlıcam şimdi..

ayakkabı numaranızı yazmayı unutuyorsunuz ama

bian önce açıklansın kim ne alıcamız çatlıcam patlıcam şimdi..

ayakkabı numaranızı yazmayı unutuyorsunuz ama

aynennnn
Canımcım benim ayak numaram 38,39
bide bnde çeyiz delisiyim ayrıca sevdiğim renklere laciverti yazmayı unutmuşum

ayakkabı numarası benim 38-39 :) unuttum bende

Son düzenleme:

kızlar heyecanlanacak birşey yok,zor oluyor biraz ama çok acıtmıyor inanın yazın gitsin hahaha

delüler siziiiiiiiiiiiii

benim canlarım;
.............
sana da kocaman kocaman
yavrum benim ne güzel şeysin sen öyle, acayip şirin bişiisin, kedi canını seniiinn, ay köfte gibi şirin bişiyysiinn, maşallah inşallah maşallah çok şükür inşallah

ya bu arada ben word de yazdım bişeyler ama acayip uzun oldu yaa, bu arada kızlar hiç korkmayın, hiç korkuttukları gibi bişey değil, kendinizi kasmayın, sıkmayın, rahat bırakın, sonunu düşünmeyin, biliyosunuz sonunu düşünen kahraman olamaz

ne diyorum ben yaaa

Son düzenleme:

KK den goso kuzuya aramızdamısın canımcımm heyecan yaptın galiba sedoşumun demesi gibi yaz kız hiç gibi acımıyo
biz yazdık patladı gitti

gasooommmmm

maşallah tatlımm

sen facede ekli misin bende??
yok canım, sanırım ekli değilim ben, ama burdaki kızlarda ekliyim hep B.T.

Gasommm benim yaaaa

öhöömm öhööömm (bu ne be öhöm öhömmüş, bu nasıl bir ünlemdir ya, böğürür gibi, neyse )

efenim ben deniz 30 yaşında olup, istanbulda ikamet etmekteyim

6 yıllık bir çalışma hayatından sonra ev hanımlığını öğrenme moduna geçtim, yani artık çalışmıyorum, hatta şu ara afgan battaniyesi örüyorum (ama bunun konumuzla ilgii yok tabi )

çalışma hayatından kalma alışkanlık olsa gerek masaüstü objelerini çok severim, bu alışkanlığı evimde de salonumdaki sehpa-konsol vs gibi eşyaların üzerini süsleyecek minik şirin orjinal objeler aksesuarlar kullanmak olarak devam ettiririm, çünkü orjinal esprili aksesuarları hep çok sevmişimdir.

bildiğin yengeç burcuyum

kitap okumayı çok severim, ama şiir kitabı okuyamam, fantastik-bilim kurgu-polisiye-bol aksiyonlu-sürprizli romanları severim, yeni çıkan çok satan kitaplara da göz atarım, en son elif şafak iskender i okudum ve beğendim

pudra pembesini severim, morun hastasıyım, yeşilin koyu ve mavinin her tonunu severim, siyah zaten vazgeçilmezdir, kırmızıyı da sevmeye başladım -sanırım yaşlanıyorum- :)) bir de saydıklarıma baktım da bütün renkleri seviyomuşum galiba

ayakkabı hastalık derecesindedir bende ama ayakkabı numaram 37,5-38-38,5 olarak değiştiği için bu konuya hiç girmesem de olurmuş

1.70 boyunda, 64 kiloyum
ben tipik bir armutum, ama yani bildiğiniz armut :)) son 6 ayda kilo da aldığım için alt beden için pek birşey almıyorum artık, bugün başladığım dukan diyetiyle fazla olan 4-5 kilomu verip tekrar 38-40 bedenime kavuşmayı planlıyorum
üst bedenim s-m, daha çok tunik tarzı totoşumu örten uzun şeyler giymeyi tercih ediyorum, penye veya triko; bir de uzun hırkalarım vardır, bu tunik ve hırkalar genelde m bedendir, l bile olur çünkü salaş şeyleri de severim, klasik spor hiç fark yapmaz

iç giyim de severim, üst bedenim miniciktir anladınız siz onu
pijama olarak da zaten zevklerimiz malum, sedoşla ayılıp bayılıyoduk pijamaları gördükçe, çok seksi olmasalar da

parfüm çok severim, hafif kokulara bayılırım

makyaj pek yapmam, yapamam, beceremem de, sadece kalem-çok hafif ruj-accuk da allık sürer çıkarım

oje severim ama sadece açık renkler kullanırım

çanta çok severim, her türlü çantaya bayılırım, yeterki üzerinde çakma amblemler ve logolar olmasın, 10 liraya aldığım üzerinde yazı baskı olmayan çantam vardır çok da severek kullanırım, yeterki ben louis vuittona benzemeye çalışıyorum diyen bir çanta olmasın kolumda

takı çok severimm, parmağımda ve kulağımda altından başka uzun süre kullanamıyorum alerji yapıyor ama kolye ve bileklik olarak çok severim, özellikle kuzenimle mağazalara gittiğimizde takı standlarının önünden ayrılamayız

hemen hemen herşeyde -giyim,obje,süs vs- sade, şık ve zarif olan şeyleri severim :13:

çeyiz olarak herşeye bayılırım, ne olduğu nasıl olduğu hiç önemli değil, küçücük bir rende bile artık beni benden almaya yetiyor, düşünün yani

kaldı ki geçen gün de bir örnek vermiştim, bu hepimiz için biliyorum ki geçerli..
sedoşumun,rosamın ve benim 9,90 a aldığımız ev şeklinde bir anahtarlık bile bizi günlerce ağzı kulaklarında gezdirmeye yetti, bir anahtarlıktır gitti 2-3 gün boyunca

hele ki birbirimizden alacağımız bu güzel ve çok anlamlı hediyelerimiz, ona her baktığımızda bize birbirimizi anımsatıp bizi gülümsetecek bir şey olacak..

bu kısım da bana hediye gönderecek zat-ı şahaneye : lütfen sadece içinden gelerek, sevgiyle, hiç kendini yormadan, kasmadan olsun bu sevgi alışverişimiz, ben hepinizi çok seviyorum o yüzden sen her kimsen biliyorum ki, seni çok seviyorum.. büyük bir heyecanla açacağım gönderdiğin paketi ve bunu da yine burada seninle paylaşacağım..

hepinizi öpüyorum gucumen gucumen, her biyerinizden
edit : yani her biyerinizden derken, aklınıza yanlış yerler gelmesin, evet sizi çok seviyorum ama o kadar da değil p

Son düzenleme:
ay çok afedersiniz ama hepinizden önce ben kendime çüş demek istiyorum

yazmaktan korkana bak yaaa, ohaaaa

yewruummmmmmmm bende seni çook seviyorum kıs herşeyi yazmışsın maşallah inşallah bana çıkarsın da almak zor olmaz baksana pusula gibinn neyi merak edersem yazmışın üst beden benim de minicikk kıs bende yengecimm bende uzun şeyler giyerim genelde hırka falan basen var diye kıss çok benziyos biss ama yazına çok güldüm hee ii döktürmüşşün,edebiyat öğrmenimidir nedir yaa allah allah

Merhaba 2012 Gelincilikleri
Dostluğumuzu pekiştirmek için bu topiği açmak iyi fikir eee tabi tecrübeli olanlar sağolsunlar.
GeceKuşu tebrik ederim ve teşekkür ederim.
Gelelim Kendimi anlatmaya
Efenim 25.12.1980 doğumluyum. 1981 yılına 5 güncük var o yüzden 32 gibi algılansa da 31 yaşındayım. Ruhum ve bedenim hala
genç. 20 yaşında gibi taptaze bir çıtırımTipik bir Oğlak burcuyum. Nişanlıyım. Sevdiğimden uzaktayım. (Çok Özledim )
2012 yılının Eylül 9.nda dünya evine girmek istiyoruz. 170 boyundayım. Sabahları aç karnına 55kg öğlenleyin 55,5 kg akşamları da 56 kg
oluyorum Her pazartesi sıkı bir diyete giriyorum ama yemeden de geri durmuyorum nasıl diyetse Çikolata
ve sütlü tatlıları çok severim. Dans etmeyi de severim kapı gıcırtısına oynayan bir tipim.Salon danslarını çok severim ama benim koçiş ambargo koydu
artık sadece ona dans edicimmmm Yürümeyi yüzmeyi adrenalin dolu her sporu çok severim. Heyecan benim olmazlarımdan. takı takmayı takıştırmayı da
çok severim. Ama küpesiz dışarı çıkmam abi. Ayakkabı, çanta ve her renk her çeşit her desen çorap tutkum vardır. Giyinmeyi severim. ve uyumlu olmam gerekir.
İç çamaşırı da oldum olası severim. bana kırmızı don alacak arkadaşım lütfen string alırmısın Anlayacağınız azıcık kokoşumdur. Makyaj yapmayı da çok severim.
Bazen kuaförden çıkmış gibi olurum bazen hayalet gibi o günkü ruh halime göre değişir. ama allık ruj ve göz kalemi her zaman kullanırım. Disiplinli, sözüne sadık biriyim.
Hee burcumun özelliği olan inatçılığım ise dillere destandır ama sadece sevdiklerime yaparım. dik kafalıyımdır ayrıca Sigarayı bırakalı da 4,5 ay oldu. Ama hala yürürken
tıslıyorum Çok üşürüm. atkı şapka ve eldiven de kış aylarında çok kullanırım. Siyah, mor, yeşil, kahverengi, toz pembe, mercan, kırmızı ve beyaz renklerini de severim.
Bir şirketin muhasebesini tutuyorum bağımlı mali müşaviriyim. ayrıca ithalat ihracat ve satış ile ilgileniyorum. Müşterilerimin boğazına yapışıp ödeme diyorum
Parfüm spor ayakkabı ve makyaj malzemelerinde ise marka tercih ederim. Üst beden S bazen M. Alt tarafımda kalıbına göre 36-38 beden oluyor. Kotlarda da 29 sanırım son zamanlarda
ne olduğunu bilmiyorum Spor giyinirim ama klasik giyindiğim zamanları bilirim Kemal Sunal hayranıyım. Yeşilçama da bayılırım. Sevdiğimle de korku filmi izlerim daha sıcak daha yakın oluyor
çünkü Ayakkabı numaramda 39. çeyiz işleri şu sıralar önceliğim.
Bana kim ne alacaksa şimdiden teşekkür ederim. İyi ki kadınlar kulübüne üye oldum ve sizleri tanıdım. gönlünüzden kopacak her şey kabülümdür.
Sizleri seviyorum

hahha benziyomuşuz hakkaten kıızzz

yok kız ne edebiyatı, sözelden de hiç hoşlanmazdım zaten, sayısalcıyım ben
mevzu siz olunca gaza geldim, açıldıkça açıldım galiba

ben şu anda ağlıyorum çokk duygulandımmm da özellikle alt cümlede ..
oy ölürüümm, yapmaa, ben gülümseyelim diye şeyettirdimdi, kıyamam yaa, gel öpeyim o güzel gözlerinden senii

vaybeeeeee!!! yurtdışındayız çekilişe katılamadık. hatunların hepsi topiği bıraktı burda takılıyor artık. zaten hastayım iyice bozuldum valla

balıımm ne güzel anlatmışsın kızz, ama özellikle kırmızı don ile ilgili rican beni kopardı
ben de seviyorum seni

ay nazar değmesin bize yaa

Son düzenleme:
ayy kızlarr çok hoş yazmıssınız...

çok heyecanlıyım...çok güzel bu hediyeleşme işi çooook mutlu oldum...ne hediye edilirse edilsin onu ömürümün sonuna kadar saklamaya çalışıcam ama kullanıbiceğim bişey olsada yırtılana kadar giyeceğim sonra ne yaparım bilmiyorumm:26::26::26:

vaybeeeeee!!! yurtdışındayız çekilişe katılamadık. hatunların hepsi topiği bıraktı burda takılıyor artık. zaten hastayım iyice bozuldum valla
yok yok bozulma, şu tanıtma işi bizi çok kastırdı da, onu halledelim geliriz yine, orası ilk göz ağrımız neticede :114:

balıımm ne güzel anlatmışsın kızz, ama özellikle kırmızı don ile ilgili rican beni kopardı
ben de seviyorum seni
ay nazar değmesin bize yaa

evet gasom bende uzun oldu derken seninkini okudum maşallah süperiz sende iyi anlatmışsın canımcım 40 yıllık arkadaşım gibi tanıdım seni
Evet ricamı görmezden gelmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…