2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

bacılarrrrr bişi sölücemm bir de mesleğinizle ilgili bilgi verirseniz hediye alacak kişi ondan da faydalanabilirr

Mirabaaaaaaaaaaaaaa hatunlarım :1:
Topiğimiz hayırlı bol hedıyeli olsun inş:60: :60: :60:
53 kiloyum,s beden gıyınıyorum. çeyiz ve kozmetikle aram iyidir :1:
Süslüdürüm :1: :1:

Hepiciğinizi sevıyorum :1:

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,,,kızlarr topiğimiss hayırlı olsunn :) :) biz bize olucaz bu topicte ne güselll :16::16::16::16:

günaydın kızlar...

bende kendimi tanıtmadan önce kahvaltı edeyimde kafam çalıssın...

birde ayakkabı numarasından bahsedilmemiş kızlar onlarıda ilave ediverin gari..başka aklma gelirse söylerim:16::16::16:

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,,,kızlarr topiğimiss hayırlı olsunn :) :) biz bize olucaz bu topicte ne güselll :16::16::16::16:

günaydın kızlar...

bende kendimi tanıtmadan önce kahvaltı edeyimde kafam çalıssın...

birde ayakkabı numarasından bahsedilmemiş kızlar onlarıda ilave ediverin gari..başka aklma gelirse söylerim:16::16::16:

Günaydın kızlarr hadiyin ama çatlıcam meraktannn :52:

merhabalar:3::3::3::3::3::3::3:

bennn 22 yaşında 1,64 boyu 55 kilosu olan bir gacıyım....

38 bedenim üstümde m beden ayakkabı numaram 37 numaro...esmere çalan bi buğday tenim var...

makyaj yapmayı severim ama cildim sorunlu olduğundan pudra fonteden yemiyor ama gözkalemi ruj rimel far kullanırım...

takıyı severim sporda klasikte olsun ne bulursam giyerim..

çeyizlik eşyalar ilgimi çeker malum evleniyoruzz ,isterse çekmesin:9::9::9:

sevdiğim renkler pembe tonları beyaz siyah kırmızı narçiceği yeşil :30::30::30::30:

benden bu kadar daha sonra aklıma gelen olursa eklerim...

bende burdan İngilteredeki halamın oğlu olan Ali abime çok sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorummm. :1:

Hakikaten insan heyecan stres yapıyor kendine bir kasıldım bir gerildim pc başındaa insan kenidini nasıl anlatırki

neyse öhöööö öhööö başlıyorum

89 doğumluyum. doğma büyüme İstanbulluyum..
Kazak ve penye üretimi yapan bir firmada planlama yapıyorum.
Mart doğumluyum ve burcum Balık.. Tipik balığımdır hiç şaşmam..
boyumu tam bilmiyorum ama 1.57 sanırım.. kilom 54..
36 numara ayaklarım var abiyede 35 giyerimm böyle minik bir hatunum :)
Sütyen en küçük beden maleseff ( yazık benim kocişe o konuda)
genelde 36 beden ve M beden olur üstüme
Leopar deseni pempe,mor,siyah beyaz renklerini severim..
Teknolojiyle aram iyidir..
En önemlisi ufak şeylerle mutlu olmayı bilirim ve hediye almaktan da vermekten de çok hoşlanırım..
Manevi değerler herşeyin üstündedir benim içim..Lise dönemimden kalan atmaya kıyamadığım sayısız eşyam vardır hala saklarımm onları..
Türbanlıyım oje süremiyorum makyajla aram yoktur düğünden düğüne ancak
Bende sizler gibi iç çamaşırı severim ıncıklı pıncıklı şeyleri severimm..
Sayısını bilmediğim kadar mumum var kolleksiyon oluşacak sanırım..
Takı olarak sadece altın kullanabiliyorum diğerleri alerji yapıyor yapmasa da bile seviyorum ama takamıyorum hiç ..
4-5 tane rahat parfümüm vardır hiç birini kullanmam..

Bu kadar aklıma geldi

Son düzenleme:
Yaaa kızlarrr okudukça ve fotolarınızla sizi özdeşleştirdikçe çok daha fazla heyecanlandım, acaba kime hediye alacağım :1:
Ama çok da mutlu oldum yaa, çok güzel tanıtmışsınız kendinizi... Şimdi sanki yıllardır tanıyorum sizi... Ama ben nasıl tanıtacağım bilmiyorum:1:
Neyse bu işler aceleye gelmez, aheste zamanımda yani akşam üzerine doğru yazayım en iyisi ben:26:
Hepicinizi çok seviyorum bennnn:16::16:

BU arada topiğimiz hayırlı uğurlu olsun, maşallah bizim dostluğumuza :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Yaaa kızlarrr okudukça ve fotolarınızla sizi özdeşleştirdikçe çok daha fazla heyecanlandım, acaba kime hediye alacağım :1:
Ama çok da mutlu oldum yaa, çok güzel tanıtmışsınız kendinizi... Şimdi sanki yıllardır tanıyorum sizi... Ama ben nasıl tanıtacağım bilmiyorum:1:
Neyse bu işler aceleye gelmez, aheste zamanımda yani akşam üzerine doğru yazayım en iyisi ben:26:

BU arada topiğimiz hayırlı uğurlu olsun, maşallah bizim dostluğumuza :nazar: :nazar:

:nazar: maşallah tatlımm

sen facede ekli misin bende??

elifden özendim ama ilk onunkini okuyunca çok gülmüştümm

Eee Lavantacım bu gün linkleri karıştırmıyor musunuz?

Akşamımı bekliyorsunuzzz ? :1:

bir de sen facedeki M.E. misin??

hihi her an herşey olabilr :52::52:

maşallah tatlım bizde seviyosss :nazar::nazar:

:nazar: maşallah tatlımm

sen facede ekli misin bende??

yaa yine face konusu açıldı bende özledim facemi kimin kim olduğunuda göremiyorum :43::43:

bacıla kendimi tanıtayım bende,soft renkleri severim,pudra kırmızı pembe lacivert mor siyah favori renklerim,makyaj çok belirgin renklerde yapmam hacimli rimel ve allık en çok kullandıım makyaj malzemeleridir.zarif gözüken ve dantel detayı olan ürünlere bayılırım,hem iç çamaşırlarında hemde normal giyimde öyle,üst bedenim 36 bazı dar şeylerde 38 alıyorum,alt bedenim 38 pantalonda 27 oluyo,şirin sevimli olan herşeye bayılıyorum :16::16:çeyizlik herşeye benimde ilgim var lavantam gibinn :D

Back