2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

Merhaba 2012 Gelincilikleri
Dostluğumuzu pekiştirmek için bu topiği açmak iyi fikir eee tabi tecrübeli olanlar sağolsunlar.
GeceKuşu tebrik ederim ve teşekkür ederim.
Gelelim Kendimi anlatmaya
Efenim 25.12.1980 doğumluyum. 1981 yılına 5 güncük var o yüzden 32 gibi algılansa da 31 yaşındayım. Ruhum ve bedenim hala
genç. 20 yaşında gibi taptaze bir çıtırım:3::nazar:Tipik bir Oğlak burcuyum. Nişanlıyım. Sevdiğimden uzaktayım. (Çok Özledim :16:)
2012 yılının Eylül 9.nda dünya evine girmek istiyoruz. 170 boyundayım. Sabahları aç karnına 55kg öğlenleyin 55,5 kg akşamları da 56 kg
oluyorum:23::23: Her pazartesi sıkı bir diyete giriyorum:27::27: ama yemeden de geri durmuyorum nasıl diyetse :52::52::52: Çikolata
ve sütlü tatlıları çok severim. Dans etmeyi de severim kapı gıcırtısına oynayan bir tipim.Salon danslarını çok severim ama benim koçiş ambargo koydu
artık sadece ona dans edicimmmm :17::17: Yürümeyi yüzmeyi adrenalin dolu her sporu çok severim. Heyecan benim olmazlarımdan. takı takmayı takıştırmayı da
çok severim. Ama küpesiz dışarı çıkmam abi. :8: Ayakkabı, çanta ve her renk her çeşit her desen çorap tutkum vardır. Giyinmeyi severim. ve uyumlu olmam gerekir.
İç çamaşırı da oldum olası severim. bana kırmızı don alacak arkadaşım lütfen string alırmısın:54: Anlayacağınız azıcık kokoşumdur. Makyaj yapmayı da çok severim.
Bazen kuaförden çıkmış gibi olurum bazen hayalet gibi:31: o günkü ruh halime göre değişir. ama allık ruj ve göz kalemi her zaman kullanırım. Disiplinli, sözüne sadık biriyim.
Hee burcumun özelliği olan inatçılığım ise dillere destandır:37: ama sadece sevdiklerime yaparım. dik kafalıyımdır ayrıca:53: Sigarayı bırakalı da 4,5 ay oldu. Ama hala yürürken
tıslıyorum :37: Çok üşürüm. atkı şapka ve eldiven de kış aylarında çok kullanırım. Siyah, mor, yeşil, kahverengi, toz pembe, mercan, kırmızı ve beyaz renklerini de severim.
Bir şirketin muhasebesini tutuyorum bağımlı mali müşaviriyim. ayrıca ithalat ihracat ve satış ile ilgileniyorum. Müşterilerimin boğazına yapışıp ödeme diyorum:36:
Parfüm spor ayakkabı ve makyaj malzemelerinde ise marka tercih ederim. Üst beden S bazen M. Alt tarafımda kalıbına göre 36-38 beden oluyor. Kotlarda da 29 sanırım son zamanlarda
ne olduğunu bilmiyorum:51: Spor giyinirim ama klasik giyindiğim zamanları bilirim:50: Kemal Sunal hayranıyım. Yeşilçama da bayılırım. Sevdiğimle de korku filmi izlerim daha sıcak daha yakın oluyor
çünkü:54: Ayakkabı numaramda 39. çeyiz işleri şu sıralar önceliğim.
Bana kim ne alacaksa şimdiden teşekkür ederim. İyi ki kadınlar kulübüne üye oldum ve sizleri tanıdım. gönlünüzden kopacak her şey kabülümdür.:16:
Sizleri seviyorum:nazar:

hey allahım ya şuraya koptumm yalnız; Sabahları aç karnına 55kg öğlenleyin 55,5 kg akşamları da 56 kg
oluyorum :60::60: :60: bide şuraya; Müşterilerimin boğazına yapışıp ödeme diyorum :52::52:

çok seviyomm bende sizi yaa koptumm geceden berii siz çpk yaşayın hemiii :52::52::52:

hahha benziyomuşuz hakkaten kıızzz :70::70:

yok kız ne edebiyatı, sözelden de hiç hoşlanmazdım zaten, sayısalcıyım ben :9::9::9:
mevzu siz olunca gaza geldim, açıldıkça açıldım galiba :16:

oy ölürüümm, yapmaa, ben gülümseyelim diye şeyettirdimdi, kıyamam yaa, gel öpeyim o güzel gözlerinden senii :54:

öp öp öp :52: walla göz pınarlarım kurıcak böle giderse hem gülmekten hem ağlamaktan korkuyom :1::1:

evet gasom bende uzun oldu derken seninkini okudum maşallah süperiz:34: :nazar: sende iyi anlatmışsın canımcım 40 yıllık arkadaşım gibi tanıdım seni:54:
Evet ricamı görmezden gelmeyelim:16:
hahhaha yok artık her kimse unutmaz, şimdi biz de altını çizdik ya :9::9:

ben de seninkini okuyunca rahatladım :1:

öp öp öp :52: walla göz pınarlarım kurıcak böle giderse hem gülmekten hem ağlamaktan korkuyom :1::1:
gel üpiimm :54:

eğer çağlamında yazdıklarını sayarsak (hani iki satır yazmış ya bilemedim o kadar mı tanıtacak yoksa daha yazacak mı :9: hani kendime bakınca :9:) 11 kişi yazmış, kaldı döörrrrtttt :12::12:

Son düzenleme:
hadiiii yazın artıkınnnn yoksam burda ortadan ikiye ayrılıciizzz :10::10::9::9:
pınar,deyaw diğer iki kişi kimki acep :26: derywın ecük iş varmış akşam üstü gelcem didi :9:

Lilapause da var ama o bu akşam yazar ben mesaj atarım onun cebinee :1:

Çekilişler artık çekilsin yaa sabırsızlanıyorum ben :52:

Bana kim çıkarsa çıksın kırmızı bir iç çamaşırı mutlaka alacağımm :49:

hey allahım ya şuraya koptumm yalnız; Sabahları aç karnına 55kg öğlenleyin 55,5 kg akşamları da 56 kg
oluyorum :60::60: :60: bide şuraya; Müşterilerimin boğazına yapışıp ödeme diyorum :52::52:

çok seviyomm bende sizi yaa koptumm geceden berii siz çpk yaşayın hemiii :52::52::52:

sende çok yaşa canım benim gerçekler ne ise onu anlattım:34::34::34::34: Ay ben bile kendime güldüm bu arada komik miyim ne:51::51::51::51::51:

kızlaaar bu siteye üye olurken amaaan herkes sadece yazıyoo felan demiştim ilk başlarda sonra sizlerle tanıştım ve inanılmaz mutluyum....:29::29:
iyiki varsınız...sizlerden gelicek en ufak bi çöp dahi benim için yıllarca saklanmaya değerdir....:54:
biz en üzüntülü en mutlu anlarımızda hep beraberdik bundan sonrada hiç ayrılmayız inşallah:nazar::nazar:

bu arada sizlerden görüp unuttuğum şeleri diyim...ayak numaram sporda 36 klasikte bildiğiniz 34 tür :9::9::9:
üstüm ( anladınız onu) 75 beden gibi minnnacııktır altımda xs olu eğer kalıbı çok ufaksa s oluverir:17::17::17:
bende kışlık hırkaları vee beni ısıtan herşeyi çok severim :98:
demiştim ama bidaha diyim çeyiz olarak neredeyse herşeyim tamam ama hala aç gözlüyüm espirili yada çok şirin mutfak gereçlerine biblolara aşığııım:52::52::52:

boğa burcuyum ve her özelliği bende bulunur saolsun:23::23:

kızlaaar bu siteye üye olurken amaaan herkes sadece yazıyoo felan demiştim ilk başlarda sonra sizlerle tanıştım ve inanılmaz mutluyum....:29::29:
iyiki varsınız...sizlerden gelicek en ufak bi çöp dahi benim için yıllarca saklanmaya değerdir....:54:
biz en üzüntülü en mutlu anlarımızda hep beraberdik bundan sonrada hiç ayrılmayız inşallah:nazar::nazar:

amiiinnn kısssss ,evet kuzum yaaa ne güzel valla aferin bize :) bende başlarda bunların olacağını tahmin etmezdim valla,,ama sizleri tanıdıkça iyice bağlandım buraya,,allah razı olsun kk dan :D :kkk::32::52:

topiğe bakarken gördüğüm reklama bakın

dondur ,sakla ,zamanı gelince çözdür ..embriyo saklama,,, bahçeci tıp merk. :53: :D :D

yuh ya :1: biz bu işlemi kışlık et sebze et kıyma gibi işlemlerde uyguluyoruz da acayip geldi

benim tahminim, pınar lila derya nyu, sanırsam :26:

evet gasom bende baktım doğru tahmin sanırsam heralde galiba yani :1::1: :46::46:

topiğe bakarken gördüğüm reklama bakın

dondur ,sakla ,zamanı gelince çözdür ..embriyo saklama,,, bahçeci tıp merk. :53: :D :D

yuh ya :1: biz bu işlemi kışlık et sebze et kıyma gibi işlemlerde uyguluyoruz da acayip geldi

eneeee töbe bismillah adamlar harbiden şaşırdı :9::9: sanki menemenlik yapıp koyuyolar dolaba :52:

öhöömmm öhöööhöömmm... Deneme 1-2 1-2...
Isınma turları aıyorum kızlar, balbt ve gasoline den daha uzun bişey yazacağım ssanırım, şimdi deneme yapıyorum :60:
beni bekleyin anacııımmm:9:

Artık bizde yazmaya başlayalım dimi :36:

Efenim ben yarışmaya İzmirden katılıyorum (Nedense artık İzmir diyince burdan gitceğim aklıma geliyo üzülüyorum :18:)
07.01.1989'un kara kışında doğmuş Oğlak burcu bi hatunum
1.72 boyunda kocişin deyimiyle safinaz bi hatunummm
40 nomero ayaklarım var (Öküz gibim :52::52::52:)
Ondan sonracımaaa hediyeleşmeyi çok seviyorum ilkokul yıllarında arkadaşlarımdan gelen hediyelerimi hala saklarım :16:
Spor da giyinirim klasikte bedenim S ama takıntım var illa totoşum örtülü olcak napiiim kışın üşüyomm :32:
Çantaları çok severim :12:
Takılara tokalara zaafım var :12:
Kokoş ne varsa bayılırım biterim ölürümmm :12::23:
Pembiş hastasımyımdır :103:
Evde koymaya yer bulamadığım kadar ocemmmmm var tam bir oceee canavarıyım :12::12::12:
Çeyiz konusuna hiççççççççççççççç girmiyorum o canavarlığıda geçti tutku oldu galibaaa dayanamıyorummm artıkınnnn :37: (Odama girememeye başladım kolilerden :1:)
Pijamalara bayılırımm :108:
İç çamaşırı hastasıyımdırr ama benım üst tarafta ufacıcık :26:
Kitap okumayı çok severimmm.
İnternet manyağıyımdır. :126:
Çikolata hastayısımdırrr :125:
Bidee sizi çokk seviyorummmmmm (Kociş görmesinnn kıskanır :9:)
Hediye alacak arkadaşımm hiç sıkıntıya girmee önemli olan dostlugumuzu pekiştirip birşeyler paylaşmakk o kargo kapıma gelince yaşayacağım heyecannn bana yeterrr zatennnn :16::16::16:

Son düzenleme:
Kızçeler birşey soracağım. Merakımı af buyurun:34: Şimdi kargo parası gönderene mi ait olacak(bence gönderene ait olmalı) veee ayrıca hediye konusun da bir alt limit üst limit belirlendimi ben kaçırmış
olabilir miyim acaba konuşulduysa bana da dermisiniz birşeyler:26:

öhöömmm öhöööhöömmm... Deneme 1-2 1-2...
Isınma turları aıyorum kızlar, balbt ve gasoline den daha uzun bişey yazacağım ssanırım, şimdi deneme yapıyorum :60:
beni bekleyin anacııımmm:9:

evet evet olucakk bekliyorussss cicimmm :1::1:

Artık bizde yazmaya başlayalım dimi :36:

Efenim ben yarışmaya İzmirden katılıyorum (Nedense artık İzmir diyince burdan gitceğim aklıma geliyo üzülüyorum :18:)
07.01.1989'un kara kışında doğmuş Oğlak burcu bi hatunum
1.72 boyunda kocişin deyimiyle safinaz bi hatunummm
40 nomero ayaklarım var (Öküz gibim :52::52::52:)
Ondan sonracımaaa hediyeleşmeyi çok seviyorum ilkokul yıllarında arkadaşlarımdan gelen hediyelerimi hala saklarım :16:
Spor da giyinirim klasikte bedenim S ama takıntım var illa totoşum örtülü olcak napiiim kışın üşüyomm :32:
Çantaları çok severim :12:
Takılara tokalara zaafım var :12:
Kokoş ne varsa bayılırım biterim ölürümmm :12::23:
Pembiş hastasımyımdır :103:
Evde koymaya yer bulamadığım kadar ocemmmmm var tam bir oceee canavarıyım :12::12::12:
Çeyiz konusuna hiççççççççççççççç girmiyorum o canavarlığıda geçti tutku oldu galibaaa dayanamıyorummm artıkınnnn :37: (Odama girememeye başladım kolilerden :1:)
Pijamalara bayılırımm :108:
İç çamaşırı hastasıyımdırr ama benım üst tarafta ufacıcık :26:
Kitap okumayı çok severimmm.
İnternet manyağıyımdır. :126:
Çikolata hastayısımdırrr :125:
Bidee sizi çokk seviyorummmmmm (Kociş görmesinnn kıskanır :9:)
Hediye alacak arkadaşımm hiç sıkıntıya girmee önemli olan dostlugumuzu pekiştirip birşeyler paylaşmakk o kargo kapıma gelince yaşayacağım heyecannn bana yeterrr zatennnn :16::16::16:

anacım hiçbirimizdede bişecikler yok (üst tarafta) bende kendimden yakınıyodum sizlerde öleymişiniz :9:

Kızçeler birşey soracağım. Merakımı af buyurun:34: Şimdi kargo parası gönderene mi ait olacak(bence gönderene ait olmalı) veee ayrıca hediye konusun da bir alt limit üst limit belirlendimi ben kaçırmış
olabilir miyim acaba konuşulduysa bana da dermisiniz birşeyler:26:
walla tatlım ben öyle bi konuşmaya şahit olmadım, hee ben yokken konuşulduysa bilemiyorum tabiii:26:

Back