günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,,,kızlarr topiğimiss hayırlı olsunn :) :) biz bize olucaz bu topicte ne güselll
günaydın kızlar...
bende kendimi tanıtmadan önce kahvaltı edeyimde kafam çalıssın...
birde ayakkabı numarasından bahsedilmemiş kızlar onlarıda ilave ediverin gari..başka aklma gelirse söylerim
bende burdan İngilteredeki halamın oğlu olan Ali abime çok sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorummm.
pink mart kaç cnm ben 3 mart balık burcuyum..
hehehe......
Yaaa kızlarrr okudukça ve fotolarınızla sizi özdeşleştirdikçe çok daha fazla heyecanlandım, acaba kime hediye alacağım
Ama çok da mutlu oldum yaa, çok güzel tanıtmışsınız kendinizi... Şimdi sanki yıllardır tanıyorum sizi... Ama ben nasıl tanıtacağım bilmiyorum
Neyse bu işler aceleye gelmez, aheste zamanımda yani akşam üzerine doğru yazayım en iyisi ben:26:
Hepicinizi çok seviyorum bennnn
BU arada topiğimiz hayırlı uğurlu olsun, maşallah bizim dostluğumuza
elifden özendim ama ilk onunkini okuyunca çok gülmüştümm
Eee Lavantacım bu gün linkleri karıştırmıyor musunuz?
Akşamımı bekliyorsunuzzz ?
bir de sen facedeki M.E. misin??
Yaaa kızlarrr okudukça ve fotolarınızla sizi özdeşleştirdikçe çok daha fazla heyecanlandım, acaba kime hediye alacağım
Ama çok da mutlu oldum yaa, çok güzel tanıtmışsınız kendinizi... Şimdi sanki yıllardır tanıyorum sizi... Ama ben nasıl tanıtacağım bilmiyorum
Neyse bu işler aceleye gelmez, aheste zamanımda yani akşam üzerine doğru yazayım en iyisi ben:26:
Hepicinizi çok seviyorum bennnn
BU arada topiğimiz hayırlı uğurlu olsun, maşallah bizim dostluğumuza
maşallah tatlımm
sen facede ekli misin bende??
pinkcim hem 89 lu hemde m.e yim tatlım..
Tahmin ediyordum da emin olamadım yaa
Valla rehber tutmak lazım kimin kim olduğunu bulmak için
Bir de facede N.K var o kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?