2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

bende sizi çok seviyorumm kızçeler güzell hatunlarrr,,hepiniz iyi günlerde kullanın hediyelerinizii :)))

kuzuuuum len ağlatcan he beni çok seviyom hepinizi feda olsun tüm emekler sanaaaaa
kıs
ssss çok güzemişşş :))) bayıldım yaaa iyi günlerde kullan sende diğer kızçelerim gibi

saol kuzum hepiniz ne düşüncelisiniz ne güse şeler almışınız bayıldımmmmmm

hediye paketimmmmmm :)))
Eki Görüntüle 316496

pekk kıymetli mektubumm
Eki Görüntüle 316495
donlarımm Kırmızı kırmızı misssssssssss

aynalı çerçevemmm

kızlaarrrrr bunlar da benim hediyelerimmmmmmmmmmmm,,,lamım elifimin kurbanıyımm :) Arkada babiş var düzenleyemeden gizli gizli atıyorum resimleri gözü bende güya televizyon bakıyo :d valla donların resmini zor yükledim Hepsi çook güzeller,,kuzuşum iki ayrı don almış pek bi memnun oldum :)) birini çeyizime kaldırıcam,çerçeveyi de düğün fotoğrafımı koyucam inşallah evimde :)) ama ben hep diyorum mektubumun yeri ayrı bende,,ne de çok uğraştı o satırları yazmak için :))) sizi çook seviyorum kızlarr hepinizi öpüyorum

resimlerde sanırım sıkıntı vardı rozişim ama eminim çok güzellerdir, en kısa zamanda görürüz inşallah, sen de güle güle kullan kuzuuuu
senin notunu sevsinler ayrıca

sen de güle güle kullan yavruummm

işte fındık ta geldiiiiiiiiiii
hepiciğini güle güle aşkla kullan kuzum benim

eveettt hatunlarımm bugünn sabahh nihayetindee hediyelerimee kavuştumm..kaç gündür safmıyım neyimm dedim durdum çünkü gerçekten hiç tahmin edememiştim kimden geleceğini.tahmin ettiklerimde yanlış çıktıpaketi aldığımda resmen saldırdım paketeeeo yüsden paketin kargo poşetiyle resmii yokdirekk açtımm not kağıdını aradım içindee,vee hayatımda sanırım hiç o kadar küçük bi not kağıdından bu kadar mutluuu olmamıştımm,-aaayyyyy inanmıyorummmm çağlaymışşşş anneeee hanii nişanlısı asker olan kavuşan var yaaa o işteeeee çook güsel hisler yaşattınız bana hepinizz..gerçektennn çok uzun zaman olmuş şuu telaşlı dönemlerde sadece kendim için bi şeyler yapmayalıı,öncee gecee kuşumaaaa sonraaa çağlaamaaaaa çoookkk,çooktandaaa çoooook teşekkürlerr.hepinizi çok seviyorum..

şimdi geleliimm benim içinnn taaa uzaklardann ellerinii, gözleriiinii yorarak emek harcayarak hazırlayan Çağlamın hediyelerine;

iştee o beklenen paketler,
Eki Görüntüle 316519
ve paketler açılsın ama artıkk dimii

kırmızı doncuğumm nasıııll amaa

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şunaaaa bakınnn aşklaaa giyicemm çağlaammm

bu qörmüş olduğunuz notuu belki 10 kere okumuşumdurr gülümseyerek

Eki Görüntüle 316523 Eki Görüntüle 316524

Son düzenleme:
amanııın yansın geceleeeeerrrr

Ayyyyyyyyy Ayyyyyyyy Canım KardeşLerimmm yaaa hepiniz ne kadar güzeL şeyLer aLmışsınızz öLeeee

Beniiimmm güzeLLer güzeLi Lavantam.. tekrar tekrar teşekkür ediyorummmmmm kardeşim yaaa cok begendım aLdıkLarınııı

Veeeeeee kargodann geLeeeen paketiiimmmm =)

Pembişşş pembişşş ne de güzeL paketLemişş kuzucummm...

Tammm benLikkk bunLarrr yaaaaaa çooookk güzeLLL bayıLdıııımmmm

PuLLuu puLLuuu donuuuuuummmm

Kırmızıııııııı ojeeeeeeemmm..

Veeeeee en en en değerLisiiii mektubuuummmmm

Hepiciğini çeyizime koydummm...EvLenince puLLu donumu giyicemmm..Üzerinee şortLu pijamamıııı...Kırmızı ojemiii de sürüceemm Ohhhh

Tatlım begenmene ck sevındım gulerek kullan

Hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir harikaaaaaaaaa

canıımm sen de hepiciğini yeni aşk yuvanda güle güle kullan kuzuuu

Önceliklee baştan beri içime doğan, tahmin ettiğim, kurbanı olduğummm nyu'cuma çokkk ama çokk teşekkür ederimmm .. Nasıl bi cümle olduysa
Hediyelerin bi kısmını işyerinde açtığım için paketlerini çekemediğim var unuttuğum olduysada şimdidenn affola
Hediyeme öncelille mektubumdan başladım okadar duygulu bi an ki hepimiz bunu yaşadık ..
Özlemimm okadar incesinki özellikle annenin el emeği göz nuru peçeteliğine bayıldım bittim benim yani ben peçetelik olarak kullanıcam evimin en özel yerinde özel insanlar için okadar özel bi yeri varki tarifi imkansız..
Daha sonra not tutacağım,evimizin anahtarlığı,buzdolabımın ilk süsü, puantiyeli iç çamaşırım veee tabisi hediyelerimizin olmazsa olmazı kırmızı donumla
hayatımın her anında aklımda kalbimde olacaksın .. olacaksınız ..
Hepiniz hemen hemen Benden büyüksünüz ama hiç ayırmadınız beni .. Aranıza kabul ettiğiniz için okadar mutluyum ki sizleri çokkkk ama çokk seviyorum ..

Eklentiler

• $1.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 84
  • $2.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 75
  • $3 (2).jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $4.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 92
  • $5.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $6.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 99
  • $7.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 64
  • $8.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $9.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 76
  • $10.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $11.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $12.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $13.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 66
  • $33.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 85
Hediyelerin hepsi bir birinden güzel kizlar hepiniz güle güle kullanin

Yalniz lamelfiin ince düsüncesine bakarmisiniz KK smileylerini bile kullanmis :)

Heheh canım mektup için çokk uğraştım diceksiniz ki bunun içinmi hiç güzel yazamamışın ama ilk mektup tecrübem oldu istedim daha güzel olsun ama aklıma böle bişey geldi tanışmamıza vesile olan kk nin smilelerini kullanarak topiğimizin önemini ve nasıl dost olduğumuzu unutmayalım dedim gülşencim beğendiyse ne mutluuu

Kızlar hedıyecıklerı koymustum ama Pınarcımın annesinin el emegının fotosunu koyarken sıkıntı cıkmıştı hemen koyayım

Çok beğendim cnm gülerek kullan

beğenmemmi kız ,deli :)) bayıldımmmm güle güle kullan hediyelerinii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…