Deryoşumdan gelen güsel mi güsel hedayelerim..
Kıyamam ya araştırmış bulmuş topiclerde neler yazmışım diye ve hayran olduğum Cats by luyano serisinden çok şeker parçalar almış kuzucuumm...
Kesene bereket tatlışııım,çok teşekkür ederiiiiiimmm mujaaaaks
Eki Görüntüle 316470 Hediyelerimin toplu hali ve kuzumun bana yazdığı mektup
Eki Görüntüle 316472 Cats by Luyano kupalarım,kaşıklarım,tepsim,kırmızı seksü donum ve kuzucuğumun şehrine özgü,lezzetli kestane şekerlerim :
bu da başka bir açıdan hedayelerimEki Görüntüle 316474
ve kırmızı donummmmmEki Görüntüle 316477
Deryoşum seni ve diğer kuzucuklarım sizi çooooooooook çoooooooooooook çoooooooooook seviyoruuuuum
Fıstıklar hepiciniz cicişlerinizi güle güle kullanın,hepsi çoooooook güsel....
kuzuuuum len ağlatcan he beni çok seviyom hepinizi feda olsun tüm emekler sanaaaaaBubaburumun hediyelerini sağ salim aldımmmmBu nasıl bir mutlulukturr yaaaa
Hemen açıyoruummmmmmmmm:44::44:
O minicik elleriii nasıl da yapmış bunlarııı oyy kuzumm beniimmmmmmmm
Bu daaaa doğum kontrol hapı kutum
Bakalım burda ne varmışşşşşş
çok beğendim bunu iyiki m almışssın yoksa totoma olmazdı
bakın ne düşünmüş de göndermiş kuzum yaa buzdolabıma asıcam bun
Veeee değeri benim için paha biçilemez mektubum
Her şey için çok teşekkür ederimmm kuzucanımmm hediyelerimi koyarken bile ayrı duygulandım gerçekten..Hepsi benim için öyle değerli ki
Kesene bereket,emeğine,ellerine sağlıkSeni çok seviyorum gerçekten
İyi ki varsınız gelinciklerim hepinizi çok seviyorum
Bu arada nasıl başı çektim ama hahahahaha hızıma yetişemezsiniz kihkihkih
kıs
ssss çok güzemişşş :))) bayıldım yaaa iyi günlerde kullan sende diğer kızçelerim gibi
lamım elifimin kurbanıyımm :)
resimlerde sanırım sıkıntı vardı rozişim ama eminim çok güzellerdir, en kısa zamanda görürüz inşallah, sen de güle güle kullan kuzuuuueveettt hatunlarımm bugünn sabahh nihayetindee hediyelerimee kavuştumm..kaç gündür safmıyım neyimm dedim durdum çünkü gerçekten hiç tahmin edememiştim kimden geleceğini.tahmin ettiklerimde yanlış çıktı paketi aldığımda resmen saldırdım paketeee o yüsden paketin kargo poşetiyle resmii yok direkk açtımm not kağıdını aradım içindee,vee hayatımda sanırım hiç o kadar küçük bi not kağıdından bu kadar mutluuu olmamıştımm,-aaayyyyy inanmıyorummmm çağlaymışşşş anneeee hanii nişanlısı asker olan kavuşan var yaaa o işteeeee çook güsel hisler yaşattınız bana hepinizz..gerçektennn çok uzun zaman olmuş şuu telaşlı dönemlerde sadece kendim için bi şeyler yapmayalıı,öncee gecee kuşumaaaa sonraaa çağlaamaaaaa çoookkk,çooktandaaa çoooook teşekkürlerr.hepinizi çok seviyorum..
şimdi geleliimm benim içinnn taaa uzaklardann ellerinii, gözleriiinii yorarak emek harcayarak hazırlayan Çağlamın hediyelerine;
sen de güle güle kullan yavruummmDeryoşumdan gelen güsel mi güsel hedayelerim..
Kıyamam ya araştırmış bulmuş topiclerde neler yazmışım diye ve hayran olduğum Cats by luyano serisinden çok şeker parçalar almış kuzucuumm...
Kesene bereket tatlışııım,çok teşekkür ederiiiiiimmm mujaaaaks
Deryoşum seni ve diğer kuzucuklarım sizi çooooooooook çoooooooooooook çoooooooooook seviyoruuuuum
Fıstıklar hepiciniz cicişlerinizi güle güle kullanın,hepsi çoooooook güsel....
işte fındık ta geldiiiiiiiiiiikalbimin attığı yerdeki kardeşim biricik rosam senin sayende o kadar çok ağladım ki gebertmek istiyom seni
sabırsız hatun oldumu hepiniz bildiniz için paketli halini görememeyede şaşıırmassınız
donum ascuk büyük totiş olmadığından ama zaten kaç sn durcekki
o filleeeer benim almak istediklerimdi içimi mi okudun evimin resimlerinde büfemde görceksin
hele o şeker kavanozu aldığım gün bittineden o kadar as olmuş anlamadım
canımsınız yaaaaaa
amanııın yansın geceleeeeerrrreveettt hatunlarımm bugünn sabahh nihayetindee hediyelerimee kavuştumm..kaç gündür safmıyım neyimm dedim durdum çünkü gerçekten hiç tahmin edememiştim kimden geleceğini.tahmin ettiklerimde yanlış çıktı paketi aldığımda resmen saldırdım paketeee o yüsden paketin kargo poşetiyle resmii yok direkk açtımm not kağıdını aradım içindee,vee hayatımda sanırım hiç o kadar küçük bi not kağıdından bu kadar mutluuu olmamıştımm,-aaayyyyy inanmıyorummmm çağlaymışşşş anneeee hanii nişanlısı asker olan kavuşan var yaaa o işteeeee çook güsel hisler yaşattınız bana hepinizz..gerçektennn çok uzun zaman olmuş şuu telaşlı dönemlerde sadece kendim için bi şeyler yapmayalıı,öncee gecee kuşumaaaa sonraaa çağlaamaaaaa çoookkk,çooktandaaa çoooook teşekkürlerr.hepinizi çok seviyorum..
şimdi geleliimm benim içinnn taaa uzaklardann ellerinii, gözleriiinii yorarak emek harcayarak hazırlayan Çağlamın hediyelerine;
eveettt hatunlarımm bugünn sabahh nihayetindee hediyelerimee kavuştumm..kaç gündür safmıyım neyimm dedim durdum çünkü gerçekten hiç tahmin edememiştim kimden geleceğini.tahmin ettiklerimde yanlış çıktı paketi aldığımda resmen saldırdım paketeee o yüsden paketin kargo poşetiyle resmii yok direkk açtımm not kağıdını aradım içindee,vee hayatımda sanırım hiç o kadar küçük bi not kağıdından bu kadar mutluuu olmamıştımm,-aaayyyyy inanmıyorummmm çağlaymışşşş anneeee hanii nişanlısı asker olan kavuşan var yaaa o işteeeee çook güsel hisler yaşattınız bana hepinizz..gerçektennn çok uzun zaman olmuş şuu telaşlı dönemlerde sadece kendim için bi şeyler yapmayalıı,öncee gecee kuşumaaaa sonraaa çağlaamaaaaa çoookkk,çooktandaaa çoooook teşekkürlerr.hepinizi çok seviyorum..
iştee o beklenen paketler,
Eki Görüntüle 316519
ve paketler açılsın ama artıkk dimii
Eki Görüntüle 316504 Eki Görüntüle 316503 Eki Görüntüle 316501 Eki Görüntüle 316502
kırmızı doncuğumm nasıııll amaa
Eki Görüntüle 316508
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şunaaaa bakınnn aşklaaa giyicemm çağlaammm
Eki Görüntüle 316516 Eki Görüntüle 316517
bu qörmüş olduğunuz notuu belki 10 kere okumuşumdurr gülümseyerek
Eki Görüntüle 316523 Eki Görüntüle 316524
Ayyyyyyyyy Ayyyyyyyy Canım KardeşLerimmm yaaa hepiniz ne kadar güzeL şeyLer aLmışsınızz öLeeee
Beniiimmm güzeLLer güzeLi Lavantam.. tekrar tekrar teşekkür ediyorummmmmm kardeşim yaaa cok begendım aLdıkLarınııı
Veeeeeee kargodann geLeeeen paketiiimmmm =)
Eki Görüntüle 316528
Pembişşş pembişşş ne de güzeL paketLemişş kuzucummm...
Eki Görüntüle 316529
Tammm benLikkk bunLarrr yaaaaaa çooookk güzeLLL bayıLdıııımmmm
Eki Görüntüle 316530 Eki Görüntüle 316531
PuLLuu puLLuuu donuuuuuummmm
Eki Görüntüle 316532
Kırmızıııııııı ojeeeeeeemmm..
Eki Görüntüle 316533
Veeeeee en en en değerLisiiii mektubuuummmmm
Eki Görüntüle 316534
Hepiciğini çeyizime koydummm...EvLenince puLLu donumu giyicemmm..Üzerinee şortLu pijamamıııı...Kırmızı ojemiii de sürüceemm Ohhhh
hediye paketimmmmmm :)))
Eki Görüntüle 316496 Eki Görüntüle 316497 Eki Görüntüle 316492
pekk kıymetli mektubumm
Eki Görüntüle 316495
donlarımmKırmızı kırmızı misssssssssss
Eki Görüntüle 316498 Eki Görüntüle 316491 Eki Görüntüle 316499 Eki Görüntüle 316500
aynalı çerçevemmm
Eki Görüntüle 316493 Eki Görüntüle 316494
kızlaarrrrr bunlar da benim hediyelerimmmmmmmmmmmm,,,lamım elifimin kurbanıyımm :)Arkada babiş var düzenleyemeden gizli gizli atıyorum resimleri gözü bende güya televizyon bakıyo :d valla donların resmini zor yükledim Hepsi çook güzeller,,kuzuşum iki ayrı don almış pek bi memnun oldum :)) birini çeyizime kaldırıcam,çerçeveyi de düğün fotoğrafımı koyucam inşallah evimde :)) ama ben hep diyorum mektubumun yeri ayrı bende,,ne de çok uğraştı o satırları yazmak için :))) sizi çook seviyorum kızlarr hepinizi öpüyorum
canıımm sen de hepiciğini yeni aşk yuvanda güle güle kullan kuzuuuAyyyyyyyyy Ayyyyyyyy Canım KardeşLerimmm yaaa hepiniz ne kadar güzeL şeyLer aLmışsınızz öLeeee
Beniiimmm güzeLLer güzeLi Lavantam.. tekrar tekrar teşekkür ediyorummmmmm kardeşim yaaa cok begendım aLdıkLarınııı
Hepiciğini çeyizime koydummm...EvLenince puLLu donumu giyicemmm..Üzerinee şortLu pijamamıııı...Kırmızı ojemiii de sürüceemm Ohhhh
Hediyelerin hepsi bir birinden güzel kizlar hepiniz güle güle kullanin
Yalniz lamelfiin ince düsüncesine bakarmisiniz KK smileylerini bile kullanmis :)
Önceliklee baştan beri içime doğan, tahmin ettiğim, kurbanı olduğummm nyu'cuma çokkk ama çokk teşekkür ederimmm .. Nasıl bi cümle olduysa
Hediyelerin bi kısmını işyerinde açtığım için paketlerini çekemediğim var unuttuğum olduysada şimdidenn affola
Hediyeme öncelille mektubumdan başladım okadar duygulu bi an ki hepimiz bunu yaşadık ..
Özlemimm okadar incesinki özellikle annenin el emeği göz nuru peçeteliğine bayıldım bittim benim yani ben peçetelik olarak kullanıcam evimin en özel yerinde özel insanlar için okadar özel bi yeri varki tarifi imkansız..
Daha sonra not tutacağım,evimizin anahtarlığı,buzdolabımın ilk süsü, puantiyeli iç çamaşırım veee tabisi hediyelerimizin olmazsa olmazı kırmızı donumla
hayatımın her anında aklımda kalbimde olacaksın ..olacaksınız ..
Hepiniz hemen hemen Benden büyüksünüz ama hiç ayırmadınız beni .. Aranıza kabul ettiğiniz için okadar mutluyum ki sizleri çokkkk ama çokk seviyorum ..
Önceliklee baştan beri içime doğan, tahmin ettiğim, kurbanı olduğummm nyu'cuma çokkk ama çokk teşekkür ederimmm .. Nasıl bi cümle olduysa
Hediyelerin bi kısmını işyerinde açtığım için paketlerini çekemediğim var unuttuğum olduysada şimdidenn affola
Hediyeme öncelille mektubumdan başladım okadar duygulu bi an ki hepimiz bunu yaşadık ..
Özlemimm okadar incesinki özellikle annenin el emeği göz nuru peçeteliğine bayıldım bittim benim yani ben peçetelik olarak kullanıcam evimin en özel yerinde özel insanlar için okadar özel bi yeri varki tarifi imkansız..
Daha sonra not tutacağım,evimizin anahtarlığı,buzdolabımın ilk süsü, puantiyeli iç çamaşırım veee tabisi hediyelerimizin olmazsa olmazı kırmızı donumla
hayatımın her anında aklımda kalbimde olacaksın ..olacaksınız ..
Hepiniz hemen hemen Benden büyüksünüz ama hiç ayırmadınız beni .. Aranıza kabul ettiğiniz için okadar mutluyum ki sizleri çokkkk ama çokk seviyorum ..
Heheh canım mektup için çokk uğraştım diceksiniz ki bunun içinmi hiç güzel yazamamışın ama ilk mektup tecrübem oldu istedim daha güzel olsun ama aklıma böle bişey geldi tanışmamıza vesile olan kk nin smilelerini kullanarak topiğimizin önemini ve nasıl dost olduğumuzu unutmayalım dedimgülşencim beğendiyse ne mutluuu
Hediyelerin hepsi bir birinden güzel kizlar hepiniz güle güle kullanin
Yalniz lamelfiin ince düsüncesine bakarmisiniz KK smileylerini bile kullanmis :)
Çok beğendim cnm gülerek kullan
beğenmemmi kız ,deli :)) bayıldımmmmgüle güle kullan hediyelerinii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?