2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

şık bir sunum olmuş hepsi gzeller canım güle güle kullan da balın kimm ben biliyorum da kızlar nerden bilcek kim göndermiş hepimiz balız ayoll sölee bakim kim almıiş bunları amannnn da amannnn

bak bak, don değil de kalpli şekerim olmasın o sakın, bi daha bak

ahahahahaha saten nevresimleri napcaz o zaman
nasılsa prag'a gitmeyeceksin, ipek picamaya gerenk yok
aynen

canımm hepimizin kesesine bereket
sağol canım madalyam içiinn

geyikli pijamannnnnnnnnnnn olurum seninnnn
çok guzel hepsıde gule gule gıy cnm zevkli sedoşh
geyikli picamam ol anaaammm

amanıııınnn ay çok güzelleeerrrr, güle güle kullan giyin canım hepiciğiniiii

sayfayı yenile bakalım canımm
olmuyor maalesef, neyse sonra görürüm ben başka yerden kuzucum
güle güle kullan

çok şık bir sunum olmuş walla, bravooo
güle güle kullan yaşam pınarım
balım eline emeğine sağlık..

şık bir sunum olmuş hepsi gzeller canım güle güle kullan da balın kimm ben biliyorum da kızlar nerden bilcek kim göndermiş hepimiz balız ayoll sölee bakim kim almıiş bunları amannnn da amannnn
kız topiğin balını kim tanıma ayolll tamam ama sen de haklısın, hepimiz bal gibiyizz

sende vurrr boynumu büktüm küçük emrah gibim
yawyummm tamam tamam kıyamam sana ben

hiçtebilemmm donundu taaammm mııııııııııııııııııı hıhhhh :76::76:

Veeeeeeeeeeee sıra geldi canımın içi PINARIMIN aldığı cevherleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii açmaya geldi seni seviyorum tatlım

Yüzümü kapatdım gizlilik açısından kocaman kalpleeeeee
İşte o içindeeeeeeeeee güzelmi güzellllllllll hedayecik olan paketler

o kocaman kutunun ıcındeki acaba neyyyyyyyyyyyyyyyy dın dın dın dın

Veeeeee ihtıyacım olannnn dusuncelı arkadasım Narenciye sıkacagımı almıs tekrardan teşekkür ederim fıstıgım.

Narenciye sıkacagımın fotosunu cektım ama nedense konulmuyor yaf benımkı inox

Bu da kırmızı donum hemde fırfırlıııı çok çok beğendim.

Pınarımın annesininnnnnn el emeğiiiiii yazmam var ama eklıyemıyorum hata oluştu diyor foto makınasıda ablamda gıtmıs okulda gelır gelmez eklıycem. Teyzem ellerine saglık.

walla benden beklemeyin kızlar, işten atamıyorum fotoları biliosunuz, bi ara atıcam inşallah bende:26:

güle güle kullan gözdem, çok güzeller walla ama orda 2 tane janjanlı paket varya, onların içindekiler neee? hadi biri don, öteki nerdeeee?:26:

Pınarım tekrardan cok teşekkür ederim cnm hedıyecıklerınde senın gb cok güzel
Teyzecimin yazmasını ilk fırsatda eklıycem ... Bir de notunu:)

aayyy çok güzellerr
sen de güle güle kullan kuzuu

canımm çok gzel kıss :))) güle güle kullannn ,,bacılar bende evde yükleyebilirim işten mümkün diill :26:

abbbowwwwwwwwwwwwwwww serilmişşşş hedayelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ohhhhhhhhhhh kurbanlarrrrrrrrrrr gülerekkk kullanınnnnnnnnnnnn hepsiiiiiiiii çoooooooook güselllllllllll yaaaaaaaaa donlar yıkılıyoo vallaaaaaaayyyyy herrr şeyiiii çokk beğendimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…