2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

güle güle kullan yavru ceylanıımmm, nyumun anneciğinin de ellerine sağlık

Kızlar hedıyecıklerı koymustum ama Pınarcımın annesinin el emegının fotosunu koyarken sıkıntı cıkmıştı hemen koyayım Eki Görüntüle 316642 Eki Görüntüle 316643
pınarımın annesi teyzeeee, ellerine sağlııkk

şştttt bende diyorum herkez birden nereye gitti diye
Güle güle kullanın cicilerinizi kızlar Allah dostluğunuzu daim etsin hediyelerinizide iyi günlerde kullanın inşallahh
Özletmeyin kendinizi haa
sağol şeker :112:

Gaso demiş yansın gecelerrr die
e ama yani onunla da ancak yanar geceler

yalnız olur musun kız
gülü gülü kullan canım hepücüğünüüü

amanın bir sevgiyle emekle hazırlanmış hediye paketi daha..
sen de güle güle kullan balım peteğiimm

adeta bir sevgi pıtırcığına dönüşüyorum burayı okuyunca ve bundan hiç utanmıyorumm
vee yine söylüyorum ki, sizi çoook seviyorumm hatunlarım benim

teşekkür ederimm gasommm günaydınn kızçelerrr nihayet bizim yılımıza kavuştukkk

Malesef ben kalmıstım gece kusumm herkesten özür dilerim en başta lilam senden ama inan kac haftadır aksilikler yakamı bırakmadı sayımlar yıl sonu işlemleri o bu şu derken benim gibi bedenimde yenik düştü saat 2 den beri evdeyim iş yerinde üşüttüm sanırım feci bi karın arısınla eve geldim şimdi toparladım fırsat bu fırsat diyerek resimleri ekleyim dedim ilk başta fotograf makinasının pili bitmiş gittim onu aldım sonra aktarma kablosu kaybolmus evi alt üst ettiktten sonra buldum ve şükür kiiii karsınızdayım degerinizi bilin walla bu halde yılmadan resimleri eklemek için resmen savastım cok güzel cekemedim artık kusuruma bakmayınızzzz ........

lİlammm kardescazımm paketimi ilk aldıgımdaki heyecanım hiç gecmedi o mektup ve hediyelerr hayatım boyunca bnimle olucaklar anneciğinin ellerinden öperim havluya bayılldıkkk bardaklar sabunluk anahtarlıgım hepsi kelebekli muhtesemsinn özenle bulmussun ve secmişşsin hepsini hırkamı dün giydim cok yakıstıı seviyorum hepiniziii sevgi kelebeklerimmmm benimmmm

Güle güle kullan canım benim lilanın da kesesine berekett
DeeyaW kaldı sadece o zaman ekleyemeyen..Herkes tekrar sağlıkla kullansın hediyelerini

Öncelikle hepinizden özür diliyorum canlarım....
Fotoları eklemek için çok geç kaldım, affedin beni...

Veeee güzel kardeşim, canım neroşuma hem bu çekilişe önayak olduğu için hem de bana böyle güzel hediyelerle bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyorum

Küpelerimin, kitabımın ve kırmızı çamaşırlarımın üzerindeki notları çekmiştim ama fotolar silinmiş sanırsam :26:

kuşummm neroşum ellerine sağlık, gerçekten çok uğraşmışsın
Yalnız bana gerçekten süpriz oldu.. Paketi alıp eve gidene hatta paketi açana kadar kim olduğunu bilmeden heyecanlandım.. gönderenin ismi tanımadık bir isiimdi.. eve gidene kadar kim acaba o mu bu mu die kendi kendime konuşa konuşa gittim eve Neroşum senden açıklama bekliyorum kuşum...
Vee mektubum tabiki de süperdi.. ağladım okurken
Çok güzel bir heyecandı, çok sağol canım kardeşim...
Seni çok seviyorum..
Ve hepinizi çok seviyorum canlarım..

Son düzenleme:
deryawcım güle güle kullan hediyelerini hepsi çok güzell aşkın 3 harfi kitabnıda çok merak ettim şimdi yaa =)

deryawcım güle güle kullan hediyelerini hepsi çok güzell aşkın 3 harfi kitabnıda çok merak ettim şimdi yaa =)
kuzucum okuyunca ben anlatırım sana aşkın 3 harfini
sağol bu arada, gerçekten ben de annem de bayıldık hediyelere, neroşumun eline sağlık, kesesine bereket

güle güle kullan canım heyiyeleriniii :) :)

Hepsi çok cici gulerek kullanın kızlar

yavrum benimmmmmm

beğendiysen ne mutlu banaaaaa

çok çok sevindim sağ salim aldığına ve beğendiğine bebemmm

mutlulukla oku eskit kullan sür sürüştür inş

Hazırlarken çok eğlendimm,mektubu yazarken ben de ağladım şimdi gülsem de

Hepsi çok cici gulerek kullanın kızlar
sağolll gözdemmm

ayy beğenmek ne kelimmm bayıldım kuzummm yaaa annem de çok beğendi, kızcağız ne kadar uğraşmış bak dio
Ellerin kolların dert görmesin kuşum, ama göndern kişinin kim olduğunu merak ettim, kafam çok karıştı başka bi isim görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…