ben varımm ben ben
benim gönderdiklerim de yok yalnız değilsin kader arkadaşımBii tek benim gönderdikLerim kaLdı sanırım özLemimm vakit buLamadı heraLde kuzucuuuumm...
Bi daha yapaLım yaaa çok eğLenceLiydiii
kızçelerimm resim eklemeyen kaldı mıı başkaa,nyumun dışında
benim hediyelerimi azcuk daha merak etsin kısçeler, heyecanlı oluyorbenim gönderdiklerim de yok yalnız değilsin kader arkadaşım
şahıs kendini belli ettti
benim hediyelerimi azcuk daha merak etsin kısçeler, heyecanlı oluyor
benim gönderdiklerim de yok yalnız değilsin kader arkadaşım
şahıs kendini belli ettti
güle güle kullan yavru ceylanıımmm, nyumun anneciğinin de ellerine sağlıkÖnceliklee baştan beri içime doğan, tahmin ettiğim, kurbanı olduğummm nyu'cuma çokkk ama çokk teşekkür ederimmm .. Nasıl bi cümle olduysa
Hediyelerin bi kısmını işyerinde açtığım için paketlerini çekemediğim var unuttuğum olduysada şimdidenn affola
Hediyeme öncelille mektubumdan başladım okadar duygulu bi an ki hepimiz bunu yaşadık ..
Özlemimm okadar incesinki özellikle annenin el emeği göz nuru peçeteliğine bayıldım bittim benim yani ben peçetelik olarak kullanıcam evimin en özel yerinde özel insanlar için okadar özel bi yeri varki tarifi imkansız..
Daha sonra not tutacağım,evimizin anahtarlığı,buzdolabımın ilk süsü, puantiyeli iç çamaşırım veee tabisi hediyelerimizin olmazsa olmazı kırmızı donumla
hayatımın her anında aklımda kalbimde olacaksın ..olacaksınız ..
Hepiniz hemen hemen Benden büyüksünüz ama hiç ayırmadınız beni .. Aranıza kabul ettiğiniz için okadar mutluyum ki sizleri çokkkk ama çokk seviyorum ..
pınarımın annesi teyzeeee, ellerine sağlııkkKızlar hedıyecıklerı koymustum ama Pınarcımın annesinin el emegının fotosunu koyarken sıkıntı cıkmıştı hemen koyayım Eki Görüntüle 316642 Eki Görüntüle 316643
sağol şeker :112:şştttt bende diyorum herkez birden nereye gitti diye
Güle güle kullanın cicilerinizi kızlar Allah dostluğunuzu daim etsin hediyelerinizide iyi günlerde kullanın inşallahh
Özletmeyin kendinizi haa
Kızlar yuvanıza gerı dönmeyecekmisiniz
Buarada hediyelere bittim Kırmızı paçalı donlara daha daha bittimmm
Biride yorum yapmış hatırlayamadım yansınnn gecelerrOna çok güldümmm İyi akşamlar kızlar
e ama yani onunla da ancak yanar gecelerGaso demiş yansın gecelerrr die
yalnız olur musun kızDım dım dım dımmm....
İşte bana büyük emek sarf edilerek hazırlanmış hediyeler..
Biraz acıtasyon olacak belki ama gerçekten daha önce hiç böyle sevgi ve özen dolu bir hediye almamıştım..
Başta Gülşengo olmak üzere tümm KK dostlarıma çok tşk ederim..
gerçekten çok başka bir duyguymuş.. düşülmüş olmanın tadı gerçekten çok başkaymış
Yanlız geldim yanlız gideceğim sanıyordummm...hepinize gerçekten çok tşk ederim..
amanın bir sevgiyle emekle hazırlanmış hediye paketi daha..Pinkim Lovem Çok teşekkür ederim. Geç vakte kaldım ama hiç fırsat bulamadım. Seni Seviyorum benim için gerçekten çok özeller senden gelen herşey.
Düşünmen yeterliydi canımıniçi.
Hepinizi çok seviyorum İyi ki varsınız canım arkadaşlarım kardeşlerim. Sizleri tanıdığım için çok şanslı hissediyorum.
güle güle kullan yavru ceylanıımmm, nyumun anneciğinin de ellerine sağlık
pınarımın annesi teyzeeee, ellerine sağlııkk
sağol şeker :112:
e ama yani onunla da ancak yanar geceler
yalnız olur musun kız
gülü gülü kullan canım hepücüğünüüü
amanın bir sevgiyle emekle hazırlanmış hediye paketi daha..
sen de güle güle kullan balım peteğiimm
adeta bir sevgi pıtırcığına dönüşüyorum burayı okuyunca ve bundan hiç utanmıyorumm
vee yine söylüyorum ki, sizi çoook seviyorumm hatunlarım benim
kuzucum okuyunca ben anlatırım sana aşkın 3 harfinideryawcım güle güle kullan hediyelerini hepsi çok güzell aşkın 3 harfi kitabnıda çok merak ettim şimdi yaa =)
Öncelikle hepinizden özür diliyorum canlarım....
Fotoları eklemek için çok geç kaldım, affedin beni...
Veeee güzel kardeşim, canım neroşuma hem bu çekilişe önayak olduğu için hem de bana böyle güzel hediyelerle bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 323056 Eki Görüntüle 323057 Eki Görüntüle 323058 Eki Görüntüle 323059
Eki Görüntüle 323077 Eki Görüntüle 323067
Eki Görüntüle 323076 Eki Görüntüle 323075
Eki Görüntüle 323063 Eki Görüntüle 323079
Eki Görüntüle 323074 Eki Görüntüle 323068
Eki Görüntüle 323065 Eki Görüntüle 323064
Eki Görüntüle 323062 Eki Görüntüle 323070
Eki Görüntüle 323078 Eki Görüntüle 323073
Eki Görüntüle 323072
Küpelerimin, kitabımın ve kırmızı çamaşırlarımın üzerindeki notları çekmiştim ama fotolar silinmiş sanırsam :26:
kuşummm neroşum ellerine sağlık, gerçekten çok uğraşmışsın
Yalnız bana gerçekten süpriz oldu.. Paketi alıp eve gidene hatta paketi açana kadar kim olduğunu bilmeden heyecanlandım.. gönderenin ismi tanımadık bir isiimdi.. eve gidene kadar kim acaba o mu bu mu die kendi kendime konuşa konuşa gittim eveNeroşum senden açıklama bekliyorum kuşum...
Vee mektubum tabiki de süperdi.. ağladım okurken
Çok güzel bir heyecandı, çok sağol canım kardeşim...
Seni çok seviyorum..
Ve hepinizi çok seviyorum canlarım..
çok sağol gülşenimmmgüle güle kullan canım heyiyeleriniii :) :)
Öncelikle hepinizden özür diliyorum canlarım....
Fotoları eklemek için çok geç kaldım, affedin beni...
Veeee güzel kardeşim, canım neroşuma hem bu çekilişe önayak olduğu için hem de bana böyle güzel hediyelerle bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 323056 Eki Görüntüle 323057 Eki Görüntüle 323058 Eki Görüntüle 323059
Eki Görüntüle 323077 Eki Görüntüle 323067
Eki Görüntüle 323076 Eki Görüntüle 323075
Eki Görüntüle 323063 Eki Görüntüle 323079
Eki Görüntüle 323074 Eki Görüntüle 323068
Eki Görüntüle 323065 Eki Görüntüle 323064
Eki Görüntüle 323062 Eki Görüntüle 323070
Eki Görüntüle 323078 Eki Görüntüle 323073
Eki Görüntüle 323072
Küpelerimin, kitabımın ve kırmızı çamaşırlarımın üzerindeki notları çekmiştim ama fotolar silinmiş sanırsam :26:
kuşummm neroşum ellerine sağlık, gerçekten çok uğraşmışsın
Yalnız bana gerçekten süpriz oldu.. Paketi alıp eve gidene hatta paketi açana kadar kim olduğunu bilmeden heyecanlandım.. gönderenin ismi tanımadık bir isiimdi.. eve gidene kadar kim acaba o mu bu mu die kendi kendime konuşa konuşa gittim eveNeroşum senden açıklama bekliyorum kuşum...
Vee mektubum tabiki de süperdi.. ağladım okurken
Çok güzel bir heyecandı, çok sağol canım kardeşim...
Seni çok seviyorum..
Ve hepinizi çok seviyorum canlarım..
Malesef ben kalmıstım gece kusumm herkesten özür dilerim en başta lilam senden ama inan kac haftadır aksilikler yakamı bırakmadı sayımlar yıl sonu işlemleri o bu şu derken benim gibi bedenimde yenik düştü saat 2 den beri evdeyim iş yerinde üşüttüm sanırım feci bi karın arısınla eve geldim şimdi toparladım fırsat bu fırsat diyerek resimleri ekleyim dedim ilk başta fotograf makinasının pili bitmiş gittim onu aldım sonra aktarma kablosu kaybolmus evi alt üst ettiktten sonra buldum ve şükür kiiii karsınızdayım degerinizi bilin walla bu halde yılmadan resimleri eklemek için resmen savastım cok güzel cekemedim artık kusuruma bakmayınızzzz ........
lİlammm kardescazımm paketimi ilk aldıgımdaki heyecanım hiç gecmedi o mektup ve hediyelerr hayatım boyunca bnimle olucaklar anneciğinin ellerinden öperim havluya bayılldıkkk bardaklar sabunluk anahtarlıgım hepsi kelebekli muhtesemsinn özenle bulmussun ve secmişşsin hepsini hırkamı dün giydim cok yakıstııseviyorum hepiniziii sevgi kelebeklerimmmm benimmmm
Eki Görüntüle 320496 Eki Görüntüle 320497 Eki Görüntüle 320498 Eki Görüntüle 320499 Eki Görüntüle 320502 Eki Görüntüle 320503 Eki Görüntüle 320504 Eki Görüntüle 320505
sağolll gözdemmmHepsi çok cici gulerek kullanın kızlar
ayy beğenmek ne kelimmm bayıldım kuzummm yaaayavrum benimmmmmm
beğendiysen ne mutlu banaaaaa
çok çok sevindim sağ salim aldığına ve beğendiğine bebemmm
mutlulukla oku eskit kullan sür sürüştür inş
Hazırlarken çok eğlendimm,mektubu yazarken ben de ağladım şimdi gülsem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?