eveettt hatunlarımm bugünn sabahh nihayetindee hediyelerimee kavuştumm..kaç gündür safmıyım neyimm dedim durdum çünkü gerçekten hiç tahmin edememiştim kimden geleceğini.tahmin ettiklerimde yanlış çıktı paketi aldığımda resmen saldırdım paketeee o yüsden paketin kargo poşetiyle resmii yok direkk açtımm not kağıdını aradım içindee,vee hayatımda sanırım hiç o kadar küçük bi not kağıdından bu kadar mutluuu olmamıştımm,-aaayyyyy inanmıyorummmm çağlaymışşşş anneeee hanii nişanlısı asker olan kavuşan var yaaa o işteeeee çook güsel hisler yaşattınız bana hepinizz..gerçektennn çok uzun zaman olmuş şuu telaşlı dönemlerde sadece kendim için bi şeyler yapmayalıı,öncee gecee kuşumaaaa sonraaa çağlaamaaaaa çoookkk,çooktandaaa çoooook teşekkürlerr.hepinizi çok seviyorum..
şimdi geleliimm benim içinnn taaa uzaklardann ellerinii, gözleriiinii yorarak emek harcayarak hazırlayan Çağlamın hediyelerine;
iştee o beklenen paketler,
Eki Görüntüle 316519
ve paketler açılsın ama artıkk dimii
Eki Görüntüle 316504 Eki Görüntüle 316503 Eki Görüntüle 316501 Eki Görüntüle 316502
kırmızı doncuğumm nasıııll amaa
Eki Görüntüle 316508
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şunaaaa bakınnn aşklaaa giyicemm çağlaammm
Eki Görüntüle 316516 Eki Görüntüle 316517
bu qörmüş olduğunuz notuu belki 10 kere okumuşumdurr gülümseyerek
Eki Görüntüle 316523 Eki Görüntüle 316524
teşekkür ederim gözdecim sende güle güle kullann
heheh gülşencimm eksik olma yeivvrummm sende gülü gülü kullan hedayelerini
yawyummm güle güle kullan, sana feda olsun hepsiciği... Gönül daha fazlasını almak isterdi de... Bu kadar oldu işte. Zaten o kestane şekerlerini almaya gidemiodum az kalsın, serviste mahsur kaldıydımDeryoşumdan gelen güsel mi güsel hedayelerim..
Kıyamam ya araştırmış bulmuş topiclerde neler yazmışım diye ve hayran olduğum Cats by luyano serisinden çok şeker parçalar almış kuzucuumm...
Kesene bereket tatlışııım,çok teşekkür ederiiiiiimmm mujaaaaks
Eki Görüntüle 316470 Hediyelerimin toplu hali ve kuzumun bana yazdığı mektup
Eki Görüntüle 316472 Cats by Luyano kupalarım,kaşıklarım,tepsim,kırmızı seksü donum ve kuzucuğumun şehrine özgü,lezzetli kestane şekerlerim :
bu da başka bir açıdan hedayelerimEki Görüntüle 316474
ve kırmızı donummmmmEki Görüntüle 316477
Deryoşum seni ve diğer kuzucuklarım sizi çooooooooook çoooooooooooook çoooooooooook seviyoruuuuum
Fıstıklar hepiciniz cicişlerinizi güle güle kullanın,hepsi çoooooook güsel....
hediyelerinizi güle gülw kullanın canlarımmm hepsine bayıldımm
Ama çağlamın aldığı leopara ayrıca bittimmm o nee öleee
selam kizlar :) tesadüf gezinirken buldum biraz dan diye giriyorum kusuruma bakmayin ama yaptiginiz sey cok cok hos olmus gerçekten dostlugunuz daim olsun insallah :)
bide maasallah
Hihihihihihihiihihihediyelerinizi güle gülw kullanın canlarımmm hepsine bayıldımm
Ama çağlamın aldığı leopara ayrıca bittimmm o nee öleee
hatunlarımm bu arada faceden mesajlar bölümüm hiç açılmıyor,,dün de öyleydi.bilginiz olsun..:26:
Hihihihihihihiihihibaska kaldımı acaba kendımede alaymışım böhüüü
Aaaaa neden acaba cnm?
bilmiyorum yavru kuşum C3 modeli yeni sayılır pek bilmiyorum huyunu suyunu, 0.facebook.com dan açamıyorum faceyi ,telefon otomatik ovi sisteminden açıyor mesajlar bölümüne gelince mesajlar yükleniyor yazıyo ama açılmıyo dn gece mesajlar yükleniyor yazısını beklerken açılsın diye uyuya kalmışım sabah da aynı yazı yazıyordu
Gaso demiş yansın gecelerrr dieKızlar yuvanıza gerı dönmeyecekmisiniz
Buarada hediyelere bittim Kırmızı paçalı donlara daha daha bittimmm
Biride yorum yapmış hatırlayamadım yansınnn gecelerrOna çok güldümmm İyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?