2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

huhhuuu anammm gözdem yine zevkini konuşturmuş hııı anam o ne güzel şey öylee babydol müydü neydi adı

teşekkür ederim gözdecim sende güle güle kullann

heheh gülşencimm eksik olma yeivvrummm sende gülü gülü kullan hedayelerini

sağol bacımm

Kızlarrr hepinizin hediyeleri süperrrr lilamm canım kardescazımm dün aksam hiç müsait diildi ev resmleri cekip atamadım en kısa sürede atıp bende hediyelermiii büyük bir onurla sergileyecegimmm hepinizi kocamn kocamn öpüyorummmmmmmmm

şştttt bende diyorum herkez birden nereye gitti diye
Güle güle kullanın cicilerinizi kızlar Allah dostluğunuzu daim etsin hediyelerinizide iyi günlerde kullanın inşallahh
Özletmeyin kendinizi haa

yawyummm güle güle kullan, sana feda olsun hepsiciği... Gönül daha fazlasını almak isterdi de... Bu kadar oldu işte. Zaten o kestane şekerlerini almaya gidemiodum az kalsın, serviste mahsur kaldıydım
Ben de seni ve hepicinizi çok seviyorum canlarım...
Hepiniz güle güle kullanın hediyelerinizi
Allah dostluğumuzu bozmasın hiç, daim etsin... Amninnn

hediyelerinizi güle gülw kullanın canlarımmm hepsine bayıldımm
Ama çağlamın aldığı leopara ayrıca bittimmm o nee öleee

selam kizlar :) tesadüf gezinirken buldum biraz dan diye giriyorum kusuruma bakmayin ama yaptiginiz sey cok cok hos olmus gerçekten dostlugunuz daim olsun insallah :)

bide maasallah

hatunlarımm bu arada faceden mesajlar bölümüm hiç açılmıyor,,dün de öyleydi
mesajları göremiyorum ve yazamıyorum bu sebeplen bilginiz olsun..:26:

Son düzenleme:
hediyelerinizi güle gülw kullanın canlarımmm hepsine bayıldımm
Ama çağlamın aldığı leopara ayrıca bittimmm o nee öleee
Hihihihihihihiihihi baska kaldımı acaba kendımede alaymışım böhüüü
hatunlarımm bu arada faceden mesajlar bölümüm hiç açılmıyor,,dün de öyleydi.bilginiz olsun..:26:

Aaaaa neden acaba cnm?

Hihihihihihihiihihi baska kaldımı acaba kendımede alaymışım böhüüü

Aaaaa neden acaba cnm?

bilmiyorum yavru kuşum C3 modeli yeni sayılır pek bilmiyorum huyunu suyunu, 0.facebook.com dan açamıyorum faceyi ,telefon otomatik ovi sisteminden açıyor mesajlar bölümüne gelince mesajlar yükleniyor yazıyo ama açılmıyo dn gece mesajlar yükleniyor yazısını beklerken açılsın diye uyuya kalmışım sabah da aynı yazı yazıyordu

anldm kuzummm açılır belkı yani inş

Kızlar yuvanıza gerı dönmeyecekmisiniz
Buarada hediyelere bittim Kırmızı paçalı donlara daha daha bittimmm
Biride yorum yapmış hatırlayamadım yansınnn gecelerr Ona çok güldümmm İyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…