- Konu Sahibi rashabahar
-
- #10.061
ben napıyım pazartesi o senın son anda karar degıstırdıgınız davetıyeyı bastırcaz magnetın siperişini vericez insalalh.kına mumlarımı susledım bende cok gusel oldu yaa:8insan bı degişik oluyor :)kına için ben yakın bı zamanda alıcam kılo verırım dıye hazıranda abımın düğünü var ona kıyafet alıcam bende ona bkıyodum yarın bı çarşı pazar yapıcaz annemle ya nısanlığım olmuyo bılıyomusun((
anladim cnm davetiyenin canli halini gorup siparis vericeksiniz dimi canimm cunku biz canlisi gorerek biraz caydik cunku kucukkk ole soz moz siir falan yazilacak yeri yok o davetiyenin haberin olsun cnm
adıı ya ınternetten sıpaiş vercektık canım ya solekı abımın arkadı calıyo orda baya ındırım yapmışlardı abımlerde bızde yapıcaklarama onun aynıydı hemen hemen boyutları yaa bak kafam karaıstı simdi.ama saol soledıgın için ben bı kaç alternatıf bulayım
öle yapayım barı saol canım:)
hım onuda hallettık çok şükürr canım :)onu baya ncesınden kararlaştırıdk:)bulurusn istediğim gıbı muzuk insallah:)
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube hadi kizlarr sporaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelin olcaz gelinnn formumuzu korumamiz lazim :))))))))))))))))
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube hadi kizlarr sporaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelin olcaz gelinnn formumuzu korumamiz lazim :))))))))))))))))
kızlar sporu sağlık için yapalım zatenn zayıflamak 2. sırada olsun. spor yapınca ben daha zinde oluyorum :))
benimde boyum 1.74 kilom 57 her gören biraz kilo al diyo sn niye spor yapıyosun diyo. bnim amacım biraz sıkılaşmak tabi bide sağlık ama anlatamıyorum kimseye :)))))
hele ebrunun gönderdiği video da nası stres atıyorum anlatamam çok eğleniyorumm
yaaa ben nıye zayıflayamıyorum yaa stresteyımmdee bayaaaa(((( zayıflamak ıstıyeummmm
Bende dügüne kadar 2-3 kilo vermeye calisicam bakalim basaracakmiyim :)
nyfitsa yalniz sen asiri zayifsin boyun cok uzun bence dikkat etsen iyi edersin :S
kızlar sporu sağlık için yapalım zatenn zayıflamak 2. sırada olsun. spor yapınca ben daha zinde oluyorum :))
benimde boyum 1.74 kilom 57 her gören biraz kilo al diyo sn niye spor yapıyosun diyo. bnim amacım biraz sıkılaşmak tabi bide sağlık ama anlatamıyorum kimseye :)))))
hele ebrunun gönderdiği video da nası stres atıyorum anlatamam çok eğleniyorumm
cnm yaa gulmektenn koptum yanii :)))))))))))))))))))) ben ilk yaptigimda abartisizzzzzzzzzzzzzzzzz 4 gun boyuncaaa robot oldum resmen dedigin gibi yatakta bile donemiodumm ama artik alistim hergun yapiyorummm bide ben braz daha zayiflasam stresten iyi olucakk :)))))))))))))))))))))) spor herzaman iyidir yaa hem saglik hem korumak icinnn fit olalm kendimizi salmayalim kizlarrr :) kocisler bizi guzel fizikle gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?