2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

anladim cnm davetiyenin canli halini gorup siparis vericeksiniz dimi canimm cunku biz canlisi gorerek biraz caydik cunku kucukkk ole soz moz siir falan yazilacak yeri yok o davetiyenin haberin olsun cnm

anladim cnm davetiyenin canli halini gorup siparis vericeksiniz dimi canimm cunku biz canlisi gorerek biraz caydik cunku kucukkk ole soz moz siir falan yazilacak yeri yok o davetiyenin haberin olsun cnm

adıı ya ınternetten sıpaiş vercektık canım ya solekı abımın arkadı calıyo orda baya ındırım yapmışlardı abımlerde bızde yapıcaklarama onun aynıydı hemen hemen boyutları yaa bak kafam karaıstı simdi.ama saol soledıgın için ben bı kaç alternatıf bulayım

vvalla canim ben diyim dedim bil yanii ben gidip gordumm ole cok sey sigmaz ona yani haberin olsun yineede sen bilirsin oturdugun yerde koza varsa git bak ole karar ver derim

hım onuda hallettık çok şükürr canım :)onu baya ncesınden kararlaştırıdk:)bulurusn istediğim gıbı muzuk insallah:)

Eviniz hazir mi sizin? Kira mi olacak yoksa kendinize mi ait? :)
Aramaya devame diyorum bulucaz biseyler mecbur :))

ah aha yarama parmak bastın canım nısanlım benım bıraz zorumla ızmıre atandık ben burada yasıyorm ve o burayı sevmıyo neyse hazıranda tekrardan atamaar olacak ınsallah tayın olursak dıye ev işiyle pek ilgilenmıyoruz canım ama kıra olcak buyuk ıhtımal ttalım:)

ankaralı gelincikler özellikle batıkentte olan varsa kına gcemde makyaj yaptıracak birini bulamıyorum
bir fikriniz varmı?

hfceren hayirlisi olsun hakkinizda :)
Biz de kiraya gidicez.

ebrumm spor deme bana ya :)))))
Hic mi hic yapmiyorum malesef

patryin iyi geceler hos geldin :)

nyfitsa tebrik ederim seni de :)
Malesef ben yardimci olamiycam Ankarada degilim cünkü.

yaaa ben nıye zayıflayamıyorum yaa stresteyımmdee bayaaaa(((( zayıflamak ıstıyeummmm

Bende dügüne kadar 2-3 kilo vermeye calisicam bakalim basaracakmiyim :)

nyfitsa yalniz sen asiri zayifsin boyun cok uzun bence dikkat etsen iyi edersin :S

kızlar sporu sağlık için yapalım zatenn zayıflamak 2. sırada olsun. spor yapınca ben daha zinde oluyorum :))
benimde boyum 1.74 kilom 57 her gören biraz kilo al diyo sn niye spor yapıyosun diyo. bnim amacım biraz sıkılaşmak tabi bide sağlık ama anlatamıyorum kimseye :)))))
hele ebrunun gönderdiği video da nası stres atıyorum anlatamam çok eğleniyorumm

cnm yaa gulmektenn koptum yanii :)))))))))))))))))))) ben ilk yaptigimda abartisizzzzzzzzzzzzzzzzz 4 gun boyuncaaa robot oldum resmen dedigin gibi yatakta bile donemiodumm ama artik alistim hergun yapiyorummm bide ben braz daha zayiflasam stresten iyi olucakk :)))))))))))))))))))))) spor herzaman iyidir yaa hem saglik hem korumak icinnn fit olalm kendimizi salmayalim kizlarrr :) kocisler bizi guzel fizikle gorsun

patriyn evet saglik acisindan benim cok ihtiyacim var cünkü dik duramama sorunum var :)
Ablam pilates yap diyor ama üseniyorum cok fena hemde.
Bi ailece yürüyüse cikiyoruz baska bisey yapmiyorum malesef.

yaaa ben nıye zayıflayamıyorum yaa stresteyımmdee bayaaaa(((( zayıflamak ıstıyeummmm

düğün yaklaşsın sende zayıflarsın canım ya kooşturmacadan

Bende dügüne kadar 2-3 kilo vermeye calisicam bakalim basaracakmiyim :)

nyfitsa yalniz sen asiri zayifsin boyun cok uzun bence dikkat etsen iyi edersin :S

canım bilmiyorumki ben son zamanlarda çok kilo verdim dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum kışın bir ara 53ü gördüm ben
şimdi yiyorum biraz...

spor olarak sadece plates yürüyüş seviyorum ben patryn ama vaktim yok hiç aslında dedğin gibi spor endorfin salgılatıyor beyinde
sağlık içinde çok önemli düğünden sonra düzenli bi şekilde plates yapıcam nasip olursa inşallah

o robot olduğum dönemde bide nişanlım gelmişti bize 3 gün burdaydı. okadar komik hareket ediyodum kii herkes dalga geçti benle uğraştılar sürekli gülünce bile nası bi ağrı giriyodu öyle hahah :). nese kızların gözünü korkutmayalm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…