- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.221
bence al tatlım neden içinde kalsın ki bi şey dersede ben bunuda beğendim giymek istedim anne dersin bi şeyde diyemez inatla herkese söylüyorum
KIZLAR BİZ GELİN OLUYORUZ KİMSE İÇİN İSTEKLERİNİZİ YAPMAMAZLIK YAPMAYIN SONRADAN KEŞKELER OLMASIN ÜZÜLMEYELİM
o yüzden kimseden korkma heleki kayınvlidelerden onlar bizden korksun
selamlarrrrrr kızlarrrrr....
canım bence abiyeni giy kına yakılırkende kendin alacağın bindallını giy, benim bildiğim birçok kişi öyle yapıyor.
ben bindallı giymeyeceğim, bizim durumda tam ters, kayınvalidem alalım diye söyledi 3-4 kere, ben istemiyorum dedim...normalde erkek tarafı alır. Gerçi ben abiyemi kendim aldım, onlara aldırırsam karışırlar falan diye, emrikavi yaptım ben aldım diye
tebrik ederim adasim cok guzel yazmisinnnnn gonulden kutluyorm seniii..... dogru soluyorsun
haklısın ya niye almayayım alacağım :)bence al tatlım neden içinde kalsın ki bi şey dersede ben bunuda beğendim giymek istedim anne dersin bi şeyde diyemez inatla herkese söylüyorum
KIZLAR BİZ GELİN OLUYORUZ KİMSE İÇİN İSTEKLERİNİZİ YAPMAMAZLIK YAPMAYIN SONRADAN KEŞKELER OLMASIN ÜZÜLMEYELİM
o yüzden kimseden korkma heleki kayınvlidelerden onlar bizden korksun
canım seninde kalmasın git onlara inat kendin al valla ben öyle yapacağımal bencede canım ıcınde kalmasın benım kalıyor barı sneın kalmasın ıkısınıde gıy
selamlarrrrrr kızlarrrrr....
canım bence abiyeni giy kına yakılırkende kendin alacağın bindallını giy, benim bildiğim birçok kişi öyle yapıyor.
ben bindallı giymeyeceğim, bizim durumda tam ters, kayınvalidem alalım diye söyledi 3-4 kere, ben istemiyorum dedim...normalde erkek tarafı alır. Gerçi ben abiyemi kendim aldım, onlara aldırırsam karışırlar falan diye, emrikavi yaptım ben aldım diye
en güzelini yapmışsın canım
şımarsammı
en güzelini yapmışsın canım
:)))) kayınvalidemi de kırmamaya çalışıyorum, üzerime alacağım ceketi, şalı falan o aldı...oldu bitti:)))
amaaaaa bence de içimizde hiçbir şey kalmasın, almadıysa almadı o onun ayıbı olur...gidin beğenin alın ve giyin arkadaşlar yaaaaa
haklısın ya niye almayayım alacağım :)
canım seninde kalmasın git onlara inat kendin al valla ben öyle yapacağım
merhaba canım en güzelini yapmışsın parasını kendileri verdikleri için seçimlerimize karışma hakkı buluyorlar sonra
:)))) kayınvalidemi de kırmamaya çalışıyorum, üzerime alacağım ceketi, şalı falan o aldı...oldu bitti:)))
amaaaaa bence de içimizde hiçbir şey kalmasın, almadıysa almadı o onun ayıbı olur...gidin beğenin alın ve giyin arkadaşlar yaaaaa
ne güzel yapmışsın canım ne kendini üzmüşsün ne karşı tarafı tebrik ediyorum seni
kendimizi hele üzmeye hiiiiiiiç değmez
iyi gecelerr:) adas hadi sende iyi geceler de :)
bursa da tavsiye edilecek gelinlikçiler var mı arkadaşlar? güzel ve fiyatta da uygun olması lazım. yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?