2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tebrik ederim adasim cok guzel yazmisinnnnn gonulden kutluyorm seniii..... dogru soluyorsun

en güzelini yapmışsın canım

haklısın ya niye almayayım alacağım :)
al bencede canım ıcınde kalmasın benım kalıyor barı sneın kalmasın ıkısınıde gıy
canım seninde kalmasın git onlara inat kendin al valla ben öyle yapacağım

merhaba canım en güzelini yapmışsın parasını kendileri verdikleri için seçimlerimize karışma hakkı buluyorlar sonra

Son düzenleme:
en güzelini yapmışsın canım

:)))) kayınvalidemi de kırmamaya çalışıyorum, üzerime alacağım ceketi, şalı falan o aldı...oldu bitti:)))

amaaaaa bence de içimizde hiçbir şey kalmasın, almadıysa almadı o onun ayıbı olur...gidin beğenin alın ve giyin arkadaşlar yaaaaa

ben helen tarzı istiyordum hep...yani spartacus filminden fırlamış gibi olacağım:))) onlara söylesem garip gelecekti aldığım elbise, takılar, taçlar falan...ne gerek var polemiğe di mi...ben tekstil işinde olduğum için ünlü bir marka çok ucuza verdi abiyeyi, öyle açıkladım bizimkilere de:)))

ne güzel yapmışsın canım ne kendini üzmüşsün ne karşı tarafı tebrik ediyorum seni

kızlar hepinize iyi geceler rüyamızda sevdiklerimizi görürüz inşallah ve herşey gönlümüze göre olur mutlu uyuyun mutlu uyanın yeni gün hayırlara vesile olsun hepimiz için.öpüyorum hepinizi

bende yatar, yarın ctesi alışveriş günü:)))) erken kalkmak lazım:)))) iyi geceler kızlar..........

bursa da tavsiye edilecek gelinlikçiler var mı arkadaşlar? güzel ve fiyatta da uygun olması lazım. yardım lütfen

selam kızlarrr
nasılsınız bugün?
ankarada hava berbat :105:
neyseki nişanlımın gelmesine 2 gün kaldı çok mutluyum heycanlıyım
salı günü kına elbisemi almaya gidiyoruz
onun dışında hazırlıklar halen yavaş bu ay ve mayıs geçerse sanırım hızlanırız

veeeee kızlar bugün osmaniyedeyimmmm :119:

nasılsınız bakalım? c.tesi gecesi yağmurudaa feciymiş hani yemeğimi yedim net keyfi yapıyorum.. seçtiğim mobilyalarıma bakıp bakıp duruyorum birazdan aşkım da gelicek oturucaz bu havada çıkılmaz dışarı..

bursa da tavsiye edilecek gelinlikçiler var mı arkadaşlar? güzel ve fiyatta da uygun olması lazım. yardım lütfen

rose bende bursada oturuyorum gelinliğimi Akay'dan aldım.. başka yer gezmedim açıkcası.. daha çok dikim için moda evi fazla bursada.. hazır aysirayı biliyorum oraya bak istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…