- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.201
o bındallıyı almıycam kı omrum boyunca unutmuycam o olanları.. hep bı yerden aklıma gelıcek ve ben o gune gerı donucem... benım burnumdan getırdıklerı ıcın o gunu sınırlenıcem
bende bindallı almadım abiye aldım bende gelen misafirlerden farkım olmayacak diye korkuyorum üstelikte içime sinmedi aldığım kıyafet
ayy canım yaa git bak başka model al illaha onumu giycem ben izmirden bakcam sana güzel değişik bulursam söylerim gider bakarsın beğenirsen sende alırsın takılma bak ben gelinlik için ne kadar zaman beklerim inat ettim gidiyorum yine üzme kendini
senınkı mecbur alıncak ama canım gelınlık mecbur yanı. ama onlar bana ne kıyafet alıcaklar ne bındallı öyle konustu kayınvalıdem
canım ben çok zayıfımya abiyenin üzerinde tadilat yapıldı geri verememsende bindalli al canim abiye degistirme imkanin yokmu
sen nıye oyle yaptın canım..? hadı benım nedenım var sen nıye almadın ?
tadilat olmadıysa elbisende değiştir canım dindallı almayanlara kızcam ama yaa neden almıyosunuz
canım ben çok zayıfımya bindallının üzerinde tadilat yapıldı geri veremem
off canım ya kayınvalide ile alışverişe gidersen olacağı budur tabi o ve ben ikimiz gittik ya şaka gibi ben zayıfım biraz haliyle her denediğim olmuyor birkaç yer gezdik baktım ben kabinden çıktıkça suratı değişik şekiller alıyor zayıf olduğum için eleştirir zaman zaman beni birkaç yer gezipte beğenmeyince iyice asıldı suratı aman ya dedim bende beğendim birşey aldım çıktım bindallı alalım demedim bile sonrada pişman oldum
kayınvalidene ne oluyomuş nişanlınla konuş sen o alır eminim
tadilat oldu maalesef canım
keske deseydın sende benım gıbı saflık yapmıssın... nısanlıma ben kac defa dedım beraber gıdelım dıye yok... herkezı topladık gıttık.. o anları hıc unutamıyorum ya su an bıle aglıyorum bak aklıma geldıkce.. nısanlımda gık demedı.. kavga ettık dun bu yuzden hıc konusmadık bgnde.. konusmuycam hatasını anlasın cok uzdu benı
haklısın canım belki o almak ister diye düşündüm ama yinede uygun bi dille söylersen seni kırmaz gibime geliyoalacak olsaydı orda alırdı sekercım .. zorla yakasına mı yapısıcam al dıye...
hımm ozaman yapcak bi şey yoktur canım :44: başka alsan olmazmı içine sinen bi şeyi :44:
çok tşk arakadaşlarım kına gecem süperdi annem çok ağladı
ama ben hiç ağlamadım =)=) kimsenin yüzüne bakmadım ağlamamak için =) makyajımda bozulmamış oldu=)
ama çok oynadık döktürdük hemde nasıl ayaklarımıza karasular indi =)))
evin eşyaları alınırken kimseyi istemedim yanımda Allahtan gelmedide kimse nişanlım ve ben gittim almaya
gelinlik alırkende ikimiz gittik nişanlım bu sefer annemle gitsen hevesleniyor dedi kırmadım bende ama böyle olacağını biliyordum çünkü zayıf olduğum için eleştiriyor beni onun yanında birşey denemek istemiyordum suratını astıkça gerildim bende
bugün kendi annemle baktım çok güzel şeyler buldum ama bu seferde o abiyeyi boşyeremi aldırdın diyecekler bizim aldığımızı giymemiş diyecekler
senınkı yıne soylemıs benımkı soylemeden almıs gelmıs sok oldum
ikisinide giy tatlım ne olcak ki seni günün kimse bi şey diyemez
öylemi diyorsun alayımmı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?