2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

o bındallıyı almıycam kı omrum boyunca unutmuycam o olanları.. hep bı yerden aklıma gelıcek ve ben o gune gerı donucem... benım burnumdan getırdıklerı ıcın o gunu sınırlenıcem

ayy canım yaa git bak başka model al illaha onumu giycem ben izmirden bakcam sana güzel değişik bulursam söylerim gider bakarsın beğenirsen sende alırsın takılma bak ben gelinlik için ne kadar zaman beklerim inat ettim gidiyorum yine üzme kendini

bende bindallı almadım abiye aldım bende gelen misafirlerden farkım olmayacak diye korkuyorum üstelikte içime sinmedi aldığım kıyafet

tadilat olmadıysa elbisende değiştir canım dindallı almayanlara kızcam ama yaa neden almıyosunuz

senınkı mecbur alıncak ama canım gelınlık mecbur yanı. ama onlar bana ne kıyafet alıcaklar ne bındallı öyle konustu kayınvalıdem

sende bindalli al canim abiye degistirme imkanin yokmu
canım ben çok zayıfımya abiyenin üzerinde tadilat yapıldı geri veremem
sen nıye oyle yaptın canım..? hadı benım nedenım var sen nıye almadın ?

off canım ya kayınvalide ile alışverişe gidersen olacağı budur tabi o ve ben ikimiz gittik ya şaka gibi ben zayıfım biraz haliyle her denediğim olmuyor birkaç yer gezdik baktım ben kabinden çıktıkça suratı değişik şekiller alıyor zayıf olduğum için eleştirir zaman zaman beni birkaç yer gezipte beğenmeyince iyice asıldı suratı aman ya dedim bende beğendim birşey aldım çıktım bindallı alalım demedim bile sonrada pişman oldum

Son düzenleme:

keske deseydın sende benım gıbı saflık yapmıssın... nısanlıma ben kac defa dedım beraber gıdelım dıye yok... herkezı topladık gıttık.. o anları hıc unutamıyorum ya su an bıle aglıyorum bak aklıma geldıkce.. nısanlımda gık demedı.. kavga ettık dun bu yuzden hıc konusmadık bgnde.. konusmuycam hatasını anlasın cok uzdu benı

evin eşyaları alınırken kimseyi istemedim yanımda Allahtan gelmedide kimse nişanlım ve ben gittim almaya
gelinlik alırkende ikimiz gittik nişanlım bu sefer annemle gitsen hevesleniyor dedi kırmadım bende ama böyle olacağını biliyordum çünkü zayıf olduğum için eleştiriyor beni onun yanında birşey denemek istemiyordum suratını astıkça gerildim bende

Son düzenleme:

hayırlı olsun....ohhh iyi yapmışsınız kurtları dökerek...yalnız tebrik ederim bu ne hız fotolar hemen yüklenmiş:)))

senınkı yıne soylemıs benımkı soylemeden almıs gelmıs sok oldum

bugün kendi annemle baktım çok güzel şeyler buldum ama bu seferde o abiyeyi boşyeremi aldırdın diyecekler bizim aldığımızı giymemiş diyecekler

ikisinide giy tatlım ne olcak ki seni günün kimse bi şey diyemez

öylemi diyorsun alayımmı sence

bence al tatlım neden içinde kalsın ki bi şey dersede ben bunuda beğendim giymek istedim anne dersin bi şeyde diyemez inatla herkese söylüyorum

KIZLAR BİZ GELİN OLUYORUZ KİMSE İÇİN İSTEKLERİNİZİ YAPMAMAZLIK YAPMAYIN SONRADAN KEŞKELER OLMASIN ÜZÜLMEYELİM

o yüzden kimseden korkma heleki kayınvlidelerden onlar bizden korksun

öylemi diyorsun alayımmı sence

selamlarrrrrr kızlarrrrr....

canım bence abiyeni giy kına yakılırkende kendin alacağın bindallını giy, benim bildiğim birçok kişi öyle yapıyor.

ben bindallı giymeyeceğim, bizim durumda tam ters, kayınvalidem alalım diye söyledi 3-4 kere, ben istemiyorum dedim...normalde erkek tarafı alır. Gerçi ben abiyemi kendim aldım, onlara aldırırsam karışırlar falan diye, emrikavi yaptım ben aldım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…