- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.081
adasimm adasim oldugun icin ben hangi yonteme yonelirsem sende o yontemde olman lazim o zaman :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
puhahahahahahahahah kizz koptum gulmekten yaa:) valla durum neyi gosteirir bilemeyiz ilk gunlerde haftalarda:)
aynen heycanımıza baksanıza.. dusunsenıze dugununuze 1 ay war mesela ve sen o adamı sevmıyorsun hıc bırsey bılmıyorsun hakkında napardınız :S
ebrucum benı korktmazsan sevınırım bacımbu arada ıkı erbu arasında dılek tutmak ıstıyorumm
Ben askımı ilk gördüğüm gün hiç tanımadan sevmiştim yine severdim
hahahhaahhahahaah kiz neden korkuyosun beee ben hic korkmuyorummmm hic hemde:)) ne guzel sevdiginle evleniyorsunn yanii anla gerisini :)
aynen heycanımıza baksanıza.. dusunsenıze dugununuze 1 ay war mesela ve sen o adamı sevmıyorsun hıc bırsey bılmıyorsun hakkında napardınız :S
3 yil 2 ay 4 gun oldu askimla tanisalii ilk gunku gibi asigim onaa deligibii hemdde zirdeli gibi asigimmm :))
Ben uyurum o yorgunluklar diye düşünüyorum
Bütün Ebru lar deli seviyo sanırım
hahahhaa valla bende ole dusunuyorum bide kocislere sormak lazi onlarda bolemi dusunuyor acaba :)) aman ilk gece illa olucakmi ikinci gece olsun puhahahahahhaa
Kocisler zaten biz süsten kurtulana kadar coktan uyur gelinlik sac makyaj saatler sürer bence Kocislerde sizar
valla haklisinn benim kocis uykkuy cok severr:) bize geldiginde bile odamda sizar hemennn hahahahah o yorgunlukta haliyle uyur :)
uydunuzmuuuuu kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayy o makyaj nasıl çıkar o sac nasıl açılır kocisler sok olcak bizi görünce
aynen ole yaaaa 1 saat ugrass sonra dusa girrr sonra gummmmmmmmmmmmm yatayaa uuyyuuu ohhhhhhhhhhhhhhh :)
hazall uyumusssssssssssssssssss
Evet evlenmişsin tapu sende ne rahat uyunur o gece kocisle ilk kez beraber uyuyorsun bide oooohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?