- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.981
aynen canimmm ne var ne yok hazirliklar tam gaz devammii :)))))))))))))) ben yaptim bile kahveee uykku dahada gelmez:)
ya kızlar ben kına yaktırmak istemiyorum ne yapacağım???? kayınvalidem azıcık süreriz hemen yıkarsın diye tutturdu...kına yakılır yakılmaz insanların arasından koşup yıkayamayacağıma göre...ne yapsam? ben o kokuya dayanamıyorum.
ya kızlar ben kına yaktırmak istemiyorum ne yapacağım???? kayınvalidem azıcık süreriz hemen yıkarsın diye tutturdu...kına yakılır yakılmaz insanların arasından koşup yıkayamayacağıma göre...ne yapsam? ben o kokuya dayanamıyorum.
pazartesi günü start veriliyor tatlım gelinlik bakmaya gidicezçok heyecanlıyım çok mutluyum hiç böyle olucağımı tahmin etmiyordum
senin hazırlıklar ne durumda
Eki Görüntüle 389353 kızlar ya gitmeden şu saç modeline bakın nolursunuz güzelmi gelin saçı için
ebrumm ya ilahii bana ilk kına gecesini yaptın cnmmm çok tşk =)=) enee bi tuhaf oldum yemin ederim
heyecanlanmıyorum demiştim ya şimdi resimleri görünce heyecan oldu =)dur bi ağlimmm
valla canim benim hersey alindi tek ufak tefek seyler kaldi onlarida evleince tamamlicam suan ev boyaniyor sonra temizlenicek sonra esyalarim gelicek sonra ceyizim gidicek o kadar ha bi daveti bi balayi bide kuaforum kaldi :)
ebrumm evinin olması o kadar güzel bişi ki ben aradabi eve gidiyorum odalara bakıyorum çıkıyorum =)=) heves işte herşey yeni kokuyo miss gibi hele yatak odası allahım ya o yatağa bakınca insanın aklına neler geliyiiii iliililii =)valla canim benim hersey alindi tek ufak tefek seyler kaldi onlarida evleince tamamlicam suan ev boyaniyor sonra temizlenicek sonra esyalarim gelicek sonra ceyizim gidicek o kadar ha bi daveti bi balayi bide kuaforum kaldi :)
canım başka modeller bak derim ben çok eskide kaldı bu modeller tabi senin fikrin sen bilirsin
ebrumm evinin olması o kadar güzel bişi ki ben aradabi eve gidiyorum odalara bakıyorum çıkıyorum =)=) heves işte herşey yeni kokuyo miss gibi hele yatak odası allahım ya o yatağa bakınca insanın aklına neler geliyiiii iliililii =)
ben çok heyecansız bi insanım ya=) nişanım nikahımda gayet normaldim sanki birinin nikahına gidiyomuşum gibiydim neden böyleyim acaba azıcık heycan yapmak istiyorum =)=) yarında kınam var mesela gene tık yok
32:
derinnn sehker in dedigi dogruuu baska modelleree bakk.. ozellikle dogal topuzla cok moda Artik.. benim duvak tepeden olacagi icin arka topuz gorunmucek onlarim sadece guzel olsun yeter bana :)))))))))))))))))))
düğün ne zaman canım??? yarın kına olduğuna göre seninde çok yakın sanırım?
ne güzel tatlım yaa bi düğünler kaldı geriye çok heyecanlıyım yaaa içim kıpır kıpırbalayını bizde ayarlamadık daha bir iki haftaya kesin rezervasyonu yapıcaz nişanlım gelince
tamam şekerlerim başka bakıcamm
düğünde pazar günü işte son 2 gün =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?