2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ebrumm ya ilahii bana ilk kına gecesini yaptın cnmmm çok tşk =)=) enee bi tuhaf oldum yemin ederim

heyecanlanmıyorum demiştim ya şimdi resimleri görünce heyecan oldu =) dur bi ağlimmm

aynen canimmm ne var ne yok hazirliklar tam gaz devammii :)))))))))))))) ben yaptim bile kahveee uykku dahada gelmez:)

pazartesi günü start veriliyor tatlım gelinlik bakmaya gidicez çok heyecanlıyım çok mutluyum hiç böyle olucağımı tahmin etmiyordum

senin hazırlıklar ne durumda

kınaya bayılırım
aman yak be nolcak bi kerelik bişi sonuçta ertesi gün elininin içini cifle çıkıyo ben denemiştim =)

bende sevmiyorum canim yaaaa valla ben hemenn yikicamm kokusuna dayanamiyorumm yadaa yakinin birisinde islak mendil olsun caktirmadan hemen silersin kuzenime ole yapmistik :)

kınasız gelinmi olur şaka bi yana hemen yıkarsın yada peçeteyle silersin olmadı eline şeffaf eldivenlerden giy tatlım

pazartesi günü start veriliyor tatlım gelinlik bakmaya gidicez çok heyecanlıyım çok mutluyum hiç böyle olucağımı tahmin etmiyordum

senin hazırlıklar ne durumda

valla canim benim hersey alindi tek ufak tefek seyler kaldi onlarida evleince tamamlicam suan ev boyaniyor sonra temizlenicek sonra esyalarim gelicek sonra ceyizim gidicek o kadar ha bi daveti bi balayi bide kuaforum kaldi :)

cif yorumu güzeldi ama sağlık açısından yapmam herhalde:)))))) ıslak mendili bir yakınıma verebilirim ya da bir arkadaşım vazelin sür avucuna tutmayabilir demişti....sanıyorum hepsini yapacağım:))) daha da tutar ve kokarsa ne yapayım kaçış yokmuş derim

ebrumm ya ilahii bana ilk kına gecesini yaptın cnmmm çok tşk =)=) enee bi tuhaf oldum yemin ederim

heyecanlanmıyorum demiştim ya şimdi resimleri görünce heyecan oldu =) dur bi ağlimmm

hahahah rica ederim bebisim ne demek artik butun gelinleree kina gecesi yapicazzz :))))) sizde bana yapin amaa .. yaa ben sana dedimmm dimi heycanlanirsin diyee.. aglama demiyecegim aglaa aglaaa:) hem aglarim hem giderimm :))

valla canim benim hersey alindi tek ufak tefek seyler kaldi onlarida evleince tamamlicam suan ev boyaniyor sonra temizlenicek sonra esyalarim gelicek sonra ceyizim gidicek o kadar ha bi daveti bi balayi bide kuaforum kaldi :)

ne güzel tatlım yaa bi düğünler kaldı geriye çok heyecanlıyım yaaa içim kıpır kıpır balayını bizde ayarlamadık daha bir iki haftaya kesin rezervasyonu yapıcaz nişanlım gelince

ebrumm evinin olması o kadar güzel bişi ki ben aradabi eve gidiyorum odalara bakıyorum çıkıyorum =)=) heves işte herşey yeni kokuyo miss gibi hele yatak odası allahım ya o yatağa bakınca insanın aklına neler geliyiiii iliililii =)

canım başka modeller bak derim ben çok eskide kaldı bu modeller tabi senin fikrin sen bilirsin

derinnn sehker in dedigi dogruuu baska modelleree bakk.. ozellikle dogal topuzla cok moda Artik.. benim duvak tepeden olacagi icin arka topuz gorunmucek onlarim sadece guzel olsun yeter bana :)))))))))))))))))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy valla heycanlandim yaaaa ... yaa ben avrupa yakasindayim biliyosunn ev anadolu yakasinda evi tutugumuzdan beri daha 3 kere gidebildimm uzak oldugu icin ama artik esyalar geldikden sonra haftada iki uc kez giderim diye dusunuorum :) yerlestirmesi falan bde dedigin gibi hevesleniyor insan hayallere dailiyoooooooooooooooooooooooo :)))) yatak odasi falan ben bos odaya bakinca dusunuyorum hahahahhaha

düğün ne zaman canım??? yarın kına olduğuna göre seninde çok yakın sanırım?

derinnn sehker in dedigi dogruuu baska modelleree bakk.. ozellikle dogal topuzla cok moda Artik.. benim duvak tepeden olacagi icin arka topuz gorunmucek onlarim sadece guzel olsun yeter bana :)))))))))))))))))))

evet canım artık doğal ve sade topuzlar moda bende çok sade bi topuz yaptırcam prova resimlerimi paylaşcam zaten sizlerle

ne güzel tatlım yaa bi düğünler kaldı geriye çok heyecanlıyım yaaa içim kıpır kıpır balayını bizde ayarlamadık daha bir iki haftaya kesin rezervasyonu yapıcaz nişanlım gelince

:))))))))))))))))) aynen bi dugunler kaldiii bebisimmm ondada kurtlarimizi dokerizz ohohh:) yaa ben nisanlima diyorum ayarla ayarla bi kulaktan giriyooo digerinden cikiyorr.. ya zaten biz 3 gunluk bi yere gidicez kaz daglarini dusunuyoruz kisinda yurtdisina gidelim diyorzz..

düğünde pazar günü işte son 2 gün =)

L:)))) derinn balayindan sonraa topigeee geliyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn butunnn detaylarii anlatiyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ona goree bekliyoruzzz :) pazar gunudee sen olmazsin burda ama dugun yapariz topikde senin icinnn kutlama yapicaz:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…