- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
- #8.761
2012 gelinleri çabuk evleninnn :123: sırada biz varız
Tmm Canim :)) çok heyecanlı olunuyor inanılmaz guZel hisler en kısa zamanda yasamanı dilerim Canim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2012 gelinleri çabuk evleninnn :123: sırada biz varız
Eveeett kızlarr sonunda aranıza geri dönebildimmm
çok özledim sizleri inanın ama nedense oyle bır yogunluk var kı basımda naptıgımı ne ettıgımı unutuyorum cogu zaman :) neyse zaman daraldı artık... ben yaklasık 1 aydır topıke gremıyorum sımdı 1 aydan ıtıbaren okumaya baslasam 5 6 gunu bulur o yuzden dırek sıze sormak ıstedım: ne gibi değişiklikler var bakalım gelıncıkler ?? Kimler evlerini tuttu? Kimler gelinliğini aldı? Kimler mobilyalarını aldı? Anlatın bakalım merak ediyorum çookk... Aramızdan ayrılan yoktur umarım.. Bu arada aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz dıyorum...
çok özledim sizleri inanın ama nedense oyle bır yogunluk var kı basımda naptıgımı ne ettıgımı unutuyorum cogu zaman :) neyse zaman daraldı artık... ben yaklasık 1 aydır topıke gremıyorum sımdı 1 aydan ıtıbaren okumaya baslasam 5 6 gunu bulur o yuzden dırek sıze sormak ıstedım: ne gibi değişiklikler var bakalım gelıncıkler ?? Kimler evlerini tuttu? Kimler gelinliğini aldı? Kimler mobilyalarını aldı? Anlatın bakalım merak ediyorum çookk... Aramızdan ayrılan yoktur umarım.. Bu arada aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz dıyorum...
teşekkürler canım kendi adımabizim evin boyası oluyor kartonpiyerler falan takılmış spotlar sarı idi onları değiştirmişler beyaz yapmışlar öyle işte
bi kaç kare
hoşgeldin canımmmmm
ben tüm mobilyalarımı aldım yatak odası dışında paylaştım topikimdede
yatak odam hazır diil özel yapıldı
cumartesi nişanlanıyorum 13 şubatta askerden geldi 18 şubatta sözlendik
15temmuz gibi nikahım ve ev yerleştirmem olcak ramazanda zor olur die:26:
6 eylül kınam 8 eylül düğünüm
veee bu kadaaar zaten evimiz vardı biliyosun canım
merhabalar tatlım :) oncelıkle Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın evınız gercekten cok gzel gozukuyor, içinden mutluluk eksık olmaz ınsallah sizin dugun ne zaman bakalım?
ayy hayırlı olsun tatlım cok guzel hepsıcıgı de :)) Allah huzurlu birşekilde kullanmayı nasıp eder ınsallah... masallah baya gelısme olmus hayatınızda ne kadar guzeel cok sevındım senın adına.. zaman ne kadar cabuk gecıyor sen sımdı boyle anlatınca daha ıyı anladım
amiin canım çok saol hepimiz inşallah hepimiz ağız tadıyla oturalım bizim düğün 1 eylül 30 ağustos kına ve düğün bir arada olucak ayrı şehirlerde olucağı için ilk gelinlik giyeceğim o gece sonra kına yakılırken abiye inşallah
amiinn canım benim... sizin de az kalmış o zaman cok sevındım :)) bızımde 30 hazıran ama daha nıkah tarıhı ve beyaz esyalar harıcınde hıcbısey yapamadık... olsun bıtsın ıstıyorum artııkk canım yaa...
koyu renkler inanılmaz toz gösteriyo parkelerimde o tonlarda olduğu için ben lakeye ceviz tercih ettim canımbubabur arkadaşım;
salon takımına baktım biraz önce, bizde dün aldık pera yemek odasını
senin ki hangi renk? açık kahve mi koyu renk olan mı?:44:
Gelinlerrrrrr selamlarrrr nasılsınızzz???
Ebrumm köpek çok büyük sorumluluk bnm de bir kopeğim var gerçekten çocuğun gibi bakman gerekiyor. müstakilse eviniz bahçeniz varsa çok daha rahat olur o yüzden hiç dert etme bak en iyi dostun olacak ilerde :)))
bu arada davetiyelerimiz hazır artık kızlarrrrrrrrrr :))))
bakalım beğenecek misiniz? bu arada matbaa işini kuzenim halletti süslemesini ben yaptım :)))
Eki Görüntüle 381017 Eki Görüntüle 381016
Gelinlerrrrrr selamlarrrr nasılsınızzz???
Ebrumm köpek çok büyük sorumluluk bnm de bir kopeğim var gerçekten çocuğun gibi bakman gerekiyor. müstakilse eviniz bahçeniz varsa çok daha rahat olur o yüzden hiç dert etme bak en iyi dostun olacak ilerde :)))
bu arada davetiyelerimiz hazır artık kızlarrrrrrrrrr :))))
bakalım beğenecek misiniz? bu arada matbaa işini kuzenim halletti süslemesini ben yaptım :)))
Eki Görüntüle 381017 Eki Görüntüle 381016
iyimmm tatlim sen naislsinn.... valla bilmiyorum kopek konusunda evlenip biraz zaman gecse olsa sorun deilde daha evlenmeye 1 hafta kala kopek teslim edilcek evimemi alisiyim kopegemi alisim kime alisiyim benn :)))))))))))))))) bu arada davetiyeni gercekden cok beyendimm cok sade ve cok SIK cok hosuma gittii tatlimm hayirli olsun :)
off kafam cok karisikkk perde hali isini ben napicam yaaa
canım çok güzel davetiyen.bende davetiye fiyatlarına bakıyorum da,adet fiyatı belli mi canım ayıp olmazsa ne kadar tuttu masrafı...
çok teşekkür ederim cnm ben de iyiyim biraz yoğun :)))
evet düğünden 1 hafta önce gelecek olması kötü gerçekten biraz evliliğe alıştıkdan sonra gelse daha iyi olurmuşş. Biraz erteletemz misin? Balayına fln gittiğinizde kim bakacak ayrıca yavru olacağı için ilgi bekleyecektir. Bunları nişanlına bir daha söyle istersen :S
Halı için royal ve pierre cardin e baktın mı cnm? ben onlardan ve saraydan aldım saray çok hoşuma gitmedim sadece antre ve küçük oda için aldım ama diğerleri çok şık.
perde içinde hiç stres yapma bildiğşn modeli bol olan bi yere git keyfine göre seç biraz uzun sürüo ben 3 saatte fln seçtim ama değdiğine inanaıorum çok beğendim. İnş sen de halledersin sıkıntısız.
ya malesef nisanlim bu kopek konusunda cok israrci oldugu icin asla ertelemeyi kabul etmiyor :))) cok hevesli cocuk hayali imis .. dedim ben asla sorumluluk almiyorum bana guvenme dedim :) bide kopeklerden cok korkarim ben isin gulunc tarafi yani :) kayinvalidemlere yakin olucak ev bahceli kulubesi olucak bide biz yokken kucuk kaynim 19 yasinda o bakicak kopege :) neyse artik ALLAH kolaylik verir insallah..
ya bilmiyorum benim mobilyalarimi gordunmu koltuklarim acik sutlu kahve krem tonunda . yemek takimimda vizon krem .. simdi ben salona renk katmak istiyorum.. hayalimda yesil duz hali ama guzel yesil tonundan.. perdelerimde krem duz tul yan fonlari icinde yesil dalli yaprakli olarak hayal ediyorum.ama gidermi gitmezmi bilmiyorum
bakacak birileri varsa hiç dert etme boşverr :))) sen de alışırsınn mutlaka pek bi tatlı oluolarr hele bi de küçükken gelicek eminim çok çabuk alışırsın :))
evet hatırlıorum mobilyalarını yeşil güzel düşünmüşsün bence hoş olur düz yeşil halı brz zor bulabilirsin aslında şu annemlerin evindeki halı çok giderdi size DD krem rengi ortasında yeşil yapraklar var ama modern bir halı bulabilrsem netten bakayım ben bir D