2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

çok iiyi oldu hemdee.daha 15 dk önce tarışmıştım =) şimdi baktım herkez de var bu sorunlar biraz rahatlar gibi oldum...

normalmiş diye düşünüyorumm...

aynen canim bende bu konuda derdimi actim buraaya baktim herkesde ayni dert sorun valla rahatladimm bndee iyi geldi yanii iyiki demisim bu sorunumu :) sizde rahatladiniz

ya aslinda ilk onceleri hosuma gidiyorduu hani ilgilenmesii hevesli olmasii falan ama sonradan baktimki yokkk olucak gibi deill sonu gelmiyo bu hevesinn :) durduramadim daha yani cok cok cok ugraslrimlaa orta yoluu buluyorumm ama inan zamanimi cok aliyor.. yani sole ikna ediyorum mesela diyoki bana salon su renk olsun .. mobilyalarimla cok uyumsuz bir renk soluyor.bende sey diyorum kucuk oda ve ara antre senin istedigin renk olsun yatak odasi ve salon benim kararim olsun :)))))))))))))) allahim cocuk kandirir gibi yaa hep bole bolusturme yoluna gidiyorum :)

bende öyle yaptım önemsiz şeylerin kararını ona bıraktım seninde fikrin olsun gibilerinden =)=)=) salon yatak odası hep benim istediğim oldu=) napalım fedakar olmak zorundayız yoksa asla yürümez

bende öyle yaptım önemsiz şeylerin kararını ona bıraktım seninde fikrin olsun gibilerinden =)=)=) salon yatak odası hep benim istediğim oldu=) napalım fedakar olmak zorundayız yoksa asla yürümez

:)))))))))))))))))) kesinlik canim yaa ilklerdee cok zitlastik baktim olacak gibi deill :) sureklii evin su bolumu senin su bolumu benim diyerek kendi istediklerimi yaptik ama bazen diyoo kii hep onemli yerler senin onemsiz yerler benim :)))

kızlarr yaa..demekki bu sıkıntılar hepimizde var..bizde mobilya seçme aşamasındayız.. allahım hiç mi zevkimiz uymazz...konu mobilyadan bir açılıyo..gerisi ooo

kızlarr yaa..demekki bu sıkıntılar hepimizde var..bizde mobilya seçme aşamasındayız.. allahım hiç mi zevkimiz uymazz...konu mobilyadan bir açılıyo..gerisi ooo

:))))))))))))) ooo biz mobilya olayini astik ama asarken resmen anam agladii dedigin gibiii hicmii zevimiz uymazz:)))))))))))))))))) mobilyacidan iceri giriyoruzz herkes kendi zevkine yoneliyooo ben saga o sola:)) ben gel diyorum yok sen gel diyo gidiyorum yok olmaz dyorum ben gosteriyorum yok olmaz diyo :) ortak bisey bulalim diyoruz yok yine olmuyoo :) allah kolay versinn

hadi gene sizin mobilyaymış kayda değer bi tartışmanız var diyelim peki bana ne diyeceksin

bizimkiler geleneklere bağlı aile birazcıkk....az önce bana açmış tlf diyoki sen babamın elini neden öpmedin ?????????????

bundan sorun çıkarmı arkadaş...ÇIKAR

hadi gene sizin mobilyaymış kayda değer bi tartışmanız var diyelim peki bana ne diyeceksin

bizimkiler geleneklere bağlı aile birazcıkk....az önce bana açmış tlf diyoki sen babamın elini neden öpmedin ?????????????

bundan sorun çıkarmı arkadaş...ÇIKAR

alla alla deki susda uyu gece gece:)))))))))))) ya gercekten bu erkekler cok degisik karakterli insanlarr:) ben kayinbabaya 2 ay onceye kadar ...bey olarak hitap ediyordumm simdi hic bisey demiyorum ilerde baba demeeye gecerim :) bilmiyorum ve elini su zamana kadar hic opmedim :) sadece elINI SIKTIM O KADAR:)))))))))))))

işte 1 aydır her hafta sonu mobilya bakıyoruz..tarzlarımız ayrı olunca o spor istiyo ben avangard..sen enzadan mı almıştın..hangi modeller canım yaa..

ya kızlar bodoslama daldım konuya ama nedir bu el öptürme merakı ya sevmiyorum bu işi aslında ben elini öptürmeye meraklıları sevmiyorum:47:

alla alla deki susda uyu gece gece:)))))))))))) ya gercekten bu erkekler cok degisik karakterli insanlarr:) ben kayinbabaya 2 ay onceye kadar ...bey olarak hitap ediyordumm simdi hic bisey demiyorum ilerde baba demeeye gecerim :) bilmiyorum ve elini su zamana kadar hic opmedim :) sadece elINI SIKTIM O KADAR:)))))))))))))
aaaa yokk benim kayınbaba özellikle elini uzatır öp diye=) nefret ettiğin ot dibinde biter derler ya

el öpmekten nefret eden ben şimdi öp öp dur...=)):27:

ya kızlar bodoslama daldım konuya ama nedir bu el öptürme merakı ya sevmiyorum bu işi aslında ben elini öptürmeye meraklıları sevmiyorum:47:

valla bende sevmiyorum ama şimdi onlara gidiyorum ya elini uzatıyo öp diye...=) sonra gitmek için kalktığımda tekrar elini uzatıyo ==)=) şaşılacak bi durum değilmi....benim ne annem ne babam el öptürür

işte 1 aydır her hafta sonu mobilya bakıyoruz..tarzlarımız ayrı olunca o spor istiyo ben avangard..sen enzadan mı almıştın..hangi modeller canım yaa..

hmm anladim canim..enza mobilyadan aldim modeller isimlerini veriyim sana canim enza sitesinden bakarsin yatak odasi ve yemek takimim model ismi visage oturma grub model ismi matis

ee artık senın kayınbaban koşullu uyarıcı konumunda... gördüğün an eline yapışcan:))) ben her gün görüyorum diye hiç öpemiyorum elini.. zaten her gün gördüğüm için...

kızlar ben bu topiğe pek uygun değilim ama paylaşmadan geçemedim:1:
benimkilerde aynen böyle çok meraklılar öpmeden çeneme koyup başıma götürüyorum napıyım, bazende öpmüyorum, el öpmekle dudak aşınmaz tabi ama gözünede sokmaya gerek yok:31:

valla bende sevmiyorum ama şimdi onlara gidiyorum ya elini uzatıyo öp diye...=) sonra gitmek için kalktığımda tekrar elini uzatıyo ==)=) şaşılacak bi durum değilmi....benim ne annem ne babam el öptürür

aynen tatlım, benim eşım sözlüyken nişanlıyken öpmek istedi annemin babamın elini, ama benimkiler öptürmedi,iyide yapmışlar yani:31:

Back