2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Ankara da nikah öğleden sonra olucak 14:30 da Bursa da düğün akşam olcak 19:30 du sanırım tam hatırlamıyorum :))
nerede yapıosunuz düğünü?? ev nerede bu arada?

düğün eryamanda olacak bizimkide akşam nikah düğünde kıyılacak bizim az kaldı heyecanda artıyor günler tükendikçe

iyi geceler kizlarrr... nasilsiniz bakaim hazirliklar ne durumdaa bizimm hersey yolunda cok sukur erkek tarafinada bohcamizi goturdukkk buda cikti aradan :) eksik olarak kina elbisem. davetiyem. falan kaldii onumuzdeki hafta icide evimiz boyanacak.. hersey yolunda hazirliklar tam gaz devam ediyor ama.....bilmiyorum sizdede oluyormu nisanlimla surekli tartisma icerisindeyiizz evilik arifesinde zaman yaklastikca olur bole diyenler cok olmustu onceden gercekdenn suan surekli tartisma kavga bunalma daralma olayina girdikk cok SIKILDIM YA bi sure biseyle ilgilenmek istemioruz ole karar verdikk pazar gunu piknige gidicez:)

ahhh bide kopekkk sorunumuz ciktiii nisanlim tuttuurduu kopekk alicamm hayalim benim ((((((((((((( bende yolda kopek gorsem yolumu degistiren bi insanim o derece korkuyorummm nisanlimda surekli sehir disina cikiyorr.. o yokken ben nasil bakicam o kopege yaaa kirmakta istemiyorum. cok heveslii pofffff

emin ol sürekli bende tartışma içersindeyim 15 gün kaldı düğünüme...hala sudan sebeplerle birbirimizi kırıyoruz...daha çok o beni kırıyor.bazen vazgeçesim geliyo ya o kadar pes ettiriyoki beni

Bizde aynı durumdayız Canim daha bı hairligimiz yok ama konuşurken bile tartışıyoruz çok stresli iki taraf icinde.

geçmiş olsun canım bende rahatsızım bikaç gündür geçer inş tez zamanda, dediğin gibi sakiniz şimdilik biz dinleniyoruz :)

iyi geceler canım düğün yaklaştıkça tartışmalarda artıyor bizde de böyle inan takma kafana ve çok uzatmamak lazım tartışmaları
köpek konusuna gelince yavru bi köpek alırsanız eve o ufacıkken alışırsın ve bidaha ayrılamazsın hayvan sevgisi inanılmaz birşey bizde köpek alıcaz evimize
tavsiyem ise barınaklarda sevgiye muhtaç hayvanlardan sahiplenmeniz, onların sevgiye daha çok ihtiyacı var

emin ol sürekli bende tartışma içersindeyim 15 gün kaldı düğünüme...hala sudan sebeplerle birbirimizi kırıyoruz...daha çok o beni kırıyor.bazen vazgeçesim geliyo ya o kadar pes ettiriyoki beni

hadi yaa sizdemi olesinizz(( dugunede cok az kalmiss valla erkeklerin psikolojisi daha farkli oluyoo int den arastirdimda biraz evlilik sureclerinde dugun yaklastikca daha gergin oluyorlarmis gercekdende ole yani.. sudan sebeblere kavga tartismaa.. yada ne biliyim 11 gundur gorumuyoruzz hic demiyo mesela seni ozledim falan gorsemde olur gormesemde olur :) olemi dusunuyor artik surekli arkadaslari ile vakit geciriyoo sinir oluyorum yaa allah sabir versin bizleree

Bizde aynı durumdayız Canim daha bı hairligimiz yok ama konuşurken bile tartışıyoruz çok stresli iki taraf icinde.

poff((((((((((( neden bole oluyoruz ki yaa az oncede kopek yuzunden kavga ettikk bi kopk yuzunden yani dusununn ( bide benim nisanlimm mobilyasinda halisina boyasina acaip burnunu sokuyoo :) herseyee karisiyoo fikirlerimiz dusuncelerimiz tamamenn cok farkliyizzz ben daha modern spor hali beyenirken oda daha daha klasik modelleri beyeniyoo dusunun benim halimii (( cok zorr kararlarimiz orta yoluda fazla bulamiyoruz

yok biz görüşüyoruz onda bi sıkıntı yokda

ya sürekli tartışma halindeyiz tırlatıcam bu kadar hazırlık olmasaydı vazgeçermiydim acaba diye düşünüyorum=(

ama ben milleten hep duyuyorum düğüne yakın çiftler kedi köpek gibi oluyo...amin ya amiiiiiiinnnn ya sabırrr

valla yawru almicakmiss yarin almaya gdicekmiss temmuzda bize teslim ediceklermiss egitimli olucakmiss egitmin son gunu birlikte gidicekmisizz bizi sahibi olarak tanitcaklarmis komut vericekmisizz falanda filann alman kurt kopegi alicakmiss dedim bari birazcik tatli bisey alsaydinn golden gibi belki alisirdim ama yani bahcede beslicez ama dedim bi evlenelim vakit gecirelim ole alalim dedim cunku cocugun gibi kopege bakmak zorundasin

Ahhh Canim yaa o köpek konusu yokmu erkekler neden böyle ki bende bakamam hayvan evde o kadar çok istiyo ki çok keskinim bu konuda biz bakcaz temizlicek aksam gelince sevecek oldu :)) duşun bide korkuyoruz :)) hep çok biliyo bu erkekler yaa kolay gelsin Canim çok tartışma düğün üstü dahada stres olmayın seker :)

valla bende bazen aaaa yeter amaa falan diyorummm :)) neysee sabrin sonuu selamettirrr sabredelim bakalimmm :) sonuna kadar ne olacak

biraz sana bırakması gerekiyo bence...sonuçta evin düzeni tertibi kadından soruluyo eşyalarını sevmezsen evinde temizlik yapasın bile gelmez..allah sabır versin ya sende o sorun bende başka sorunnn

ya zaten nisanlim evde istemiyo besmelek bende zaten evde asla asla asla olmaz dedim imkani yokk ya ben bi odada otururumm yada onu bi odada tutarimm yanyana gelmemiz mumkun deil :) allahdan bahceye kulube koyucakk :) egitimli olucakmis valla simdiden kopek stresine girdim ben hadi bakalim hayirlisii

çok iiyi oldu hemdee.daha 15 dk önce tarışmıştım =) şimdi baktım herkez de var bu sorunlar biraz rahatlar gibi oldum...

normalmiş diye düşünüyorumm...

biraz sana bırakması gerekiyo bence...sonuçta evin düzeni tertibi kadından soruluyo eşyalarını sevmezsen evinde temizlik yapasın bile gelmez..allah sabır versin ya sende o sorun bende başka sorunnn

ya aslinda ilk onceleri hosuma gidiyorduu hani ilgilenmesii hevesli olmasii falan ama sonradan baktimki yokkk olucak gibi deill sonu gelmiyo bu hevesinn :) durduramadim daha yani cok cok cok ugraslrimlaa orta yoluu buluyorumm ama inan zamanimi cok aliyor.. yani sole ikna ediyorum mesela diyoki bana salon su renk olsun .. mobilyalarimla cok uyumsuz bir renk soluyor.bende sey diyorum kucuk oda ve ara antre senin istedigin renk olsun yatak odasi ve salon benim kararim olsun :)))))))))))))) allahim cocuk kandirir gibi yaa hep bole bolusturme yoluna gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…