- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.172
- 798
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.701
Ankara da nikah öğleden sonra olucak 14:30 da Bursa da düğün akşam olcak 19:30 du sanırım tam hatırlamıyorum :))
nerede yapıosunuz düğünü?? ev nerede bu arada?
düğün eryamanda olacak bizimkide akşam nikah düğünde kıyılacak bizim az kaldı heyecanda artıyor günler tükendikçe
ewett çok az kaldı :)))
inş problemsiz eğlenceli güzel geçer şu süreç hepimiz için
iyi geceler kizlarrr... nasilsiniz bakaim hazirliklar ne durumdaa bizimm hersey yolunda cok sukur erkek tarafinada bohcamizi goturdukkk buda cikti aradan :) eksik olarak kina elbisem. davetiyem. falan kaldii onumuzdeki hafta icide evimiz boyanacak.. hersey yolunda hazirliklar tam gaz devam ediyor ama.....bilmiyorum sizdede oluyormu nisanlimla surekli tartisma icerisindeyiizz evilik arifesinde zaman yaklastikca olur bole diyenler cok olmustu onceden gercekdenn suan surekli tartisma kavga bunalma daralma olayina girdikkcok SIKILDIM YA bi sure biseyle ilgilenmek istemioruz ole karar verdikk pazar gunu piknige gidicez:)
iyi geceler kizlarrr... nasilsiniz bakaim hazirliklar ne durumdaa bizimm hersey yolunda cok sukur erkek tarafinada bohcamizi goturdukkk buda cikti aradan :) eksik olarak kina elbisem. davetiyem. falan kaldii onumuzdeki hafta icide evimiz boyanacak.. hersey yolunda hazirliklar tam gaz devam ediyor ama.....bilmiyorum sizdede oluyormu nisanlimla surekli tartisma icerisindeyiizz evilik arifesinde zaman yaklastikca olur bole diyenler cok olmustu onceden gercekdenn suan surekli tartisma kavga bunalma daralma olayina girdikkcok SIKILDIM YA bi sure biseyle ilgilenmek istemioruz ole karar verdikk pazar gunu piknige gidicez:)
ben de 1 haftadır hastaydım cnm hatta daha fazla geçen hafta çarşamba dan beri 1-2 gndür iyiyim nasıl bir grip bu anlaamdım yataklara düşürdü beni :S
senin daha zamanın var son 1- 2 ay kala hızlanır şimdi bol bol bu sakinliğin keyfini çıkar :)))
emin ol sürekli bende tartışma içersindeyim 15 gün kaldı düğünüme...hala sudan sebeplerle birbirimizi kırıyoruz...daha çok o beni kırıyor.bazen vazgeçesim geliyo ya o kadar pes ettiriyoki beni
Bizde aynı durumdayız Canim daha bı hairligimiz yok ama konuşurken bile tartışıyoruz çok stresli iki taraf icinde.
iyi geceler canım düğün yaklaştıkça tartışmalarda artıyor bizde de böyle inan takma kafana ve çok uzatmamak lazım tartışmaları
köpek konusuna gelince yavru bi köpek alırsanız eve o ufacıkken alışırsın ve bidaha ayrılamazsın hayvan sevgisi inanılmaz birşey bizde köpek alıcaz evimize
tavsiyem ise barınaklarda sevgiye muhtaç hayvanlardan sahiplenmeniz, onların sevgiye daha çok ihtiyacı var
poff((((((((((( neden bole oluyoruz ki yaa az oncede kopek yuzunden kavga ettikk bi kopk yuzunden yani dusununn ( bide benim nisanlimm mobilyasinda halisina boyasina acaip burnunu sokuyoo :) herseyee karisiyoo fikirlerimiz dusuncelerimiz tamamenn cok farkliyizzz ben daha modern spor hali beyenirken oda daha daha klasik modelleri beyeniyoo dusunun benim halimii (( cok zorr kararlarimiz orta yoluda fazla bulamiyoruz
yok biz görüşüyoruz onda bi sıkıntı yokda
ya sürekli tartışma halindeyiz tırlatıcam bu kadar hazırlık olmasaydı vazgeçermiydim acaba diye düşünüyorum=(
ama ben milleten hep duyuyorum düğüne yakın çiftler kedi köpek gibi oluyo...amin ya amiiiiiiinnnn ya sabırrr
poff((((((((((( neden bole oluyoruz ki yaa az oncede kopek yuzunden kavga ettikk bi kopk yuzunden yani dusununn ( bide benim nisanlimm mobilyasinda halisina boyasina acaip burnunu sokuyoo :) herseyee karisiyoo fikirlerimiz dusuncelerimiz tamamenn cok farkliyizzz ben daha modern spor hali beyenirken oda daha daha klasik modelleri beyeniyoo dusunun benim halimii (( cok zorr kararlarimiz orta yoluda fazla bulamiyoruz
Ahhh Canim yaa o köpek konusu yokmu erkekler neden böyle ki bende bakamam hayvan evde o kadar çok istiyo ki çok keskinim bu konuda biz bakcaz temizlicek aksam gelince sevecek oldu :)) duşun bide korkuyoruz :)) hep çok biliyo bu erkekler yaa kolay gelsin Canim çok tartışma düğün üstü dahada stres olmayın seker :)
kizlar bu arada gece sohbeti iyi oldu yaa sizcee:)))))))))))))))))))))))
biraz sana bırakması gerekiyo bence...sonuçta evin düzeni tertibi kadından soruluyo eşyalarını sevmezsen evinde temizlik yapasın bile gelmez..allah sabır versin ya sende o sorun bende başka sorunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?