- Konu Sahibi rashabahar
- #8.661
kızlarrrrr dün oturma odamızın ve salonumuzun koltuk takımlarını aldıkkkk:))))))) Darısı almayanların başına...![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de bugün kına alışverişini tamamladık eminönünde... beğendiğim bindallı modeli üstüme göre dikildi, çok da güzel oldu ama kol kısmı biraz pot olmuş onu da annem evde halledecek
sonra kınada dağıtılacak paket kınalardan almıştık. eve gelince bir de baktım o da ne kutuların içinde kına yok denecek kadar bile yok! bırakın karıp ele falan sürmeyi parmağını ıslayıp batırsan kına gelmeyecek nerdeyse! aman kızlar siz siz olun bu kınaların içini mutlaka kontrol edin öyle alın. ucuza getirdim diye sevinirken misafirlere rezil olmak da var... ayrıca sırf kutuya o kadar para vermek anlamsız... biz de annemle oturduk tüm kutuları tek tek açıp içine evdeki kınadan takviye yaptıken azından bi açayım da kına yakayım diyenin işine yarar... bizim oralarda hala yakılır kına, önemli konu yani...
onun dışında da daha bir sürü şey aldık ıvır zıvır hepsi 88 TL tuttu. çok ucuza malettik maşallah
haa bir de gelinliğime uygun taç buldum sonunda! başka bir şey bakmak için girdiğim dükkanda baktım taçlar var aralarında tam da benim aradığım gibi bir tane buldum!vallahi artık umudu kesip özel taç yaptırtmayı falan düşünüyordum ama sadece 20 TL'ye o dertten de kurtuldum
benim bir tek duvağım, gelin çiçeğim ve gelin ayakkabım eksik kaldı. önümüzdeki hafta da onları halledicem kısmetse... gerçi hala kararsızım canlı çiçek mi kullansam yoksa yapma çiçek mi hazırlatsam diye... hem saklamak istiyorum hem de güzel görünsün, canlı çiçek olsun diyorum çok kararsızım... :26:
kızlarrrrr dün oturma odamızın ve salonumuzun koltuk takımlarını aldıkkkk:))))))) Darısı almayanların başına...![]()
saol canım 29 ağustos birisi 1 eylül de diğeri:)) konseptim nasıl? güzel bi ayarladıkmı sorun olmayacağına inanıyorum ben
hayrlı olsunbizim de 30 ağustos 1 eylül
![]()
slm tatlışlarrr nasılsınız bakalım... şöyle bi geriye dönüp baktım 1haftadır yazmıyodum ne muhabbetler dönmüş neler iiyice kaynaşılmış tanışılmış özlemişim valla muhabbetinizi...bana da iyice bi hhaller oldu stresten iştahsızlık uykusuzluk gören iyice erimişsin dio... yarın nikah için gün almaya gidcez inş. nişanımız 17.04 tü nikah için de 17.04 olsun isitiiyorum bakalım
tanışmamız 29.04
nişan 17.04
nikah 17.04
düğün 07.07 olcak inş. aslında hiç öyle uyumlu rakamlara ilgim yoktur illa 10.10.10 olsun gibi ama denk geldi inanın nişanlım düğün için 07 temmuz nasıl dediğinde olur dedim 07.07 oldugunun farkında bile değildim hatta 1 hft önce yapacaktık ertelemek zorunda kaldık ilişkimizin matematiksel durumu böyle
bu arada mesai aslında çok yoğun değildi ama çok uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi kalıp sohbet etmey isterdim ama neyseee( uyumak istiyorum
selamlarrr herkes baya hazırlık içerisinde bugün tam 1 ay kaldı :))) yapacak birçok şey var ama rahatsızlandım 4-5 gündür pek bişe yapmıyorum dinleniorum bol bol. Haftasonu Bursa ya gidip oradaki düğün salonunun masa giydirmelerini pastayı fln seçices. Bugün de inş davetiyelerimim içi ve zarfı gelecek davtiyelerimi de nikah şekerlerim gibi kendimiz yapıyoruz :)))) yazısını kendim hazırlayıp tasarladım zarf süslemesi için de malzemelerim bugün geliyor. En geç Cuma ya bitirmem lazım. onlar da hazır olunca sadece Kına kıyafetim kalıyor başka eksik kalmıyor :)) tabii ev için eksik çok onları hiç katmıyorum![]()
1 aymıayy ne güzelll yau heyecan ne durumda pekii :)
Geçen haftalar baya vardı şimdi azaldı ama evimize her girdiğimde tekrar artıyorD
normaldir tabi artar orası artık sizin yvanız:) bizde evimizi tutsak hayırlısı ile eşyalarımızı yerleştirsek sonraa 1 ayy kalsa da heyecanlansamm:)
ebrucumm neler aldınız bohça alışverişindee :)paylaş da görelim cicilerini çook merak ettim :)selam kizlar nasilsinizz bakiyorum hazirliklar tam gaz devam ediyor :) masallah masallah .. bizde persembe gunu erkek tarafina bohca goturcezz nisan basinda evimiz boyanacakk snra yaws yaws mobilyalarimiz gelicek hayirlisi ilee safak 88 :)
:)) hemen geçiyor zamann hiç merak etme çok az kaldı senin de zaten yaz çok çabuk geçiyor :)))
tatlışlar bu arada balayını naptınız yaaaa ben tesettrlüyüm ve kafam çok karışık... dün balayı forumlarının neredeyse hepsini okudum gece yarısınıa kadar ama bi türlü karar veremiyorum(((