2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlarrrrr dün oturma odamızın ve salonumuzun koltuk takımlarını aldıkkkk:))))))) Darısı almayanların başına...:46:

biz de bugün kına alışverişini tamamladık eminönünde... beğendiğim bindallı modeli üstüme göre dikildi, çok da güzel oldu ama kol kısmı biraz pot olmuş onu da annem evde halledecek :1:
sonra kınada dağıtılacak paket kınalardan almıştık. eve gelince bir de baktım o da ne kutuların içinde kına yok denecek kadar bile yok! bırakın karıp ele falan sürmeyi parmağını ıslayıp batırsan kına gelmeyecek nerdeyse! aman kızlar siz siz olun bu kınaların içini mutlaka kontrol edin öyle alın. ucuza getirdim diye sevinirken misafirlere rezil olmak da var... ayrıca sırf kutuya o kadar para vermek anlamsız... biz de annemle oturduk tüm kutuları tek tek açıp içine evdeki kınadan takviye yaptık :1: en azından bi açayım da kına yakayım diyenin işine yarar... bizim oralarda hala yakılır kına, önemli konu yani...
onun dışında da daha bir sürü şey aldık ıvır zıvır hepsi 88 TL tuttu. çok ucuza malettik maşallah :1:
haa bir de gelinliğime uygun taç buldum sonunda! başka bir şey bakmak için girdiğim dükkanda baktım taçlar var aralarında tam da benim aradığım gibi bir tane buldum! :8: vallahi artık umudu kesip özel taç yaptırtmayı falan düşünüyordum ama sadece 20 TL'ye o dertten de kurtuldum :1:
benim bir tek duvağım, gelin çiçeğim ve gelin ayakkabım eksik kaldı. önümüzdeki hafta da onları halledicem kısmetse... gerçi hala kararsızım canlı çiçek mi kullansam yoksa yapma çiçek mi hazırlatsam diye... hem saklamak istiyorum hem de güzel görünsün, canlı çiçek olsun diyorum çok kararsızım... :26:

Hayırlı olsun canım, darısı başımıza :)

slm tatlışlarrr nasılsınız bakalım... şöyle bi geriye dönüp baktım 1haftadır yazmıyodum ne muhabbetler dönmüş neler iiyice kaynaşılmış tanışılmış özlemişim valla muhabbetinizi...bana da iyice bi hhaller oldu stresten iştahsızlık uykusuzluk gören iyice erimişsin dio... yarın nikah için gün almaya gidcez inş. nişanımız 17.04 tü nikah için de 17.04 olsun isitiiyorum bakalım
tanışmamız 29.04
nişan 17.04
nikah 17.04
düğün 07.07 olcak inş. aslında hiç öyle uyumlu rakamlara ilgim yoktur illa 10.10.10 olsun gibi ama denk geldi inanın nişanlım düğün için 07 temmuz nasıl dediğinde olur dedim 07.07 oldugunun farkında bile değildim hatta 1 hft önce yapacaktık ertelemek zorunda kaldık ilişkimizin matematiksel durumu böyle

bu arada mesai aslında çok yoğun değildi ama çok uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi kalıp sohbet etmey isterdim ama neyseee :(( uyumak istiyorum

merhaba kızlarrr.. bayadr giremiyorum topiğe ne çok konuşmuşsunuz valla oku oku bitmedi bi türlü :) bizde nikah işlemlerimizi hallettik çok şükür :) 2 eylülde saat 8.30 da nikah memuru gelip nikahımızı kıyıcak düşündükçe heycanlanıyorum :D ama daha çooook var. sonraaa benim gelinlik için ayakkabılarımı ve nişanlımın damatllık aksesuarlarını gömleğini ayakkabısını da hallettik fotoğrafçımız ile görüştük önümüzdeki ay sözleşmemizi yapıcaz. işte böyleee ama hala kuaförümü ayarlayamadımm :(
mayıs ayında da mobilyalarımıza bakıcaz inş.. yavaş yavaş hazırlıkları hallediyo muyuz ne :16:

ebrucm evini tutmuşsn hayırlı olsun anlattığına göre çook şirin bi ev güle güle oturun inşallah. patbir ve white_butterflies sizinde çoook az kaldı düğünlere :D nasıl heyecann durumu. sizin yerinize kendimi koyuyorum da çook heyecanlı olurdum heralde. şuanda benim düğünüm varmış gibi hissetmiyorum ama son 1 ay hissederim heralde :)

slm tatlışlarrr nasılsınız bakalım... şöyle bi geriye dönüp baktım 1haftadır yazmıyodum ne muhabbetler dönmüş neler iiyice kaynaşılmış tanışılmış özlemişim valla muhabbetinizi...bana da iyice bi hhaller oldu stresten iştahsızlık uykusuzluk gören iyice erimişsin dio... yarın nikah için gün almaya gidcez inş. nişanımız 17.04 tü nikah için de 17.04 olsun isitiiyorum bakalım
tanışmamız 29.04
nişan 17.04
nikah 17.04
düğün 07.07 olcak inş. aslında hiç öyle uyumlu rakamlara ilgim yoktur illa 10.10.10 olsun gibi ama denk geldi inanın nişanlım düğün için 07 temmuz nasıl dediğinde olur dedim 07.07 oldugunun farkında bile değildim hatta 1 hft önce yapacaktık ertelemek zorunda kaldık ilişkimizin matematiksel durumu böyle

bu arada mesai aslında çok yoğun değildi ama çok uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi kalıp sohbet etmey isterdim ama neyseee :(( uyumak istiyorum

tatlışlaaarrrr bugün gittik veeeee nikah için günümüzü aldıkkkkk. çoookkkkk mutluyummmmm:))))) 17.04 istiyorum demiştim yaaa ama salı günü nikah kıyılmıyomuş tatilmiş, bari bizde matematiksel uyumu bozmayılım dedik veeeee nikahımız 04.04 düğün 07.07 .)))))) darısı tüm isteyenlerin başınaaaaa

kızlar maşallah düğünler yaklaştıkça herkeste bayağı ilerleme olmuş:16:

bende bir aydır süren provalardan sonra nihayet hafta sonu gelinliğimi eve getirdim bindanlımda hazır aşkımın damatlığını hallettik gelinlik ayakkabımı aldım:nazar:bu haftalık bu kadar..:9:

haftayada davetiyelerimiz için bi kaç davetiyeci gezicez..nikah için tüm evraklarımızı hazırladık bi tek sağlık raporumuzu aile hekimine imzalatmak kaldı...

fotoğrafçı ve kuaförümü ise mayısta ayarlamayı düşünüyorum kızlar..

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsinizz bakiyorum hazirliklar tam gaz devam ediyor :) masallah masallah .. bizde persembe gunu erkek tarafina bohca goturcezz nisan basinda evimiz boyanacakk snra yaws yaws mobilyalarimiz gelicek hayirlisi ilee safak 88 :)

merhaba kızlar
son günlerde sınav hazrlıklarından giremiyordum bugün çok talihsiz bi kaza oldu sol elimi yaktım nazarmı var nedir son günlerde sakarım
dualarınızı eksik etmeyin gelincikler
hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
selamlarrr herkes baya hazırlık içerisinde bugün tam 1 ay kaldı :))) yapacak birçok şey var ama rahatsızlandım 4-5 gündür pek bişe yapmıyorum dinleniorum bol bol. Haftasonu Bursa ya gidip oradaki düğün salonunun masa giydirmelerini pastayı fln seçices. Bugün de inş davetiyelerimim içi ve zarfı gelecek davtiyelerimi de nikah şekerlerim gibi kendimiz yapıyoruz :)))) yazısını kendim hazırlayıp tasarladım zarf süslemesi için de malzemelerim bugün geliyor. En geç Cuma ya bitirmem lazım. onlar da hazır olunca sadece Kına kıyafetim kalıyor başka eksik kalmıyor :)) tabii ev için eksik çok onları hiç katmıyorum :D

Son düzenleme:
selamlarrr herkes baya hazırlık içerisinde bugün tam 1 ay kaldı :))) yapacak birçok şey var ama rahatsızlandım 4-5 gündür pek bişe yapmıyorum dinleniorum bol bol. Haftasonu Bursa ya gidip oradaki düğün salonunun masa giydirmelerini pastayı fln seçices. Bugün de inş davetiyelerimim içi ve zarfı gelecek davtiyelerimi de nikah şekerlerim gibi kendimiz yapıyoruz :)))) yazısını kendim hazırlayıp tasarladım zarf süslemesi için de malzemelerim bugün geliyor. En geç Cuma ya bitirmem lazım. onlar da hazır olunca sadece Kına kıyafetim kalıyor başka eksik kalmıyor :)) tabii ev için eksik çok onları hiç katmıyorum :D

1 aymı :D ayy ne güzelll yau heyecan ne durumda pekii :)

selam kizlar nasilsinizz bakiyorum hazirliklar tam gaz devam ediyor :) masallah masallah .. bizde persembe gunu erkek tarafina bohca goturcezz nisan basinda evimiz boyanacakk snra yaws yaws mobilyalarimiz gelicek hayirlisi ilee safak 88 :)
ebrucumm neler aldınız bohça alışverişindee :)paylaş da görelim cicilerini çook merak ettim :)

:)) hemen geçiyor zamann hiç merak etme çok az kaldı senin de zaten yaz çok çabuk geçiyor :)))

inşallah canım ya :) gerçi evet yaz çabuk geçiyo da hazırlıklarla daha çabuk geçer heralde :)

tatlışlar bu arada balayını naptınız yaaaa ben tesettrlüyüm ve kafam çok karışık... dün balayı forumlarının neredeyse hepsini okudum gece yarısınıa kadar ama bi türlü karar veremiyorum:((((

tatlışlar bu arada balayını naptınız yaaaa ben tesettrlüyüm ve kafam çok karışık... dün balayı forumlarının neredeyse hepsini okudum gece yarısınıa kadar ama bi türlü karar veremiyorum:((((

ben o konuda durmuyorum daha kayınvalidem karar verin dedi erken rezarvasyon uygun olur dedi ama aşkımdan ses yok bende çıkartmıyorum:31:

Back