2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Ben sbh 8:30 gibi gideceğim sezar a sanırım tam konuşmadık daha. daha sonra kuaföre geçiicem saçım makyajdan sonra yapılcak yani. sen kuaföre geldiğinde bnm saçım bitmek üzere olur karşılaşırız mutlaka. 12:00 gibi çıkarım kuaförden diye hesapladık çünkü. çok az zaman kaldı yaaa heyecan başladı mı sende?? :DD

ay süper kesin karşılaşırız:)) sezar bugün aradı, ya sabah 10-11 gibi önce buraya gel sonra kuföre git ya da öğlen 2de gel dedi. Şimdilik önce kuaför sonra sezar mantıklı geldi, benim düğün akşam ya, o kadar saat makyaj durmazsa yüzümde diye öğleden sonra gideyim diyorum. ama foto çekimi saatini netleştirip karar vereceğim. Her halükarda karşılacağız o zaman:))) Heyecan çok, o gün gelse artıkkk:)) Sen ne durumdasın???

ay süper kesin karşılaşırız:)) sezar bugün aradı, ya sabah 10-11 gibi önce buraya gel sonra kuföre git ya da öğlen 2de gel dedi. Şimdilik önce kuaför sonra sezar mantıklı geldi, benim düğün akşam ya, o kadar saat makyaj durmazsa yüzümde diye öğleden sonra gideyim diyorum. ama foto çekimi saatini netleştirip karar vereceğim. Her halükarda karşılacağız o zaman:))) Heyecan çok, o gün gelse artıkkk:)) Sen ne durumdasın???

ben eminim yaa kesin karşılaşıcaz içime öyle doğuyor :DDD
yaa bende de eve eşyalar gelmeye başladıından beri heyecan başladı bi an önce çeyizlerimi de götürüp yerleştirmek istiorum :DDD
gerçekten kendimi ruhsuz hissetmeye başlamıştım hiç heyecan yoktu ama başladı artık :D

halledersin boşver onları sıkıntı yapma evlendikten sonra da yaparsın hep birşeyler eksik kalacak çünkü

evet herkes öyle diyo zaten bana:) şimdi sadece alabildiğini al fazlasına gerek yok evlendikten sonra istediğim gibi inş alırım. çok ama çok zor şu çeyiz işi ama ben biçok adet olan şeyleri yapmadım bana göre değiller:):)):). daha geçen hafta 900 lt lik alışveriş yaptım tabi bunun önceside varr 17 yaşından bu yana alıyorum aman bitmedi her geçen gün bişeyler çıkyoo:))

Herkese selamlar,

evlenecek arkadaşlar profesyonel gelin makyajı için araştırmalarınız varsa yardımcı olabilirim.
İstanbul da :)

sevgiler:)

Herkese selamlar,

evlenecek arkadaşlar profesyonel gelin makyajı için araştırmalarınız varsa yardımcı olabilirim.
İstanbul da :)

sevgiler:)

ankaraya gelsene sen yaa :1:
bildiğin bi mahalle kuaförüne gitmek durumunda kalıcam sanırım, çok mutsuzum :26:

ankaraya gelsene sen yaa :1:
bildiğin bi mahalle kuaförüne gitmek durumunda kalıcam sanırım, çok mutsuzum :26:

bende mahalle kuaförüne gitmek zorundayım kına gecemde düğünü ayarladım ama kına için olmadı
eltim çok güzel makyaj yapıyor sanırım o müsait olursa ona yaptıradabilirim...

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz iyi haftasonlari diliyorum sevdiklerinizle:)))

günaydın canımm
sanada mutlu bir hafta sonu dilerimmmm

vee tüm gelinciklere muhteşem bir bahar sabahından merhaba kızlar bu gece saatlerimizide ileri alıp günleri iyice uzatıyoruzzzzzz :emir_bebek:

merhaba kızlar kayınvaliden evimize halı için ölçü almaya gitti halıcı ile ve beğenmeiş hepsini ben ona bıraktım kendi beğensin ayrı şehirlerdeyiz mutfağı alt ve üst kat kolidorları üstoda için halı almış bana da anlattı ama ben anlamıyorum pek shaggy kelebekli var iplikli var hangisini istiyon diye aradı bende hangini beğenirsen onu al dedim:9: :24:
mutfağım kırmızı beyaz siyah o yüzden mutfak halısını siyah kırmızı beyaz ve grili beğenmiş:8: tam istediğim gibi evimizde boyacı var şuan aaşkımnan beğenmiştik boya rengini damla sakızı:8: oda çok güzel oluyormuş boyacı güzel renk seçmişler demiş:8: aonra avizeler için göbek yapılacak kartonpier mi ne oluyo ya ondan
sonra girişe ayakkabılık ismi neydi unuttum ondan yapılıyor :8: sonra merdiven alltı boş idi oraya dolap yapılıyor herşey şahane jet hızıyla oluyor:9: ama düğüne 5 ay var :9: haziran gelse gerisi kolay olucak diye düşünüyorum gelinlik kına telaşı ufak tefeğim eksik onları alma telaşı ramazan girecek derken bir bakmışız ki evlenmişiz:27::23:
az daha istanbula gittiğimde kayınvalidem kınalığı da aldıracaaktı da ben zayıflıcam diye aldırtmadım:26::30:

Kuaförümü hallettimmm sonunda bi yük daha kalktı üzerimden zaten yıllardır gittiğim yer kına saçı-makyajı,gelin başı-makyajı anlaştımm.P.tesi kaporasını vericem kyrolan kullanıyolarmış ona da çok mutlu oldumm :) Bi de gelinlik provasına gittiimm ilk provamdıı benim gelinliğin aynısından bi çocuk 14 şubatta sevgilisine almış götürmüş ankaraya süpriz :) bindallı beğendim 200tl diyo kirasına ama indirttiririm ben onu biraz daha bizden haberler böyle kızlaar

biz de bugün kına alışverişini tamamladık eminönünde... beğendiğim bindallı modeli üstüme göre dikildi, çok da güzel oldu ama kol kısmı biraz pot olmuş onu da annem evde halledecek :1:
sonra kınada dağıtılacak paket kınalardan almıştık. eve gelince bir de baktım o da ne kutuların içinde kına yok denecek kadar bile yok! bırakın karıp ele falan sürmeyi parmağını ıslayıp batırsan kına gelmeyecek nerdeyse! aman kızlar siz siz olun bu kınaların içini mutlaka kontrol edin öyle alın. ucuza getirdim diye sevinirken misafirlere rezil olmak da var... ayrıca sırf kutuya o kadar para vermek anlamsız... biz de annemle oturduk tüm kutuları tek tek açıp içine evdeki kınadan takviye yaptık :1: en azından bi açayım da kına yakayım diyenin işine yarar... bizim oralarda hala yakılır kına, önemli konu yani...
onun dışında da daha bir sürü şey aldık ıvır zıvır hepsi 88 TL tuttu. çok ucuza malettik maşallah :1:
haa bir de gelinliğime uygun taç buldum sonunda! başka bir şey bakmak için girdiğim dükkanda baktım taçlar var aralarında tam da benim aradığım gibi bir tane buldum! :8: vallahi artık umudu kesip özel taç yaptırtmayı falan düşünüyordum ama sadece 20 TL'ye o dertten de kurtuldum :1:
benim bir tek duvağım, gelin çiçeğim ve gelin ayakkabım eksik kaldı. önümüzdeki hafta da onları halledicem kısmetse... gerçi hala kararsızım canlı çiçek mi kullansam yoksa yapma çiçek mi hazırlatsam diye... hem saklamak istiyorum hem de güzel görünsün, canlı çiçek olsun diyorum çok kararsızım... :26:

bende bugün nikah tarihimi aldım,nikah düğün kına hepsi birarada olacak...nikahla başlayıp,1 saat sonra bindallı giyip kınayla devam edecek işte..2 farklı yerde olacağı için ayrı ayrı kına ve düğün yeri tutmak lüzumsuz geldi bana..hayırlısı artık..inşallah umdugum gibi olur..cok güzel olur

bende bugün nikah tarihimi aldım,nikah düğün kına hepsi birarada olacak...nikahla başlayıp,1 saat sonra bindallı giyip kınayla devam edecek işte..2 farklı yerde olacağı için ayrı ayrı kına ve düğün yeri tutmak lüzumsuz geldi bana..hayırlısı artık..inşallah umdugum gibi olur..cok güzel olur

hayırlı olsun canım ne zaman tarih:)

Back