- Konu Sahibi rashabahar
- #8.641
ayyy beni bi heyecan sardııı:)) 43 şafak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sbh 8:30 gibi gideceğim sezar a sanırım tam konuşmadık daha. daha sonra kuaföre geçiicem saçım makyajdan sonra yapılcak yani. sen kuaföre geldiğinde bnm saçım bitmek üzere olur karşılaşırız mutlaka. 12:00 gibi çıkarım kuaförden diye hesapladık çünkü. çok az zaman kaldı yaaa heyecan başladı mı sende?? D
ay süper kesin karşılaşırız:)) sezar bugün aradı, ya sabah 10-11 gibi önce buraya gel sonra kuföre git ya da öğlen 2de gel dedi. Şimdilik önce kuaför sonra sezar mantıklı geldi, benim düğün akşam ya, o kadar saat makyaj durmazsa yüzümde diye öğleden sonra gideyim diyorum. ama foto çekimi saatini netleştirip karar vereceğim. Her halükarda karşılacağız o zaman:))) Heyecan çok, o gün gelse artıkkk:)) Sen ne durumdasın???
kızlarr çeyizler ne alemde?:)
Benim bittii tabii eve yerleştirrken çıkar eksikler ama şu an için önemli şeyler tamam gibi :)))
( benim ufak tefek eksiklerim var biraz( inşş bu ayda onları halledecem
halledersin boşver onları sıkıntı yapma evlendikten sonra da yaparsın hep birşeyler eksik kalacak çünkü
Herkese selamlar,
evlenecek arkadaşlar profesyonel gelin makyajı için araştırmalarınız varsa yardımcı olabilirim.
İstanbul da :)
sevgiler:)
Herkese selamlar,
evlenecek arkadaşlar profesyonel gelin makyajı için araştırmalarınız varsa yardımcı olabilirim.
İstanbul da :)
sevgiler:)
ankaraya gelsene sen yaa
bildiğin bi mahalle kuaförüne gitmek durumunda kalıcam sanırım, çok mutsuzum :26:
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz iyi haftasonlari diliyorum sevdiklerinizle:)))
bende bugün nikah tarihimi aldım,nikah düğün kına hepsi birarada olacak...nikahla başlayıp,1 saat sonra bindallı giyip kınayla devam edecek işte..2 farklı yerde olacağı için ayrı ayrı kına ve düğün yeri tutmak lüzumsuz geldi bana..hayırlısı artık..inşallah umdugum gibi olur..cok güzel olur
hayırlı olsun canım ne zaman tarih:)
saol canım 29 ağustos birisi 1 eylül de diğeri:)) konseptim nasıl? güzel bi ayarladıkmı sorun olmayacağına inanıyorum ben