- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.401
niye kandirdi seni kiz?
güle güle bebem iyi akşamlarr.. telden devam haydeee hobbaaa :)noldu kızzzzzneyse msjla devam ederiz ben çıkıyorum şimdi canım öptüm
Heyyy kizlar benim düğün yerim belli oldu galibaa :aksaray orduevi
pinkiiim olsun kiiiz kayinanneciginin sözünde durmus bak annenin gözüne girmistir simdi damat bey
gzmvs hadi gözün aydin ne zaman dügün peki tarihi de bellimi : )
hayırlı olsun inş. sevindim en azından aklında bir tahminin var tam netleşmese de.
Aksaray dedigin il aksaray mı ilçe aksaray mı??
Saol meliscm darisi sizlrrin basina ins karar wermek o kadar zor we stresliki allah hepimize yardmci olsn..daha belli diil cnm bgn gittk gorustk cnku orduewleri cok yogun oldugu icin tarih bulmak zor oluor ama komutan kasimda gelin dedi cunku askeriye etkinlikleri takvimi o zaman gelioms ayni gune denk gelmsn die kasim da gitcz gun almaya kismetse ins..haziran olur herldr yada nisan surprizi yapablrz bakalm kismet :)
Amin canim insaAllah bizimde bu yaz ni$anda dügün tarihi konusulur heralde ondan sonra ki ki$ta mekan bakmaya gidilecek illa ki. Bizimde tarih henüz kesin degil bakalim hayirlisi insaAllah :)
Nisanda olursa ayni zamanda evleniyor olacagiz belki de :)
Hayirlisi olsn cnm sizin icinde :) guzel olr walla,ayni anda ayni dertlerden heycanlardan yakinio oluruz herlde :))
yüzde yüz :) ni$an yüzünden bile o kadar cok strese giriyorum ki dügün zamani nasil olur hayal bile edemiyoruum :)
Dügunde o kdr cok detay warki dusundkce korkuorm bazen.smdiden en buyuk korkum ve stresm ne bilior msn ..kuaforya o gun sacim makyajm istedgm gbi olmassa naparm bilmiorm bazi yerler prova yapioms ama provanin aynisini tutturamaynlar oluorms guler msn aglar msn..
Canımı çok yakan şeyler olur; ama yine de susarım, tükenirim.
Buna izin de veririm aslında. Salaklığımdan mı? Hayır!
Ben kimseye Git! de demem, diyemem.
O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır.
Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki,
......Her gün yaptıklarına utansın diye.
Ama bir gün öyle bir giderim ki
Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz
Ben size aldığımız takılarımı anlatmadım dimiiii güzelliklerüç taş aldık pırlanta orta taşı yüksek yanlarındada küçük taşları var,setimdede kolye bileklik ve küpe var beyaz sarı altın karışık ucu sallantılı taşlı kibar yani öle kaba değil
günaydınlarrr
hayırlı sabahlar olsun inş. herkezeee
kızlar dün bir mağazadan bohçaya aldığım traş makinasını koymak için çanta aldım ama sanki biraz bayanımsı :) siyaz üzerine beyaz puantiye tam topik iişi oldu galiba ama kusura bakmasın uğraşamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?