2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...


  • Ankete Katılan
    993
niye kandirdi seni kiz?

c.tesi akşamı dedi arkadaşımın nişanı var ona gidicez. Ordan da gezmeye gidelim iyice darlandık bende darlandım iyi gelir bize dedi. Neyse bende tmm dedim. Saat 8.3 da evden çıktık. 9.00 da nişandaydık.
9.3 da sütlücede 10.00 da evde. Anneme söz vermiş 10.00 da evde oluruz demiş. Allahım yaaa
ben ona tavla oynamaya gidelim dedim kahve içip dönelim dedim. Safiye sultan konağına gidelim dedim o beni eve getirdi anneme söz verdi diye yaaaa
 
pinkiiim olsun kiiiz kayinanneciginin sözünde durmus bak annenin gözüne girmistir simdi damat bey

gzmvs hadi gözün aydin ne zaman dügün peki tarihi de bellimi : )
 
pinkiiim olsun kiiiz kayinanneciginin sözünde durmus bak annenin gözüne girmistir simdi damat bey

gzmvs hadi gözün aydin ne zaman dügün peki tarihi de bellimi : )

Saol meliscm darisi sizlrrin basina ins karar wermek o kadar zor we stresliki allah hepimize yardmci olsn..daha belli diil cnm bgn gittk gorustk cnku orduewleri cok yogun oldugu icin tarih bulmak zor oluor ama komutan kasimda gelin dedi cunku askeriye etkinlikleri takvimi o zaman gelioms ayni gune denk gelmsn die kasim da gitcz gun almaya kismetse ins..haziran olur herldr yada nisan surprizi yapablrz bakalm kismet :)
 

Amin canim insaAllah bizimde bu yaz ni$anda dügün tarihi konusulur heralde ondan sonra ki ki$ta mekan bakmaya gidilecek illa ki. Bizimde tarih henüz kesin degil bakalim hayirlisi insaAllah :)
Nisanda olursa ayni zamanda evleniyor olacagiz belki de :)
 

Hayirlisi olsn cnm sizin icinde :) guzel olr walla,ayni anda ayni dertlerden heycanlardan yakinio oluruz herlde :))
 
yüzde yüz :) ni$an yüzünden bile o kadar cok strese giriyorum ki dügün zamani nasil olur hayal bile edemiyoruum :)

Dügunde o kdr cok detay warki dusundkce korkuorm bazen.smdiden en buyuk korkum ve stresm ne bilior msn ..kuafor ya o gun sacim makyajm istedgm gbi olmassa naparm bilmiorm bazi yerler prova yapioms ama provanin aynisini tutturamaynlar oluorms guler msn aglar msn..
 

eveeet bir sürü dikkat edilmesi gereken ince detaylar var.. ama benim henüz ceyizim bile hazir degil.. sonracima söyliyim oturacagimiz ev belli degil.. sonra benim yurt disindan türkiyeye tasinma islemlerim olacak.. ohooo daha bir sürü is.. sonra nikah dügün kina.. davetiyeler.. gelinlik.. kuaför.. makyaj.. nikah sekeri vs vs vs.. ilk anda aklima gelen düsünülmesi gereken seyler ki bu liste uzaaar gider :)

Allah yardimcimiz olsun canim ne diyeyim..

benim simdi cikmam gerek yarin görüsmek üzere gelincikler kendinize iyi bakin
 


Şuan hissettikLerimi anLatıcak başka bişey oLamazdı heraLde...sağolasın...
 
Ben size aldığımız takılarımı anlatmadım dimiiii güzellikler üç taş aldık pırlanta orta taşı yüksek yanlarındada küçük taşları var,setimdede kolye bileklik ve küpe var beyaz sarı altın karışık ucu sallantılı taşlı kibar yani öle kaba değil
 

günaydınlarrr

hayırlı sabahlar olsun inş. herkezeee

kızlar dün bir mağazadan bohçaya aldığım traş makinasını koymak için çanta aldım ama sanki biraz bayanımsı :) siyaz üzerine beyaz puantiye tam topik iişi oldu galiba ama kusura bakmasın uğraşamayacağım
 
bohçalarımı da nasıl hazırlayacağım dinleyin; ben bir takım bohça takımı aldım içinde 1 havlu 1 seccade 1 kuranlık bir tane de bohça var. Kırtasiyeden gidip mukavva alacağım. bohçaya göre ölçüp keseceğim. aleminyum folyoyu kırış kırış yapıp yırtmadan açacağım. Mukavvayı aleminyum folyo ile çift taraflı bant yardımı ile kaplayacağım. bohçayı yere serip üzerine mukavvayı yerleştireceğim. Sonra başlayacağım yerleştirmeye.Hımm bu arada yerleştirdiğim her şeyi dore rengi kurdela ile çaprazlamasına bağ yapıp hediye paketi gibi kurdela yapacağım. Kenarlarına da tuğralı boncuk iliştireceğim. Sonra dizmeye devam :)
Pantolununu gömleğini kravatını kol atletini baxerını terliğini takkesini tesbihini kuranını seccadesini bir bohçaya güzelce dizip zarf şeklinde iğneleyip kapatacağım. Biz daha önce eminönünden tül almıştık bohça süslemek için onu sereceğim bohçaya göre ölçüsünü alacağım keseceğim. Kestiğim parçayı serip üzerine saç spreyi sıkıp pul döküp kurutacağım ki ışıl ışıl olsun diye. sonra bohçayı da o tülle kaplayacağım. Kurdelayı bağladığım yerin orta kısmına da dore rengi 1 liraya satılan toplu simli çubuklar var çiçeklerde kullanılıyor. onu ortadan ikiye kıvırııp bağlayacağım.bağladığım yere de kurdela yaparsam tmmdır. bohçanın en üstüne de kırmızı kurdela iliştiririm mis mis.. Sonra traş kutusunda traş köpüğünü balsamını deosunu parfümünü duş jelini diş fırçasını diş macununu sıvı el sabununu dove kalıp sabununu şampuanını duş lifini ayakkabı boyasını düklemesine dizicem.içine de iki tane küçük boy havlu koydum.onları da aynı şekil tül ile kaplayıp süslücem. Sonra yatak takımını havlusunu çorabını kemerini cüzdanını lifini traş takımını gene mukavvadan zemin yapıp gene simli tül ile kaplayacağım. :44: bu bohçadaki sıralama biraz karışık oldu ama onlara grup yapılırsa hallolur. Bunları tek tek anlattım çünkü ben çok zorlandım bu fikirleri kafamda toplarken çünkü malzemeyi nerden bulcam alcam derken off dedim ama bohça yapıcaklara tavsiye hiç yormayın sıkmayın beyninizi gidin eminönüne alın çıkın ama ne alacağınızı bilin ben artık biliyorum :))
 

Amaaaan bişey olmaz ya nasılsa evde durucak
 
Günaydın canlarrrr
esmam o kadar ayrıntılı güzel anlatmışsınkii gözümde canlandı bohçanın altına zemin koymak değişik bi fikirrr yapılabilirrr
valla bende bohçaları hazırlamak için sabırsızlanıyorummm
Sözümde bohçamı felan çok beğenmişlerdi herkes hayran kalmıştıı nişanda da yinee bi atraksiyonn yapabilirimmmm, eminönünn yollarıı beni beklerrrrr
Nilayım balım takılarını gülee gülee kullan cnm, içine sinen şeyelr almışsın en güzelli balımmm
Mervemm sende puantiyeli hiç erkeğe verilirmii siyah felan yokmuydu kısss
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…