2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tarıf defterımı evde unutmusum yoksa
hem buraya yazıp hemde detferıme gecırecektım :S

bızde bu ghunlerı gorecekmıyız yaaa

burda hep beraber görürürüz canım evlensekte kopmuyoruz burdan bak good_heart e evli ama yanımızda sağolsun bizde öyle oluruz bu topikte iyi kaynaştık
bu arada son 17 günüm kaldı yarından sonra yani perçembe günü nikahım var

sağol canım burda birbirimiz için üzülüp seviniyoruz ne güzel bende buna çok sevindim şimdi

kızlar nasılsınızzzzz

iyidir canım sen nasılsın?

bızde da resmı nıkah ıslemlerı bılem yok
dugun salonuna getırmek cokmu fark ettırıyor para olarak
cıkmam laızm kızlarr

evlenince buraya yazmak nasıl bı duygu cok merak edıyorum ya

iyi cnm saol

evet o kadar farkediyor bizde o yüzden nikahı başka birgün yapalım dedik ama bence böle daha iyi oldu bide şimdi nikah heyecanı sardı beni
ASLINDA BEN salonda olan nıkahları sevıyorum aam ısı onceden garantıyer almak lazım bı kelek olmasınd ıye
Tamam canım diğer kızlarda gelsin hep beraber karar verelim

Hayır canım nikah dairesinde olursa nikah 50 Tl
Düğün salonunda olursa 50+165 Tl

215 tl aslında pek bısey degıl ama onca masrafın yanında kıyılamıyordur
OF offf
ben bıraz nettena rastırmay apıcam
sac rengı
nıkah ıslemlerı
ev bakarım
opüyorumm sızı
cok uzun kalamıyorum

merhaba kızlar sabah işe geldiğim gibi sahaya çıktım çünkü ruhum daralıyordu yerimde oturamadım sahada kendime gelirim diye ddüşündüm ...

Tamam canım diğer kızlarda gelsin hep beraber karar verelim

Hayır canım nikah dairesinde olursa nikah 50 Tl
Düğün salonunda olursa 50+165 Tl

canım biz haftaiçi salonda kıydırmaya 158 lira verdik

her belediyenin farklı canım fiyatları hangi belediyede kıydırıcaksanız ona bi telefon aç sor
tabiki garantiye alıyorum işte bende

merhaba kızlar sabah işe geldiğim gibi sahaya çıktım çünkü ruhum daralıyordu yerimde oturamadım sahada kendime gelirim diye ddüşündüm ...

nasılsın canım halılarını almışsın galiba turkuaz buldun mu peki?

evet kızlar çok mühim bi konuda fikirleriniz lazım...

Konumuz : gelinlikkk

Beğendiğim gelinliğe yeniden dikip bana kiralayacağı fiyat 3000tl satılık 4000tl nişanlımda anneside olsun alalım diyor daha pazarlık yapılmadı gerçi ben çok kararsızım fiyatı yüzünden yazık günah diyorum siz ne diyorsunuz...Açıkcası onun üzerine ne giydiysem beğenemedim

şahsen ben o kadar para verdirmezdim acırdım o paraya az değil yani düğünün ne zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…