2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Aynen öyle. Sıkıntı yaptığıma değmedi. Güzel şeyler bunlar.
Allah razı olsun canım.
Hepimizi inşallahh.

merhaba bayanlar geçmişi okuyamadım birazdan okumaya çalışacağım çok koşturmacalı bir gün geçirdim bugün nişanlık provam vardı taş işlemesine karar verdim şuan savarowski taşlar işleniyor 20 hazirandada inşallah teslim alacağım...solaryuma girdim 2.ci kez...yarında allahın izniyle adana'ya gidiyorum sözlüm dublex ev almış eve bakmaya gidiyorum ona göre evde tadilat olucak bir kaç gün giremem internete allah hepinizin işlerini rast getirsin inşallah birazdan valiz yapmaya başlayacağım(hiç sevmediğim iştir valiz hazırlamak)

baglacaolanki canım davetiyeni çok beğendim istiridye kabuğunu çok severim..bu arada gözün aydın atlatmışsın nişan alışverişini haydi bakalım...

İyi geceler kızlar,miskanın dediği gibi bugün okumak daha kısa sürdü:)

tabi az zamanın kaldı,senin de telaşın çok,sıkıştırıyoruz seni kusura bakma canım:) ama 2 buket düşünüyorum,o kadar para verip pişman olmayayım diye foto istiyorum ısrarla..bekliyorum müsait bi zamanında,evini de çok merak ediyorum,kolay geldin..

canım herşeyin hayırlısı,Allah asla 2 kapıyı ard arda kapatmaz,herşeyin hayırlısını dile,sen gidiyorsun,Allah'ım onları rızıksız bırakacak değil ya elbet hayırlı bir kapı açılacaktır hayırlısıyla,dua et canım..

anaamm,100-250 mi! abbooovv,naptın kıss! veremem o kadar ya,çok fazla bu sıkışıklıkta..ya özel msj atıcam ben sana dur..başka birşey için bu..

canım ben mahmutpaşada,gelinlik tacı satan dükkanlarda ve birkaç büyük bijuteride gördüm hürrem taçları,bi sürü kız üşüşmüştü üstüne,o yüzden pek bakamadım:)ama güzel şeyler de vardı,yolun düşerse oraya bakmanı öneririm..ay heveslendim,ben de mi alsam dicem de bi daha gitmeye vaktim olmucak kınadan önce,netten belki uygun birşey bulursm olabilir,gereksiz yere bi sürü masraf olsun istemiyorum,aile ve ark arası minik bi kınam olucak zaten..

alışverişinin sorunsuz geçmesine sevindim,karşı taraf da ne güzel davranmış maşallahçok iyi olmuş..
tonik vs tarzı malzemelerin yoksa 1-2 tane aldırabilirsin cnm,ama varsa çok alma bence sonuçta kozmetik,bozulursa cilde zarar veriyor,düğünden sonra da alabilirsin.ben tek kızım,o yüzden şu an bekar evimde kullandığım kozmetiklerimi kimseye de veremiyorum,çöpe de atılmaz..bunları kullanıcam,bitince daha iyi markalardan daha güzel şeyler alıcam inşaallah..
davetiyede anı olması güzel bi nokta bence,anısı varsa kaçırma,sade,hoş bi davetiye..
bu arada şu buketler gelsin de foto görelim biz de artık yaa,sipariş vermek istiyoruuuuuuumm..

iyi geceler herkese..

Canım hakkında hayırlısı olsun bekliyoruz seniii

bunlardagecer1907 nasılsın canım ? özlettin kendini izin nasıl gidiyor

Canım o izne ayrıldı 1 hafta yok

Gunaydinn
Uyuya kaldimm metrobusteyim daha
Normalde mesai basladj yarim saat oncesinds miss gibi bahce kahvaltisini kacirdim :))
Gecmise bakalimm

Tatlım bizde seni özledik
ohh ne güzel iş yerindekiler iyi insanlarmış çok sevindim işşsizlik maaşınınuın bağlanmasına
modemi biran önce al ve gel aramızda..aldıklarınıda merakla bekliyoruz

Tatlım ben pazar gübü sordum birkaç yere...artık bijutericilerde bile var hürrem taçlarından...fiyatları ise 30-50 arasında değişiyor..modelden modele fark edebiliyor
Günaydın güzel gelinlerr

Günaydın birtanemmmm senin kınalığını yerim yerim çok yakışmış maşallah sana
Gunaydinn
Uyuya kaldimm metrobusteyim daha
Normalde mesai basladj yarim saat oncesinds miss gibi bahce kahvaltisini kacirdim :))
Gecmise bakalimm

Günaydın tatlım bende çok zor uyandım..mandallarla tutturcam göz kapaklarımı

Günayddııınnnnnnn. İnsan ömründen bir gün daha eksildi diye sevinir mi yahu:) Ama ben seviniyorum en azından bir ay kadarcık sevineceğim sonra geçmesin Umarım gününüz her anlamda çok bereketli geçer. Çalışanlara ve düğün,nişan telaşında olanlara kolay gelsin

Ben aslında nasıl uyauya kaldım anlamadım
bu aksam nısanlımla yuruye yuruye bızım semtte ev arıyacagız
emlakcılar son care olsun ama bakalım ınsallah ıstedıgımız gıbı bı yer buluruz

Yemek konusunda bı netıceye vardıkmı??

davetiyen çok güzelmiş canım ohh işlerinide halletmişsin süper

kıss bişi kalmamış alınır onlarda oturma odanın hlısınıda alırsın inş kuzucuğum

Günaydın güzel gelinlerr

günaydım balım
bu arada resmini gördüm harika görünüyosun etek boyu alında daha dökümlü durur o zamanda ekle bakalım

Günaydın şekerlerrr

günaydın canlarım günaydın 2012 nin en güzel gelinlerii

günaydın kızlar nasılsınız size bir kötü haberim var benim pc bozldu bilemiyorum artık ne aralıklarla girerim sitaye ama genede her fırsatta girmeye calısıcam öptüm hepinizi

Tuti ; beyaz tenlımısın bende dugun ıcın solaryum ıstıyorum
saclarımıda hala boyatmadım bu hafta boyatsam guzel olacak ama hala cooook kararsızım renk konusunda

dun aksam bende bosnak mahallesınde bı duk bındallı sordum cok guzel bındallılar salvarlar var 100-400 arası kıraları degısıyor ama cok şıkır şıkır
once kına kaosunu bır cozeyımde bunlar halledılır dedım ıcımden cıktım dukkandan

my-everything ; gözün aydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…