2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ARKA SAYFAYA GIT DIYORUM gıdıyor hep yanı yorumları goruyorumm nedeeennn

notlaırmı paylasayım
ama bugun ıtıbarıyle her sabah 1 corba 1 ana yemek 1 te bısı tarıfı paylasıyorum haramat olmayı arzulayanlar bana katılabılırler
notlarım cok ımaalı olmus
alacalı kek
protakallı tarcınlı kek
havuclu kek
vanilyalı kakaolu sunger kek
browni
kürdanli börek
sigara böreği :26:

Tatlım gerçekten kötü olmuş ama babanda mutsuzsa onun için iyisi olmuş...elbet kendine göre başka bir iş bulur sen sıkma canını baban herşeyi ayarlamış ve düşünmüştür.

bi nakliye firmasında müdürdü canım
herşeyin hayırlısı ne diyelim

slm kızlar nasılsınız cok uzun zaman oldu gıremedım hepınızı cok ozledım
gecmısı okumadan dırekt slm vereyım dedım sımdı yavas yavas okumaya calısıcam
kızlar gıremedıgım sure zarfında fotografcımı ve davetıye mı ayarladım
sızlerlede paylasırım sımdı

eğlendiğine çok sevindim tatlım umarım önemli bişiyin yoktur benim haftasonum çok yoğun ama dolu dolu geçti beyaz eşyam ve halılarımda tamam oturma odasının halısı hariç bakalım artıkın onuda aldıkmı evin boyası temizliği ve yerleştirmesi kalıyor hoş fazla vaktimde kalmadı hala pek rahatım

merabaa gelincikler.. nasılsınız.. ya benım dugune az kaldı cok heycanlıyımm.. 16 gun sonra gelınlık provam var... miss defneye guvenıyorum ama bgn ruyamda gordum gelınlıgımı.. cok agladım.. sizler nasılsınız.. hazırlıklar nasıl gıdıyor.. bu arada sheker arkadasımızın dugunu oldu hafta sonu... tebrık edıyorum onu buradan...

Annemle pazara çıktık yine, son 1 aydır beraber çıkıyorum sebze meyve nasıl seçilir hangisi iyidir onu öğreniyorum :) Bugün enginar aldım satıcı yanında tarif broşürü verdi hemen atladım aldım:) 6 farklı enginar yemeği tarifim oldu

deneme sürümü yazanları indirmemek gerek, ücretsizlerde var indirdim ben ama windows7 ye uyumlu değilmiş,, bulursam ücretsiz mesaj atarım..

hoşgeldin tatlım, bizde seni özledik.. arada gel yaz biz okuyoruz genelde bende gündüzleri pek takılamıyorum gece gelip okuyorum çoğu işte.. Hazırlıklar hızlandı umarım senin işlerde yolundadır.. Tarih kesinleşir.. Buraya daha sık uğrarsın..

Üzülme canım, babanın aklında mutlaka birşeyler vardır.. nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın.. hayırlısını istemeli..

Canım hoşgeldin.. Davetiyen çok şıkmış..çok güzelmiş

selam kizlar nasilsinizzz yemek konusu acilmiss :) orayi okudumda diger sayfalari okuyamadim :) yemek yazisi gorunceee:) hemen sey yapmis gibi olmiyim ovmek gibimde :) yemek de sInIr tanimam :) tek rakibim annemdir :) zeytinyaglilarrr... mezelerr... anayemeklerr vs vs vs.... super yaparimm.. olee ozellikle ogrenmedim.. bilmedigim yemegi bile malzemesini ogrensemm agninda en lezzetlisinden yaparim :) ama tatli da sinifta kalirim tatli yapmayi nedense hic ama hic sevmiyorum. hamur isiylede aram yoktur :) ana yemek olsun zeytinyagli olsun salata cesitleri olsun. ha bide soslu yemekleri yapmayi cok severim ... kori soslu tavuk. dana bonfile uzerine rosto mantarli sos falan acaip yaparim ay cnm cekti :)

bu aradaa dugunumeeee 19 gun kaldiii :) kinama 16 gun kaldii :) valla saka bakaaa 3.bucuk yiliiii yedim bitirdim galiba :)

selam kızlar, bugün çok kaynatmamışsınız, okumak daha kolay oldu :)

yavruşum, ben seni yerim asıl :)) mutlu ol, keyifli ol sen de, bi daha gelmeyecek bu günler. canım ben kuş kafesi duvak için özellikle hiç bakınmadım ama gelinliğini diktirdiğin yere sor, çünkü onlar binlerce çeşit olan yerleri biliyolar. zaten duvak da dahildir fiyata muhtemelen, bi de kuş kafesi istiyorum dersin, onu da gösterirler. bi keresinde bakırköyde gezinirken, pasajların birinde sadece kuş kafesi duvak ve şapkalar satan bi dükkan görmüştük. çok güzeldi ama kartını falan almak hiç aklıma gelmediği için yerini bilmiyorum fiyatları 100 ila 250 arasıydı, onu hatırlıyorum sadece.

ayyy ne güzeeel :) bir yastıkta kocayın inşallah

kızlar ya bi şey sorucam. kına gecesinde, arkası uzun tüllü bi fes mi taksam, yoksa şu mahidevran-hürrem taçlarına benzer bi aksesuar mı kullansam? fes çok kullanışlı olmayabilir gibi geliyo ama bi yandan da bilemedim işte.. ne dersiniz?

Kizlar selammm

hepinizi o kadar ozledim ki fikirlerinize o kadar ihtiyacim var ki..

İsten ciktim anlasarak beni cikardi gosterdiler sagolsunlar issizlik maasim baglandi
ceyize devam :))
Bu arada isten ciktim evde de modemim bozuldu internete giremiyorum bi aydir

İnternete giren bi telefon bulmusken firsati deerlendireyim dedim modemi degistireyim
donucem araniza insallah.
Evimiz hazie boya seciyoruz bu ay. İkeadan tv unitesi kitaplik falan sectik
bembeyaz sirin bi salon istiyorum pamuk sekeri gibi toz pembe beyaz:)
Nikah basvurusu yapiyoruz onumuzdeki hafta.
Gelinlik te bakmaya basladim umutluyum :)
Bi suru cici aldim paylasicam kismetse baglanti sorunu giderilince.
Opuyorum hepinizi insallah keyfiniz yerindedir.
Takip ettigim iki baslik vardi bi bu iki yere goz gezdirebildim.
Kendinize iyi bakin gorusmek uzere guzel alisverisler

Miska cim
Bence hurrem taclarindan sarkik abartisiz sade bir model daha guzel olucaktir:)
En azindan ben onlardan tercih edicem insallah.

miska benim hürrem tacim var fesde denemistim ama hürrem tacini daha cok begendim acikcasi sen hangisini begeniyorsan onu al derim ben :)
chicken ben seni tanimiyorum ama yine de simdiden tebrik etmek istedim insaAllah tüm hazirliklarini en güzel sekilde hall edersin ve yuvana kavusursun :)

Ben babami bu gece 2 de isten almaya gidicem uyursam kalkamam diye buradayim :))

kızlar teşekkür ederim fikir verdiğiniz için, benim de gönlüm daha çok hürrem tacından yana, hem sevgilim de beğeniyo onları.. öyle yapayım bari. peki sahibinden, gittigidiyor falan dışında, bu taçlardan satan bi yer, birisi var mı bildiğiniz?

Ben bindallimi kiraladim ve duvagi eldivenleri hürrem taci icindeydi.
Gelinlikcilere bir sor istersen?

Yorgun, bitkin ve nişanına 13 günü kalmış gelincik geldi..
Nişan çarşısı korktuğum gibi değildi. Hatta o kadar rahattım ki ısrar ettim fikir vermeleri için.
Sağolsunlar herşeyin iyisini istediler.
Ben abartıya kaçmamak adına bişeylerden fedakarlık ettikçe 2 tane aldılar.
Sen beğendiysen güzeldir diyip moralide yüksek tuttular. Yüzümde kocaman gülümseme dolaştım akşama kadar.
Şimdi çıkıyo acısı.
Yarın nişan kıyafetim için provaya gidicez. Bugün halledemediğimiz bi kaç şey kaldı onlarıda yarın ikimiz halledicez rahat rahat.
Onun dışında davetiyemi seçtim.
Çok fazla bişey almadık bugün. Çok gezdik ama hiç birini beğenmedim o kadar model arasında kararsız kaldım tabi.
sonra amann alt tarafı elbise diyip girdiğim mağazadan hoş bi etek gömlek ve şal aldım.
Bide günlük giymek için ceket aldım.
6 parça gecelik takımı, 2 sütyen takımı. Bi dantel bi penye atlet takımı.
Ayna-tarak seti.
Gecelik için terlik.
Makyaj malzemeleri için kutu.
Altın konusuna gelince sözlümün arkadaşına gittik. Alyanslarım tam istediğim gibi olmasada biraz değişiklikle harika olucak. El yapımıymış.
Bilezik yerine kalın bi kelepçe aldık nişanda o takılıcak.
Küpe ve saatim yarın alınacaklar listesinde..
Bilezikleri begenemeyince ben de düğünde alırız dedim.
Yarın pardesüm, ayakkabı çanta günlük terlik, makyaj malzemesi, parfüm vs alınıcak..
Makyaj setini bilndik bi markanın bol parçalı olanlarından alsam diyorum. Zaten kendi aldıklarım bana yeter çantama atmak için.

Makyaj paletinin içinde ruj,far,likit eyeliner,allık,pudra var. Ek olarak neler almalıyım?
Tonik, peeling, fondoten, nemlendirici?? :44:

Gelin buketcisinden aldım kuzum. Benimki gelsin bakalım nasıl.. Ben çok sıkı kalıp gibi dursun istemiyorum zaten.
İnşallah güzeldir..

Pembe demet 2nin siparişini verdim durumu hazırlanmış gözüküyo. Gelsin bakalım..:97:

Artık 1 ayda ne öğrenebilirsem kardır

Ben geçen yıl yemek kursuna gittim. Günde 7 çeşit yemek 2 çeşit pasta bisküvi yaptık. Ajandalar dolusu tarifim var ama çok masraflılar.

Bence buna kıyafetine göre karar ver. Her elbise fesi kaldırmaz. Çokz arif taç modelleri var. Ben olsam tercihim taç olurdu.
Gönlünden geçeni bulursun inşAllah.

Davetiyemide ekleyeyim son olarak..
Çok emin değilim ama anısı olduğu için gönlüm bundan yana.

baglacolanki sen anlatinca kendi nisani dönemim aklima geldi :) bizde agirlik alis verisi diyorlar o alis verise bir günde hall etmistik herseyi o kadar yorulmustum ki o günün aksami hatta yüzükleri takmistik ama o an yüzüklerimiz parmaklarimiza takildigi an tüm yorgunlugum ucup gitmisti ki sanki hey gidi günler hey

Hersey bu kadar güzel ve rahat gectigi icin senin adina cok sevindim. Aldiklarini güle güle giyin ve kullan insaAllah. Geriye de cok bir sey kalmamis onlarida hall edersiniz hemen. Allah tamamina erdirsin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…