- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.841
20 yıllık ekmek yediği yerden ayrılması kötü...
Bak tatlım babanın sorumluluk sahibi olduğunu söylüyorsun şekerim muhakak ki en kısa zamanda kendisine bir iş bulur..
Yani sıkıntın ailem nasıl geçicek diye düşünüyorsan Allah rızkını kestiği kişinin canını da alırmış öyle derler...
Ama sen düğün öncesinde ihtiyaçlarım vardı diye üzülüyorsan o başka bir konu ama onlarda bir şekilde halolur...
Tatlım Düğün öncesi üzme kendi lütfen...
Nerde oturuyordunuz ne işle meşguldu baban???
Tatlım gerçekten kötü olmuş ama babanda mutsuzsa onun için iyisi olmuş...elbet kendine göre başka bir iş bulur sen sıkma canını baban herşeyi ayarlamış ve düşünmüştür.
kızlar farkındamısınız bugün topik çok hareketsiz :26::26::26: sıcaktanmıdır acep
bunlardageçer şehir dışında 11 inde gelecek yıllık izne çıktı
pazartesi ve herkes yoğun bende aynı felaket yoğundum ama şimdilik biraz hafifledi
hafta sonunuz nasıl geçti güzel gelinler
yeni yeni kendime gelebiliyorum
benim cumartesi akşamım harikaydı çok eğlendim eşimle görümcemlere gittik ilk misafirliğe gidişimizdi
baya eğlendik görümcemleçok iyi anlaşıyoruz ve ikimiz bi araya gelince yerimizde duramıyoruz
pazar günü piknik vardı gittik ama ben rahatsızlandım eve gidip yattım
ama genel olarak harikaydı
hımmm lisans lı ürün demek yapanların emeğine sağlık :))
o zaman bende dosya oluşturup kopyala yapıştır sistemi ile arşiv hazırlarım :))
15 TL ye de mutfak dolaplarının iç örtüsünü alırım
selam canlar nasılsınız
çok özledim sizi
işlerimin yoğunluğundan giremiyorum siz de akşamları burada olmuyorsunuz
neler var neler yok
ne çok kişi evlenmiş
çok mutlu oldum onların adına.
ama düğün vakti yaklaştıkça sıkıntısı çıkanlar da olmuş üzüldüm.
umarım hepimiz için herşeyin en hayırlısı tez zamanda olur
babam işten çıkmış benim düğünüme 18 gün kala
aslında acayip sorumluluk sahibi bi adam 20 yıllık elemanı çalıştığı yerin ama artık çok bunaltmışlar başka sorunlarda olmuş neyse işte evde çalışan bi ben bi babam ama ben evleniyorum babam işten çıktı çok kötü oldu bu
slm kızlar nasılsınız cok uzun zaman oldu gıremedım hepınızı cok ozledım
gecmısı okumadan dırekt slm vereyım dedım sımdı yavas yavas okumaya calısıcam
kızlar gıremedıgım sure zarfında fotografcımı ve davetıye mı ayarladım
sızlerlede paylasırım sımdı
Eki Görüntüle 436799
ayy sen ve stres,bu iki kelime yan yana güzel ve de inandırıcı durmadı,cıkkss..:)
ne güzel,alışveriş yapmışsın,çok özledim alışveriş yapmayı,düşünmeden sepete atmayıııı,düğün geçsin talan edicem ist.da ne kadar avm varsa,çok pis hırslandım! :)
bekarlığa veda partisi azarı süper olmuş ya,çok güldümhaklısın,herşeye senin koşmana alışmış millet kızım ya,ondan öyleler,onları da kötü alıştırmışsın.yapma bak,ilerde ben de öyle olurum..hatta şimdiden oldum ayıptır söylemesi:) geçen ist.a gelişimde kuş kafesi duvak aradım,ama istediğim gibi birşey bulamadım,dedim miskaya sorayım o bilir:) netten araştırıp almamı mı önerirsin(daha pahalıya gelecek muhtemelen) yoksa bildiğin bir yer var mı cnm ya,acil lazım!
zayıflamana sevindim,ihtiyacın yoktu ama kendini daha iyi hissettirmiş,güzel:) ben de son gittiğimde kayınvalidem ve kayınpederim tarafından zorla yedirilmeye çalışıldığım için,hatta va hatta kulaklarıma inanamadım,en çırpı insana bile normal diyen sevgili nişanlım bana çok zayıflamışsın diyince,tlf.da sürekli herkes ne yedin,aa ye çabuk vs diyince ben de zorla yemek yemeye başladım,gelinlik provasında astar daraldı çünkü..mesela şu an saat 2,ama ben ne yedim,bi sürü badem yedim..gece yeme huyum yoktu aylardır ama yüzüm gözüm çöküyo,öcü gibi oluyorum..herşeyi içime atıyorum,kafama takıyorum,7-24 yanımda senin gibi rahat ve eğlenceli bi insan olsa,bu hallere düşmezdim:)pozitif enerjini yiyim senin
aptal e-okulu bekliyorum kaç saattir,son dk sınava giren 8-10 öğrencinin notu kaldı sadece,ama sistem açılmıyor,sürekli hata veriyor,hadi bakalım ne olacak,yarın karneler basılacaktı sözde..gene sabahın köründe kalkmak zorunda kalıcam..bi de öğretmenler çalışmıyo diyen sevgili büyüklerime selam ederim:)hayatı bu kadar işle dolu olan kaç meslek var acaba..
öperim
Selam sekerler
Artık evliyimmmm
2 gündür izmideyiz Kaya izmir termal otelde kalıyoruz birazdan burdan çıkıp balayı tatili icin yola cikicaz düğünümüz gelin alma hersey harika gecti cok ağladık cok eğlendik cok güldük cok oynadık
Ayrıntıları resimlerle anlaticam
Görüşürüz canlarım
kızlar teşekkür ederim fikir verdiğiniz için, benim de gönlüm daha çok hürrem tacından yana, hem sevgilim de beğeniyo onları.. öyle yapayım bari. peki sahibinden, gittigidiyor falan dışında, bu taçlardan satan bi yer, birisi var mı bildiğiniz?
Gelin buketcisinden aldım kuzum. Benimki gelsin bakalım nasıl.. Ben çok sıkı kalıp gibi dursun istemiyorum zaten.WeWonTheLove
Pembe demet 2nin siparişini verdim durumu hazırlanmış gözüküyo. Gelsin bakalım..:97:kalplerasi
Artık 1 ayda ne öğrenebilirsem kardır
kızlar ya bi şey sorucam. kına gecesinde, arkası uzun tüllü bi fes mi taksam, yoksa şu mahidevran-hürrem taçlarına benzer bi aksesuar mı kullansam? fes çok kullanışlı olmayabilir gibi geliyo ama bi yandan da bilemedim işte.. ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?