Kızlar biberon bakıyorum.gecen bir arkadas bpa free almamız gerektiği konusunda bilgilendirmişti bizi saolsun..Sizce bu nasıl? Fiyatı 66 lira.Yeni dogan setiymiş bu..Tek basına bir biberonun fiyatı 30-32 lira civarı.Bu bana daha hesaplı geldi.Her boy var.
Eki Görüntüle 445254
Özellikleri:
Ekstra yumuşak Yenidoğan AirflexTM biberon emzikleri ile birlikte dört AVENT Biberon içerir.
Yenidoğanı sakinleştirmeye yardım etmek için AVENT yeni doğan yalancı emzik ile biberonların ve Airflex? Biberon Emziklerinin her tarafına ulaşması için Özel olarak dizayn edilmiş AVENT biberon fırçası da içerir
AVENT Airflex Biberon`da bebeğinizin doğal emme ritmi ile çalışan, sağlıklı ve aktif beslenmeyi destekleyen benzersiz AVENT Airflex? Biberon Emziği bulunur.
Dünyada ilk kez AVENT tarafından üretilen bu biberon, dengeli ve konforlu olması düşünülerek, kolay tutuşu sağlamak için kavisli, doldurmayı kolaylaştırmak için de geniş ağızlı olarak tasarlanmıştır. Bu son derece hijyenik biberonun küçük parçaları olmadığından temizlemesi de kolaydır.
Biberonun üzerindeki net işaretler tam Ölçümü garantiler ve bebeğin ne kadar beslendiğinden emin olmayı kolaylaştırır. Biberon kapağı Airflex Biberon Emziğini tamamen kapattığından sızdırma yapmadan mama karıştırmayı ve kapatma halkalarına gerek duymadan yolculuk yapmayı sağlar.
ürünlerin renkleri/dizaynları Türkiye`de veya mağazalardaki bulunurluluğa göre değişiklik gösterebilir.
Kolik oluşumunu azalttığı klinik test sonuçları ile kanıtlanmıştır
Klinik bir deney, Philips Avent Biberon ile beslenen 2 haftalık bebeklerin klasik biberonla beslenen bebeklere kıyasla daha az kolik sorunu yaşadığı gözlenmiştir
Philips Avent Biberonlarda bebeğin doğal beslenme eylemi ile birlikte çalışan Airflex Valf bulunmaktadır
Paket içeriği:
2 Biberon (260ml) ve Ekstra Yumuşak Yeni Doğan Biberon Emzikleri
2 Biberon (125ml) ve Ekstra Yumuşak Yeni Doğan Biberon Emzikleri
Yeni Doğan Yalancı Emziği
Biberon Fırçası