canım takma kafana azıcık dikkat et yeter zaten sorun olsa doktorun söylerdi. karpuzuda aşırıya kaçmamak şartıyla ye tabi nasıl serinleyecez yoksaa birde yazın ortasında hamiş hamiş karpuz yemeden nasıl dayanalım dimi amakızlar bana dr seker yukleme sonucumaa ıı demıstı bende eve gelınce o kagıda hıc bakmamıstım yorgunluktan uyumustumm derkenn buugun elıme aldım bakıyım dedımm 87 _157 yazıoo .. sınır 14o sa ozamanbenım sekerım yuksekmı sımmdıı .. bıde karpuzz sekerı yukseltıomu bılen varmıı .. nıe dr bısey demedı ozaman dıyet falan vermedı yada nebılım ılac..moralımm bozuldu sımdıı sıznn nasıll cıktı

benim eşimde doğar doğmaz 1 ay zorla emmiş ağzına sütü sürmez bende 2 yaşına kadar emmişim süte bayılırdım ama nedense hamileliğimde hiç içmedim sayılır bende korkuyorum benim oğlanda babası gibi ya emmezse ne yaparımKızla size bişey sorucam
Benim eşim;
Süt içmez asla; hamileliğimde bende içememeye başladım...
Tüm hayatında sadece geçen yıl 2 tane minik balık yedi zorla; hamileliğimde bende yiyememeye başladım...
Enine boyuna bir adam olduğu halde çok hassastır, farklı bir yemekte, yağda, hemen midesi bozulur, ishali eksik olmaz; hamileliğimde bende öyle oldum...
Vejeteryandır; ben et diye öldüğüm halde hamileliğimde hiç aramamaya başladım...
Sizce bu oğlan babasının oğlu mu olacakkkkkkkkkkk, bi ilişkileri bi iletişimleri olabilir mi aceba![]()

bende açtırmak istiyorum canım hatta doğumda takılannları falan oğluşumun hesabına yatırmayı düşünüyorum inşallaaahhsanıırımmbende bebegıme hesap actırmak ıstıyorum sızce nasıl olur