• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır yoktum ben de. Dün şeker yüklemesi yapıldı (50'lik). 1 saat sonra ölçüldü ve 138 çıktı. Doktor yüksek dedi pzt 100'lük yükleme istedi.
Sınır 140 değil miydi? Bi de 2 saat sonra ölçülmesi gerekmiyor muydu?

tam 1 saat bekliyorlar canım.

hoş geldin canımmm, bebişneee maşalalhhh annesiiii daha vakit var canımm bebişin büyür merak etmeeeeee sağlıklı olsundaaa doğumdan sonra sen onu besler topaç yaparsın.
Bende doğdumdaaa babaannem yaşam bu enik yavrusu gibi demiş çok zayıf uzun bir bebekmişim:dddd.
Hımss bu haftadan sonraa aşağımı dönmesii gerekiyor...
bende tam bılmyrm cnm dun cok harktlydı oara degstrdı yerını galıba bıdık :))
masallah cnm bebegınee .. Gelısımı cok ııyımıss gozun aydın cnmm kg kafana takma daha son aylardaa alırr. Belkı asagıya ıner normal dogumu rahat yaparsın ..
ıns cnm normal dogum ıstyrm cunnku sezeryan zor dıoolr ısede baslıcm gerı yavrumla ılgılenblym normla olur ıns.
Demedıde dun konusulmustu burda 4 dılımm oda ınce olucakmıss fazla yendıgınde sekerı yukseltıomuss.. Bebegınn suyunu azaltıomus dedılr bende korktumm ıstee yemıyımm bırazz dıyım ama dayanamıyorum:26:

Allah yardımcın olsun cnm benım esımde tayın ıstedı 2 hafta sonra bellıolcak olup olmadııgı eger olursa bende tasınmak zorunda kalıcamm zor durumm ıllakı bı hastane bulursun sıkma canını :nazar::nazar:

hoşgeldn canım, ama haftasına gore kılosu ii bence, senin sütünle beslenır kuzum merk etme:))
benım oglumda ters duruyodu canım, ama doktorum buhftalarda normal, doner dedı, 37.hftaya kadar donebılıyomuş,normal dogum istiyorum , 35hftadan snra panık olurum amaaaa şimdilik rahatım,
hosbulduk cnm ıns cnm ıns donerler

Kızzlar merhaba eşimin işinden dolayı Elazığa taşınıyoruz 1 ay sonra yani 7.ay bitip 8 e girerken Elazığda bildiiğiniz doktor var mı yakın arkadaşlarınızdan yada çevrenizden bilginiz olursa paylaşırsanız çok sevinirim çok çaresiz kaldım :s

Canım allah yardımcın olsun.Elazıgı hiç bilmiyorum.İstersen genele yaz oradan birileri cıkar.Orada da doguran bir sürü kadın var.İllaki vardır iyi bir hekim.

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır yoktum ben de. Dün şeker yüklemesi yapıldı (50'lik). 1 saat sonra ölçüldü ve 138 çıktı. Doktor yüksek dedi pzt 100'lük yükleme istedi.

Canım benimki de 1 saat sonra ölçüldü. Benim bildiğim ilki yüksek cıkınca ikinci saate de bakılıyor. Seninki sınıra yakın.Sınır 140 yazıyo benimkinde de

bende 7 aylık dogmusum, 1500 kılo, annemler cok ugrasmıs benle, dedemde yasamaz bu demiş anneme,
yok canım 37 hftaya kadar donebılıyomuş bebek, benim bebişte ters suanda,,, 35 ten snra panık olurum amaaaaaaa

:)) Allahın dediği olur dimi yaşıyoruz işteee çok şükür.
tersten kastın ne başı yukarıdmaı yani ay ben hiç sormadım öyle şeyler yaws dr ama yüzünü görebilmek için ultrasonda kasıklarama kadarrr iniyor nerdeysee sanırım başı aşağıdaa benim bıdığın

kızlar ben bir türlü karar veremiyorum, şimdi 20 Temmuz Ramazan'ın 1. günü, 18 Ağustos da son günü. 19, 20, 21 Ağustos Bayram inşallah. Ramazan'a hemen hemen bir ay kaldı, Ramazandan sonra da Eylül'e bişey kalmayacak. Biliyorum ki Ramazan'da bişey yapamam, inşallah oruç tutucam. Şimdi ben ev temizliğimi ve bebeğin eşyaları işini Ramazan'a kadar mı yapayım yoksa sonra mı? Benim doğum 26 Eylül görünüyor, ama herkes 40 haftayı bekleyecek diye birşey yok. Eylül başından itibaren olasıdır. Siz nasıl yapacaksınız? ev de temiz kalsın istiyorum doğuma.

Şahsi fikrim olarak temizliği en sona bırakmayı düşünüyorum.Cünkü cocuktan beter bir eşim, 2 tane de kedim var. İllaki tekrar tekrar kirlenecek.Yağmur hala ara sıra yagıyor camları filan aradan cıkarayım desem. Halılarımı zaten yeni yıkattım. Gecen hafta ablamın düğünü vardı.Gelen giden olur diye dolaplarımın içlerini düzenleyip, mutfak dolaplarnı da silmiştim. Hatta hızımı alamayıp bu halimle mutfak duvarlarnı bile boyamıştım:1: Dolayısıyla cok bi işim yok, dip köşe temizlenip son rütuslar yapılacağı için ben son ana bırakacağım.Bebişin kıyafetlerini halledebilirsin,güzelce yıkayıp ütülersin.Ama acıkta yada dolap içinde beklemesin bence.Hurcla sakla,toz filan gelir ne kadar esirgesnde.Malum yaz günü kapı pencere heryer acık.

Kızlar merhaba,

yüksek değil kuzum yaaa bu dr lardaaaa insanı panikletmek için uğraşıyorlarrrrr 140 sını benimde bildiğim, sınırdasın birazdikkat et yeter benceee

kızlar ben bir türlü karar veremiyorum, şimdi 20 Temmuz Ramazan'ın 1. günü, 18 Ağustos da son günü. 19, 20, 21 Ağustos Bayram inşallah. Ramazan'a hemen hemen bir ay kaldı, Ramazandan sonra da Eylül'e bişey kalmayacak. Biliyorum ki Ramazan'da bişey yapamam, inşallah oruç tutucam. Şimdi ben ev temizliğimi ve bebeğin eşyaları işini Ramazan'a kadar mı yapayım yoksa sonra mı? Benim doğum 26 Eylül görünüyor, ama herkes 40 haftayı bekleyecek diye birşey yok. Eylül başından itibaren olasıdır. Siz nasıl yapacaksınız? ev de temiz kalsın istiyorum doğuma.

bence daha çok erken canımmmm ev temizliği için ama beibşi eşyalaırnı temmuzdaaa hazırlayabilirisin benim eylülün başında görünüyor doğumum temmuzun ilk haftaları hazırlayacağım valizi, sende sonunda hazırlaaa 2 günlük işi var bir gün yıkanır bir gündede ütülenir bitti.

Kızlar biberon bakıyorum.gecen bir arkadas bpa free almamız gerektiği konusunda bilgilendirmişti bizi saolsun..Sizce bu nasıl? Fiyatı 66 lira.Yeni dogan setiymiş bu..Tek basına bir biberonun fiyatı 30-32 lira civarı.Bu bana daha hesaplı geldi.Her boy var.
$Philips-Avent-Yeni-Dogan-Hediye-Seti-BPA-0__57728750_0.webp

Özellikleri:
Ekstra yumuşak Yenidoğan AirflexTM biberon emzikleri ile birlikte dört AVENT Biberon içerir.
Yenidoğanı sakinleştirmeye yardım etmek için AVENT yeni doğan yalancı emzik ile biberonların ve Airflex? Biberon Emziklerinin her tarafına ulaşması için Özel olarak dizayn edilmiş AVENT biberon fırçası da içerir
AVENT Airflex Biberon`da bebeğinizin doğal emme ritmi ile çalışan, sağlıklı ve aktif beslenmeyi destekleyen benzersiz AVENT Airflex? Biberon Emziği bulunur.
Dünyada ilk kez AVENT tarafından üretilen bu biberon, dengeli ve konforlu olması düşünülerek, kolay tutuşu sağlamak için kavisli, doldurmayı kolaylaştırmak için de geniş ağızlı olarak tasarlanmıştır. Bu son derece hijyenik biberonun küçük parçaları olmadığından temizlemesi de kolaydır.
Biberonun üzerindeki net işaretler tam Ölçümü garantiler ve bebeğin ne kadar beslendiğinden emin olmayı kolaylaştırır. Biberon kapağı Airflex Biberon Emziğini tamamen kapattığından sızdırma yapmadan mama karıştırmayı ve kapatma halkalarına gerek duymadan yolculuk yapmayı sağlar.
ürünlerin renkleri/dizaynları Türkiye`de veya mağazalardaki bulunurluluğa göre değişiklik gösterebilir.

Kolik oluşumunu azalttığı klinik test sonuçları ile kanıtlanmıştır
Klinik bir deney, Philips Avent Biberon ile beslenen 2 haftalık bebeklerin klasik biberonla beslenen bebeklere kıyasla daha az kolik sorunu yaşadığı gözlenmiştir
Philips Avent Biberonlarda bebeğin doğal beslenme eylemi ile birlikte çalışan Airflex Valf bulunmaktadır
Paket içeriği:
2 Biberon (260ml) ve Ekstra Yumuşak Yeni Doğan Biberon Emzikleri
2 Biberon (125ml) ve Ekstra Yumuşak Yeni Doğan Biberon Emzikleri
Yeni Doğan Yalancı Emziği
Biberon Fırçası

Son düzenleme:
Şahsi fikrim olarak temizliği en sona bırakmayı düşünüyorum.Cünkü cocuktan beter bir eşim, 2 tane de kedim var. İllaki tekrar tekrar kirlenecek.Yağmur hala ara sıra yagıyor camları filan aradan cıkarayım desem. Halılarımı zaten yeni yıkattım. Gecen hafta ablamın düğünü vardı.Gelen giden olur diye dolaplarımın içlerini düzenleyip, mutfak dolaplarnı da silmiştim. Hatta hızımı alamayıp bu halimle mutfak duvarlarnı bile boyamıştım:1: Dolayısıyla cok bi işim yok, dip köşe temizlenip son rütuslar yapılacağı için ben son ana bırakacağım.Bebişin kıyafetlerini halledebilirsin,güzelce yıkayıp ütülersin.Ama acıkta yada dolap içinde beklemesin bence.Hurcla sakla,toz filan gelir ne kadar esirgesnde.Malum yaz günü kapı pencere heryer acık.

bence daha çok erken canımmmm ev temizliği için ama beibşi eşyalaırnı temmuzdaaa hazırlayabilirisin benim eylülün başında görünüyor doğumum temmuzun ilk haftaları hazırlayacağım valizi, sende sonunda hazırlaaa 2 günlük işi var bir gün yıkanır bir gündede ütülenir bitti.

sağolun kızlar, o zaman ben de bayram sonrası yapayım temizliğimi, inşallah erken doğurmam, erken doğuma gidenlerin hikayelerini okuya okuya iyice paranoyak oldum galiba.:1::1::1::1::1::1:

:)) Allahın dediği olur dimi yaşıyoruz işteee çok şükür.
tersten kastın ne başı yukarıdmaı yani ay ben hiç sormadım öyle şeyler yaws dr ama yüzünü görebilmek için ultrasonda kasıklarama kadarrr iniyor nerdeysee sanırım başı aşağıdaa benim bıdığın

ters bası yukarda yanı canım, yanı normal dogum pozısyonunun tersı,, normalde bası asagıda durması gerekır,yanı bıızım takvımlerdekı resımler gıbı:) normal dogum olabılmesı ıcın, benm bebısın bası yukarda ydı yanı:))) yaramaz doner ılerleyen hftalarda :))) daha erken panıklemek ıcın

Kızlar biberon bakıyorum.gecen bir arkadas bpa free almamız gerektiği konusunda bilgilendirmişti bizi saolsun..Sizce bu nasıl? Fiyatı 66 lira.Yeni dogan setiymiş bu..Tek basına bir biberonun fiyatı 30-32 lira civarı.Bu bana daha hesaplı geldi.Her boy var.
Eki Görüntüle 445254

Özellikleri:
Ekstra yumuşak Yenidoğan AirflexTM biberon emzikleri ile birlikte dört AVENT Biberon içerir.
Yenidoğanı sakinleştirmeye yardım etmek için AVENT yeni doğan yalancı emzik ile biberonların ve Airflex? Biberon Emziklerinin her tarafına ulaşması için Özel olarak dizayn edilmiş AVENT biberon fırçası da içerir
AVENT Airflex Biberon`da bebeğinizin doğal emme ritmi ile çalışan, sağlıklı ve aktif beslenmeyi destekleyen benzersiz AVENT Airflex? Biberon Emziği bulunur.
Dünyada ilk kez AVENT tarafından üretilen bu biberon, dengeli ve konforlu olması düşünülerek, kolay tutuşu sağlamak için kavisli, doldurmayı kolaylaştırmak için de geniş ağızlı olarak tasarlanmıştır. Bu son derece hijyenik biberonun küçük parçaları olmadığından temizlemesi de kolaydır.
Biberonun üzerindeki net işaretler tam Ölçümü garantiler ve bebeğin ne kadar beslendiğinden emin olmayı kolaylaştırır. Biberon kapağı Airflex Biberon Emziğini tamamen kapattığından sızdırma yapmadan mama karıştırmayı ve kapatma halkalarına gerek duymadan yolculuk yapmayı sağlar.
ürünlerin renkleri/dizaynları Türkiye`de veya mağazalardaki bulunurluluğa göre değişiklik gösterebilir.

Kolik oluşumunu azalttığı klinik test sonuçları ile kanıtlanmıştır
Klinik bir deney, Philips Avent Biberon ile beslenen 2 haftalık bebeklerin klasik biberonla beslenen bebeklere kıyasla daha az kolik sorunu yaşadığı gözlenmiştir
Philips Avent Biberonlarda bebeğin doğal beslenme eylemi ile birlikte çalışan Airflex Valf bulunmaktadır
Paket içeriği:
2 Biberon (260ml) ve Ekstra Yumuşak Yeni Doğan Biberon Emzikleri
2 Biberon (125ml) ve Ekstra Yumuşak Yeni Doğan Biberon Emzikleri
Yeni Doğan Yalancı Emziği
Biberon Fırçası
uygun fiyatı bende bakmıştımm pahalı tek tek alınca ama bukadar fazlasına ihtiyaç vamrı bilmiyorum
bir küçük bir büyük yeter gibi geliyor bana.

sağolun kızlar, o zaman ben de bayram sonrası yapayım temizliğimi, inşallah erken doğurmam, erken doğuma gidenlerin hikayelerini okuya okuya iyice paranoyak oldum galiba.:1::1::1::1::1::1:

çağırma olumsuzz şeyleri canım güzel dualar ett Allah hayırlsını nasip etsin.

ters bası yukarda yanı canım, yanı normal dogum pozısyonunun tersı,, normalde bası asagıda durması gerekır,yanı bıızım takvımlerdekı resımler gıbı:) normal dogum olabılmesı ıcın, benm bebısın bası yukarda ydı yanı:))) yaramaz doner ılerleyen hftalarda :))) daha erken panıklemek ıcın

hımsss anladım canımm ama bu bir süreçtirrr benceee dediğin gibi paniklemeye gerek yokkk son haftalardaa dönecektirr bencee şöyle bir mantık yürütüyorum şu ara aşağıda başı olsaaa sanki erken doğumu tetikler gibi geliyor ama son haftalarda doğum pozisyonunageçmesi normal bir durum gibi yani şimdiden aşağıda başının olması istneilen bir durum olacağını sanmıyorum.

uygun fiyatı bende bakmıştımm pahalı tek tek alınca ama bukadar fazlasına ihtiyaç vamrı bilmiyorum
bir küçük bir büyük yeter gibi geliyor bana.

haklısın canım, bunların hepsi yenidoğan içinmiş.Ben tüm biberon ihtiyaçlarını karsılıyor sanmıstım set.4 tane biberon biraz gereksiz.Ama ucları değiştirilebilirse büyüyünce sadece uç alınarak daha hesaplı olabilir mi acaba?

selam kzılar biz de okuldaki seminerlerden eve geldik.
sıcaklar çok fena uyusam bile terden uyanıyorum
benimde bebişmin kıyafetleri daha yıkanmadı
dolabı gelmedi ki bebeğimin yıkayım ütüleyeyim ,

Back
X