Evet erkek buyume erken haftalarda olustugu için bobregin zarar gorebilecegini söylüyorlar insallah olmaz öyle bişey sizin bebeginizin fazla değildi herhalde buyumesi gecmis olsun[/QU
doğduğunda sağ böbrek 8 mm sol böbrek 10 mm.şuan 21 aylık olduk sağ 4 sol 6.doktorumuz 20 mm nin altında olan büyümelerde sadece takip dedi her gittiğimizde idrar tahlili yaptırıyoruz şimdiye kadar bir sorun yaşamadık ayrıca ömür boyu bu genişlik olsada enfeksiyon geçirmediği sürece zarar vermez dedi.inşallah doğduğunda genişlik tamamen kaybolur bazı bebeklerin anne karnındaki pozisyonundan dolayıda olabiliyor demişti sizin genişliği ne kadar kaç haftalık hamilesiniz.herkes bişeyler der bu süreçte bebeğiniz doğduğunda çocuk nefroloji uzmanına götürürsünüz ben daha önce hiç duymamıştım ve bu yüzden çok telaş yaptım ağladım.allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin geçmiş olsun
Eylul analari nerdesiniZ napiyo bizim cocuklar.
Herseye benim diyo fenalardayiz sokaktaki cocugun topunu almaya calisiyo elinden :))
Bu arada bugun testte ikinci cizgiyi gordm oglan abi olcak ins hayirlisyla ve saglikla ins..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrıkler cnmm allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ..dıslerden ole bı cektık kı bıdaha cocukk konusunda cok kararsızımm .. yınedee allah bılırr ılerıde belkı kızımın baya bı buyumesı lazım.. tek basına cocuk bakması baya zorr..bızım kızdada var herseye benımm deme huyu bu donem bole demekkı :)
Eylül anneleri ve eylül bebeklerine selamlargerçi bebek demek biraz komik kaciyor artik,koca dana oldu hepsi
Hamile anneler varmiş aramizda,hepsinin hamileliği hayirli olsun,saglikla kucaklarina alsinlar inşallah...
Dil gelişimlerini merak ediyorum bebislerinizin. Benim kizim her kelimeyi soyluyo,söylemesi zor ayakkabı,oje,bisikley,traktör falan diyebiliyor.ikili cümle kuruyor çok basit düzeyde.baba otur,gel pisi pisi,anne kalk,amca aç gibi.biseyi ararken bulamadiginda yok,allah alah,cık cık cık falan diyo ama hala bisey anlatma düzeyinde değil.yani karsima geçip de biseyler anlatmiyo,3lu cumle ve zaman kiplerini kullanmiyo.1den 10a kadar sayilari biliyor ama bazen karisik sayiyo.mavi,mor,yeşil,pembe renklerini doğru soyluyo.Sizinkiler ne durumda?
hu huuuu hanımlar kimsecikler yok muu?? nasılsınız evlatlar nasıl? bizden bir kaç not; tuvalet eğitimine hazır ama ben verebilecek durumda değilim bir aya kadar annemin de yardımıyla inş. öğreneceğiz..
konuşma hala yokfakat işret dili süper, anne bile demiyor aslında çok dedi bir kere, ben üsteledikçe demiyor bıraktım ben de napım akışına bıraktım yani:) bir kaç kelimeden öteye gidemiyoruz, söylenenleri anlıyor yapıyor laf dinliyor, işaretleriyle her şeyi anlatıyor 2 yaşında belki bi uzmana götürürüm..
gel gelelim öbür velete
bu hamilellikte zor geçiyor.(sanki diğeri kolay mıydı, serkülaj olmuştum) plesantası aşağıda dedi dr. 2 aydır da aşağıda, 6. aya kadar dikkat et dedi uzan dinlen yorma kendini yukarı çıkmazsa sana yapman gerekenleri anlatırım dedi, ama biz 5 gün sonra seminerimiz bitiyor ve memlekete gidecez, takip etmeyen bir dr bakacak. kafam karışık canım sıkkın...sizlerde oldu mu? dua edin bana. sizleri çok özledim yeğenlerimi de tabi.. öpüldünüz
hayırlı uğurlu olsun canım. umarım kolay doğumlar olur hepimizeAllah yardmcin olsn canim saglikla kavusursun ins ikinci bebegine. Insani cok uzuyor yoruyor hamilelikle ilgili sorunlar kisa zamanda duzelir ins. Benim de bulantilarim basladi haftasonu kalbini gormeye gidicez daha. Sen kacinci haftadasin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bızımde cumle kurmaya basladırenklerı ogretmeye calısıyorumm tam soleyemeıyorr ama basarıcakk 1 den 1o a kadar mıını laptopuyla basıp soluyorr.. genel olarakk su an gayet ıı..bu araa tutturmalar basladı ama benımm kararlıgımı gorunce pes edıyor wc egıtımıne baslamadık henuz hazır degıll.. soledıklerımı anlıyor ama klozetı pek sevmedı.. 2 yasını doldurmasını beklıycemm .. o konu benı bayaa endıselendırıyorr..
merhabalar,epeydir girmemiştim foruma, hamilelik sürecinde konuşmuştuk hep. çocuklar olup iş başı olunca ayrı kaldık. neredeyse 2sene oldu hemen tanıdım seni suksuk :) nasılsın bebişinde iyidir inşallah. seni en son bıraktığımda doğuma gitmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?