ayyyyy düşününce bile ağlamaya yetiyor :)) allahım o güzel günleri sağlıkla mutlulukla nasip eder inşallah :))
aynen canım, bana da oyle dedı zaten haftasına gore normal dedı...
zaten 37.hftaya kadar donebılıyomuş. döner bizim yaramazalar :)))
kızlarr karnımm bazen cok gergınn sımdı ıse yumusakk tosunumm yer degıstırdı sanırım szınde ole oluomuubıde sol tarafımda top gıbı bısey dayanıoo karnımaa kafasıımmıı totısımı bende oksuyorum artık neresıyse
ben 22 yaşındayım eşimle 5 3.5 senedir görüşüyoduk 1.5 sene öncede evlendik hiçbir pişmanlığım yok onunla evli olduğum için. bizim ilişkimizi babam nerdeyse ilk ay öğrendi eşimi karşısına aldı konuştu eğer ciddiyseniz konuşun yoksa iki günlük bişey olacaksa baştan bileyim dedi eşimde ciddiyiz dedi tabi ben yokum konuşurlerken neyse eşimin dedesi çok ters bi insandı herkesle kavgalı falan tabi beni öğrendiler babamlada kavga etti bu işin olmasını istemediği için sonra eşim askere gitti bizim evlerde yanyana eşimin eviyle eşim askerdeykende kavga ettiler ve babam bana bak gör nasıl insanlar dedi ama ali iyidir sanki bu ailenin çocuğu değil dedi yani eşim hakkında hep olumlu neyse eşim askerden geldi hiç beni istemeye yanaşmıyolar eşim dedi ki kaçalım tamam dedim gerçekten seviyorum eşimi neyse biz kaçtık 3 gün sonra babamı aradım gelin konuşalım dedi tabi eşim çok korkuyo neyse biz akşamında babamlarla görüştük dedem halam herkees vardı babam hemen nikah yapın dedi yüzük paramızı fln verdi bi kaç ay bekleyelim onlardan cvp gelirse düğün yaparız dedi neyse nikahı kıydık biz bir ay apartta oturduk tabi eşim her ALLAHIN günü annesiyle konuşuyo ve dedesi ne hali varsa görsün demiş bakın annesi hiiiç uğraşmıyo eşimin savunmasıda kadın ne yapsın tamam dedim yapacak bişeyi yoktur neyse bir ay geçti babam bizim evimizi düzdü bunlardan hala tık yok ben ne gelinlik giydim ne düğünüm olduaradan 1 sene geçti ve hala eşim annesiyle her ALLAHIN günü konuşuyo yeter artık dediğimde o anne ben annemle bir senedir görüşmüyorum bırakda konuşayım dedi neyse yine sustum. bana hep derdi ilerde bi gün olurda babamla falan konuşursam senin o eve gitmen için asla zorlamam demişti. neyse nisanda dedesi öldü 15 senedir babası ve dedesiyle konuşmuyodu eşim ve mecburen gitti cenazeye ölüğm sonuçta o gün bu gündür haala annesiyle hergün konuşuyo ve her memlekete gittiğimizde annemlerin evine girdiğiyle çıktığı bir oluyo hemen annesinin yanına koşuyo akşam yine tartıştık annesi 200 lir apara vermiş toruna bişeyler alın diye bugüne kadar aklı nerdeydi dedim e ne yapsın kadın diyo babam para mı veriyo sanki diyo. bi kaç gündür de babası eşimin bi işe girmesi için uğraşıyomuş annesiyle artık 2 aydır görüşüyo ve hala hergün telde konuşuyolar ben rahatsız oluyorum akşam dediki bi dahaki gittiğimizde sende benimle anneme geleceksin dedi hani ne olursa olsun beni o eve gitmeye zorlamayacaktın dedim ben babama gitmiyorum anneme gidiyorum ve sende geleceksin yoksa bbende sizinkilere gitmem dedi bende nankör dedim baya tartıştık işte. annem dedesi öldüğü gün büyüklük edip annesini aradı başsağlığı için annesi bi kere bile annemi aramadı daha tabi 1.5 senedir benide aramadı annesi. yeri gelince babası annesine bişey demiyo yeri gelince kızıyo. işte böyle kızlar çok karışık oldu ama sadece içimşi dökmek istedim kusura bakmayın lütfenn..
benim akşamları çok geriliyor karnım. bide yan yattığımda dayıyor biyerini yanlarıma :) ara ara yokladığımda hafiften bir yumru geliyor elime :))
ben 22 yaşındayım eşimle 5 3.5 senedir görüşüyoduk 1.5 sene öncede evlendik hiçbir pişmanlığım yok onunla evli olduğum için. Bizim ilişkimizi babam nerdeyse ilk ay öğrendi eşimi karşısına aldı konuştu eğer ciddiyseniz konuşun yoksa iki günlük bişey olacaksa baştan bileyim dedi eşimde ciddiyiz dedi tabi ben yokum konuşurlerken neyse eşimin dedesi çok ters bi insandı herkesle kavgalı falan tabi beni öğrendiler babamlada kavga etti bu işin olmasını istemediği için sonra eşim askere gitti bizim evlerde yanyana eşimin eviyle eşim askerdeykende kavga ettiler ve babam bana bak gör nasıl insanlar dedi ama ali iyidir sanki bu ailenin çocuğu değil dedi yani eşim hakkında hep olumlu neyse eşim askerden geldi hiç beni istemeye yanaşmıyolar eşim dedi ki kaçalım tamam dedim gerçekten seviyorum eşimi neyse biz kaçtık 3 gün sonra babamı aradım gelin konuşalım dedi tabi eşim çok korkuyo neyse biz akşamında babamlarla görüştük dedem halam herkees vardı babam hemen nikah yapın dedi yüzük paramızı fln verdi bi kaç ay bekleyelim onlardan cvp gelirse düğün yaparız dedi neyse nikahı kıydık biz bir ay apartta oturduk tabi eşim her allahın günü annesiyle konuşuyo ve dedesi ne hali varsa görsün demiş bakın annesi hiiiç uğraşmıyo eşimin savunmasıda kadın ne yapsın tamam dedim yapacak bişeyi yoktur neyse bir ay geçti babam bizim evimizi düzdü bunlardan hala tık yok ben ne gelinlik giydim ne düğünüm olduAradan 1 sene geçti ve hala eşim annesiyle her allahın günü konuşuyo yeter artık dediğimde o anne ben annemle bir senedir görüşmüyorum bırakda konuşayım dedi neyse yine sustum. Bana hep derdi ilerde bi gün olurda babamla falan konuşursam senin o eve gitmen için asla zorlamam demişti. Neyse nisanda dedesi öldü 15 senedir babası ve dedesiyle konuşmuyodu eşim ve mecburen gitti cenazeye ölüğm sonuçta o gün bu gündür haala annesiyle hergün konuşuyo ve her memlekete gittiğimizde annemlerin evine girdiğiyle çıktığı bir oluyo hemen annesinin yanına koşuyo akşam yine tartıştık annesi 200 lir apara vermiş toruna bişeyler alın diye bugüne kadar aklı nerdeydi dedim e ne yapsın kadın diyo babam para mı veriyo sanki diyo. Bi kaç gündür de babası eşimin bi işe girmesi için uğraşıyomuş annesiyle artık 2 aydır görüşüyo ve hala hergün telde konuşuyolar ben rahatsız oluyorum akşam dediki bi dahaki gittiğimizde sende benimle anneme geleceksin dedi hani ne olursa olsun beni o eve gitmeye zorlamayacaktın dedim ben babama gitmiyorum anneme gidiyorum ve sende geleceksin yoksa bbende sizinkilere gitmem dedi bende nankör dedim baya tartıştık işte. Annem dedesi öldüğü gün büyüklük edip annesini aradı başsağlığı için annesi bi kere bile annemi aramadı daha tabi 1.5 senedir benide aramadı annesi. Yeri gelince babası annesine bişey demiyo yeri gelince kızıyo. Işte böyle kızlar çok karışık oldu ama sadece içimşi dökmek istedim kusura bakmayın lütfenn..
canm allah sabır versin hamile hamile uğraştığın şelere bak bu aileler neden böle çocuğumla eşi mutlu olsun demiyo kimse hep kavga sebebiler maşallah sen önce huzurunu düşün canm olmuş bitmiş işleri bırak nasıl yaparsan eşinle aran ii olur onu düşün bi fedakarlık yaparsanda bunu eşine bildir ben bunu hiç istemediğim halde sen istiyosun die yapıyorm daha fazla bişey isteme benden de
ben 22 yaşındayım eşimle 5 3.5 senedir görüşüyoduk 1.5 sene öncede evlendik hiçbir pişmanlığım yok onunla evli olduğum için. bizim ilişkimizi babam nerdeyse ilk ay öğrendi eşimi karşısına aldı konuştu eğer ciddiyseniz konuşun yoksa iki günlük bişey olacaksa baştan bileyim dedi eşimde ciddiyiz dedi tabi ben yokum konuşurlerken neyse eşimin dedesi çok ters bi insandı herkesle kavgalı falan tabi beni öğrendiler babamlada kavga etti bu işin olmasını istemediği için sonra eşim askere gitti bizim evlerde yanyana eşimin eviyle eşim askerdeykende kavga ettiler ve babam bana bak gör nasıl insanlar dedi ama ali iyidir sanki bu ailenin çocuğu değil dedi yani eşim hakkında hep olumlu neyse eşim askerden geldi hiç beni istemeye yanaşmıyolar eşim dedi ki kaçalım tamam dedim gerçekten seviyorum eşimi neyse biz kaçtık 3 gün sonra babamı aradım gelin konuşalım dedi tabi eşim çok korkuyo neyse biz akşamında babamlarla görüştük dedem halam herkees vardı babam hemen nikah yapın dedi yüzük paramızı fln verdi bi kaç ay bekleyelim onlardan cvp gelirse düğün yaparız dedi neyse nikahı kıydık biz bir ay apartta oturduk tabi eşim her ALLAHIN günü annesiyle konuşuyo ve dedesi ne hali varsa görsün demiş bakın annesi hiiiç uğraşmıyo eşimin savunmasıda kadın ne yapsın tamam dedim yapacak bişeyi yoktur neyse bir ay geçti babam bizim evimizi düzdü bunlardan hala tık yok ben ne gelinlik giydim ne düğünüm olduaradan 1 sene geçti ve hala eşim annesiyle her ALLAHIN günü konuşuyo yeter artık dediğimde o anne ben annemle bir senedir görüşmüyorum bırakda konuşayım dedi neyse yine sustum. bana hep derdi ilerde bi gün olurda babamla falan konuşursam senin o eve gitmen için asla zorlamam demişti. neyse nisanda dedesi öldü 15 senedir babası ve dedesiyle konuşmuyodu eşim ve mecburen gitti cenazeye ölüğm sonuçta o gün bu gündür haala annesiyle hergün konuşuyo ve her memlekete gittiğimizde annemlerin evine girdiğiyle çıktığı bir oluyo hemen annesinin yanına koşuyo akşam yine tartıştık annesi 200 lir apara vermiş toruna bişeyler alın diye bugüne kadar aklı nerdeydi dedim e ne yapsın kadın diyo babam para mı veriyo sanki diyo. bi kaç gündür de babası eşimin bi işe girmesi için uğraşıyomuş annesiyle artık 2 aydır görüşüyo ve hala hergün telde konuşuyolar ben rahatsız oluyorum akşam dediki bi dahaki gittiğimizde sende benimle anneme geleceksin dedi hani ne olursa olsun beni o eve gitmeye zorlamayacaktın dedim ben babama gitmiyorum anneme gidiyorum ve sende geleceksin yoksa bbende sizinkilere gitmem dedi bende nankör dedim baya tartıştık işte. annem dedesi öldüğü gün büyüklük edip annesini aradı başsağlığı için annesi bi kere bile annemi aramadı daha tabi 1.5 senedir benide aramadı annesi. yeri gelince babası annesine bişey demiyo yeri gelince kızıyo. işte böyle kızlar çok karışık oldu ama sadece içimşi dökmek istedim kusura bakmayın lütfenn..
canım üzme kendini benim bi arkadaşın doğuma çok az kala bebek çok çok zayıfdı ama sorun olmuyo üzülme sen bebişinide üzme herşey güzel olacak merak etme.selam kızlar ben geldim bi süredir canım sıkkın bebeğimin ölçüleri ultrasonda 3-4 hafta eksik çıkıyor doktor rahim içi gelişme geriliğinden şüphelendi doppler istedi 2 kere şimdi devletten gün aldım günlerin geçmesini bekliyorum, şeker testim yapıldı sınırda çıktı yediklerine dikkat et dedi.. şimdilik aklıma gelenler bunlar, umarım herkes iyidir.
cnm hıc uzme kendını erkeklerı anlıyamıosun benm esımde bızımkılerde pek durmaz herhaftasonu annesıne gıder bende annemde kalırım mecbur erkekle bole neyaprsan yap vazgecrmysn benm esımde evlendıkten sonra cok dustu aılesıne kabullenmektn baska bısı yok gıtme desen ınada bındıryllr allah yardımcın olsun zor bılırım
selam kızlar ben geldim bi süredir canım sıkkın bebeğimin ölçüleri ultrasonda 3-4 hafta eksik çıkıyor doktor rahim içi gelişme geriliğinden şüphelendi doppler istedi 2 kere şimdi devletten gün aldım günlerin geçmesini bekliyorum, şeker testim yapıldı sınırda çıktı yediklerine dikkat et dedi.. şimdilik aklıma gelenler bunlar, umarım herkes iyidir.
canım durumlar çok karışık ama nekadar kötü olursa olsun annesi o insan tabiki üzülür. aranızdaki soğukluk gitsin istiyordur. oda bir adım atmış yardım etmeye çalışmış. sen yinede git ama mesafenide koy. fazlada sıkma canını herşey olacağına varır. boşşşverrrr hiiçbişey bebişinden önemli değil :)
canım üzme kendini benim bi arkadaşın doğuma çok az kala bebek çok çok zayıfdı ama sorun olmuyo üzülme sen bebişinide üzme herşey güzel olacak merak etme.
sıkma canını bizim bir tanıdığımızında öyleydi. beselenmesine çook dikkat etti. hatta onu 9 eylüle falan sevk etti. onlarda gidemedi. ozaman bu bebek 2 kgdan fazla doğmaz demişlerdi ; ama hiiç öyle olmadı. 3.300 doğdu çocuk biraz daha iyi beslenmeyle herşeyi çözdüler:)
KIYAMAM SANA GÜZEL ANNİŞ.. HER İŞTE HAYIR VAR TABİ AMA YAPILAN PLANIN BOZULMASI DA İNSANI GERER... AĞLAMA DESEK DE AĞLARSIN BİLİYORUM (BENDE DE ÖYLE OLUYOR ÇÜNKÜ) 1-2 GÜN SONRA RAHATLAYACAKSIN, AMA KISA DÖNEM TATİL YAPIN BENCE CUMADAN ÇIKIN CUMARTESİ PAZAR... AKŞAM DÖNÜN ARTIK :)günaydın herkese çok sinirliyim çokk sabaha kadar sinirden ağladım.. bizim izin işi yattı eşimin izni iptal olduuu offf offf haftalardır kızımla bunun hayalini kuruyorduk oysaki
CANIM O NE YAA! 2 HAFTA DOĞUM İZNİ Mİ OLUR???? NASIL PATRON O!!! BABALIK İZNİ BİLE 3 GÜN İKEN.. NASIL 2 HAFTADA TOPARLANACAKSIN CANIM SEN..? 1 AY YAPSIN BARİ GÜNLERİN Mİ DOLMADI YOKSA YOĞUNLUKTAN MI? BİR MUHASEBECİ İLE KONUŞ Kİ SENİN TIBBEN 2 HAFTADA İŞE DÖNMEN OLANAKSIZ BENCE!ohh valla özenıyorum sıze, canım benim ıznım bıle yok2 hafta dıyo adam, allahtan ev yakın ısyerıne gıder gelırım napıyım,
ayy senın takvımınde ne yazıyo, evde doguruyolarmış, okdar kolay sa ben nıyehem korkuyorum,hemde heyecanlanıyorum yhu:)))
SUKSUK BENİM DE BİR YANDAN YASLANIYOR HEP,kızlarr karnımm bazen cok gergınn sımdı ıse yumusakk tosunumm yer degıstırdı sanırım szınde ole oluomuubıde sol tarafımda top gıbı bısey dayanıoo karnımaa kafasıımmıı totısımı bende oksuyorum artık neresıyse
BEN DE HEPİNİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMUCK!!!!sende saol cnmm benımmewt burda herkezz bebegı ıle ılgılı konuları paylasıoo sıkıntılarını anlatıyoo burasızz bı gunum gecmıoo hepınızı cokk sevıyorumm
:))) CANIM REJİM Mİ YAPIYOR SENİNKİ İÇERDE ?evet oluyo canım, sabah eşime soruyorum gobegımmı küçüldü, noldu panık oldum ddedim, adamda yok karıcım aynı sana oyle gelıyo dıyo:))) hahahah, ama sbh benmde yumusaktı,,,
suksuk yerız bız onların totisini yaaaa:)))))))))))))))))))))evet bazen yaslanıyo oyle, bize gecen gun oldu eşimde cok sasırdı, ahh kuzuları dırek hissedıyosun:))
CANIM SEN DE NELER YAŞAMIŞSIN YAA... BABAN DA İYİ ADAMMIŞ VESSELAM BAK.. EŞİN DE İYİ NİYETİ SUİSTİMAL ETMESİN. ONUN AİLESİNİN YAPTIKLARIYLA SENİNKİLERİN YAPTIĞI BİR DEĞİL Kİ AYNI KEFEYE KOYUP NASIL MİSİLLEME YAPMAKTA TEHDİT EDER? KIZDIM ONA! ANNESİNİ ÖZLER TABİ AMA HER GÜN DE KONUŞULMAZ YAVRUM... O KADAR SEVİYORSA SENİ DE ARASIN ANNE.. SENİN ANNEN ARIYOR MU EŞİNİ MESELA? ONU ÖRNEK VER, BENİM ANNEM BABAM İLE SENİNKİLER BİR DEĞİL DE.. ÜZMESİN SENİ BU HALİNLE BİR DE!ben 22 yaşındayım eşimle 5 3.5 senedir görüşüyoduk 1.5 sene öncede evlendik hiçbir pişmanlığım yok onunla evli olduğum için. bizim ilişkimizi babam nerdeyse ilk ay öğrendi eşimi karşısına aldı konuştu eğer ciddiyseniz konuşun yoksa iki günlük bişey olacaksa baştan bileyim dedi eşimde ciddiyiz dedi tabi ben yokum konuşurlerken neyse eşimin dedesi çok ters bi insandı herkesle kavgalı falan tabi beni öğrendiler babamlada kavga etti bu işin olmasını istemediği için sonra eşim askere gitti bizim evlerde yanyana eşimin eviyle eşim askerdeykende kavga ettiler ve babam bana bak gör nasıl insanlar dedi ama ali iyidir sanki bu ailenin çocuğu değil dedi yani eşim hakkında hep olumlu neyse eşim askerden geldi hiç beni istemeye yanaşmıyolar eşim dedi ki kaçalım tamam dedim gerçekten seviyorum eşimi neyse biz kaçtık 3 gün sonra babamı aradım gelin konuşalım dedi tabi eşim çok korkuyo neyse biz akşamında babamlarla görüştük dedem halam herkees vardı babam hemen nikah yapın dedi yüzük paramızı fln verdi bi kaç ay bekleyelim onlardan cvp gelirse düğün yaparız dedi neyse nikahı kıydık biz bir ay apartta oturduk tabi eşim her ALLAHIN günü annesiyle konuşuyo ve dedesi ne hali varsa görsün demiş bakın annesi hiiiç uğraşmıyo eşimin savunmasıda kadın ne yapsın tamam dedim yapacak bişeyi yoktur neyse bir ay geçti babam bizim evimizi düzdü bunlardan hala tık yok ben ne gelinlik giydim ne düğünüm olduaradan 1 sene geçti ve hala eşim annesiyle her ALLAHIN günü konuşuyo yeter artık dediğimde o anne ben annemle bir senedir görüşmüyorum bırakda konuşayım dedi neyse yine sustum. bana hep derdi ilerde bi gün olurda babamla falan konuşursam senin o eve gitmen için asla zorlamam demişti. neyse nisanda dedesi öldü 15 senedir babası ve dedesiyle konuşmuyodu eşim ve mecburen gitti cenazeye ölüğm sonuçta o gün bu gündür haala annesiyle hergün konuşuyo ve her memlekete gittiğimizde annemlerin evine girdiğiyle çıktığı bir oluyo hemen annesinin yanına koşuyo akşam yine tartıştık annesi 200 lir apara vermiş toruna bişeyler alın diye bugüne kadar aklı nerdeydi dedim e ne yapsın kadın diyo babam para mı veriyo sanki diyo. bi kaç gündür de babası eşimin bi işe girmesi için uğraşıyomuş annesiyle artık 2 aydır görüşüyo ve hala hergün telde konuşuyolar ben rahatsız oluyorum akşam dediki bi dahaki gittiğimizde sende benimle anneme geleceksin dedi hani ne olursa olsun beni o eve gitmeye zorlamayacaktın dedim ben babama gitmiyorum anneme gidiyorum ve sende geleceksin yoksa bbende sizinkilere gitmem dedi bende nankör dedim baya tartıştık işte. annem dedesi öldüğü gün büyüklük edip annesini aradı başsağlığı için annesi bi kere bile annemi aramadı daha tabi 1.5 senedir benide aramadı annesi. yeri gelince babası annesine bişey demiyo yeri gelince kızıyo. işte böyle kızlar çok karışık oldu ama sadece içimşi dökmek istedim kusura bakmayın lütfenn..
KIYAMAM SANA GÜZEL ANNİŞ.. HER İŞTE HAYIR VAR TABİ AMA YAPILAN PLANIN BOZULMASI DA İNSANI GERER... AĞLAMA DESEK DE AĞLARSIN BİLİYORUM (BENDE DE ÖYLE OLUYOR ÇÜNKÜ) 1-2 GÜN SONRA RAHATLAYACAKSIN, AMA KISA DÖNEM TATİL YAPIN BENCE CUMADAN ÇIKIN CUMARTESİ PAZAR... AKŞAM DÖNÜN ARTIK :)
CANIM O NE YAA! 2 HAFTA DOĞUM İZNİ Mİ OLUR???? NASIL PATRON O!!! BABALIK İZNİ BİLE 3 GÜN İKEN.. NASIL 2 HAFTADA TOPARLANACAKSIN CANIM SEN..? 1 AY YAPSIN BARİ GÜNLERİN Mİ DOLMADI YOKSA YOĞUNLUKTAN MI? BİR MUHASEBECİ İLE KONUŞ Kİ SENİN TIBBEN 2 HAFTADA İŞE DÖNMEN OLANAKSIZ BENCE!
SUKSUK BENİM DE BİR YANDAN YASLANIYOR HEP,KARNIMIN SAĞ TARAFINI DAHA ÇOK SEVİYOR GALİBA, DAYIYOR (BENCE) TOTİŞİ ORAYA SİPSİVRİ OLUYOR ORASI HATTA BİR GÜN İNİŞ PİSTİNE ÇEVİRMİŞTİ YAMUK BİR KARINLA EŞİM BİLE ŞAŞKINLIKLA BAKTI :))))))
BEN DE HEPİNİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMUCK!!!!NE GÜZEL PAYLAŞIYORUZ GÜZELLİKLERİ SIKINTILARIMIZI SUKSUK İYİ Kİ BÖYLE BİR TOPİK YAPTIN )
:))) CANIM REJİM Mİ YAPIYOR SENİNKİ İÇERDE ?)
CANIM SEN DE NELER YAŞAMIŞSIN YAA... BABAN DA İYİ ADAMMIŞ VESSELAM BAK.. EŞİN DE İYİ NİYETİ SUİSTİMAL ETMESİN. ONUN AİLESİNİN YAPTIKLARIYLA SENİNKİLERİN YAPTIĞI BİR DEĞİL Kİ AYNI KEFEYE KOYUP NASIL MİSİLLEME YAPMAKTA TEHDİT EDER? KIZDIM ONA! ANNESİNİ ÖZLER TABİ AMA HER GÜN DE KONUŞULMAZ YAVRUM... O KADAR SEVİYORSA SENİ DE ARASIN ANNE.. SENİN ANNEN ARIYOR MU EŞİNİ MESELA? ONU ÖRNEK VER, BENİM ANNEM BABAM İLE SENİNKİLER BİR DEĞİL DE.. ÜZMESİN SENİ BU HALİNLE BİR DE!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?