2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım takma kafana azıcık dikkat et yeter zaten sorun olsa doktorun söylerdi. karpuzuda aşırıya kaçmamak şartıyla ye tabi nasıl serinleyecez yoksaa birde yazın ortasında hamiş hamiş karpuz yemeden nasıl dayanalım dimi ama
benim eşimde doğar doğmaz 1 ay zorla emmiş ağzına sütü sürmez bende 2 yaşına kadar emmişim süte bayılırdım ama nedense hamileliğimde hiç içmedim sayılır bende korkuyorum benim oğlanda babası gibi ya emmezse ne yaparım
sanıırımm bende bebegıme hesap actırmak ıstıyorum sızce nasıl olur
bende açtırmak istiyorum canım hatta doğumda takılannları falan oğluşumun hesabına yatırmayı düşünüyorum inşallaaahh

kızlar benim oğlanda ters kafası kaburgamın altında ayaklarıda kasıklarımın orada doktor bol bol dinlen uzan ayakta kalma 35. haftaya kadar büyük bi ihtimalle döner dedi ilk gebeliklerde geç dönebiliyo dedi inşallah döner normal doğum yapmak istiyoruuummm:18:

internetteki fiyatlarla mağazadki fiyatlar arasında çok fark olmuyorr canım ama set almak evantajlı olailbir. Biraz araştır istersen ben şuanda neye ihtiyacım olacak bilmiyorum çok özellikli biberonlar varr belki bebişim huysuz olacak anne gögsü formatında birşey lazım olacak belki beibşim çok uslu olacak ne verirsem kullanacak o yüzden birtane aldım diğerlerini ihtiyac durumuna göre alacağım.

merhaba kızlar bu sabah 3ü üst üste 2si de 1 saat arayla olmak üzere tam 5 tane kramp acısı yaşadım.. bu kadarı normal mi? yoksa ciddi bir magnezyum eksikliği krizi mi yaşıyorum

benim ki her gittiğimde düz yatıyor, yani başı ve ayakları aynı hizada yatay yatıyor, karnımın bir yanında başı bir başında da poposu duruyormuş ve dr. biraz yukarda dedi. midemim olduğu yerdeymiş, bu arada benim mide nerde onu da merak etmiyor değilim

yukarıda olduğu için, karnım normalden büyükmüş, gerçekten doğurdum doğurucam gibi.

selam arkadaslar bende eylülm annesıyım nasılsınız..bızım bugun dr kontrolümüz vardı sukur hersey yolunda 27+2 haftalık hamıleyım kılosu 1 kılo olmus nasıl sızce zayıfmı

selam arkadaslar bende eylülm annesıyım nasılsınız..bızım bugun dr kontrolümüz vardı sukur hersey yolunda 27+2 haftalık hamıleyım kılosu 1 kılo olmus nasıl sızce zayıfmı

hoşgeldin canım, maşallah bebeğine, ben daha 25. haftadayım ama bildiğim kadarı ile haftasına göre kilosu gayet güzel.

selamlar herkese..... ayy az kaldı kavuşmamıza meleklerimize bu sayfada "çok kolay doğum yaptım" yazılarını göreceğiz insallahhhh.....

aaayyy kızlar haziran annelerinin doğum hikayelerine bi bakım dedim burda hep konuşuluyodu 3 tane okudum perişan oldum :2: anlattıkları her anı gözümde canlandırdım kendimi koydum o sahnelere falan yaaaaa bi tuhaf oldumki bide hiç doğum aklımın ucundan bile geçmiyodu henüz sanki serram hep içimde duracakmış gibi geliyodu ama şimdi

selamlar herkese..... ayy az kaldı kavuşmamıza meleklerimize bu sayfada "çok kolay doğum yaptım" yazılarını göreceğiz insallahhhh.....

inşallah doğumlarımız kolay olur.

Haziran annelerine ben de bakıyorum, sürekli yeni bir doğum hikayesi oluyor, ben de diyorum ki Eylül'de biz de böyle olucaz, bi gün haber alamasak doğurdu mu acaba dicez. ben çok sabırsızlanıyorum, eşime de diyorum Eylül başı doğursam ne güzel olur diye, iki haftadan ne olucak canım diyorum, O da kızıyor bana haklı olarak
ama napıyım biran önce kucağıma almak istiyorum sıpamı.

döner canım, benımde oyle daha erken merak etme, bende normal dgum istiyorum. inşallah hayırlısıyla istedıgımız gıbı yaparız dgumlarımızı

selam cnm hg.
maşallah bebısıne, bence hftasına gore kılosu ii canım:)))
benm kuzum 26+1 830 gr dı:))

benim hiç bi acelem yoktu tabi kucama almak istiyorum ama içimde kıpırdanmasıda müthiş bi his bunuda sonuna kadar keyifle yaşayasım var ama doğuranlarda öle bi anlatmışlarki çok duygulandım hele biri odaya gelmeden bebeği getirmişler o geldiğinde eşiyle kızı odadaymış orda koptum ben kızımı eşimin kucağında hayal edince

inşallah canım, hayırlısıyla saglıkla ınsallah...
ben hazıran annelerıne bıkere baktım 2 hıkaye okudum, agladım agladım, cok duygulandım ya, bıdaha okumadım
banada agstos sonu dogum yapıcakmısım gıbı gelıyor.:))

döner canım, benımde oyle daha erken merak etme, bende normal dgum istiyorum. inşallah hayırlısıyla istedıgımız gıbı yaparız dgumlarımızı

dönecek tabi kuzularımız ben 2 hafta önce gittim ayakları aşadaydı doktorum haftasına göre en normal pozisyonda dedi öle 2 3 hafta içinde döner falanda demedi hem dönmek dediğin nedirki fırt die dönüverecekler

ayyyyy düşününce bile ağlamaya yetiyor :)) allahım o güzel günleri sağlıkla mutlulukla nasip eder inşallah :))

aynen canım, bana da oyle dedı zaten haftasına gore normal dedı...
zaten 37.hftaya kadar donebılıyomuş. döner bizim yaramazalar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…