canım takma kafana azıcık dikkat et yeter zaten sorun olsa doktorun söylerdi. karpuzuda aşırıya kaçmamak şartıyla ye tabi nasıl serinleyecez yoksaa birde yazın ortasında hamiş hamiş karpuz yemeden nasıl dayanalım dimi amakızlar bana dr seker yukleme sonucumaa ıı demıstı bende eve gelınce o kagıda hıc bakmamıstım yorgunluktan uyumustumm derkenn buugun elıme aldım bakıyım dedımm 87 _157 yazıoo .. sınır 14o sa ozamanbenım sekerım yuksekmı sımmdıı .. bıde karpuzz sekerı yukseltıomu bılen varmıı .. nıe dr bısey demedı ozaman dıyet falan vermedı yada nebılım ılac..moralımm bozuldu sımdıı sıznn nasıll cıktı
benim eşimde doğar doğmaz 1 ay zorla emmiş ağzına sütü sürmez bende 2 yaşına kadar emmişim süte bayılırdım ama nedense hamileliğimde hiç içmedim sayılır bende korkuyorum benim oğlanda babası gibi ya emmezse ne yaparımKızla size bişey sorucam
Benim eşim;
Süt içmez asla; hamileliğimde bende içememeye başladım...
Tüm hayatında sadece geçen yıl 2 tane minik balık yedi zorla; hamileliğimde bende yiyememeye başladım...
Enine boyuna bir adam olduğu halde çok hassastır, farklı bir yemekte, yağda, hemen midesi bozulur, ishali eksik olmaz; hamileliğimde bende öyle oldum...
Vejeteryandır; ben et diye öldüğüm halde hamileliğimde hiç aramamaya başladım...
Sizce bu oğlan babasının oğlu mu olacakkkkkkkkkkk, bi ilişkileri bi iletişimleri olabilir mi aceba
bende açtırmak istiyorum canım hatta doğumda takılannları falan oğluşumun hesabına yatırmayı düşünüyorum inşallaaahhsanıırımmbende bebegıme hesap actırmak ıstıyorum sızce nasıl olur
haklısın canım, bunların hepsi yenidoğan içinmiş.Ben tüm biberon ihtiyaçlarını karsılıyor sanmıstım set.4 tane biberon biraz gereksiz.Ama ucları değiştirilebilirse büyüyünce sadece uç alınarak daha hesaplı olabilir mi acaba?
ters bası yukarda yanı canım, yanı normal dogum pozısyonunun tersı,, normalde bası asagıda durması gerekır,yanı bıızım takvımlerdekı resımler gıbı:) normal dogum olabılmesı ıcın, benm bebısın bası yukarda ydı yanı:))) yaramaz doner ılerleyen hftalarda :))) daha erken panıklemek ıcın
selam arkadaslar bende eylülm annesıyım nasılsınız..bızım bugun dr kontrolümüz vardı sukur hersey yolunda 27+2 haftalık hamıleyım kılosu 1 kılo olmus nasıl sızce zayıfmı
tesekkur ederım cnm hosbuldum inşAllah dedıgın gıbı ıyıdır drum ıyı dedı ama ıste bız annelerde hep bı acaba var:)hoşgeldin canım, maşallah bebeğine, ben daha 25. haftadayım ama bildiğim kadarı ile haftasına göre kilosu gayet güzel.
selamlar herkese..... ayy az kaldı kavuşmamıza meleklerimizebu sayfada "çok kolay doğum yaptım" yazılarını göreceğiz insallahhhh.....
aaayyy kızlar haziran annelerinin doğum hikayelerine bi bakım dedim burda hep konuşuluyodu 3 tane okudum perişan oldum :2: anlattıkları her anı gözümde canlandırdım kendimi koydum o sahnelere falan yaaaaa bi tuhaf oldumki bide hiç doğum aklımın ucundan bile geçmiyodu henüz sanki serram hep içimde duracakmış gibi geliyodu ama şimdi
kızlar benim oğlanda ters kafası kaburgamın altında ayaklarıda kasıklarımın orada doktor bol bol dinlen uzan ayakta kalma 35. haftaya kadar büyük bi ihtimalle döner dedi ilk gebeliklerde geç dönebiliyo dedi inşallah döner normal doğum yapmak istiyoruuummm:18:
selam arkadaslar bende eylülm annesıyım nasılsınız..bızım bugun dr kontrolümüz vardı sukur hersey yolunda 27+2 haftalık hamıleyım kılosu 1 kılo olmus nasıl sızce zayıfmı
inşallah doğumlarımız kolay olur.
Haziran annelerine ben de bakıyorum, sürekli yeni bir doğum hikayesi oluyor, ben de diyorum ki Eylül'de biz de böyle olucaz, bi gün haber alamasak doğurdu mu acaba dicez. ben çok sabırsızlanıyorum, eşime de diyorum Eylül başı doğursam ne güzel olur diye, iki haftadan ne olucak canım diyorum, O da kızıyor bana haklı olarak
ama napıyım biran önce kucağıma almak istiyorum sıpamı.
inşallah doğumlarımız kolay olur.
Haziran annelerine ben de bakıyorum, sürekli yeni bir doğum hikayesi oluyor, ben de diyorum ki Eylül'de biz de böyle olucaz, bi gün haber alamasak doğurdu mu acaba dicez. ben çok sabırsızlanıyorum, eşime de diyorum Eylül başı doğursam ne güzel olur diye, iki haftadan ne olucak canım diyorum, O da kızıyor bana haklı olarak
ama napıyım biran önce kucağıma almak istiyorum sıpamı.
döner canım, benımde oyle daha erken merak etme, bende normal dgum istiyorum. inşallah hayırlısıyla istedıgımız gıbı yaparız dgumlarımızı
benim hiç bi acelem yoktu tabi kucama almak istiyorum ama içimde kıpırdanmasıda müthiş bi his bunuda sonuna kadar keyifle yaşayasım var ama doğuranlarda öle bi anlatmışlarki çok duygulandım hele biri odaya gelmeden bebeği getirmişler o geldiğinde eşiyle kızı odadaymış orda koptum ben kızımı eşimin kucağında hayal edince
dönecek tabi kuzularımız ben 2 hafta önce gittim ayakları aşadaydı doktorum haftasına göre en normal pozisyonda dedi öle 2 3 hafta içinde döner falanda demedihem dönmek dediğin nedirki fırt die dönüverecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?