2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm karpuz ıstedı ama yemıycemm seker cıkıomus ozamn bı karpuuzuu yıcek kadar ıstahmmm var

bızım evde kalp seklınde kutumuz varr ben ve esım tum bozuklukları oraya atıyoruzz haftasonu esım onları sayıoo haftasonu ekmek sut onlarla alıyoruzz markettenn ıse yarıo cıddeenn

evett gerçektne çok zevkliiii ben harcamıyorum onları altına çeviriyorum ay muhasebeci olmak böyle bişi sanırım hahahah

eşim de geçen iki ay yapmış, çalışma masasının üstündeki kupaya eline geçen tüm bozuklukları atmış, sonra bi baktık gerçekten inanamadık, bikaç kere 50 yi geçmişti. Bence de iyi oluyor.

sanıırımm bende bebegıme hesap actırmak ıstıyorum sızce nasıl olur

ay nasıl olur süperr olur canımmmmmm bencee varsaa imkan küçükt eolsa birşeyler yapabilrsin.
Ben bekarken bireysel emekliliğe girmiştimm ilerde çocuğum olursaaa onun için birksin minik minik demiştim hala devame diyorum kredi kartımda otomaitk ödemesi varr farkında değilim her ay 100 kesiliyorr inş. ilerde güzel bir birikim olacakkkkkkk,
yap bencede küçükkk büyük deme.

aayy süper yaa Allah bereketttt versinn dahada çoğalsın inş. Bebişlerimiz için biriktirelim:)))

benimde elektronik kumbaram var bütün bozuk paralar onaaaaaa 100 lira olmadan açmıyorum hiç evleneli beri oooo kaç para birikti orda şimdide var epey ama onu zekata ayırdım seneyi dönüyoruz eeee bu zekatta verilcek dimi ama

gunaydın annecıkler bız geldık nasılsınız???

doktora gıttık bugun seker yuklemesı bıde ıdrar testı yapıldı bebısıme baktılr baska doktordu bu gttıgım 1.133 gr olmuskafası ve ayaklrınn gelısımı ıyı ama karnı kucuk dedı doktor zayıf bı bebek olcak dedı(gercı bende zayfmısım dogdugumda bebısım gecen hafta kafası asagıda duruodu ama bu hafta yukarı cıkmıs doguma kdr bole olursa sezeryan olursun dedı ama doner mutlaka ınss ole umıt edıyorum:))))bızden haberler bole

ay ay maşallahh canım çok hayırlı bir iş için biriktiriyorsun canımm Allahım arttırsın, bende büroda biriktirdiğimi kurban iiçin niyetlendim Allah nasip eder inş.

cnm karpuz ıstedı ama yemıycemm seker cıkıomus ozamn bı karpuuzuu yıcek kadar ıstahmmm var

canım karpuz yeme diye doktor mu dedi sana? Bence ölcülü yedikten sonra bi zararı olmaz.Karpuzsuz bi yaz düşünemedim ben. Bütün hamileliğimde karpuz aşerdim bide

Kızzlar merhaba eşimin işinden dolayı Elazığa taşınıyoruz 1 ay sonra yani 7.ay bitip 8 e girerken Elazığda bildiiğiniz doktor var mı yakın arkadaşlarınızdan yada çevrenizden bilginiz olursa paylaşırsanız çok sevinirim çok çaresiz kaldım :s

hoş geldin canımmm, bebişneee maşalalhhh annesiiii daha vakit var canımm bebişin büyür merak etmeeeeee sağlıklı olsundaaa doğumdan sonra sen onu besler topaç yaparsın.
Bende doğdumdaaa babaannem yaşam bu enik yavrusu gibi demiş çok zayıf uzun bir bebekmişimDDD.
hımss bu haftadan sonraa aşağımı dönmesii gerekiyor...

Ah canımm Allah kolaylık versinnnn inş. iyi bir dr bulurusnnnn bizimde aklımızda olsun denk gelirse söylerizzz fısıtk ama sanki elazığdan forumd akızlar vardı.olmaz bir konu aç anneler kulubune

masallah cnm bebegınee .. gelısımı cok ııyımıss gozun aydın cnmm kg kafana takma daha son aylardaa alırr. belkı asagıya ıner normal dogumu rahat yaparsın ..
canım karpuz yeme diye doktor mu dedi sana? Bence ölcülü yedikten sonra bi zararı olmaz.Karpuzsuz bi yaz düşünemedim ben. Bütün hamileliğimde karpuz aşerdim bide
demedıde dun konusulmustu burda 4 dılımm oda ınce olucakmıss fazla yendıgınde sekerı yukseltıomuss.. bebegınn suyunu azaltıomus dedılr bende korktumm ıstee yemıyımm bırazz dıyım ama dayanamıyorum:26:

allah yardımcın olsun cnm benım esımde tayın ıstedı 2 hafta sonra bellıolcak olup olmadııgı eger olursa bende tasınmak zorunda kalıcamm zor durumm ıllakı bı hastane bulursun sıkma canını

hoşgeldn canım, ama haftasına gore kılosu ii bence, senin sütünle beslenır kuzum merk etme:))
benım oglumda ters duruyodu canım, ama doktorum buhftalarda normal, doner dedı, 37.hftaya kadar donebılıyomuş,normal dogum istiyorum , 35hftadan snra panık olurum amaaaa şimdilik rahatım,

bende 7 aylık dogmusum, 1500 kılo, annemler cok ugrasmıs benle, dedemde yasamaz bu demiş anneme,
yok canım 37 hftaya kadar donebılıyomuş bebek, benim bebişte ters suanda,,, 35 ten snra panık olurum amaaaaaaa

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır yoktum ben de. Dün şeker yüklemesi yapıldı (50'lik). 1 saat sonra ölçüldü ve 138 çıktı. Doktor yüksek dedi pzt 100'lük yükleme istedi.
Sınır 140 değil miydi? Bi de 2 saat sonra ölçülmesi gerekmiyor muydu?

kızlar ben bir türlü karar veremiyorum, şimdi 20 Temmuz Ramazan'ın 1. günü, 18 Ağustos da son günü. 19, 20, 21 Ağustos Bayram inşallah. Ramazan'a hemen hemen bir ay kaldı, Ramazandan sonra da Eylül'e bişey kalmayacak. Biliyorum ki Ramazan'da bişey yapamam, inşallah oruç tutucam. Şimdi ben ev temizliğimi ve bebeğin eşyaları işini Ramazan'a kadar mı yapayım yoksa sonra mı? Benim doğum 26 Eylül görünüyor, ama herkes 40 haftayı bekleyecek diye birşey yok. Eylül başından itibaren olasıdır. Siz nasıl yapacaksınız? ev de temiz kalsın istiyorum doğuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…