evet canım banada dr ilk üç ay yürüme demişti. son ayda yürütmüşyorlar çünkü bebiş zayıflıyormuşş son aydaki kilolar bebişeee gidiyormuş.
alınan kalorilere ihtiyacı vamrış bu ara yürüdük yürüdükD sonra yatabiliriz karpuz gibim
bızım evde kalp seklınde kutumuz varr ben ve esım tum bozuklukları oraya atıyoruzz haftasonu esım onları sayıoo haftasonu ekmek sut onlarla alıyoruzz markettenn ıse yarıo cıddeenn
evett gerçektne çok zevkliiii ben harcamıyorum onları altına çeviriyorum ay muhasebeci olmak böyle bişi sanırım hahahah
kızlarr az önce çekmecemdeki bozuk paraları saydımDD dolmuş kutu şeffaf poete koyayım dedim şangırrrr döküldü yere hehe DD amanın ne ses çıktı rezillik hehe arkadaş geldi topladı saolsun sen eğilme dedi hehe.
damlaya damlaya göl olur diyorlar yaa göl olmuş maşallahhh ay çok zevkli sizede tavsiye ederim cüzdnanınızdaki bozuklukları atın kenarra ben hemde evde işte yapıyorum evde eşimin bozukluklarına göz dikiyorum gelir gelmez pantollarını boşaltıyorumyada market dönüşündeki bozuklarını alıyorum DD ayda 100 -150 birikiyor
sanıırımmbende bebegıme hesap actırmak ıstıyorum sızce nasıl olur
eşim de geçen iki ay yapmış, çalışma masasının üstündeki kupaya eline geçen tüm bozuklukları atmış, sonra bi baktık gerçekten inanamadık, bikaç kere 50 yi geçmişti. Bence de iyi oluyor.
kızlarr az önce çekmecemdeki bozuk paraları saydımDD dolmuş kutu şeffaf poete koyayım dedim şangırrrr döküldü yere hehe DD amanın ne ses çıktı rezillik hehe arkadaş geldi topladı saolsun sen eğilme dedi hehe.
damlaya damlaya göl olur diyorlar yaa göl olmuş maşallahhh ay çok zevkli sizede tavsiye ederim cüzdnanınızdaki bozuklukları atın kenarra ben hemde evde işte yapıyorum evde eşimin bozukluklarına göz dikiyorum gelir gelmez pantollarını boşaltıyorumyada market dönüşündeki bozuklarını alıyorum DD ayda 100 -150 birikiyor
benimde elektronik kumbaram var bütün bozuk paralar onaaaaaa100 lira olmadan açmıyorum hiç evleneli beri oooo kaç para birikti orda şimdide var epey ama onu zekata ayırdım seneyi dönüyoruz eeee bu zekatta verilcek dimi ama
cnm karpuz ıstedı ama yemıycemm seker cıkıomus ozamnbı karpuuzuu yıcek kadar ıstahmmm var
hoş geldin canımmm, bebişneee maşalalhhh annesiiii daha vakit var canımm bebişin büyür merak etmeeeeee sağlıklı olsundaaa doğumdan sonra sen onu besler topaç yaparsın.gunaydın annecıkler bız geldık nasılsınız???
doktora gıttık bugun seker yuklemesı bıde ıdrar testı yapıldı bebısıme baktılr baska doktordu bu gttıgım 1.133 gr olmuskafası ve ayaklrınn gelısımı ıyı ama karnı kucuk dedı doktor zayıf bı bebek olcak dedı (gercı bende zayfmısım dogdugumda bebısım gecen hafta kafası asagıda duruodu ama bu hafta yukarı cıkmıs doguma kdr bole olursa sezeryan olursun dedı ama doner mutlaka ınss ole umıt edıyorum:))))bızden haberler bole
Kızzlar merhaba eşimin işinden dolayı Elazığa taşınıyoruz 1 ay sonra yani 7.ay bitip 8 e girerken Elazığda bildiiğiniz doktor var mı yakın arkadaşlarınızdan yada çevrenizden bilginiz olursa paylaşırsanız çok sevinirim çok çaresiz kaldım :s
masallah cnm bebegınee .. gelısımı cok ııyımıss gozun aydın cnmm kg kafana takma daha son aylardaa alırr. belkı asagıya ıner normal dogumu rahat yaparsın ..gunaydın annecıkler bız geldık nasılsınız???
doktora gıttık bugun seker yuklemesı bıde ıdrar testı yapıldı bebısıme baktılr baska doktordu bu gttıgım 1.133 gr olmuskafası ve ayaklrınn gelısımı ıyı ama karnı kucuk dedı doktor zayıf bı bebek olcak dedı (gercı bende zayfmısım dogdugumda bebısım gecen hafta kafası asagıda duruodu ama bu hafta yukarı cıkmıs doguma kdr bole olursa sezeryan olursun dedı ama doner mutlaka ınss ole umıt edıyorum:))))bızden haberler bole
demedıde dun konusulmustu burda 4 dılımm oda ınce olucakmıss fazla yendıgınde sekerı yukseltıomuss.. bebegınn suyunu azaltıomus dedılr bende korktumm ıstee yemıyımm bırazz dıyım ama dayanamıyorum:26:canım karpuz yeme diye doktor mu dedi sana? Bence ölcülü yedikten sonra bi zararı olmaz.Karpuzsuz bi yaz düşünemedim ben. Bütün hamileliğimde karpuz aşerdim bide
Kızzlar merhaba eşimin işinden dolayı Elazığa taşınıyoruz 1 ay sonra yani 7.ay bitip 8 e girerken Elazığda bildiiğiniz doktor var mı yakın arkadaşlarınızdan yada çevrenizden bilginiz olursa paylaşırsanız çok sevinirim çok çaresiz kaldım :s
gunaydın annecıkler bız geldık nasılsınız???
hoş geldin canımmm, bebişneee maşalalhhh annesiiii daha vakit var canımm bebişin büyür merak etmeeeeee sağlıklı olsundaaa doğumdan sonra sen onu besler topaç yaparsın.
Bende doğdumdaaa babaannem yaşam bu enik yavrusu gibi demiş çok zayıf uzun bir bebekmişimDDD.
hımss bu haftadan sonraa aşağımı dönmesii gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?