2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy kızlar vaallahi yanıyorum klima vantilatör falanda yok inanın ben pişik olcam haa
koçişe diyimde bi vantilatör baari alalım olmayacak böyle yaa helede temmuz ağustos vayy anam halimize..
ayrıca kocacım aradı hazırlan geliyorum gezdirem seni biraz diyo hihooyyt

Bir kızımız var onun adı Hatice Dilay gerçi ona uysun diye bir derdimiz yok ama peki Mehmet Alpay yada Mehmet Ayberk nasıl?

Benim de kızımın adı Ayça
ona uysun diye dediğin isimleri ben de düşündüm ama
sanki Eren daha kolay geldi Mehmethan ise karizmatik
karar veremedik biz
ama ayberk güzel anlamı ne?
int. deki isim sözlüklerinde yalan yanlış anlamlar yazıyor dikkat etmek lazım

Bir kızımız var onun adı Hatice Dilay gerçi ona uysun diye bir derdimiz yok ama peki Mehmet Alpay yada Mehmet Ayberk nasıl?

Benim de kızımın adı Ayça
ona uysun diye dediğin isimleri ben de düşündüm ama
sanki Eren daha kolay geldi Mehmethan ise karizmatik
karar veremedik biz
ama ayberk güzel anlamı ne?
int. deki isim sözlüklerinde yalan yanlış anlamlar yazıyor dikkat etmek lazım

anladım canım bende normalde toz kullanmıyorum zaten perwolün sıvı detarjanını kullanıyorum. o zaman oğlumada dalinin sıvısını alayım.yada bakayım başka neler var.

aa demek safranbolulu karabükün çok güzel bi ilçesi safranbolu çok severim bende

canım ayberk daha güzel sanki ama ikisinede için ısınmadıysa daha farklı isimler bakabilirsin mesela mehmet fatih
benim oğluşun ismide emir kaan olucak inşallah

mehmet eren daha güzel sanki canım. gerçi senin içine hangisi sindi bilmiyorum. zaten bikere karar verince başka isim yakıştıramıyosun .biz emir kaan dedik şimdi biçok isim öneriyorlar hiçbirine ısınaıyoruz.

valla bende uyuyMIYORUM AMA ARTIK ŞİKAYET ETMİCEM çünkü bebişim dün bizi hırsız felaketinden kurtardı :) pollyanna olmak bu herhalde :))

kızlar şeker yüklemesi yaptıranlan sonucu aynı gün alınıyormu kaç saatte çıkıyor.birde eczaneden bizmi alıcaz şekeri.

kızlar şeker yüklemesi yaptıranlan sonucu aynı gün alınıyormu kaç saatte çıkıyor.birde eczaneden bizmi alıcaz şekeri.

canım sabah aç karnına kan vereceğim yerde şekerli suyu hazırlayıp verdiler(su ve plastik bardağı bana aldırdılar)saat 9 da içtim bir saat birşey yeyip içmek yasak .saat 10 da gidip kanı verdim.öğleden sonra saat 14:00 da sonucum çıktı.

saf zeytin yağı sık sık kullanıldığında pişiğe birebir neler neler kullanmıştım tek derman saf zeytinyağıydı hemde organik

İzmirli hanımlar gazlemir optimumda mangoda çok güzel keten hamiş pantolonu var hemde 15 tl ben aldım çok rahat bilginize. Buarada başucuma bir merdane oklava aldım aslında camı açıp sabaha dek nöbet beklemeyi düşünüyodum ama gelmezse hırsız bidaha boşuna uykusuz kalcaz aslında camın yanında beklicen geldimi tümm gücünle dann diye bi vurcan sümük gibi yapışcak yere şerefsizzz ama bizimkilere müsade etmiyor çovlcuk olmasa biliyorum ben ona yapıcağımı;>

iyi geceler tatlı annişler.. bizde kızımızla kakaolu sütümüzü içiyoruz yatıcaz birazdan tabi uyuyabilirsek iyidir baya sıcak hava ... hepinize iyi geceler tatlı uykular kuzucuklarınızla

kızlar günaydın.Biz yine kargalar kahvaltı yapmadan uyandık kızımla.Sabah uykudan uyanınca farkettim.Unutup ayaklarımı gerersem karnımın içince inanılmaz bir sancı oluyor.Bendeki de alıskanlak illa bi ayaklarımı direteceğim.Sizde de var mı böyle bişi?

soumun cevabını buldum kendim sordum kendim cevapladım

Hamilelikte görülen karın ağrısı ve rahatsızlığın en önemli nedenlerinden birisi rahimi yerinde tutan bağların gerilmesidir. Rahim büyüdükçe onu yerinde tutan ve çevreleyen zarlarda gerilmeye neden olur. Bu gerilme kişi tarafından ağrı şeklinde algılanır. Bu tür ağrılar bıçak saplanır tarzda şeklinde tanımlanır. Gerilme ağrıları her dönemde görülebileceği gibi en sık 12-20. haftakar arasında saptanır. Tek tarafta ya da her iki yanda görülebilir. Ani bir hareket ya da gerinme ile ortaya çıkabilir. Bu ağrıların herhangi bir klinik önemi yoktur.

Günaydınnn bizde kızıımla erkenciyiz... Canım sabah kalkınca bende ayaklarımı gerince hemen kramp giriyor kendime doğru parmak uçlarımı çekince rahatlıyorum. Sancı girmesi değişik ama. Eğer sancı seni zorluyorsa ayaklarını germemeye çalış canım

:) İyi bakalım bak önemli değilmiş. ama kontrole gidince doktoruna danış yine de... Sıcaklarla aran nasıl canım ? Dayanabiliyonmu Ankaranın sıcaağğğnaaa :)

Kızlar ya dün çok iş yaptım bugün eşekten düşmüş karpuz gibiyim enerji menerji yok bende ne yesem de süpergirl olsam Bu arada Ankara acaippppp sıcak hiç uyunmuyor temmuz da ne educuuk acep

günaydın bizde oğluşumla kargalardan erken kalkarız, dediğin germe hareketini bende muhakkak her sabah unutup yaparım ve sonra bebeğe bir şey olacak diye yarıda keserim, alışkanlık işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…