Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kızımız var onun adı Hatice Dilay gerçi ona uysun diye bir derdimiz yok ama peki Mehmet Alpay yada Mehmet Ayberk nasıl?
Bir kızımız var onun adı Hatice Dilay gerçi ona uysun diye bir derdimiz yok ama peki Mehmet Alpay yada Mehmet Ayberk nasıl?
Canım hacı şakir det. granulleri çamaşırlarda erimiyor ben de memnun kalmamıştım
çok yüksek ısı da yıkamıyosun sonuçta,onlar da erimiyor
ben bu defa sıvı alıcam dalin falan...Bu arada benim kociş de safranbolulu
Organicare Baby: Sertifikal Organik Bebek Bakm rnleri ben bunlardan düşünüyorum veya mustela
bakalım..
Benim de kızımın adı Ayça
ona uysun diye dediğin isimleri ben de düşündüm ama
sanki Eren daha kolay geldi Mehmethan ise karizmatik
karar veremedik biz
ama ayberk güzel anlamı ne?
int. deki isim sözlüklerinde yalan yanlış anlamlar yazıyor dikkat etmek lazım
gecelerı bende cok sık dünuyorumm hıc rahatım olmuyor bacak araama yastık koyuyorum o bıraz ıı gelıoo ..bı saga donuyorum bı solaaa napıcagımı bılemıyorum sıksık wcye kalkıyorumm .. uykusuz geceler basladı sanırım.. bebegın kggnu bende cok merak edıyorumm .. buyumuslerdırr ınss kocaman olsunlar![]()
kızlar şeker yüklemesi yaptıranlan sonucu aynı gün alınıyormu kaç saatte çıkıyor.birde eczaneden bizmi alıcaz şekeri.
saf zeytin yağı sık sık kullanıldığında pişiğe birebir neler neler kullanmıştım tek derman saf zeytinyağıydı hemde organikErsag duydum ama bebek malz. kullanan duymadım
iyimiymiş?:26:
zeytin yağı pişik geçirmiyor sadece rahatlatıyor yaa
pişik çok kötü bişey hele de kız çocuklarında ciğer gibi oluyor pıtışları
sen gene de etkili bişey araştır bence
aslında ben hergün sürülen pişik önleme kremlerine karşıyım ona gerek yok da
iyi bir pişik kremi şart,ben chicco kullanmıştım o bitince de eczaneye yaptırmıştım
o da çok iyi gelmişti...
slmsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss kızlarrrrrrr
kızlar günaydın.Biz yine kargalar kahvaltı yapmadan uyandık kızımla.Sabah uykudan uyanınca farkettim.Unutup ayaklarımı gerersem karnımın içince inanılmaz bir sancı oluyor.Bendeki de alıskanlak illa bi ayaklarımı direteceğim.Sizde de var mı böyle bişi?
soumun cevabını buldumkendim sordum kendim cevapladım
Hamilelikte görülen karın ağrısı ve rahatsızlığın en önemli nedenlerinden birisi rahimi yerinde tutan bağların gerilmesidir. Rahim büyüdükçe onu yerinde tutan ve çevreleyen zarlarda gerilmeye neden olur. Bu gerilme kişi tarafından ağrı şeklinde algılanır. Bu tür ağrılar bıçak saplanır tarzda şeklinde tanımlanır. Gerilme ağrıları her dönemde görülebileceği gibi en sık 12-20. haftakar arasında saptanır. Tek tarafta ya da her iki yanda görülebilir. Ani bir hareket ya da gerinme ile ortaya çıkabilir. Bu ağrıların herhangi bir klinik önemi yoktur.
kızlar günaydın.Biz yine kargalar kahvaltı yapmadan uyandık kızımla.Sabah uykudan uyanınca farkettim.Unutup ayaklarımı gerersem karnımın içince inanılmaz bir sancı oluyor.Bendeki de alıskanlak illa bi ayaklarımı direteceğim.Sizde de var mı böyle bişi?