• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bir arkadaşımla görüştüm şimdi o benden 2-3 hafta önde, bebişi 1.380 gr olmuş maşallaaaaaaaah dedim:nazar:

Ben salı günü gidebilicem yaaaaaa çok merak ediyorum ne haldeyiz diyeeee :52:

Bir arkadaşımla görüştüm şimdi o benden 2-3 hafta önde, bebişi 1.380 gr olmuş maşallaaaaaaaah dedim:nazar:

Ben salı günü gidebilicem yaaaaaa çok merak ediyorum ne haldeyiz diyeeee :52:

bende cok merak edıyorum bır aydır gormedımm ve15 gun sonra dr gıdıcem :14::14:1 kg gectımı acaba ole bı tekmelıokı kuzucumm cıkıcak nerdeysee :16::16::16::16::16::16::16::16:

bende cok merak edıyorum bır aydır gormedımm ve15 gun sonra dr gıdıcem :14::14:1 kg gectımı acaba ole bı tekmelıokı kuzucumm cıkıcak nerdeysee :16::16::16::16::16::16::16::16:

ben daha şeker yüklememi yaptıramadım son günüm pazartesi inşallah bi aksilik çıkmazsa yaptırıp hemencik doktoruma gidicem :49:

oğlumlaaaaaa babasını bekliyoruz odasının siparişini vereceğiz eğer yarım saat daha gelmezse başına gelecekleri tahmin bile edemeyecek, bilgilendirme mesajı da gönderdim, inşallah anlamıştır ciddiyetii:47:

mericdemir2007+, Kundera, elifoyku, sennr, sibel_saa+

konusun garii elıfım sıkıldıı :9::9::9::9::9:
Elif mi oldu annesi adı kuzunun?
adıyla doğsun,sağlıkla inşallah

Iyi aksamlar cnm
biz iyiyiz. kkizimla yandik bugun
cok sicakti offf:37: senin kuzucuk nasil

Sıcaklar beni fena yamulttu kızlar:49::49:,bilgisayar açıp başına geçecek takatim yok,serilip yatıyorum
yemeğimi zor yapıyorum valla
ailecek açız,bi hayırsever el atsa şu bizim yemek işine:27:
kızıma havuz yapıyorum balkona ben de giriyorum içine:9:
anne yaaa,sen çııık yer kalmadı diyor:1::1::1:
bu arada toplanma işlerine de başladım bugün yorganlarımı günlendirdim
yarın da hurçlayıp kaldırıcam inşallah
Ankara da bebekle yapamam diye şimdiden yapayım dedim...

kızlar istanbul anadolu afiyet hastanesnde doğum yapacak olan var mı aynı güne dek gelir karşılaşırız belki :1::1:

Kesi yapılacak bölge ne biliyor musun? Şimdi doğumu kolaylaştırmak için doğum esnasında vajinanın bitiminden makata kadar esnek bir bölge var ya orayı kesiyorlar bunun için o bölgeyi uyuşturuyorlar kesilerken herhangi bir acı hissetmiyorsun. İşte bu bahsettiğim yağ ile 35. haftadan sonra masaj yapınca o bölgenin elastikiyeti artıyor ve doğumun kesiğe gerek kalmadan yapılması kolaylaşıyor. Ben internetten satın almıştım 2-3 gün içinde gelmişti bana. Bak linki vereyim oradan bir araştırın... fiyatı şu an 25 TL birde Çatlak önleyici doğal yağlar da var hatta bebekler içinde bir sürü doğal yağ var bakın bakalım belki beğenirsiniz.

Aisha Istanbul
Ben de bi bakacam şimdi o da neymiş hiç öyle bi yağ duymamıştım
ama benim ilki sez. olmuştu buyuk ihtimalle bu da sez. olacak,bi de ben kesi olmasından yanayım sonradan vajina çok genişliyor
ve kesi olmazsa dikiş de olmuyor yani,daha sonra cinsel zevk de düşüş oluormuş,kesi olunca dikişle toparlıyolarmış yine vajinayı
dr unuza bi danışın bence bu olayı...:26:

ayy bılmıyorumm kıı normal dogumm olucaksa zatenn o gırmıoo ebeeler dogurtuomuss.. acıll bı duurumm olursa acılde dr gırıoo .. bı sezeryan gunu verıpte o sekılde gıdersem o gırıcekk devlet hastanelerın hepsı bolemı bılmıyorumm amaa hıc memnun deılımm ısın kotu tarafıı zonguldakta ozel bı hastanee yok olsa bı dk bıle dusunmuycem :14::14::14::14::14::14::14:
Canım zaten 32. haftadan sonra rand. daha sıklaşıyor
aşşaı yukarıu nasıl doğum olacağı da belli oluyor
yani dr un bekleyelim herşey normal derse yapacak bişey yok,sancını bekliceksin
dr girmesin zaten normal doğuma emin ol ebeler bu işi daha iyi biliyor,sez. ise de kendine göre bi gün belirler dr un...
aslıl yanan bana yansın ben adana da doğum yapıcam ama nerde nasıl belli değil
önceki doğum yaptığım dr aradaım temmuz ayına rand almak için
20. haftadan sonra geleni kabul etmiyomuş
önceden de ona doğum olduğum için
ben yine de gidip konuşup,şansımı deneyecem inş kabul eder...

banada kayınvalıdem solemişti hurmayı, bende ramazanda yerım demıstım, demekkı bılmeden ısabetlı bı karar vermısım:)))
Hurma ve bi de meryem suresi kızlar:49::49:
doğum yaklaşınca okumak gerekirmiş
ben int. dinlemiştim doğum yaklaşırken...

Elif mi oldu annesi adı kuzunun?
adıyla doğsun,sağlıkla inşallah

Sıcaklar beni fena yamulttu kızlar:49::49:,bilgisayar açıp başına geçecek takatim yok,serilip yatıyorum
yemeğimi zor yapıyorum valla
ailecek açız,bi hayırsever el atsa şu bizim yemek işine:27:
kızıma havuz yapıyorum balkona ben de giriyorum içine:9:
anne yaaa,sen çııık yer kalmadı diyor:1::1::1:
bu arada toplanma işlerine de başladım bugün yorganlarımı günlendirdim
yarın da hurçlayıp kaldırıcam inşallah
Ankara da bebekle yapamam diye şimdiden yapayım dedim...

ewt cnmm elıff olucak nasıpse:16::16::16::16:bende bu aksamm sıcakta yemek yapmak ıstemedımm ole atıstırdık bısıler.. sıcaklar basladıı allahh yardımcımıss olsunn walaa cok zorr :26:dıkkat et cnm agır kaldırmaa..

Bebek şamp.,yağı,pişik keremi vs
ne marka aldınız kızlar?Ben henuz almadım:51:
ben mustela düşünüyorum
organicare de iyi diyolar karar veremedim...

iyi akşamlar hanımlar.herkez sıcaktan şikayetçi .temmuzda ağustosta napıcaz hiç bilmiyorum.daha 1 saat önce ılık duş aldım ama şimdi yine feci terliyorum.klima vantilatör falanda kullanamıyorum hemen çarpıyo beni.
bende şeker yüklemesini yaptırdım 10 gün oldu.çok şükür bişey çıkmadı.devlete gidiyorum doktor bu haftalarda ölçüm yapmıyoruz dedi ultrasona aldı ama sadece canlımı diye bakıcam dedi . :19: 15 gün sonra tekrar gidicem o zaman ölçüm yapıcak.ne kadar büyüdü çok merak ediyorum.

Ben de bi bakacam şimdi o da neymiş hiç öyle bi yağ duymamıştım
ama benim ilki sez. olmuştu buyuk ihtimalle bu da sez. olacak,bi de ben kesi olmasından yanayım sonradan vajina çok genişliyor
ve kesi olmazsa dikiş de olmuyor yani,daha sonra cinsel zevk de düşüş oluormuş,kesi olunca dikişle toparlıyolarmış yine vajinayı
dr unuza bi danışın bence bu olayı...:26:

Canım zaten 32. haftadan sonra rand. daha sıklaşıyor
aşşaı yukarıu nasıl doğum olacağı da belli oluyor
yani dr un bekleyelim herşey normal derse yapacak bişey yok,sancını bekliceksin
dr girmesin zaten normal doğuma emin ol ebeler bu işi daha iyi biliyor,sez. ise de kendine göre bi gün belirler dr un...
aslıl yanan bana yansın ben adana da doğum yapıcam ama nerde nasıl belli değil
önceki doğum yaptığım dr aradaım temmuz ayına rand almak için
20. haftadan sonra geleni kabul etmiyomuş
önceden de ona doğum olduğum için
ben yine de gidip konuşup,şansımı deneyecem inş kabul eder...

Hurma ve bi de meryem suresi kızlar:49::49:
doğum yaklaşınca okumak gerekirmiş
ben int. dinlemiştim doğum yaklaşırken...
ıns cnm ıstedıgın gıbı olur 2o haftadan sonra almıyolar onu bende duymustum hakkmızda hayırlısı neyse o olsun ınss. ben normal dogum ıstıyorum ıns ole olurr:18::18: duayı herzaman okuyorum cnmmm meryem suresı oda aklımda olsunn hurmayı cok metettıler bugun yıcez artık napalım :))
Bebek şamp.,yağı,pişik keremi vs
ne marka aldınız kızlar?Ben henuz almadım:51:
ben mustela düşünüyorum
organicare de iyi diyolar karar veremedim...
ersag dıe bıtkısel bır marka var cnm ben ondan aldım kızcemee .. sampuanını pısık ıcınsee zeytınyagı ıı gelıo dedıler ama organık olucak hazırlardan deıl taze sıkılmıss:16::16::16:elıfımıı yaglar ballarr yerımm ıste ozamaaannn:52::52::52:

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar.herkez sıcaktan şikayetçi .temmuzda ağustosta napıcaz hiç bilmiyorum.daha 1 saat önce ılık duş aldım ama şimdi yine feci terliyorum.klima vantilatör falanda kullanamıyorum hemen çarpıyo beni.
bende şeker yüklemesini yaptırdım 10 gün oldu.çok şükür bişey çıkmadı.devlete gidiyorum doktor bu haftalarda ölçüm yapmıyoruz dedi ultrasona aldı ama sadece canlımı diye bakıcam dedi . :19: 15 gün sonra tekrar gidicem o zaman ölçüm yapıcak.ne kadar büyüdü çok merak ediyorum.

bende devlet hastanesıne gıdıyorum cnm pztsı seker yuklemem vardı ultrasona bıle sokmadı 15 gun sonra gel ozaman bakarıss deyıverdıı halbukıı benım merakımıı hıc anlayıs gostermedı cok uzuldumm bundan sonra sık gıdıcekmısımm 15 gunde br sızede ole dedılermı

ben bakım ürünlerini johnsons baby aldım.şampuan,pişik önleyici,bed time losyon,bebe yağı,sabun.
birde kıyafetleri için toz sabun deterjan aldım.hacı şakirin.ama burda okudum kıyafetlerde kalıyomuş.kullananlar memnunmu.yoksa oonu kullanmadan sıvı deterjanmı alayım.

bende devlet hastanesıne gıdıyorum cnm pztsı seker yuklemem vardı ultrasona bıle sokmadı 15 gun sonra gel ozaman bakarıss deyıverdıı halbukıı benım merakımıı hıc anlayıs gostermedı cok uzuldumm bundan sonra sık gıdıcekmısımm 15 gunde br sızede ole dedılermı
hayır canım ben 10 güm önce gitmiştim.bidahaki ay gel dedi 15 günde bire düşmedi benim kontroller.sen zonguldaktasın değilmi canım bende aslen karabüklüyüm ama ankarada yaşıyorum.burdaki devlet hastanesi iyi aslında sadece kadın doğum üzerine.güzel ilginiyorlar ama neden ölçüm yapmıyoruz bu haftalarda dedi anlayamadım.

ıns cnm ıstedıgın gıbı olur 2o haftadan sonra almıyolar onu bende duymustum hakkmızda hayırlısı neyse o olsun ınss. ben normal dogum ıstıyorum ıns ole olurr:18::18: duayı herzaman okuyorum cnmmm meryem suresı oda aklımda olsunn hurmayı cok metettıler bugun yıcez artık napalım :))

ersag dıe bıtkısel bır marka var cnm ben ondan aldım kızcemee .. sampuanını pısık ıcınsee zeytınyagı ıı gelıo dedıler ama organık olucak hazırlardan deıl taze sıkılmıss:16::16::16:elıfımıı yaglar ballarr yerımm ıste ozamaaannn:52::52::52:

Ersag duydum ama bebek malz. kullanan duymadım
iyimiymiş?:26:
zeytin yağı pişik geçirmiyor sadece rahatlatıyor yaa
pişik çok kötü bişey hele de kız çocuklarında ciğer gibi oluyor pıtışları
sen gene de etkili bişey araştır bence
aslında ben hergün sürülen pişik önleme kremlerine karşıyım ona gerek yok da
iyi bir pişik kremi şart,ben chicco kullanmıştım o bitince de eczaneye yaptırmıştım
o da çok iyi gelmişti...

ben bakım ürünlerini johnsons baby aldım.şampuan,pişik önleyici,bed time losyon,bebe yağı,sabun.
birde kıyafetleri için toz sabun deterjan aldım.hacı şakirin.ama burda okudum kıyafetlerde kalıyomuş.kullananlar memnunmu.yoksa oonu kullanmadan sıvı deterjanmı alayım.

Canım hacı şakir det. granulleri çamaşırlarda erimiyor ben de memnun kalmamıştım
çok yüksek ısı da yıkamıyosun sonuçta,onlar da erimiyor
ben bu defa sıvı alıcam dalin falan...Bu arada benim kociş de safranbolulu:49:

Organicare Baby: Sertifikal Organik Bebek Bakm rnleri ben bunlardan düşünüyorum veya mustela
bakalım..

Selam kızlar...Oğlum olacak inşallah da bir türlü isim bulamıyoruz...İlk ismi Mehmet olacak aklımda olanlar Mehmet Alpay, Mehmet Ayberk...Sizce hangisi?Yada sizin önerileriniz varmı siz hangi isimleri koymayı düşünüyorsunuz?

Selam kızlar...Oğlum olacak inşallah da bir türlü isim bulamıyoruz...İlk ismi Mehmet olacak aklımda olanlar Mehmet Alpay, Mehmet Ayberk...Sizce hangisi?Yada sizin önerileriniz varmı siz hangi isimleri koymayı düşünüyorsunuz?

Canım benim de oğlum olacak inşallahhh
ve ben de Mehmet ilk isim koyacağım:nazar::nazar:

Mehmethan veya Mehmet Eren üzerinde takıldık bu ara
:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X