• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım o bebişin hareketleridirr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
pıt pıt yapar devam etmez

:69::69::69::69:ay ben onu yerim :69:

ii akşamlar canımmmmm
biz iyiyiz teyzesiii
yiyiyoruz yiyiyoruz doymuyrzzzzzz:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bende acıkıyorum hemen:1:bu akşam pizza yedik pek faydalı değil ama:1:

bilemeyizki canım benim kilom göbegimi bile daha göremedim yagdan ama dr bebek erkekse daha erken hissedilir diyolar

Ben erkek hissediyorum zaten ama bakalım :1:çarşamba doktora gideceğiz inşallah gösterir cinsiyetini :1:

Selam karar..
Çok yorgunum bugün. Yorucu bir gün geçirdim, eve yeni geldim. 2-3 gün içinde cinsiyetimiz belli olacak inşallah. HErşey yolunda. Koca bir göbek oluştu.Ama iyiyim ben...Mide bulantıları da çok azaldı
Sen nasılsın?

Hoşgeldin:3::3:

aaa harikaa bi haber oldu bu,annem her hafta gider,söyliym de alsın bana da bişiler,peki yeri belli mi yani farkedilir sekilde hamile pantalonu satıldığı görülüyor mu canım farketmesi kolay olur mu yoksa aranıp durmasın kadıncağız :))

cok gusel cnm begendım turbanlı oldugun ıcın sanırım bunları tercıh ettın cok rahat olucagını sanıyorumm. yazın sıcakta bende elbıseyı cok tercıh edıcemm.. sectıklerınde ayrıca cok guseller :nazar:

:) dimi ama.. beğenmene sewindim canım zaten eşimin taini sebebiyle şanlıurfadayız..:20: yazın anca bu elbiselerle çekilir burlar :21: :21:

aaa harikaa bi haber oldu bu,annem her hafta gider,söyliym de alsın bana da bişiler,peki yeri belli mi yani farkedilir sekilde hamile pantalonu satıldığı görülüyor mu canım farketmesi kolay olur mu yoksa aranıp durmasın kadıncağız :))

Bakırköy pazarını biliyorsan (salı kurulan değil cumartesi kurulan) hani bir tane ana yolu var pazarın kurulduğu.
O yoldan dooooooğru gidiyorsun hiç bir yere sapmadan. Sona yaklaştığın zaman sol tarafta... tezgahın önü boş oluyor genelde.. beli penyeli bir sürü pantolon asılmış oluyor.
Ben lcw den bir tane aldım, ebru maternity den bir tayt ısmarladım, ablamda 2 tane hamile pantolonu verince alma gereği duymadım. Çok çeşit var ve eminim fiyatlar çok daha makuldür.

kızlar kocam balık yaptı ben cıkıyorum öpüldünüz:)

ancusa, ozelden mesaj yazdirmiyor sistem...asagiya ozelden yazmaya calistigimi yaziyorum, bes dakika sonra silecegim...

Son düzenleme:
Etlidolma 100 mesajı doldurmadan yazamazsın. Yok ben odtü mezunuyum. Ama bazen ben de pişman oluyorum emin ol. Bambaşka birşey okusaydım ne olurdu acaba diye düşünüyorum. İşte bu arada da bebek yapıyorum zaten genelde evdeyim . Ocaktan itibaren pozisyon aramaya başlayacağım Türkiye'de.

Son düzenleme:
100 mesajı doldurmadan yazamazsın. Yok ben odtü mezunuyum. Ama bazen ben de pişman oluyorum emin ol. Bambaşka birşey okusaydım ne olurdu acaba diye düşünüyorum. İşte bu arada da bebek yapıyorum zaten genelde evdeyim . Ocaktan itibaren pozisyon aramaya başlayacağım Türkiye'de.

herkes kendisinden uzakta olana ozeniyor demek ki:)). yok ama seninkisi 21. yy'nin mesleklerinde top 10'da ilk siradadir emin ol...benim derdim is icabi cok gezmem, gerci suan ozel durumdan dolayi merkeze aldilar ama normalde otel eksperi oldum diyebilirim...senin onun cok acik, kiymetini bil...hocalarla yazismaya basla simdiden universitelerde kadro icin...basarin daim olsun...

diyemiyom işte yada o anda bişe desemde sonra içime dert oluyo bide asıl kilo son aylarda alır dedilermi bende korku sinyalleri yanmaya başlıyo :37:

Ben kilo almadım pek ama bazen insanlar gıcıklık yapmayı seviyorlar.. Göreceğiz senii unut artık 36 bedeni, biz kilo verirken sen kilo alacaksın diye konuşuyorlar.. Bozulmak yerine "Alacağım tabi, almasam bir tuhfa olur. Şİmdi almayacağım da ne zaman alacağım, şimdi yemeyeceğim de ne zmaan yiyeceğim" tarzınd akonuşunca hemen susuyorlar. Sana da tavsiyem böyle davranman.

diyemiyom işte yada o anda bişe desemde sonra içime dert oluyo bide asıl kilo son aylarda alır dedilermi bende korku sinyalleri yanmaya başlıyo :37:

ilk 8 hafta oyle badireler atlattim ki, kiloymus falan hic iplemiyorum, sen de ipleme...kanamali gecmisti ilk haftalar...cok sukur, atlattik...

herkes kendisinden uzakta olana ozeniyor demek ki:)). yok ama seninkisi 21. yy'nin mesleklerinde top 10'da ilk siradadir emin ol...benim derdim is icabi cok gezmem, gerci suan ozel durumdan dolayi merkeze aldilar ama normalde otel eksperi oldum diyebilirim...senin onun cok acik, kiymetini bil...hocalarla yazismaya basla simdiden universitelerde kadro icin...basarin daim olsun...
Teşekkür ederim. Türkiye koşullarında tereddütlerim var ama kariyerim/mesleğimi mutluluk kaynağı olarak görmemeye çalışıyorum. Hayatta başka şeylerden mutlu olmayı bilmeliyiz ki, işimizde oluşabilecek herhangi bir aksama da (ki bu her zaman olan birşey, her meslek dalında) çok üzülmeyelim. Bir şekilde para kazanmak için çalışıyoruz işte. Ben de çok seyahat ediyorum, ve bebekten sonra bu kısmı çok zor olacak..Hatta şimdi lise yıllarına dönsem fotoğrafçılık, sanat tarihi gibi alakasız bir şey okuyabilirdim belki.
Üniveristelerle görüşmeye başladım, ama hamilelik tabi biraz yavaşlattı bu süreci...

Back
X