bu da benim göbeğim sabak okula gitmeden çektim
merhaba hanımlar bugün 3 lünün sonuçlarınıda aldık kan sonuçlarınıda herşey yolunda maşallah tekrar gördük oğluşumuzu
bide ben bebeğimi arada sırada hissediyorum ama göbek deliğinin aşağısında sol taraflara doğru hissediyorum daha yukarı çıkamadımı bebişler siz nerede hissediyosunuz
göğsümdende sıvı gelmeye başladı umarım bi sorun oluşturmaz
merhaba cadicuk
kızlaar nerdesiniiiz makarnamı yedim geldimmmm
merhaba arkadaşlar bugün 3 testimizin sonucu çıktı dr bir sıkıntı yok dedi çok şükür.. ikili testte papp a değeri yüksek çıkmıştı..moralimiz bozulmuştu..
bebeğimin cinsiyetide erkek olabilirmiş.. bu hafta sonuna kadarözel dr ye gideceğiz o zaman kesinleşir cinsiyet heralde
bebeğinin pıtpıtlarını duyan var mı bu arada.. ben 16 hafta içinde sol tarafım gıdıklanma gibi tekmecikler hissettim 3 gün ama sonra günde bir defa hafif birer pıt duyar oldum. acba gaz mı diyede aklımdan geçirmeye başladım..
sizlerde durumlar nasıl
kızlarss az önce doktorum aradı 4 lü tarama sonuçlarımın iyi çıktığını söyledi mutlu oldum :)
hoşgeldin canım aramıza belli olur yakında cinsiyetinizMerhabalar, bende eylül annesi olacağım nasipse fakat cinsiyetimiz henüz belli olmadı..
mrh.bende eylül annesiyim şuan 17 hafta 6 günlüğüz fakat cinsiyetini henüz öğrenemedik sanırım biraz inatçıyız herzaman sırtını dönüyor =) yarın tekrar gidicez ve artık cinsiyetini öğrenmek istiyoruz inş.gösterir...
Slm kizlar nasilsiniz?
Nezamandir giremiyorum ozledim buralari..
Cinsiyetimizi ogrendik oglusum oluyormus :)
gözün aydın :)
göğüsten sıvı gelme olayını bi çok arkadaş daha yazdı. normaldir bu zamanalrda
benimde karnımda göğüslerimde kaşıntılar başladı
bacak be göbek içim her gün kremleniyorum , göğüs için de sipariş verdim.
kaşındıkça da sürmeye çalıiıyorum.
annemim karnı harita gibidir, ben de hasarı mümkün olan en aza indirgemenin hedefi içindeyim :)
canım makarna kilo aldırırmı diye sormuştun ben 2 gün önce doktora gittiğimde beslenme uzmanınada gittim ve verdiği günlük yemek planında 1 porsiyon ya makarna ya çorba ya pilav var
kızlar tekrar merhaba 1 aylık kabus günlerimden sonra (2'li tararmam riskli çıktığı için cvs yaptırmıştım ) aydınlık günlere kavuştum, sonuçlarım temiz çıktı
veee kızım olacakmış, dün resmen el salladı bana ultrasonda
hayırlı olsun cinsiyetinizGeçen hafta cinsiyetini de öğrendik. Kızımız geliyor İnşallah. bu ara kendini göstermeyen kızımız çikolata yiyince fır döndü içerde.
senin prensesinede maşallahArkadaşlar bu yıl kızlar yılı galiba.Bakıyorum yazılara bir çok arkadaşın bebişi kız.Benim de kızım olacakmış pembeleri hazırlayın dedi doktor.çok mutluyum.Rabbim sağlıklı bir şekilde herkese hayırlı doğum nasip etsin inşallah.
kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...
slm kızlar dr dan geldik paşamız büyümüş 215 gr boyumuz 12 cm dr uyumlu dedi cinsiyetimiz için kesin dedi erkek miş daha önceleri erkek gibi diyordu önemli olan sağlıklı olması
cevap verdiğin için teşekkür ederimm, oleeeey o zaman makarnaya devaaam
şaka maka hergün yiyorum yaa :)
canın istiyosa yemeye devam et tabi porsiyonu abartmadan
hehe hala eski pantalonları giyebildiyorsun :)
ben benimkini çekmeyem, korkarsınız
1,5 ay önde gidiyor sizlere oranla :)
ıı geceler kızlarbugun ılk tetanoz asımı oldumm .. kalp atıslarınıda dınledıler.. sımdılık agrım olmadı ıns yarında olmaz.. 2. dozu bır ay sonra yapıcaklarmıss ...
saol canımm napıosun baakalımm bebısın nasıl benımkı uyuoo sanırımoh atlattın sendehadi geçmiş olsun
saol canımm napıosun baakalımm bebısın nasıl benımkı uyuoo sanırım
gözün aydın :)
göğüsten sıvı gelme olayını bi çok arkadaş daha yazdı. normaldir bu zamanalrda
benimde karnımda göğüslerimde kaşıntılar başladı
bacak be göbek içim her gün kremleniyorum , göğüs için de sipariş verdim.
kaşındıkça da sürmeye çalıiıyorum.
annemim karnı harita gibidir, ben de hasarı mümkün olan en aza indirgemenin hedefi içindeyim :)
bende asından gelınce 3 saat uyumusum ama hala uykum var :)napiim nette geziniyorum öylee, uyku bastırdı gündüz gezdim yoruldum birazdan çıkarım herhalde, bebişte iyi sanırım hala hissedemiyorum ben :)
iyi akşamalr kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?