2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba hanımlar bugün 3 lünün sonuçlarınıda aldık kan sonuçlarınıda herşey yolunda maşallah tekrar gördük oğluşumuzu
bide ben bebeğimi arada sırada hissediyorum ama göbek deliğinin aşağısında sol taraflara doğru hissediyorum daha yukarı çıkamadımı bebişler siz nerede hissediyosunuz
göğsümdende sıvı gelmeye başladı umarım bi sorun oluşturmaz

gözün aydın :)

göğüsten sıvı gelme olayını bi çok arkadaş daha yazdı. normaldir bu zamanalrda

benimde karnımda göğüslerimde kaşıntılar başladı

bacak be göbek içim her gün kremleniyorum , göğüs için de sipariş verdim.

kaşındıkça da sürmeye çalıiıyorum.
annemim karnı harita gibidir, ben de hasarı mümkün olan en aza indirgemenin hedefi içindeyim :)

merhaba cadicuk

kızlaar nerdesiniiiz makarnamı yedim geldimmmm

canım makarna kilo aldırırmı diye sormuştun ben 2 gün önce doktora gittiğimde beslenme uzmanınada gittim ve verdiği günlük yemek planında 1 porsiyon ya makarna ya çorba ya pilav var

canım testinin sonucunun güzel çıkmasına sevindim cinsiyetinizde hayırlı olsun

kızlarss az önce doktorum aradı 4 lü tarama sonuçlarımın iyi çıktığını söyledi mutlu oldum :)

canım sevindim tetsinin sonucunun güzel çıkmaısna

Merhabalar, bende eylül annesi olacağım nasipse fakat cinsiyetimiz henüz belli olmadı..
hoşgeldin canım aramıza belli olur yakında cinsiyetiniz

aramıza hoşgeldin canım siz pozisyonu yakalayamamışsınız tekrar gittiğinizde görürsünüz umarım

Slm kizlar nasilsiniz?
Nezamandir giremiyorum ozledim buralari..
Cinsiyetimizi ogrendik oglusum oluyormus :)

hayırlı olsun canım cinsiyetiniz

sağol canım bende araştırdım normal yazıyo ama taktım nedense :))

bu kaşıntılar hiç hayra alamet değil kremlenmeliyiz bol bol

canım makarna kilo aldırırmı diye sormuştun ben 2 gün önce doktora gittiğimde beslenme uzmanınada gittim ve verdiği günlük yemek planında 1 porsiyon ya makarna ya çorba ya pilav var

cevap verdiğin için teşekkür ederimm, oleeeey o zaman makarnaya devaaam
şaka maka hergün yiyorum yaa :)

canım hayırlı olsun rahat bi nefes almışsındır prensesinede maşallah

Geçen hafta cinsiyetini de öğrendik. Kızımız geliyor İnşallah. bu ara kendini göstermeyen kızımız çikolata yiyince fır döndü içerde.
hayırlı olsun cinsiyetiniz

senin prensesinede maşallah

canım yanlışlık vardır büyüük ihjtimalle 2 lin temizmiş üzme kendini dualarım seninle

slm kızlar dr dan geldik paşamız büyümüş 215 gr boyumuz 12 cm dr uyumlu dedi cinsiyetimiz için kesin dedi erkek miş daha önceleri erkek gibi diyordu önemli olan sağlıklı olması

maşallah paşana

ıı geceler kızlar bugun ılk tetanoz asımı oldumm .. kalp atıslarınıda dınledıler.. sımdılık agrım olmadı ıns yarında olmaz.. 2. dozu bır ay sonra yapıcaklarmıss ...kıloma baktılar 1 kg almısın dedı bundan sonra almaya bak dedı :)) bende yıyom zaten ıns alırım dedımm

Son düzenleme:
saol canımm napıosun baakalımm bebısın nasıl benımkı uyuoo sanırım

napiim nette geziniyorum öylee, uyku bastırdı gündüz gezdim yoruldum birazdan çıkarım herhalde, bebişte iyi sanırım hala hissedemiyorum ben :)

Son düzenleme:

Bugün unnado da yine indirimdeydi lierac...Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…