• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar anchusa nerlerde?

bu günlerde doktor kontrolu vardı onun?

Bugün değil pazartesi... Ama ben randevu almayı unuttuğum için önceden ancak salı gününne yer buldum. Endokrincim de yurtdışına kongreye gidiyormuş, bir hafta sonra da tekrar onun için gideceğim...

HAtırlanmak ne güzel....

bu reebok easytone
popo şekillendiren ayakkabımı?:26:
ayy ben de hamilelikten sonra almak istiyorum
şimdi benimkiler kocaman oldu da kalçalar bu haliyle şekillensin istemiyorum
kilo verirken şekillensin,demek tavsiye ediyosun ha ben de kullanan birini aradadıydım hepp

Şu ayakkabıya bir de ben bakacağım..Öyle övdünüz ki..

Merhaba kızlar,bizde herşey yolunda çok şükür.Yürüyüşe basladım çok rahatladım..Paso yattığım için hem çok kilo aldım hem de çok bel agrıları cekiyordum.Şimdi cok degil sadece yarım saat normal tempoda yürüyorum..Kendimi cok daha iyi hissediyorum.Hamilelikte egzersiz mutluluk hormonu salgılamamıza sebep oldugu için bebişimiz de mutllu oluyorumuş:))

Lynne geçmiş olsun. BEnim kaçırdığım bir problem mi yaşadın?NEden yatıyorsun???

kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...

Hiç ağlama. 3 lü test hiç güvenilir değil diye pek çok Dr. yapmıyor bile. Benimkisi yapmadı çünkü 3 lü teste güvenmediğini söyleid. Onun yerini 4lü test almış ama o da henüz oturmadığı çin uygulanmıyor.Esas sonucu ayrıntılı ultrason verecek..

bak bak yalnız degilmişim burda valla sevindim ne yalan söyleyim

benim bebişte aşılamayla kızlar.o yüzden anasağlıktaki hemşire aşı için önce doktorunla konuş o izin verirse tetanoz aşısı yapalım sakıncalı olabilir dedi.ben doktorumla konuşup karar vericem.

$HPIM2814.webp
$HPIM2812.webp
$Fotoğraf-0006.webp
$HPIM2816.webp

bunlar da bzim kzıın cicileri babaannesi örmüş :)):nazar:

en sondaki pembe beyasz şapka favorim :) kafasına olur insşllh
baştakide battaniye katlı olduğu için bellii olmuyor
yeşillide şirinlr şapkası gibi

Son düzenleme:
günaydııın, Ankara'da da hava harika. Bu beni mutlu etmeye yetiyor bile. Hafta sonu yürüyüş zamanı, tembellik yook :)

güneşli mi ?? burada yağmur var :)
Günaydınlar keşke güneşli olsaydı yağmurlu bir hava hakim.
Ben yeni üye olduğum için bilgilerimi özelden atamıyorum burdan ulaştırsam bi mahsuru varmi acaba sat 4 aralık yaş 26 ikinci çocuğum şehir bolu cinsiyet kız boy 1.59 kilo 53 beklenen doğum tarihi 8 eylül

Günaydınlar keşke güneşli olsaydı yağmurlu bir hava hakim.
Ben yeni üye olduğum için bilgilerimi özelden atamıyorum burdan ulaştırsam bi mahsuru varmi acaba sat 4 aralık yaş 26 ikinci çocuğum şehir bolu cinsiyet kız boy 1.59 kilo 53 beklenen doğum tarihi 8 eylül

hoşgeldin
listeyle filiz ilgileniodu msjını görürse listeye ekler senide
allahım bebişlerimize kucağımıza almayı nasip eder insallah:34:

günaydııın, Ankara'da da hava harika. Bu beni mutlu etmeye yetiyor bile. Hafta sonu yürüyüş zamanı, tembellik yook :)
maalesef burda yağmur olduğu için yürüyüş falan olmaz evde pineklicem artık.oğluşuma netten ciciler bakıcam teyzeleri.artık odasını kurmak istiyorum yaa. çocuğa daha 1 tulumla 3 çift çoraptan baska bişi alamadım:34:

Back
X