• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$P1070699.webp

Son düzenleme:
merhaba hanımlar bugün 3 lünün sonuçlarınıda aldık kan sonuçlarınıda herşey yolunda maşallah tekrar gördük oğluşumuzu
bide ben bebeğimi arada sırada hissediyorum ama göbek deliğinin aşağısında sol taraflara doğru hissediyorum daha yukarı çıkamadımı bebişler siz nerede hissediyosunuz
göğsümdende sıvı gelmeye başladı umarım bi sorun oluşturmaz

merhaba hanımlar bugün 3 lünün sonuçlarınıda aldık kan sonuçlarınıda herşey yolunda maşallah tekrar gördük oğluşumuzu
bide ben bebeğimi arada sırada hissediyorum ama göbek deliğinin aşağısında sol taraflara doğru hissediyorum daha yukarı çıkamadımı bebişler siz nerede hissediyosunuz
göğsümdende sıvı gelmeye başladı umarım bi sorun oluşturmaz

gözün aydın :):nazar:

göğüsten sıvı gelme olayını bi çok arkadaş daha yazdı. normaldir bu zamanalrda

benimde karnımda göğüslerimde kaşıntılar başladı

bacak be göbek içim her gün kremleniyorum , göğüs için de sipariş verdim.

kaşındıkça da sürmeye çalıiıyorum.
annemim karnı harita gibidir, ben de hasarı mümkün olan en aza indirgemenin hedefi içindeyim :)

merhaba cadicuk

kızlaar nerdesiniiiz makarnamı yedim geldimmmm :1:

canım makarna kilo aldırırmı diye sormuştun ben 2 gün önce doktora gittiğimde beslenme uzmanınada gittim ve verdiği günlük yemek planında 1 porsiyon ya makarna ya çorba ya pilav var

merhaba arkadaşlar bugün 3 testimizin sonucu çıktı dr bir sıkıntı yok dedi çok şükür.. ikili testte papp a değeri yüksek çıkmıştı..moralimiz bozulmuştu..
bebeğimin cinsiyetide erkek olabilirmiş.. bu hafta sonuna kadarözel dr ye gideceğiz o zaman kesinleşir cinsiyet heralde
bebeğinin pıtpıtlarını duyan var mı bu arada.. ben 16 hafta içinde sol tarafım gıdıklanma gibi tekmecikler hissettim 3 gün ama sonra günde bir defa hafif birer pıt duyar oldum. acba gaz mı diyede aklımdan geçirmeye başladım..
sizlerde durumlar nasıl

canım testinin sonucunun güzel çıkmasına sevindim cinsiyetinizde hayırlı olsun :nazar:

kızlarss az önce doktorum aradı 4 lü tarama sonuçlarımın iyi çıktığını söyledi mutlu oldum :)

canım sevindim tetsinin sonucunun güzel çıkmaısna

Merhabalar, bende eylül annesi olacağım nasipse fakat cinsiyetimiz henüz belli olmadı..
hoşgeldin canım aramıza belli olur yakında cinsiyetiniz

mrh.bende eylül annesiyim şuan 17 hafta 6 günlüğüz fakat cinsiyetini henüz öğrenemedik sanırım biraz inatçıyız herzaman sırtını dönüyor =) yarın tekrar gidicez ve artık cinsiyetini öğrenmek istiyoruz inş.gösterir...

aramıza hoşgeldin canım siz pozisyonu yakalayamamışsınız :1: tekrar gittiğinizde görürsünüz umarım

Slm kizlar nasilsiniz?
Nezamandir giremiyorum ozledim buralari..
Cinsiyetimizi ogrendik oglusum oluyormus :)

:nazar::nazar: hayırlı olsun canım cinsiyetiniz

annemim karnı harita gibidir, ben de hasarı mümkün olan en aza indirgemenin hedefi içindeyim :)

sağol canım bende araştırdım normal yazıyo ama taktım nedense :))

bu kaşıntılar hiç hayra alamet değil kremlenmeliyiz bol bol

canım makarna kilo aldırırmı diye sormuştun ben 2 gün önce doktora gittiğimde beslenme uzmanınada gittim ve verdiği günlük yemek planında 1 porsiyon ya makarna ya çorba ya pilav var

cevap verdiğin için teşekkür ederimm, oleeeey o zaman makarnaya devaaam :52: :56:
şaka maka hergün yiyorum yaa :)

kızlar tekrar merhaba 1 aylık kabus günlerimden sonra (2'li tararmam riskli çıktığı için cvs yaptırmıştım ) aydınlık günlere kavuştum :28: , sonuçlarım temiz çıktı
veee kızım olacakmış, dün resmen el salladı bana ultrasonda :16::16::16:

:nazar::nazar: canım hayırlı olsun rahat bi nefes almışsındır prensesinede maşallah

Geçen hafta cinsiyetini de öğrendik. Kızımız geliyor İnşallah. bu ara kendini göstermeyen kızımız çikolata yiyince fır döndü içerde.:49::52:
hayırlı olsun cinsiyetiniz:nazar:

Arkadaşlar bu yıl kızlar yılı galiba.Bakıyorum yazılara bir çok arkadaşın bebişi kız.Benim de kızım olacakmış pembeleri hazırlayın dedi doktor.çok mutluyum.Rabbim sağlıklı bir şekilde herkese hayırlı doğum nasip etsin inşallah.
senin prensesinede maşallah :nazar:

kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...

canım yanlışlık vardır büyüük ihjtimalle 2 lin temizmiş üzme kendini dualarım seninle

slm kızlar dr dan geldik paşamız büyümüş 215 gr boyumuz 12 cm dr uyumlu dedi cinsiyetimiz için kesin dedi erkek miş daha önceleri erkek gibi diyordu önemli olan sağlıklı olması

:nazar::nazar: maşallah paşana

ıı geceler kızlar:3: bugun ılk tetanoz asımı oldumm .. kalp atıslarınıda dınledıler.. sımdılık agrım olmadı ıns yarında olmaz.. 2. dozu bır ay sonra yapıcaklarmıss ...kıloma baktılar 1 kg almısın dedı bundan sonra almaya bak dedı :)) bende yıyom zaten ıns alırım dedımm

Son düzenleme:

Bugün unnado da yine indirimdeydi lierac...Bilginize.

Back
X