şuan eşimim iş durumu nedeniyle almanyadayız. ben burda doğurmak istemiyorum. mayısta eskişehire geliyorum inş. sakaryada ramazan beye gitmeyi planlıyorum. benim eltim şuan özlem hanımın takibinde:))
kesinlikle sana katılıyorum ben üçlüesti yaptırmak istemiyorum bakalım eşimle birlikte karar verecegiz zaten aşılama ile hamile kalmıştım bu zamana kadar bebgimde bir bozukluk olsaydı düşerdi diye düşünüyorum Allah herşeyin hayırlı olanını nasip etsin hepimize.
bu sabah sol tarafımda bir acı ile uyandım yüz üstü yatmışım birde söylemesi ayıp tuvaletim gelmiş bebecik sıkıştı herhalde bu şartlarda. ilk defa ağrı duydum sağda birşey yok sol da ağrı ne oluyo yaa dedim uyku sersemi sonra aklıma geldi karnımda bir bebek var ve artık yavaş yavaş uykuma bile müdahale ediyor :)
bu sabah sol tarafımda bir acı ile uyandım yüz üstü yatmışım birde söylemesi ayıp tuvaletim gelmiş bebecik sıkıştı herhalde bu şartlarda. ilk defa ağrı duydum sağda birşey yok sol da ağrı ne oluyo yaa dedim uyku sersemi sonra aklıma geldi karnımda bir bebek var ve artık yavaş yavaş uykuma bile müdahale ediyor :)
bende üçlü test yaptırmayacaktım cinsiyeti için gittiğimizde üçlütest için direk kan aldırdı.hiçistiyormusunuz istemiyormusunuz sormadı bile.neyse pazartesi günü sonuç çıkacak.umarım sorun yoktur.bu arada bende aşılama ile hamile kaldım.
bnede 3 lü test yptrcam ıkılı yaptırmamıstım ılk defa devlette yaptrcm baaklım ıns güzel cıkar sonuc
bende üçlü test yaptırmayacaktım cinsiyeti için gittiğimizde üçlütest için direk kan aldırdı.hiçistiyormusunuz istemiyormusunuz sormadı bile.neyse pazartesi günü sonuç çıkacak.umarım sorun yoktur.bu arada bende aşılama ile hamile kaldım.
bende pazartesi günü test sonucunu alıyım cinsiyetinide kesinleştirebilirsem devlet hastanesine başlıcam doğumu özelde yapmak istemiyorum.
canımm ya nekadar çok uğraşmışsınız bebek içinşükürki olmuşbende 4. aşılamada kaldım
kızlar ben 16 hafta 5 günlük hamileyimve kuşumun hareketlerini henüz 1 kere hissettim. oda yanılmıyorsam tabi... sizce çokmu sabırsız davranıyorum?? ben minikimin içerde kıpır kıpır olmasını istiyorum..
bende 4. aşılamada kaldım
kızlar bende acayip bir uyku sendromu var sizdede varmı sürekli uyumak istiyorum yaaaaaaa
senin göbüşe erkek demiştim tuttu :) allah analı babalı büyütsün inş.
benimde gündüz çok uykum geliyor ama uyumak istemiyorum uyuyunca felaket sersemliyorum ve baş ağrısı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?