2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kesinlikle sana katılıyorum ben üçlüesti yaptırmak istemiyorum bakalım eşimle birlikte karar verecegiz zaten aşılama ile hamile kalmıştım bu zamana kadar bebgimde bir bozukluk olsaydı düşerdi diye düşünüyorum Allah herşeyin hayırlı olanını nasip etsin hepimize.

dream0806 Geçmiş olsun..

3 lü testi kötü çıkan arkadaşım da üzülmesin. Zaten ihtimal sıralaması olduğunu biliyorduk değil mi. Çok ciddiye alma sonuna kadar tetkiklerini yaptır ama gerçekten ciddiye alma. Bu testi kötü çıkan ve sağlıklı doğan bebek örnekleri anlat anlat bitmez. Ama riskli bir durum varsa onun haberciside olabilir. Sonunu getir bence testlerinin, kendini korkutmadan.

bende eskişehirliyim:)) doğumda eskişehirde olacak inş. hangi doktora gidiyosun. yada hangi hastaneyi düşünüyoun doğum için?

Çok sevindiiim.... neden eskişehirde doğum yapacaksın, şimdi hangi şehirdesin..???Ben acıbademe gidiyorum, Özlem Hanıma onunla bitireceğim inşallah, hamileliğimi:)

arkadaşlar ilk sayfaya baktım sizede aktarayım şuan itibariyle kız bebek:21 erkek bebek:20 umarım dogru saymışımdır darısı cinsiyetini ögrenemeyenlerin başına ve tabiki saglıkla:)

alışverişe başladınız mı? ben daha 1 çöp almadım

bende senin gibiyim hiç birşey alamdım uzun bir süre daha almayı düşünmüyorum tabi tercih meselesi benimki biraz korkudan iki düşük yaşadım ve sonunda ataların sözüne geldim bzim oralarda dogmamışa don biçilmez derler:)

evet haklısan ama sıcaklarda nasıl dolaşcaz

bübchen alman malı. burda iyi bir intibası var valla. komik olucak ama benim eşim saçlarına en az zararı versin yani vermesin diye bebek şampuanı kullanır. hatta bübchen kullanıyo:))) o gayet memnun:)))
banada mustela öneren anneler olmuştu.

şuan eşimim iş durumu nedeniyle almanyadayız. ben burda doğurmak istemiyorum. mayısta eskişehire geliyorum inş. sakaryada ramazan beye gitmeyi planlıyorum. benim eltim şuan özlem hanımın takibinde:))

bu sabah sol tarafımda bir acı ile uyandım yüz üstü yatmışım birde söylemesi ayıp tuvaletim gelmiş bebecik sıkıştı herhalde bu şartlarda. ilk defa ağrı duydum sağda birşey yok sol da ağrı ne oluyo yaa dedim uyku sersemi sonra aklıma geldi karnımda bir bebek var ve artık yavaş yavaş uykuma bile müdahale ediyor :)

canım sıkma canını ya bende 2 li yaptırdım sadece 3 lü yaptırmadım bu testler çok da güvenli değil unutma ayrıntılı ultrasona da girdirir belki dr unuz bence sıkıntı çıkmaz canım

canım sıkma canını ya bende 2 li yaptırdım sadece 3 lü yaptırmadım bu testler çok da güvenli değil unutma ayrıntılı ultrasona da girdirir belki dr unuz bence sıkıntı çıkmaz canım

evet üzülme ne olur, nemesi kolay yaşaması zor biliriz ama sıkıntı yoktur eminim allahın izniyle......

kızlar bugün hastaneye gittim.hava bugün çok güzel diye arabayla çıkmadım.yürüyüm biraz yürüyüş yapmış olurum dedim.ama acayip zorlandım kızlar hem nefes nefese kaldım hemde şukadarcık sıcakta bile terledim.işimiz zor.ben bu hafta sonu daha rahat giysiler almak istiyorum.pantolonla pişer her yerimiz.en iyisi sereserpe elbiseler.

ha bide dönüşte dolmuşa bari biniyim dedim hamileyimdiye yer verdiler.dıardada yürürken bi ara durdum nefesleniyim diye.yoldan geçen kadınlar hamilesin heralde belli dedileriartık bıdığımı herkes farkedebiliyor kızlar.yaşasınnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…