ya maalesef sadece ihtimallerle doktorlar şu hamilelikleri sancılı bir sürece sokuyor ya. 2'li test her zaman güvenilirliği daha fazla olan bir test 3'lü ve 4'lü bence hiç gerekli değil. zaten allah korusunda o saatten sonra birşey olduğunu öğrensen bile dğişek birşey yok ki.
riski çok yüksek denilen yüzlerce bebek sapasağlam doğuyor. örnekleri çok. yani öğrenip müdahele edilecek birşey değil ki.
bence doktorlar kesin yapılmalı deyip insanları etkiliyorlar. isteğe bırakılamalı bu tarz testler.
bende eskişehirliyim:)) doğumda eskişehirde olacak inş. hangi doktora gidiyosun. yada hangi hastaneyi düşünüyoun doğum için?
kızlar hızlıal.com yenidoğan bebek bakım seti indirime girmiş ben kızımda da kulandım memnun kaldım kaçırmayın derim
Nivea Atta Çanta Set Yeni Nivea Alt Değiştirme Örtüsü İle | Nivea Bebek Kozmetik | Hizlial.com
alışverişe başladınız mı? ben daha 1 çöp almadım
bende senin gibiyim hiç birşey alamdım uzun bir süre daha almayı düşünmüyorum tabi tercih meselesi benimki biraz korkudan iki düşük yaşadım ve sonunda ataların sözüne geldim bzim oralarda dogmamışa don biçilmez derler:)
Baktım önerdiğin kremlere, ben miniço dan bübchen ürünlerinden sipariş verdim, vücut sütü ve hassas şampuan. Birinden duymuştum rastlayınca aldım. Bir bilgin var mıdır??? Nasıl ürünler falan??
dream0806 Geçmiş olsun..
3 lü testi kötü çıkan arkadaşım da üzülmesin. Zaten ihtimal sıralaması olduğunu biliyorduk değil mi. Çok ciddiye alma sonuna kadar tetkiklerini yaptır ama gerçekten ciddiye alma. Bu testi kötü çıkan ve sağlıklı doğan bebek örnekleri anlat anlat bitmez. Ama riskli bir durum varsa onun haberciside olabilir. Sonunu getir bence testlerinin, kendini korkutmadan.
Çok sevindiiim.... neden eskişehirde doğum yapacaksın, şimdi hangi şehirdesin..???Ben acıbademe gidiyorum, Özlem Hanıma onunla bitireceğim inşallah, hamileliğimi:)
evet haklısan ama sıcaklarda nasıl dolaşcaz
alışverişe başladınız mı? ben daha 1 çöp almadım
kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...
canım sıkma canını ya bende 2 li yaptırdım sadece 3 lü yaptırmadım bu testler çok da güvenli değil unutma ayrıntılı ultrasona da girdirir belki dr unuz bence sıkıntı çıkmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?