saolsn cnmkıyamam geçmiş olsun canımm dr larımıza soralım biz bu durumu
slmm. Cinsiyetini öğrenmeyenin yalnız ben olmadığımı bilmek de güsel:)) aynı haftalarda sayılırız. Bizimde daha cinsiyetimiz belli değil. Aynı ikilemleri yaşıyoruz yani. Forumda genel 18-19-20. Haftalarda..:)))
haftaya cuma doktor kontrolümüz var ama ben almanyadayım.burda 20. Haftadan önce söylemiycekmiş doktor(
sen yakınlarda öğrenebilecekmisin bari?
saolsn cnm
cnm bnde 18+1 ama hala ogrenemdk(
slmm. cinsiyetini öğrenmeyenin yalnız ben olmadığımı bilmek de güsel:)) aynı haftalarda sayılırız. bizimde daha cinsiyetimiz belli değil. aynı ikilemleri yaşıyoruz yani. forumda genel 18-19-20. haftalarda..:)))
haftaya cuma doktor kontrolümüz var ama ben almanyadayım.burda 20. haftadan önce söylemiycekmiş doktor(
sen yakınlarda öğrenebilecekmisin bari?
kızlar, 1 aydır çok zor günler geçirdiğim için, cinsiyet minsiyet hiç önemli değil, sağlıklı olsun yeter dedik hep. hatta dün cinsiyeti öğreneceğimizi bile unutmuşum, ben kalbi atar görünce rahatladım anca, doktor hatırladı cinsiyeti söyleyeceğini, önce göstermedi, sonra şeker çukulata yedim, 10 dakka dolaştım sonra gösterdi
kızlar, 1 aydır çok zor günler geçirdiğim için, cinsiyet minsiyet hiç önemli değil, sağlıklı olsun yeter dedik hep. hatta dün cinsiyeti öğreneceğimizi bile unutmuşum, ben kalbi atar görünce rahatladım anca, doktor hatırladı cinsiyeti söyleyeceğini, önce göstermedi, sonra şeker çukulata yedim, 10 dakka dolaştım sonra gösterdi
hadi yaa. bilmiyodum. senin paşa yada prenses nazlı olacak galiba annesi:)))çok edeplide güsel bir yorum tabii:))
hayırlısı artık. annesi senin sabrını ölçüyo galiba bebişin:)))
canım canım ahir zaman alametlerinde var öyle bişi ama kız sayısı çok erkek sayııs az olacak anlamında değil oo her dönem erkek ve bayan sayısı eşit olurmuş üç aşağı beş yukarı, ama erkekler erkek gibi olmayackamışş yani nasıl diyim farklı cinsel eğilimler sergileyecekler öyle olunca kız bşaına düşen erkke sayısıda az gibi olacak nitekim çok fazla var gay travesti vs.abuk subuk şeyler Allah korusun hepimizi evlatlarımızı inş.güzle insanlarla karşılaşalım hep.
bak bende tam bir pasta tarifi bakıyordumçok hoş görünüyorr
denemek istersen
https://www.facebook.com/#!/photo.p...9507639847.423853.137280359846&type=3&theater
buhar makınesıde ablaam ve bıkac bebegı olan arkadasımdan duydumm rutubet yapıomus dogrumu ya bende almak ıstıyorum amam rutubet yapar dıe korkuyorumm
kızlar malum bahar geldi botlarımı çıkaracam ama baharlık ayakkabılarım topuklu yürüyemem şimdi.. düz rahat bir ayakkabı bakıyorum ayak numaram 38 ama hamileliğin ilerleyen zamnlarında ayaklarım şişerse diye 39 alsam diyorum bu aralar giyemem bende ikilemde kaldım..
en iyisi yazı botlarla mı çıkarsam ne
günaydın kızlar..
maşallah cinsiyet öğrenmeyen kalmadı nerdeyse.
ayakkabı sorunu bende de var, yazlıklar ya babet ya topuklu, ikisi de belimi ağrıtıyo şimdi.
yaşlı kadın ayakkabılarından alcam, onların hafif topuğu oluyo rahat ederim
saatlerce ayakta kalınca ayakkabı bi sorun oluyo
herkese selaaaam bakın size ne göstercem bebeğime atkı bere yaptım nasıl olmuş sizce ben çok beğendim. Eki Görüntüle 384268 Eki Görüntüle 384269 canım kızıma
buhar makınesıde ablaam ve bıkac bebegı olan arkadasımdan duydumm rutubet yapıomus dogrumu ya bende almak ıstıyorum amam rutubet yapar dıe korkuyorumm
kızlar malum bahar geldi botlarımı çıkaracam ama baharlık ayakkabılarım topuklu yürüyemem şimdi.. düz rahat bir ayakkabı bakıyorum ayak numaram 38 ama hamileliğin ilerleyen zamnlarında ayaklarım şişerse diye 39 alsam diyorum bu aralar giyemem bende ikilemde kaldım..
en iyisi yazı botlarla mı çıkarsam ne
günaydın kızlar..
maşallah cinsiyet öğrenmeyen kalmadı nerdeyse.
ayakkabı sorunu bende de var, yazlıklar ya babet ya topuklu, ikisi de belimi ağrıtıyo şimdi.
yaşlı kadın ayakkabılarından alcam, onların hafif topuğu oluyo rahat ederim
saatlerce ayakta kalınca ayakkabı bi sorun oluyo
herkese selaaaam bakın size ne göstercem bebeğime atkı bere yaptım nasıl olmuş sizce ben çok beğendim. Eki Görüntüle 384268 Eki Görüntüle 384269 canım kızıma
kızlar 'dream..' nickli bir arkadaş vardı. kanaması oluyodu sürekli.iki gün önce doktora gidecekti. gelince yazarım dedi. ama ses çıkmadı. acaba ben mi görmedim. haberi olan var mı ondan? başka bir doktora görünecekti?
kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... Nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...
kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?