2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kıyamam geçmiş olsun canımm dr larımıza soralım biz bu durumu
saolsn cnm

cnm bnde 18+1 ama hala ogrenemdk(

kızlar, 1 aydır çok zor günler geçirdiğim için, cinsiyet minsiyet hiç önemli değil, sağlıklı olsun yeter dedik hep. hatta dün cinsiyeti öğreneceğimizi bile unutmuşum, ben kalbi atar görünce rahatladım anca, doktor hatırladı cinsiyeti söyleyeceğini, önce göstermedi, sonra şeker çukulata yedim, 10 dakka dolaştım sonra gösterdi

nerdeeee,doktor beni ultrasona almıyo hiç,heralde zararlı diye,şu ana kadar sadece 1 kere girdim,5 mayısta randevum var,neyse ki o zaman yazdı,ama daha 1 ay var,kendi kendime gidip girsem mi diyorum ama bekliyim de kesinleşsin de diyorum,karar veremedim

yaa kesinlikle çok doğru söylüyorsun. önce sağlıkları tabiki. ama herşey normal gittiğinde de aklına hemen cinsiyete düşüyor maalesef:))
ama dediğin çok doğru doktora her gidişimde önce kalbinin attığı haberini duyana dek dünya duruyo sanki. sonra rahatlıyorum.her doktor dönüşü akşamları vücudumu kasmaktan her yerimden et kesmiş,ağrılı bişey oluyorum.
rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsin.

Sonuclarinin temiz cikmasina sevindim.kizinda hayirli olsun.

hadi yaa. bilmiyodum. senin paşa yada prenses nazlı olacak galiba annesi:)))çok edeplide güsel bir yorum tabii:))
hayırlısı artık. annesi senin sabrını ölçüyo galiba bebişin:)))

AYNEN GÖSTERMİYO BIDIK YA KAPATIO BACAGINI YADA AGZINA GTRIO SIMSSIKI ACMIO NEKDR UGRASTYSAKTA YOK ACMIO:)))HERKES KIZIN OLCAK DIO GOSTERMIOSA KIZDIR DIOLR AMA HYRLISI BAKALIM SAGLIKLI OLSUNDA MELEGIM

ayy çok güzek görünüyor,ama hiç içimden gelmiyo bugün ya,normalde seviyorum yemek falan yapmayı ama,biri yapsa da yesem

Dun kayinvalidemi aradim ben hamileyim dedim kadin cigliklar atti:)sonra dedim 4 aylik cinsiyetimizde erkekmis bi ton ciglik atti:)cok sevindi akksamda esimin kardesleri ariyor tebrik ediyor dogunca soyleseydiniz bari dediler:)boylece soylemis olduk bizde.tam surpriz oldu.

Aslında doktorlar görmeden de cinsiyeti anlayabiliyormuş. Kemik yapısından falan ama risk almamak için söylemiyolarmış. Illede görmeyi bekliyolarmış. Bakalım benim de 2 hafta sonra 3lü tarama var o zaman belli olur belki

herkese selaaaam bakın size ne göstercem bebeğime atkı bere yaptım nasıl olmuş sizce ben çok beğendim. canım kızıma

kızlar ılk tetanoz asım ıcın gıdıyorum ıns cok acımaz gelınce yazarım yınee kendınze ve bebıslere ıı bakın hoscakalınn

buhar makınesıde ablaam ve bıkac bebegı olan arkadasımdan duydumm rutubet yapıomus dogrumu ya bende almak ıstıyorum amam rutubet yapar dıe korkuyorumm

Ben 2 senedir kışın kullanıyorum. Eskişehirdeyiz ve buranın havası çok kuru olur. Bebek genç yaşlı demeden her evin ihtiyacıdır neredeyse.. Bende nefes tıkanması değil de sanki talaş yutmuşum gibi kuruluk oluyor geceleri, eşimde de nefes tıkanması oluyor, herkeste farklı sıkıntı çıkartabiliyor. Bulunduğunuz yerin havası kuru ise ilk olarak nemsizliğe bağlayın bu sıkıntılarınızı. Ben Simbonun kullanıyorum. Sadece buhar veriyor, hava temizleme iyonize falan özelliği yok. Fiyatı da çok ucuzdu. Görevini de hakkııyla yerine getiriyor her kış ara vermeden. Her gece sabaha kadar düşük ayarda açık tutuyoruz. Boğazım benim o ayarda rahatlıyor. Oluk oluk buhar ayarı da var, onu da açabilirsiniz tabi:):) Tavanlardan şıpır şıpır su damlatana kadar açmadığınız sürece. evin normal nem ihtiyaç seviyesine ayarladığınız sürece, tabiki rutubet yapmıyor. Bence de pahalı birşey almayın, ama belki dekoratif olmasına dikkat edebilirsiniz.

ben bu ayakkabıyı daha önce de önermiştim burada. REEBOK EASYTONE. Mucizesi tabanında..ben şimdi spor ayakkabısını kullanıyorum, yürüyüş ayakkabısı yani. Tanışmam benim için keşifti diyebilirim. O kadar rahat ettim ve sevdim. Sürekli yürümek istiyor canım. hantal görünümlü spor ayakkabısı, babeti, parmak arası terliği, hatta çizmesi bile var. Her stile uygun bulabilirsiniz

herkese selaaaam bakın size ne göstercem bebeğime atkı bere yaptım nasıl olmuş sizce ben çok beğendim. Eki Görüntüle 384268 Eki Görüntüle 384269 canım kızıma

Beğendim, beğendim, ellerine sağlık...

buhar makınesıde ablaam ve bıkac bebegı olan arkadasımdan duydumm rutubet yapıomus dogrumu ya bende almak ıstıyorum amam rutubet yapar dıe korkuyorumm

Ben 2 senedir kışın kullanıyorum. Eskişehirdeyiz ve buranın havası çok kuru olur. Bebek genç yaşlı demeden her evin ihtiyacıdır neredeyse.. Bende nefes tıkanması değil de sanki talaş yutmuşum gibi kuruluk oluyor geceleri, eşimde de nefes tıkanması oluyor, herkeste farklı sıkıntı çıkartabiliyor. Bulunduğunuz yerin havası kuru ise ilk olarak nemsizliğe bağlayın bu sıkıntılarınızı. Ben Simbonun kullanıyorum. Sadece buhar veriyor, hava temizleme iyonize falan özelliği yok. Fiyatı da çok ucuzdu. Görevini de hakkııyla yerine getiriyor her kış ara vermeden. Her gece sabaha kadar düşük ayarda açık tutuyoruz. Boğazım benim o ayarda rahatlıyor. Oluk oluk buhar ayarı da var, onu da açabilirsiniz tabi:):) Tavanlardan şıpır şıpır su damlatana kadar açmadığınız sürece. evin normal nem ihtiyaç seviyesine ayarladığınız sürece, tabiki rutubet yapmıyor. Bence de pahalı birşey almayın, ama belki dekoratif olmasına dikkat edebilirsiniz.

ben bu ayakkabıyı daha önce de önermiştim burada. REEBOK EASYTONE. Mucizesi tabanında..ben şimdi spor ayakkabısını kullanıyorum, yürüyüş ayakkabısı yani. Tanışmam benim için keşifti diyebilirim. O kadar rahat ettim ve sevdim. Sürekli yürümek istiyor canım. hantal görünümlü spor ayakkabısı, babeti, parmak arası terliği, hatta çizmesi bile var. Her stile uygun bulabilirsiniz

herkese selaaaam bakın size ne göstercem bebeğime atkı bere yaptım nasıl olmuş sizce ben çok beğendim. Eki Görüntüle 384268 Eki Görüntüle 384269 canım kızıma

Beğendim, beğendim, ellerine sağlık...

kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...

slm canım, hatırladığın ve düşündüğün için teşekkür ederim, doktora gittik, dün durumu yazmıştım ama sayfalar çabuk ilerliyor görmemişsindir. kanama , plesantanın kenarındaymış, tam uç kısmında bir birikme gördü doktor. daha önceki yoğun kanamalarımda , hep kanama bittikten sonra doktora giittiğim için yerini görememiş doktorlar ama bu sefer biriken kan orada durduğu için gördü doktor. muhtemelen 1-2 gün içinde yine o kan oradan boşalır dedi, doktora gideyimmi başlayınca dedim, git ama bişey yapamazlar sadece bebek yaşıyormu diye baktır dedi. yapılacak tek şey iğne ve progestanmış gerisi Allah'a kalmış yat ve dua et dedi.durum böyle işte elimden birşey gelmiyor sadece yatıp dua ediyorum.

cnm bnm bozma moralını 2 lın ıyı cıkmıs belkı yanılmıstr duarlm sennle cnm...buuzden testlerden nfret edyrm ıkılıyı yptrmadım ben 3 luyu yaptrcm onda bıle korkuyrm

ağlayıpta hem kendini hemde bebeğini üzme canım. benimde 2'li testim güzel çıkmıştı, doktorum 3'lü yapmadı , çok anlamlı değil 3'lü test dedi. bende zor günler geçiriyorum ama pozitif düşünmeye çalışıyorum sende öyle yapmaya çalış, ayrıca benim bir akrabama tam 3 tane doktor down sendromu riskin %80 alalım bu bebeği dediler ama o aldırmadı ve çocuk sapasağlam doğdu, bu testler sadece olasılık testleri unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…